![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Dziendoberek!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
u nas śniegu ani widu ,ani słychu .Drugi rok z rzędu święta na szaro -buro na podwórku.
No właśnie- dziewczyny ,przecież noc jest do spania , ja rano jak oglądam wasze wpisy to się za głowę łapię . Przecież o 01:44 ( tak ,tak śnieżynka) -to ja już często wstaję do Ninki ,a nie jeszcze siedzę przy kompie . Ale jak rano można pospać to czemu nie. JA niestety wstaję przed szóstą ,wiec spać idę raczej nie później niż o 23-ciej. JA w Wigilię też pracuje i w Sylwestra,ale myślę ,ze szef puści nas nieco wcześniej do domu. Adam za to zrobił sobie wolne od poniedziałku aż do 2 stycznia ,więc niania też dziś ostatni dzień w pracy i ma przerwę. Ja po świętach będę leżeć bykiem w chacie( o ile dzieci mi pozwolą) . Na Sylwestra idziemy do mnie do pracy na imprezkę .Byliśmy trzy lata temu i było super ,więc myślę ,ze teraz tez potańczę ( bo tylko oto mi chodzi) . "Kreację " już mam ,tylko dziś idę po buty( wczoraj oglądałam i nie mogłam sie zdecydować miedzy dwiema parami)> Choinkę ubraliśmy wczoraj, jest nieduża ,stoi na barku i bardzo mi się podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka zakupy humor mi poprawiaja, ale pisalam, ze mam dostac okres i tak zazwyczaj zanim sie zacznie to jestem nieznosna. Na szczescie to juz, juz dzien, dwa
![]() ![]() ![]() A ja siadam przed komputerem o tak poznej porze, bo wtedy mam chwile na to, zeby sobie spokojnie posiedziec. Jeszcze bym sobie w cos zagrala, no i gry wgrane na kompa, a nie ma kiedy. Chcialam jeszcze isc do spowiedzi, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Tz tez mi mowi, ze juz watpi i raczej nie pojdzie ![]() A choinki miec nie bedziemy, bo wpokoju to juz nam sie ledwo co wszystko miesci i prawie ciagle jest balagan, bo Zosia sie bawi. |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
![]() Edycia to hormony sama wiesz jak to przed okresem biedni te chlopy bo przewaznie na nich sie odbija ![]() Amelka snieg ![]() ![]() To kwestia przyzwyczajenia z tym spaniem my zawsze pozno idziem spac bo tz pracuje do 12 zanim wroci to pierwsz w weekendy to czasem ok 4 rano a ja sieze i waruje zamiast isc spac Ale zawsze tak bylo ze w nocy mi sie spac niechce Film ogladne i tak leci ![]() ![]() Ide malego polozyc siebie tez poloze na chwile bo kolezanka o 10 ma byc oby sie spozila to troche dluzej pospie hehe jak to spaniem mozna nazwac. |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Mam chwilke wiec pisze Edytcia ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzis znowu mam tyle do roboty ze az strach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka ja tez o 2 w nocy spie w najlepsze albo Bartek mnie budzi zebym szla z nim spac bo to taki mamisynek z niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Gosiula a gdzie ty mieszkasz ze sniegu niema? Edycja fajnie masz-idziesz na sylwka sie pobawic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
djamelka ja tez nie ide na sylwestra, ide 27grudnia na imperze firmowa z firmy tz-ta i tam zamierzamy odbic sylwestra
![]() Nie wiem czemu jestem dla Ciebie "Edycja" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Edytcia no wlasnie wiem, ze pisalas ze masz okres dostac, ja kiedy mam dostac to tez jestem nerwowa i zla, wiec wtedy ide na zakupy i juz nie czuje tyle zlosci w sobie
![]() Nie przesadzajcie, ze ja tak dlugo siedze ![]() ![]() ![]() Dziewczynki : Dzisiaj, w poniedzialek i Sylwestra mam wolne ![]() moja szefowa dzisiaj do mnie dzwonila ![]() Djamelka masz racje, wygladaj wyjatkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
djamelka- mieszkam w Giżycku ,czyli na Mazurach ( niektórzy mówią ,że to stolica Mazur)
Śniegu nie ma ani milimetra Dlatego zamiast sanek i kuligu za prawdziwym koniem będzie koń na biegunach. |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
U nas to juz chyba wogole nie ma mowy o sniegu. Bylam teraz na dworze, slonko swieci, zimno nie jest, jak jesien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Masz racje Sniezynka w tym roku zima jest dla nas wyjatkowo laskawa
![]() ![]() ![]() Mam chwilke czasu wiec pisze.Zna ktoras z was jakis fajny przepis na potrawy z pstragiem???Ja tradycyjnie jak co roku robie pstraga w pomidorach i po grecku czasem tez w galarecie bo tz lubi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bylam na zakupach
![]() ![]() Siezynka juhuuuuuuu jupia ja jej wydymanca ![]() Monika ja nie wiem co z pstragiem na patelnie i usmazyc hehe Moja ciotka robi rybki w takiej galarecie pomidorowej lub wlasnej hehe i pycha Ja preferuje lososia jak juz cos .Przyporaiw i do piekarnika troche cytryny dam ![]() Moj tz mi oswiadczyl dzi ze w wigilie pracuje Zla jestem bo wczesniej mowil ze nie Mowi mi tak bo wie zechce to uslyszec bo wtedy do Polski nie pojade jak wroci zaraz to go opieprze cholera jedna Zaraz mu oswiadcze ze jak ruchu nie bedzie ma smigiem wracac do domu bo mu kaszloty powyrywam i w galarecie zrobie a nastepego dnia bedzie je jadl hehe . Nic mi sie niechce ale mamy jeszcze duzoooo czasu wiec nie dygam . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
monka bierz wiskacza i choc do mnie-bo mam dola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Amelka czemu masz dola? co sie stalo bo snieg spotnial
![]() ![]() ![]() Moj dzidek dzisiaj taka akcje zrobil ze mi palka jakbym ja miala to by mi opadla Myje garki w kuchni a on w jadalni cos cuduje Skoczylam ide zapalic a ten stoji w krzeselku dokarmienia ![]() Dzisiaj tz z babka swoja gadal a ta mu mowi bierz malego i mi go tutaj przywoz hehe a ja mu mowie powiedz jej ze jak nie wie to ja jej powiem jak sie takie dzieciaki robi Jeszcze go nikt z jego rodziny w realu nie widzial Biedaki hehe ale teraz na wakacje mamy tam jechac i dzieki bogu tylko na 2 tyg Jak mi wczesniej oswiadczyl ze mamy jechac tam na 2 miechy to sie zalamalam 40 Stopni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
DjAmelka powalasz na kolana tym przeinaczaniem
![]() ![]() Jestem chora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Monika ooooby ci szybko przeszlo mnie tak teraz trzymalo ale tz mi jakies swinstwa kazal pic a bleee Juz mu mowilam ze wole wodke wypic niz te jego syropy Ale mi przeszlo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie ![]() A gdzie reszta babow???? Doridee,Sniezynka,Daria i cala reszta??????? znajac je to sie znajda tak okolo 23.00!!!! ![]() ![]() Jak ja w lozko pojde!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Monka
![]() Mam nadzieje ze mi szybko przejdzie! ![]() A gdzie reszta?napewno sie znajda jak ja spac pojde!! ![]() Tak tak Sniezynka o tobie mowie!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Monika hehe chlop cie wygrzeje to jutro rano sie zdrowa obudzisz
![]() Wenezja dawno tez nie bylo nie mowiac juz o Rani ![]() Dzidek byl tak spragniony wody ze mi na gore uciekl i kranem sie bawil hehe ale juz wykompany jeszcze tylko kolacyjka i spanko A ja nie wiem co bede robic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
O matko posty mi sie powtorzyly
![]() ![]() Monka a chlop mnie wygrzeje tak!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja juz dziś chciałabym złozyc Wam zyczenia.
Jutro wyjezdzamy do moich rodziców i tam juz nie bedzie czasu na neta. [COLOR="Red"][Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia./COLOR] Zyczy Kasia z rodzinką
#443 |
Raczkowanie
|
Hej babeczki
![]() Byliśmy dziś z Tymciem na EKG i u kardiologa, na tę wizytę czekaliśmy jakieś 3 miechy. No i nie dał sobie za bardzo zrobić tego EKG, bo zaczął się rzucać i płakać. Ale kiedy zbadała go lekarka to potwierdziła, że ma szmerki i trzeba zrobić USG. Ale kazała się nie martwić, to na pewno nie jest jakaś poważna wada. Monka a ja bym się cieszyła na taki dwumiesięczny wyjazd tam, gdzie ciągle jest 40 stopni, kocham gorąco ![]() A ja pracuję w Wigilię i Sylwestra i w sobotę po świętach... Na Sylwka oczywiście nie ma planów - po prostu posiedzimy w domku, ze względu na Tymcia oczywiście. Byliśmy dziś na zakupach świątecznych, nawet nas w kolejce przepuścili bo synuś już sceny odstawiał ![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Kasiu my Tobie też życzymy Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świat Bożego Narodzenia
![]() ![]() Alabamo my też zaliczyliśmy w wakacje EKG, wszystko dobrze ale o ile mnie pamięć nie myli to kontrolować trzeba do 3 r.ż. Będzie dobrze ![]() Monika duuużo zdrówka, oby Ci szybko przeszło i dzieciaczki sie nie zaraziły ![]() ![]() Djamelka ja mogę do Ciebie przyjść z whiskaczem, spiłam już jednego drina ![]() ![]() Edycia my też nie mamy choinki, kilka stroików i to wszystko.. Ale za to u Teściów już stoi ![]() ![]() ![]() Dostałam dzis kalendarz - jest super i najważniejsze ze doszedł na czas bo już sie zaczynałam martwic.. Pokażę Wam jak wygląda okładka (to miniaturki wszystkich miesięcy) i środek ![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() ![]() Doridee swietny ten kalendarz, bardzo mi sie podoba, tez taki zamowie i podaruje swoim i Tz rodzicom, bez okazji ![]() Kasiu i ja Tobie zycze zdrowych, pogodnych i przede wszystkim Wesolych Swiat ![]() Monika wracaj szybko do zdrowia, na Swieta musisz byc fit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Alabama to jak bede leciec do Turcji dam ci znac i sie zamienimy
![]() Kasia najedz sie za wszystkie czasy i dopocznij Doridee super ten kalendarz , ja swojego jeszcze nie ruszylam mam lenia . |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Znowu nikt nic nie pisze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mogeee !! Dziewczyny co z Wami????
Widze przygotowania do Swiat ida pelna para ![]() Chociaz na chwilke wpadnijcie i napiszcie co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam sie czy z moja stronka wszystko w porzadku, naprawde nikogo nie ma ????????????????????????? ??????????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.