Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-29, 12:04   #421
kwiatussek
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

yhy hahahahhahah..,... na jakiej podstawie sie to robi?? :P hahaha czego oni nie uczą na tych naukach :P:P

kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 12:11   #422
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
yhy hahahahhahah..,... na jakiej podstawie sie to robi?? :P hahaha czego oni nie uczą na tych naukach :P:P
z tego co się orientuję na podstawie mierzonej temperatury i obserwacji śluzu - w sumie co w tym dziwnego? nauka naturalnych metod anty, prowadzenie kalendarzyka

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 14:23   #423
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Witajcie!Wróciłam własnie z paznokcisą śliczne,francuski manicure plus różowe perełkicudo,natomiast dzis rano wstałam ide do łazienki,do lustra a tu na ustach opryszczka!!!!!mozna sie załamać,ale odkryłam ostatnio plastry pod którymi ona staje sie niewidoczna i mam nadzieje ze pani od makijazu jakos mi ją schowa.ale jestem złaaaa!
wiolkaslonko dziekuje bardzo
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 15:01   #424
lalunia105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość

Lalunia, my też tam chodziliśmy i stwierdziliśmy że wcale nie było tak źle. Owszem robiliśmy przy niej jakieś wykresy i rzeczywiście gadała czasami od rzeczy, jednak nie przejmowaliśmy się tym bardzo. Mieliśmy po prostu swoje zdanie na ten temat. Stwierdziła nawet, że wiemy sporo na tematy, które omawiała dlatego też nie siedzieliśmy u niej nigdy pełnej godziny. Raz puściła nas nawet po 25 minutach, także my nie wspominamy źle wizyt u niej.
A my siedzieliśmy ponad godzinę i mimo tego ze mówiłam jej dość dużo to ona wraz swoje... wiesz nie jest najgorzej ale mogłaby sobie oszczędzić mówienia co i jak....... bo narządy rodne kobiety i mężczyzny to ja już dawno poznałam od tego była w końcu szkoła....
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 16:08   #425
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

ja się zastanawiałam czy iść gdzieś na pazurki, ale nie chcę sztucznych tylko swoje, i nie wiem, czy jak bym zrobiła w piątek, to czy nie odprysną przy wszystkich sobotnich łazienkowych akcjach... yyyyych sama nie wiem, śjakieś takie niezdecydowanie sie mnie czepiło...

Stary 2007-06-29, 17:34   #426
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
lalunia a do której poradni chodzicie???A tak w ogóle dziewczyny możecie polecić jakąś "bezstresową"poradnię ?Ile wcześniej trzeba się zapisywać na spotkanie???
JA polecam po raz kolejny poradnię w św. Maksymilianie Kolbe, my byliśmy ogromnie zadowoleni i mamy poczucie, że dużo nam te wizyty dały, cieszymy się że tam poszliśmy, zwłaszcza mój TŻ. Podaję kontakt do pani z tej poradni (ona przyjmuje prywatnie, w domu, p. Sawicka, tel. 0817445869). Zadnych wykresów nie rysowaliśmy, tylko omawiała gotowe i odpowiadała na każde pytanie. Naprawdę super! Aha, może zrobić listę poradni

Alusia - gratulacje!! Super, że było tak, jak sobie wymarzyliście...

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Lenka, nie martw się, trudno, przykrość masz taką, ale pomyśl teraz o tym co Cię czeka w najbliższym czasie i zostaw temat egzaminów do września. Odpoczniesz i poprawisz na pewno. 10 egzaminów to cala masa jak na zdawanie w okresie ślubnych przygotowań.
Dziękuję Jakoś już mi lepiej, nie przejmuję się aż tak bardzo, teraz zajmę się przygotowaniami do ślubu

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Alusia super że wszystko się udało.
Widzę że podał temat solarium. Ja też chciałam się leciutko opalić i wszystko szło dobrze, byłam 4 razy już miałam taki fajny kolorek,ale doszłam do wniosku że jeszcze raz pójdę. I to był mój bład bo poszłam do innego solarium niż wczesniej, Pni zapewniała mnie że lampy są slabe, więc poszłam na 12 min i jestm spalona Jutro ślub a ja cała czerwona, wszystko mnie piecze, a co najgorsze opaliłam się strasznie nierówno. Boki mam całkiem białe, nie wiem co robić bo wygląda to fatalnie
Idę po jakiś samoopalcz, może sie wyrówna!! Tragedia.
Ale za to mamy ładnie ubrana salę
Tylko nie samoopalacz!!! Pogorszysz sprawę, lepiej dużo balsamów nawilżających, do jutra powinno być lepiej, zobaczysz!

A ja właśnie wróciłam z JOANNY, byłam na próbnej fryzurze, jestem ogromnie zadowolona, chociaż miałam troszkę inną koncepcję. Pani Asia czesze świetnie Myślę, że warto chodzić na próbne. Aha, zapłaciłam tylko 30 zł !!!
Chodzę tam też już na solarium, chcę się trochę opalić, bo mam taką suknię, że nie może być żadnych białych śladów po "zwykłym" opalaniu.

Dziewczyny, mam pytanie. Olśniło nas dzisiaj że TŻ potrzebuje paska do spodni od garnituru Tylko jaki kolor paska do jasnego, beżowego garnituru? Buty brązowe. Do czego się dopasowuje kolor paska? TŻ nie ma kamizelki.

Aha, znalazłam fotografa na ślub! Jestem cała happy, już zaliczka wpłacona Jak się chce to i w 3 tygodnie przed ślubem można znaleźć

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:24 Powód: post pod postem
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:04   #427
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
No co ty ja za niecale 2 miesiace slub mam :P
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 18:28   #428
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
JA polecam po raz kolejny poradnię w św. Maksymilianie Kolbe, my byliśmy ogromnie zadowoleni i mamy poczucie, że dużo nam te wizyty dały, cieszymy się że tam poszliśmy, zwłaszcza mój TŻ. Podaję kontakt do pani z tej poradni (ona przyjmuje prywatnie, w domu, p. Sawicka, tel. 0817445869). Zadnych wykresów nie rysowaliśmy, tylko omawiała gotowe i odpowiadała na każde pytanie. Naprawdę super! Aha, może zrobić listę poradni
My równiez nie rysowaliśmy wykresów tylko interpretowaliśmy gotowe.

Właśnie wróciłam od kosmetyczki. Dziś był dzień relaksowania

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:33   #429
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Witajcie.Byłam dziś na przymiarce ehhwe wtorek obieram moją suknie.Bardzo mi się podoba,taka skromna a ma coś w sobieTylko czy mojemu TŻ-towi się spodoba
A do ślubu został tydzień a tu tyle spraw do załatwienia.Zaczeła mnie łapać stres.Zazdroszcze wszystkim które mają to za sobą.A jeszcze Alusia tak to ślicznie opisała że aż się zruszyłam.
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:48   #430
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Szczęśliwa, Bandola życzę wam, aby jutro wszystko ułożyło się po waszej myśli i żebyście były szczęśliwe przec całe życie z waszymi mężami
No i oczywiście słonecznej pogody

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:53   #431
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Witajcie.Byłam dziś na przymiarce ehhwe wtorek obieram moją suknie.Bardzo mi się podoba,taka skromna a ma coś w sobieTylko czy mojemu TŻ-towi się spodoba
A do ślubu został tydzień a tu tyle spraw do załatwienia.Zaczeła mnie łapać stres.Zazdroszcze wszystkim które mają to za sobą.A jeszcze Alusia tak to ślicznie opisała że aż się zruszyłam.
Nie masz sie o co martwic napewno spodoba sie TZ a przy okazji to moze i nam pokazesz
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 19:22   #432
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Kochaniutka bez obaw!spodobasz sie TZ na bank!zobaczysz ,że usłyszysz mnóstwo komplementów.Też miałam takie obawy czy spodobam się swojemu Grzeskowi.bałam sie ,że powie :ładnie wyglądasz i tyle ale widziałam a było cudownie.Zdążycie ze wszystkim zobaczysz!Miałam takie momenty ,że nie zdązymy z czymś albo zrobimy cos aby było,na odwal z pośpiechu.Z dnia na dzien załatwialismy na spokojnie rózne sprawy z pomocą rodziców.Codziennie wieczorem skreslałam z listy co juz mamy załatwione i było tego coraz mniej i mniej.Przy okazji zwierze Wam sie z pewnej rzeczy.Jak goście czekali na Błogosławieństwo ,przyjechał pan młody ,wszedł do mnie do pokoju zobaczyłam go w garniturze,poczułam ,że to juz ta chwila,ten dzien i sie rozpłakałam.Oczywiscie ze szczęścia!
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 19:50   #433
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie. Olśniło nas dzisiaj że TŻ potrzebuje paska do spodni od garnituru Tylko jaki kolor paska do jasnego, beżowego garnituru? Buty brązowe. Do czego się dopasowuje kolor paska? TŻ nie ma kamizelki.
Lenko moim zdaniem skoro brazowe buty to i brazowy pasek
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 20:30   #434
iwigol
Przyczajenie

Question Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

a ja mam nastepujace pytanko-co z pojazdami do slubu??gdzie..co i za ile?gdzie szukalyscie..i czym sie sugerowalyscie w wyborze??
iwigol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 21:05   #435
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Witajcie!Wróciłam własnie z paznokcisą śliczne,francuski manicure plus różowe perełkicudo,natomiast dzis rano wstałam ide do łazienki,do lustra a tu na ustach opryszczka!!!!!mozna sie załamać,ale odkryłam ostatnio plastry pod którymi ona staje sie niewidoczna i mam nadzieje ze pani od makijazu jakos mi ją schowa.ale jestem złaaaa!
wiolkaslonko dziekuje bardzo

a możesz zdradzić gdzie robiłaś paznokietki

Cytat:

A ja właśnie wróciłam z JOANNY, byłam na próbnej fryzurze, jestem ogromnie zadowolona, chociaż miałam troszkę inną koncepcję. Pani Asia czesze świetnie Myślę, że warto chodzić na próbne. Aha, zapłaciłam tylko 30 zł !!!
a gdzie się znajduje ta JOANNA

A dla wszystkich slubujących jutro duzo uśmiechu i radości , i aby ten dzień był dla was wyjątkowy, i aby wam wszystko się ułozyło

Ja jutro też weseluję więc będę z wami duchem, a kto wie może i ciałem hihi
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 21:19   #436
Tygrysiak
Rozeznanie

witam po dluzszej przerwie, u mnie chwilowo byl zastoj w sprawach slubnych wiec tylko sobie podczytuje watek ale wreszcie, wreszcie mam date i w zwiazku z nią takie pytanko, moze troche glupie ale w sumie nie wiem - czy USC udziela slubów 3 maja? W sumie to swieto i wiekszosc instytucji jest nieczynna wtedy...

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 22:09   #437
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Lenko moim zdaniem skoro brazowe buty to i brazowy pasek
Też tak myślę, tylko się zastanawiam- bo garnitur jasny i czy to nie będzie śmiesznie wyglądało? I tak głupio spytam: ten pasek jest konieczny? Wasi TŻtowie też mają? Chyba głupio bez, nie?

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
a gdzie się znajduje ta JOANNA
Na Pogodnej, tuż przy Męczenników Majdanka.

Dziewczyny jakie macie piosenki dla Waszych rodziców i czy składacie im życzenia?? Czy walc pasuje jako dedykacja dla nich? Moja sąsiadka zadedykowała rodzicom na weselu i zastanawiam się czy nie zrobić tak samo, bo ta piosenka "Cudownych rodziców mam" jest trochę nie na miejscu z osobistych powodów.. Zbyt przesłodzona.
Stary 2007-06-29, 22:38   #438
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jakie macie piosenki dla Waszych rodziców i czy składacie im życzenia?? Czy walc pasuje jako dedykacja dla nich? Moja sąsiadka zadedykowała rodzicom na weselu i zastanawiam się czy nie zrobić tak samo, bo ta piosenka "Cudownych rodziców mam" jest trochę nie na miejscu z osobistych powodów.. Zbyt przesłodzona.
hmm, my nie mamy jeszcze nawet piosenki na pierwszy taniec nie wiem co z tego wyniknie.
A myśląc o czyms dl arodziców, żeby to było inne niż "cudownych rodziców" przypomniała mi się kjiedyś słyszana piosenka z refrenem "usmiechnij się mamo" musze jeszcze caly tekst sprawdzić, ale wydaje mi się że może być odpowiednia. No i można dopisac kawałek dla taty A jest to walczyk chyba, tak,że jak ktos chce to może nawet tańczyć
a, znalazłam tekst taki jest: To było przecież nie tak dawno
gdy wyznaczyłaś dla mnie świat
Ty się cieszyłaś mą zabawą
uspokajałaś każdy płacz.
Pamiętam jeszcze takie miejsca,
gdzie się o Ciebie chciałem bić,
bo byłaś dla mnie najpiękniejsza
i taką jesteś aż do dziś.

Uśmiechnij się mamo
Twój uśmiech to wiano,
jakiego mi właśnie potrzeba.
Twój uśmiech jest jasny
jak niebo bez skazy,
lecz stokroć mi bliższy od nieba.

Uśmiechnij się mamo
niech będzie tak samo,
jak w czasach dziecinnie najlepszych
Twój uśmiech niech stanie na wszelkie kochanie
Twój uśmiech niech będzie na wieczność.

To było przecież nie tak dawno,
gdy byłaś młoda tak jak ja
Lubiłaś wtedy tańczyć tango
umiałaś się tak pięknie śmiać.
Nie myśl, że wszystko już za Tobą,
bo jeszcze masz do tańca mnie
Zawsze będziesz mamo młodą,
jeśli uśmiechem witasz dzień.

Uśmiechnij się mamo
Twój uśmiech to wiano,
jakiego mi właśnie potrzeba.
Twój uśmiech jest jasny
jak niebo bez skazy,
lecz stokroć mi bliższy od nieba.

Uśmiechnij się mamo
niech będzie tak samo,
jak w czasach dziecinnie najlepszych
Twój uśmiech niech stanie na wszelkie kochanie
Twój uśmiech niech będzie na wieczność ...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 00:07   #439
atre
Przyczajenie

Okrutny los sprawia, że muszę odstąpić salę weselną =( nie pytajcie nawet dlaczego. Może któraś z Was potrzebuje? Ładna sala z ogrodem pod samym Lublinem na ok.100osób. Najlepszy czerwcowy termin 2008 jaki tylko może być. Kontakt ze mną: ania.rogulska@wp.pl.
Dzięki za pomoc.
atre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 00:08   #440
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Stary 2007-06-30, 06:51   #441
lalunia105
Raczkowanie

u nas idzie coraz lepiej nie wiem tylko skąd tort zamówić bo jakoś za duży wybór. Niektóre z was zastanawiają sie nad sztucznymi paznokciami. Ja na swój ślubek robię akryl z kwiatuszkami może zbyt przesadzone ale mnie sie bardzo podoba....

a tu mam kilka dla dziewczyn które wolą swoje naturalne

tak sie zastanawiam czy moja orkiestra potrafiłaby zaśpiewać tą piosenkę bo jest śliczna jednak zadedykowałabym ją mamie na początku wesela bo na podziękowania standardowe "cudownych rodziców mam"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slubne33.jpg (119,6 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (40,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (3,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czr_bial.jpg (36,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (2,9 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:26 Powód: post pod postem
Stary 2007-06-30, 07:37   #442
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Też tak myślę, tylko się zastanawiam- bo garnitur jasny i czy to nie będzie śmiesznie wyglądało? I tak głupio spytam: ten pasek jest konieczny? Wasi TŻtowie też mają? Chyba głupio bez, nie?
Lenko ja to nawet nie myślałam o tym czy musi być pasek czy nie Może bardziej doświadczone wizazanki pomogą

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
Ja jutro też weseluję więc będę z wami duchem, a kto wie może i ciałem hihi
może sie potkamy ) ja dzisiaj tez na weselicho idę

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:27 Powód: post pod postem
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 09:30   #443
rudalbn
Rozeznanie

GG do rudalbn

Hej dziewczyny jak przygotowania
U mnie jeszcze miesiąc do wesela a tyyyyyleeeee jeszcze do zrobienia.
Jade dzisiaj torty oglądać.
Nigdzie nie mogę znaleźć butów na ślub takie żeby mi się spodobały

I mam jeszcze pytanko... może macie pomysł na jakieś ozdoby do włosów z perełek, koleżanka poprosiła żebym jej zrobiła zestaw ślubny biżuterii, na kolczyki i naszyjnik już mam pomysł gorzej z ozdobą do włosów .... :/
rudalbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 09:44   #444
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rudalbn Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jak przygotowania
U mnie jeszcze miesiąc do wesela a tyyyyyleeeee jeszcze do zrobienia.
Jade dzisiaj torty oglądać.
Nigdzie nie mogę znaleźć butów na ślub takie żeby mi się spodobały

I mam jeszcze pytanko... może macie pomysł na jakieś ozdoby do włosów z perełek, koleżanka poprosiła żebym jej zrobiła zestaw ślubny biżuterii, na kolczyki i naszyjnik już mam pomysł gorzej z ozdobą do włosów .... :/
witaj, zawsze się ciesze jak Cie tu widze, bo mamy slub tego samego dnia
jakich butków szukasz? ja swoje juz dośc dawno kupiłam, sa wysokie, bardzo ladne i chyba niestety niezbyt wygodne, ale mam sandałki na zmianę do tańca
co do ozdób do wlosów to mi przychodza na my sl tradycyjne peełki na druciku przymocowane do wsuwki. może sobie przejrzyj katalogi firmy margot (padł tu gdzies adrres ale znajdziesz w wyszukiwarce - może cos Cię zainspiruje, poza kwiatkami materiałowymi maja też i takie z samych koralików. A jaką Ty masz biżu? Ja ciągle myślę o zroobieniu czegoś, ale tez widziałam ciekawą biżuterie w sklepie i zaczynam sie łamac
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 10:05   #445
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Ja chodziłam do poradni przy parafii p. w. św. Andrzeja Boboli na Paderewskiego. Prowadziła te spotkania młoda dziewczyna, bardzo miła. I co najważniejsze nie robiła problemu na przykład z tego, ze ktoś bierze tabletki(wtedy nie trzeba było prowadzić obserwacji). Dwa pierwsze spotkania odbyły się w większej grupie i trwały ok. 30 minut. ostatnie spotkanie indywidualnie. Naprawdę polecam. Podaję namiary: p. Aneta Nadolna, tel.: 888 696 615.
PS. Alusia-wszystkiego najlepszego Aż mi się łezka w oku zakręciła...
Dziękuję bardzo za informację zadzwonię na pewno.A ja wczoraj byłam na panieńskim zabawa była hmn...do białego rana a co najważniejsze u jednej z tutejszych forumek u której jestem świadkową.
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 10:15   #446
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Lenka, a mnie się wydaje żę to zależy od tego jak się czuję twój TŻ, czy woli nosić pasek do spodni czynie. Mój się bez paska nie rusza, ale mam kolegów, którzy nie noszą - wiec to chyba najprostsza odpowiedź na twoje pytanie... W sumie po co się oglądać, na to czy pasuje czy nie pasuje....? A jeśli buty są brązowe a garnitur jasny to rzeczywiście najlepszy chyba byłby pasek w kolorze butów.

Stary 2007-06-30, 10:17   #447
rudalbn
Rozeznanie

GG do rudalbn

martuko też się cieszę, że jesteś teraz na formu mnie dawno nie było mi się komputerek spsiuł ale naszczęście już działa dzięki za pomoc zaraz przejrzę..
a jeśli chodzi o buty najbardziej podobają mi się takie:
http://www.allegro.pl/item209196938_..._od_ss_40.html
ale nigdzie nie widziałam takich a na allegro boje się kupować, mogą się okazać niewygodne lub za małe/za duże ...
martuko wszystko już gotowe?
rudalbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 10:52   #448
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Witajcie
To już tydzień minie jak jestem szczęśliwą mężatką a ja nie miałam czasu jeszcze nic napisać. Dzisiaj dopiero odespałam te wszystkie dni. Dzień Ślubu był najpiękniejszym dniem mojego dotychczasowego życia...Nawet mi się nie śniło że wszystko wyjdzie tak pięknie. Szkoda tylko że tak szybko minęło.
Wstałam ok. 8, potem do fryzjera...Fryzurka wyszła świetnie, bardzo mi się podobała, ale była także bardzo trwała bo wytrzymała do poniedziałkowego pleneru...mimo szaleństw wesela i poprawin... Prosto od fryzjera do kosmetyczki, makijaż świetnie komponował się z fryzurą....Cały dzień tak szybko leciał a do mnie nie docierało że to dzień mojego ślubu, czułam się jak zahipnotyzowana. Tak wiele się działo a ja myślałam że to sen...Dopiero gdy przyjechał pan Zomer zrozumiałam że to już czasu coraz mniej i zaczęłam się przygotować. Pan Artur robiąc reportaż przedślubny okazał się profesjonalistą w każdym calu...Nawet próbował rozładowywać stres panny młodej swoimi „żarcikami”. Było tyle śmiechu że jak pan Serafin dotarł do mojego domu to nie wiedział czy dobrze trafił. Jeszcze dla rozładowania emocji dyskusja na temat przesądów ślubno-weselnych . Ogólnie w domu zamieszanie, bieganina, bardzo głośno a my ze starszą w codziennych strojach...Ale jak dostałyśmy cynka że godzina prawie 15 to nastąpiło szybkie ubieranie a potem oczekiwanie na pana młodego... A na niebie jak na złość zbierały się chmury... Gdy przyjechał TŻ ze swoim świadkiem aż łzy mi poleciały. Wyglądał pięknie, ciemny smoking pięknie prezentował się z jego rozradowaną buzią...A gdy mnie zobaczył był bardzo mile zaskoczony i nie wiedział czy to ja mam zostać za kilka minut jego żoną...Potem było Błogosławieństwo, a gdy pan Artur z orkiestry zagrał „Serdeczną Matkę” znów były łzy wzruszenia...Gdy wychodziliśmy z domu świeciło słoneczko ale gorzej było gdy wysiadaliśmy przed kościółkiem to jakieś chmury naleciały...Ale goście utworzyli nam fajny tunel z parasoli i mogliśmy spokojnie wysiąść i wejść do kościółka. Gdy zabrzmiały organy nasze serca mało nam do żołądka nie podskoczyły.... Liturgia była piękna, pomiędzy organami przeplatała się gra na skrzypcach i śpiew siostry organisty...Ksiądz który przyleciał z Rzymu specjalnie w sobotę rano skierował słowa specjalnie do nas...W czasie przysięgi były łzy szczęścia...Potem były życzenia, gratulacje, nawet słoneczko wyszło (nie padało)...i wyjazd na przyjęcie do „Zajazdu pod gwiazdami”.
C.D.N.
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 10:54   #449
lalunia105
Raczkowanie

Te buciki są śliczne ja chcę takie....... czemu akurat na allegro.....
Stary 2007-06-30, 11:08   #450
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Paticzka ależ ci zazdroszczę.Opisałaś to tak że się wzruszyłam.
Oby u nas było tak pięknie.
A właśnie się wybieram do fryzjera na próbną fryzurkę i na pomalowanie odrowstów (tzn w odworotnej kolejności).Jak wróce to zrobie fotkę i wzurzcę na forum.Trzymajcie się dziewczynki
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości