|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
A jakbyś tak jeszcze dorzuciła Alfaparf to by było super
A jak nie znajdziesz Isa Dory, to nic nie szkodzi, ja mogę wybierać i wybierać u Ciebie Po za wymienionymi rzeczami wyszukałam jeszcze róż Diora , Stellę i Ninę , ale to już raczej nie ta półka cenowa
|
|
|
|
|
#422 |
|
spin doctor
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
Małpeczko, czy nadal jesteś chętna na Addict Shine, bo zobaczyłam że masz Innocenta, który ostatnio bardzo mi się spodobał
![]() PS. Na wizazu będę dopiero po świętach, tj wtorek, gdyby coś
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś mnie za: Stellę Sheer lub Tommy Girl 10? Choć bardziej interesuje mnie ten pierwszy kosmetyk
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
Przypomnę o sobie Baaardzo interesuje mnie:Physiogel, Krem hipoalergiczny do piel. twarzy i ciała, zalecany do skóry wrażliwej, suchej, alergicznej, wrażliwej skóry dzieci i niemowląt, 75 ml, Iwostin Elixine, krem pod oczy przeciwzmarszczkowy dla wrażliwej skóry wokół oczu15ml Isadora, Make-up highlighter, podkład rozświetlający dla każdego typu cery. Może być stosowany na ramionach, dekolcie, nogach. Nowy, odcień 20 champagne, czekam na odp. __________________ |
|
|
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
- Avon Planet SPA, spray do ciała brazilian rainforest, dotleniająca mgiełka odświeżająca Oddech Amazonii, 150 ml, pewnie po terminie ale nie był używany i pachnie tak samo
![]() - Matrix, Curl.life defining system, szampon, 250 ml, nowy, - Yves Rocher, z serii 3 minutes, maseczka energizująca z miętą, 50 ml, cos za to?
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
Mam mało przekupek, więc bez problemu wyślę pierwsza. Teraz też będę zabiegana troszkę, ale jak mi się uda to może jeszcze dziś
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale nic nie widzę dla siebie
|
|
|
#431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może masz jeszcze jakieś ciekawe książki dla 10-latki ?
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam fajne książki dla 10- latki
,,Szkoła na opak" J.J. Murhall , ,,Rywalki nierozłączki" Króciutkie książki, bardzo szybko i lekko się czyta
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona gustuje właśnie w grubszych narazie Harry potter jest na tapecie i jakieś atramentowe serce Taka tematyka bardziej fantasy niż szkolna
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze Eragona
Typowo fantasy , książka w idealnym stanie, Christopher Paolini. Pierwszą część Harrego Pottera też w świetnym stanie oraz Opowieści z Narni
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
Przetestowałaś Musta już
?
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwszą część Harry'ego i Narnię mamy
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi się róż Diora i ew baza Olay
Może dobrałabyś coś jeszcze u mnie, żeby Ci się opłacała wymiana za Diora?
|
|
|
|
|
#439 |
|
Rozeznanie
|
- Cacharel, Amor Amor, prawie cała 50-tka, jest kartonik,
probka dolce gabbana i probka LACOSTE touch of pink. to mnie interesuje, cos u mnie za to ? odp u mnie ? ![]() mam duzo rzeczy poza watkiem
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
A byłabyś chętna na drugą taką sól ?
Tylko rozerwane to tekturowe opakowanko ( w środku sól jest zapakowana jeszcze w plastykowy woreczek), łopatka oczywście jest Mogę jeszcze oddać balsam Under Twenty o przepysznym arbuzowym zapachu (dlatego go nie ma w wątku ).
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
- Cacharel, Amor Amor, prawie cała 50-tka, jest kartonik,
znajdziesz parę rzeczy u mnie za to? ^^
|
|
#442 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
A może baza Vichy lub Deborah ?
Chyba, że oddałabyś Stellę mmm Nie wiem czy jesteś zainteresowana automacikiem z grami dla dzieci? Mogę zrobić zdjęcie
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze cos Ci sie spodoba ;-) A jak nie to bede dalej szukac - u mnie jest w sumie spora rotacja zapachow ;-) |
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłaś coś może odnośnie naszej wymianki ?
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Nadal jestem zainteresowana telefonem i solą lawendową, ewentualnie Eragornem, ale pogubiłam się już czego ty oczekujesz w zamian
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie ustaliłyśmy sól i komórkę za -Alfaparf oraz Goldwell, kerasilk, instant silk fluid, do każdego rodzaju włosów, 125 ml trochę więcej niż 1/3 opakowania,
- Pupa, nowa szminka - pomadka do ust, shiny lipstick out of the blue, odcień 03, - Isadora, błyszczyk wet gloss, błyszczyk do ust w postaci sztyftu, nadaje efekt soczystych i wilgotnych ust, doskonale nawilża, nowy, kolor 22 (golden cherry), - Eveline, Volume Lipextreme, błyszczyk powiększający usta, Za Eragona bardzo chętnie przyjmę którąś bazę , Vichy lub Deborah Mogę Ci dorzucić automat z kilkoma gierkami dla dzieci, za jakiś drobiażdżek
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio pozbywam się zalegających kosmetyków w błyskawicznym tempie, bo na wizaż będę już tylko sporadycznie zaglądać więc chcę pozbyć się zapasów. Za automat dziękuję.
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj szkoda
Na tych rzeczach mi właśnie najbardziej zależało... A czy byłabyś za wymianką sól i Eragon za Isadorę Goldwella i Eveline? Chociaż to chyba za dużo od Ciebie [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UYTKOW%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] Jeśli nie, to może komórka, sól i Eragon za Goldwell , Eveline, Alfaparf, Isa Dorę + np róż Diora? Podoba mi się jeszcze Stella , szminka Diora i krem Olay ewentualnie [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UYTKOW%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

A jak nie znajdziesz Isa Dory, to nic nie szkodzi, ja mogę wybierać i wybierać u Ciebie

Mam mało przekupek, więc bez problemu wyślę pierwsza. Teraz też będę zabiegana troszkę, ale jak mi się uda to może jeszcze dziś 

Taka tematyka bardziej fantasy niż szkolna 

Na tych rzeczach mi właśnie najbardziej zależało...