Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-21, 08:01   #421
djamelka
Rozeznanie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Dziendoberek!!!!!:j upi:u nas spadl snieg-wszyscy radocha jak cholera,. Dziewczyny wy tak do puzna siedzicieo ktorej potem wstajecie?Bo ja o 2 w nocy to juz na drugi bok sie przewracam Sniezynka do pracy cie wyganiaja?kopnij ich w dupe i powiedz zeby sami sobie pracowali!!!!Ja tak pisze ale moj tz tez w poniedzialek pracuje do 20stej.Zanim sie wykapie i przebieze to bedzie 21hno ale coz niemamy wyjscia -kolacje zaczniemy puzno.
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 08:21   #422
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

u nas śniegu ani widu ,ani słychu .Drugi rok z rzędu święta na szaro -buro na podwórku.

No właśnie- dziewczyny ,przecież noc jest do spania , ja rano jak oglądam wasze wpisy to się za głowę łapię .
Przecież o 01:44 ( tak ,tak śnieżynka) -to ja już często wstaję do Ninki ,a nie jeszcze siedzę przy kompie .
Ale jak rano można pospać to czemu nie.
JA niestety wstaję przed szóstą ,wiec spać idę raczej nie później niż o 23-ciej.

JA w Wigilię też pracuje i w Sylwestra,ale myślę ,ze szef puści nas nieco wcześniej do domu. Adam za to zrobił sobie wolne od poniedziałku aż do 2 stycznia ,więc niania też dziś ostatni dzień w pracy i ma przerwę.
Ja po świętach będę leżeć bykiem w chacie( o ile dzieci mi pozwolą) .

Na Sylwestra idziemy do mnie do pracy na imprezkę .Byliśmy trzy lata temu i było super ,więc myślę ,ze teraz tez potańczę ( bo tylko oto mi chodzi) . "Kreację " już mam ,tylko dziś idę po buty( wczoraj oglądałam i nie mogłam sie zdecydować miedzy dwiema parami)>

Choinkę ubraliśmy wczoraj, jest nieduża ,stoi na barku i bardzo mi się podoba.
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 08:35   #423
edytcia
Zakorzenienie

Sniezynka zakupy humor mi poprawiaja, ale pisalam, ze mam dostac okres i tak zazwyczaj zanim sie zacznie to jestem nieznosna. Na szczescie to juz, juz dzien, dwa

A ja siadam przed komputerem o tak poznej porze, bo wtedy mam chwile na to, zeby sobie spokojnie posiedziec. Jeszcze bym sobie w cos zagrala, no i gry wgrane na kompa, a nie ma kiedy.

Chcialam jeszcze isc do spowiedzi, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Tz tez mi mowi, ze juz watpi i raczej nie pojdzie

A choinki miec nie bedziemy, bo wpokoju to juz nam sie ledwo co wszystko miesci i prawie ciagle jest balagan, bo Zosia sie bawi.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 08:44   #424
monka23
Zakorzenienie

Edycia to hormony sama wiesz jak to przed okresem biedni te chlopy bo przewaznie na nich sie odbija

Amelka snieg ale czadera u nas nie ma hehe damy rade
To kwestia przyzwyczajenia z tym spaniem my zawsze pozno idziem spac bo tz pracuje do 12 zanim wroci to pierwsz w weekendy to czasem ok 4 rano a ja sieze i waruje zamiast isc spac Ale zawsze tak bylo ze w nocy mi sie spac niechce Film ogladne i tak leci rano potem przekichane ale co zrobie

Ide malego polozyc siebie tez poloze na chwile bo kolezanka o 10 ma byc oby sie spozila to troche dluzej pospie hehe jak to spaniem mozna nazwac.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 09:23   #425
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Hej!
Mam chwilke wiec pisze
Edytcianapewno bedzie tak jak ci pisalam!!!!

Ja dzis znowu mam tyle do roboty ze az strachniewiem od czego mam zaczac!Czekam na choinke miala byc wczoraj i nic...a wszedzie juz sa takie przebrane ze zostaly same miotlyno ale miala byc na 100% wiec narazie jestem spokojna

Sniezynka ja tez o 2 w nocy spie w najlepsze albo Bartek mnie budzi zebym szla z nim spac bo to taki mamisynek z niego
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 09:54   #426
djamelka
Rozeznanie

Gosiula a gdzie ty mieszkasz ze sniegu niema? Edycja fajnie masz-idziesz na sylwka sie pobawicja to sie bede bawic w domciu(wypije sobie trochu i tez bede tanczyc)a co jak sylwestra to sylwestra!!!nigdzie nie idziemy bo dzieci gdzie damy?Mama moja pojechala do Pl a tesciowa tonie ma na nia co liczyc,bo dzieci nawet pol godziny nie przypilnowalabyszkod a no ale cozpotem bede wychodzic jak dzieci urosna. Ja jeszcze nic sobie nie kupilam do ubracia_ale jutro napewno sobie cos wynajde.Nigdzie nie ide ale chce wygladac tak inaczej co przez caly rok
Stary 2007-12-21, 10:00   #427
edytcia
Zakorzenienie

djamelka ja tez nie ide na sylwestra, ide 27grudnia na imperze firmowa z firmy tz-ta i tam zamierzamy odbic sylwestra
Nie wiem czemu jestem dla Ciebie "Edycja"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 10:25   #428
Sniezynka21
Zakorzenienie

Edytcia no wlasnie wiem, ze pisalas ze masz okres dostac, ja kiedy mam dostac to tez jestem nerwowa i zla, wiec wtedy ide na zakupy i juz nie czuje tyle zlosci w sobie

Nie przesadzajcie, ze ja tak dlugo siedze Mam dni kiedy spie o 21:00 ale bywaja, ze zasypiam ok. 4 nad ranem Cierpie na bezssennosc i uwielbiam sprzatac wieczorem, kiedy wszyscy juz spia

Dziewczynki : Dzisiaj, w poniedzialek i Sylwestra mam wolne
moja szefowa dzisiaj do mnie dzwonila

Djamelka masz racje, wygladaj wyjatkowo
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 10:41   #429
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

djamelka- mieszkam w Giżycku ,czyli na Mazurach ( niektórzy mówią ,że to stolica Mazur)
Śniegu nie ma ani milimetra
Dlatego zamiast sanek i kuligu za prawdziwym koniem będzie koń na biegunach.
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:10   #430
Sniezynka21
Zakorzenienie

U nas to juz chyba wogole nie ma mowy o sniegu. Bylam teraz na dworze, slonko swieci, zimno nie jest, jak jesien Co to za Swieta bez sniegu Gdyby nie ta choinka to wogole bym nie odczuwala zblizajacych sie Swiat.
Stary 2007-12-21, 13:08   #431
MONIKA1850
Zakorzenienie

Masz racje Sniezynka w tym roku zima jest dla nas wyjatkowo laskawasnieg byl dwa razy ale zaraz topnialdzieci niedlugo zapomna jak wyglada

Mam chwilke czasu wiec pisze.Zna ktoras z was jakis fajny przepis na potrawy z pstragiem???Ja tradycyjnie jak co roku robie pstraga w pomidorach i po grecku czasem tez w galarecie bo tz lubiwiec jesli cos macie MONKA ty zwlaszczaq bo chyba masz cala ksiazke kucharska w glowie!!!Czekam!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 14:14   #432
monka23
Zakorzenienie

Ja nie bylam na zakupach hehe kolezanka zadzwoila ze jej tz ma z nami jechac wiec zrezygnowalam Niech sobie jada tam gdzie chca.

Siezynka juhuuuuuuu jupia ja jej wydymanca fajnie ze nie pracujesz udalo sie hehe.

Monika ja nie wiem co z pstragiem na patelnie i usmazyc hehe Moja ciotka robi rybki w takiej galarecie pomidorowej lub wlasnej hehe i pycha Ja preferuje lososia jak juz cos .Przyporaiw i do piekarnika troche cytryny dam i szmanko

Moj tz mi oswiadczyl dzi ze w wigilie pracuje Zla jestem bo wczesniej mowil ze nie Mowi mi tak bo wie zechce to uslyszec bo wtedy do Polski nie pojade jak wroci zaraz to go opieprze cholera jedna Zaraz mu oswiadcze ze jak ruchu nie bedzie ma smigiem wracac do domu bo mu kaszloty powyrywam i w galarecie zrobie a nastepego dnia bedzie je jadl hehe .

Nic mi sie niechce ale mamy jeszcze duzoooo czasu wiec nie dygam .
Stary 2007-12-21, 15:14   #433
djamelka
Rozeznanie

monka bierz wiskacza i choc do mnie-bo mam dola sniezynka tu super ze nie pracujesz Juz sie nacieszylam sniegiemjuz stopnial ani sladuco za zima!!!! Enytcia(mam nadzieje ze teraz dobrze napisalam) wiesz ze mowili mi juz ze mam problem ze wzrokiem ale niewiedzialam ze do tego stopnia bylam pewna ze to na 100%edycjaJak sie kiedys pomyle to wybacz mi
Stary 2007-12-21, 17:00   #434
monka23
Zakorzenienie

Amelka czemu masz dola? co sie stalo bo snieg spotnial hehe Nie pije juz .Potem caly tydzien sie objadam a feee hehe.Jak nie pije to jako tako diete trzymam i cwicze a jak wypije to len do potegi pijackiej hehe Na sylwka cos gulne jakiegos szampana albo z trzy hehe.

Moj dzidek dzisiaj taka akcje zrobil ze mi palka jakbym ja miala to by mi opadla Myje garki w kuchni a on w jadalni cos cuduje Skoczylam ide zapalic a ten stoji w krzeselku dokarmienia cholerka jedna jakism cudem sie na niego wdrapal Chyba przyciagnol krzeslo potem na krzeslo i sie wdrapal hehe Cudak

Dzisiaj tz z babka swoja gadal a ta mu mowi bierz malego i mi go tutaj przywoz hehe a ja mu mowie powiedz jej ze jak nie wie to ja jej powiem jak sie takie dzieciaki robi Jeszcze go nikt z jego rodziny w realu nie widzial Biedaki hehe ale teraz na wakacje mamy tam jechac i dzieki bogu tylko na 2 tyg Jak mi wczesniej oswiadczyl ze mamy jechac tam na 2 miechy to sie zalamalam 40 Stopni ja bym z domu nie wychodzila .2 tyg jakos przezyje.
Stary 2007-12-21, 17:00   #435
edytcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djamelka Pokaż wiadomość
Enytcia(mam nadzieje ze teraz dobrze napisalam)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 17:07   #436
MONIKA1850
Zakorzenienie

DjAmelka powalasz na kolana tym przeinaczaniem

Jestem chorapolozylam sie na godzinke bo cos mnie wszystko bolalo miesnie i stawy nie moglam spac bo dzieci rycza jak stado bydlapotem zmierzylam sobie temperature i mialam 38,3st i zadnych lekarstwale na szczescie tescie mi kupia bo sa wyjechani.Teraz jeszcze gardlo mi cos pobolewa!jak mnie rozlozy to chyba sie wsciekne bo tyle roboty jeszcze mam a choremu to fajnie sie robia katar mam jak choleranajgorzej jak pozarazam maluchy to bedziemy mieli swieta rewelacyjne
Stary 2007-12-21, 17:26   #437
monka23
Zakorzenienie

Monika ooooby ci szybko przeszlo mnie tak teraz trzymalo ale tz mi jakies swinstwa kazal pic a bleee Juz mu mowilam ze wole wodke wypic niz te jego syropy Ale mi przeszlo jeszcze dzis wypije Wstalam dzis rano potem polozylam dzidka i ok 11 tz wstal wziol malego a ja spalam az mnie przed 2 obudzi tz hehe Kuruj sie jakimis swinstwami a ci przejdzie robota sie nie mart i tak sie wyrobisz i wyrobisz Obys tylko maluchow nie zarazila moj sie zachowal dzidek i nic mu jak narazie nie jest poza szajba ale to standard ide zaraz go wykompac bo do pare dni nie kompalam bo sie balam ze sie zarazi odemnie gdzies go przewieje zarazki w domu i bedzie chory.
Stary 2007-12-21, 17:55   #438
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka

Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie
A gdzie reszta babow????
Doridee,Sniezynka,Daria i cala reszta???????
znajac je to sie znajda tak okolo 23.00!!!!
Jak ja w lozko pojde!!!!
Stary 2007-12-21, 18:00   #439
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka
Mam nadzieje ze mi szybko przejdzie!
A gdzie reszta?napewno sie znajda jak ja spac pojde!!
Tak tak Sniezynka o tobie mowie!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 18:08   #440
monka23
Zakorzenienie

Monika hehe chlop cie wygrzeje to jutro rano sie zdrowa obudzisz.

Wenezja dawno tez nie bylo nie mowiac juz o Rani.

Dzidek byl tak spragniony wody ze mi na gore uciekl i kranem sie bawil hehe ale juz wykompany jeszcze tylko kolacyjka i spanko A ja nie wiem co bede robic musze sobie cos znalesc do roboty bo ocipieje
Stary 2007-12-21, 19:34   #441
MONIKA1850
Zakorzenienie

O matko posty mi sie powtorzylya myslalam ze wcale sie nie zaladuja bo cos nie laczylo
Monka a chlop mnie wygrzeje tak!!!juz mi to proponowal przed chwilkaale ja chce sie spokojnie polozyc bo jutro oststni raz wstaje o 6.00wyspie sie w swieta!!!Nawet mi nie w glowie o seksowaniu: ziewam:
Stary 2007-12-21, 20:10   #442
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Dziewczyny ja juz dziś chciałabym złozyc Wam zyczenia.
Jutro wyjezdzamy do moich rodziców i tam juz nie bedzie czasu na neta.

[COLOR="Red"][Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia./COLOR]
Zyczy Kasia z rodzinką

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 20:11   #443
Alabama24
Raczkowanie

Hej babeczki

Byliśmy dziś z Tymciem na EKG i u kardiologa, na tę wizytę czekaliśmy jakieś 3 miechy. No i nie dał sobie za bardzo zrobić tego EKG, bo zaczął się rzucać i płakać. Ale kiedy zbadała go lekarka to potwierdziła, że ma szmerki i trzeba zrobić USG. Ale kazała się nie martwić, to na pewno nie jest jakaś poważna wada.

Monka a ja bym się cieszyła na taki dwumiesięczny wyjazd tam, gdzie ciągle jest 40 stopni, kocham gorąco

A ja pracuję w Wigilię i Sylwestra i w sobotę po świętach... Na Sylwka oczywiście nie ma planów - po prostu posiedzimy w domku, ze względu na Tymcia oczywiście. Byliśmy dziś na zakupach świątecznych, nawet nas w kolejce przepuścili bo synuś już sceny odstawiał Tylko choinki nie kupiliśmy, bo mąż musiał iść do pracy i nie zdążyliśmy.

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 20:34   #444
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Kasiu my Tobie też życzymy Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świat Bożego Narodzenia Wycałuj chłopaków i wypoczywaj

Alabamo my też zaliczyliśmy w wakacje EKG, wszystko dobrze ale o ile mnie pamięć nie myli to kontrolować trzeba do 3 r.ż. Będzie dobrze

Monika duuużo zdrówka, oby Ci szybko przeszło i dzieciaczki sie nie zaraziły Kurcze, dopiero co byłaś chora i znowu

Djamelka ja mogę do Ciebie przyjść z whiskaczem, spiłam już jednego drina U nas śniegu ani widu ani słychu

Edycia my też nie mamy choinki, kilka stroików i to wszystko.. Ale za to u Teściów już stoi To też sie wybawisz Później koniecznie prosimy o fotki

Dostałam dzis kalendarz - jest super i najważniejsze ze doszedł na czas bo już sie zaczynałam martwic.. Pokażę Wam jak wygląda okładka (to miniaturki wszystkich miesięcy) i środek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (121,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (117,3 KB, 14 załadowań)
Stary 2007-12-21, 21:00   #445
Sniezynka21
Zakorzenienie

Jestem, jestem Robilam bigos

Doridee swietny ten kalendarz, bardzo mi sie podoba, tez taki zamowie i podaruje swoim i Tz rodzicom, bez okazji

Kasiu i ja Tobie zycze zdrowych, pogodnych i przede wszystkim Wesolych Swiat

Monika wracaj szybko do zdrowia, na Swieta musisz byc fit
Stary 2007-12-21, 21:27   #446
monka23
Zakorzenienie

Alabama to jak bede leciec do Turcji dam ci znac i sie zamienimy a jak tam remont skonczyliscie?Dobrze ze z Tymkiem okey .

Kasia najedz sie za wszystkie czasy i dopocznij

Doridee super ten kalendarz , ja swojego jeszcze nie ruszylam mam lenia .
Stary 2007-12-21, 21:51   #447
Sniezynka21
Zakorzenienie

Znowu nikt nic nie pisze Ide spac, zeby nie bylo, ze zawsze najdluzej siedze Dobranoc, do jutra
Stary 2007-12-22, 08:08   #448
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ja nie mogeee !! Dziewczyny co z Wami????

Widze przygotowania do Swiat ida pelna para no nic uciekam gotowac...
Chociaz na chwilke wpadnijcie i napiszcie co u Was
Stary 2007-12-22, 14:14   #449
Sniezynka21
Zakorzenienie

Zastanawiam sie czy z moja stronka wszystko w porzadku, naprawde nikogo nie ma ????????????????????????? ??????????????????
Stary 2007-12-22, 14:52   #450
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka nie ma nikogo Pewno wszyscy szykują sie do świat... Ja też za duzo nie popiszę, idę pranie wywiesić

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości