|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
yhy
![]()
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Witajcie!Wróciłam własnie z paznokci
![]() ![]() wiolkaslonko dziekuje bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiałam czy iść gdzieś na pazurki, ale nie chcę sztucznych tylko swoje, i nie wiem, czy jak bym zrobiła w piątek, to czy nie odprysną przy wszystkich sobotnich łazienkowych akcjach...
![]() ![]()
#426 | |||
Zadomowienie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
![]() Alusia - gratulacje!! Super, że było tak, jak sobie wymarzyliście... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja właśnie wróciłam z JOANNY, byłam na próbnej fryzurze, jestem ogromnie zadowolona, chociaż miałam troszkę inną koncepcję. Pani Asia czesze świetnie ![]() Chodzę tam też już na solarium, chcę się trochę opalić, bo mam taką suknię, że nie może być żadnych białych śladów po "zwykłym" opalaniu. Dziewczyny, mam pytanie. Olśniło nas dzisiaj że TŻ potrzebuje paska do spodni od garnituru ![]() Aha, znalazłam fotografa na ślub! Jestem cała happy, już zaliczka wpłacona ![]() ![]()
Martynka Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:24 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam od kosmetyczki. Dziś był dzień relaksowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Witajcie.Byłam dziś na przymiarce ehh
![]() ![]() ![]() A do ślubu został tydzień a tu tyle spraw do załatwienia.Zaczeła mnie łapać stres.Zazdroszcze wszystkim które mają to za sobą.A jeszcze Alusia tak to ślicznie opisała że aż się zruszyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
![]()
Szczęśliwa, Bandola życzę wam, aby jutro wszystko ułożyło się po waszej myśli i żebyście były szczęśliwe przec całe życie z waszymi mężami
![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiście słonecznej pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
![]()
a ja mam nastepujace pytanko-co z pojazdami do slubu??gdzie..co i za ile?gdzie szukalyscie..i czym sie sugerowalyscie w wyborze??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz zdradzić gdzie robiłaś paznokietki ![]() Cytat:
![]() A dla wszystkich slubujących jutro duzo uśmiechu i radości , i aby ten dzień był dla was wyjątkowy, i aby wam wszystko się ułozyło ![]() Ja jutro też weseluję więc będę z wami duchem ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
witam po dluzszej przerwie, u mnie chwilowo byl zastoj w sprawach slubnych wiec tylko sobie podczytuje watek ale wreszcie, wreszcie mam date
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Też tak myślę, tylko się zastanawiam- bo garnitur jasny i czy to nie będzie śmiesznie wyglądało? I tak głupio spytam: ten pasek jest konieczny? Wasi TŻtowie też mają? Chyba głupio bez, nie?
Na Pogodnej, tuż przy Męczenników Majdanka. Dziewczyny jakie macie piosenki dla Waszych rodziców i czy składacie im życzenia?? Czy walc pasuje jako dedykacja dla nich? Moja sąsiadka zadedykowała rodzicom na weselu i zastanawiam się czy nie zrobić tak samo, bo ta piosenka "Cudownych rodziców mam" jest trochę nie na miejscu z osobistych powodów.. Zbyt przesłodzona.
#438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A myśląc o czyms dl arodziców, żeby to było inne niż "cudownych rodziców" przypomniała mi się kjiedyś słyszana piosenka z refrenem "usmiechnij się mamo" musze jeszcze caly tekst sprawdzić, ale wydaje mi się że może być odpowiednia. No i można dopisac kawałek dla taty ![]() ![]() a, znalazłam tekst taki jest: To było przecież nie tak dawno gdy wyznaczyłaś dla mnie świat Ty się cieszyłaś mą zabawą uspokajałaś każdy płacz. Pamiętam jeszcze takie miejsca, gdzie się o Ciebie chciałem bić, bo byłaś dla mnie najpiękniejsza i taką jesteś aż do dziś. Uśmiechnij się mamo Twój uśmiech to wiano, jakiego mi właśnie potrzeba. Twój uśmiech jest jasny jak niebo bez skazy, lecz stokroć mi bliższy od nieba. Uśmiechnij się mamo niech będzie tak samo, jak w czasach dziecinnie najlepszych Twój uśmiech niech stanie na wszelkie kochanie Twój uśmiech niech będzie na wieczność. To było przecież nie tak dawno, gdy byłaś młoda tak jak ja Lubiłaś wtedy tańczyć tango umiałaś się tak pięknie śmiać. Nie myśl, że wszystko już za Tobą, bo jeszcze masz do tańca mnie Zawsze będziesz mamo młodą, jeśli uśmiechem witasz dzień. Uśmiechnij się mamo Twój uśmiech to wiano, jakiego mi właśnie potrzeba. Twój uśmiech jest jasny jak niebo bez skazy, lecz stokroć mi bliższy od nieba. Uśmiechnij się mamo niech będzie tak samo, jak w czasach dziecinnie najlepszych Twój uśmiech niech stanie na wszelkie kochanie Twój uśmiech niech będzie na wieczność ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Okrutny los sprawia, że muszę odstąpić salę weselną =( nie pytajcie nawet dlaczego. Może któraś z Was potrzebuje? Ładna sala z ogrodem pod samym Lublinem na ok.100osób. Najlepszy czerwcowy termin 2008 jaki tylko może być. Kontakt ze mną: ania.rogulska@wp.pl.
Dzięki za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
u nas idzie coraz lepiej nie wiem tylko skąd tort zamówić bo jakoś za duży wybór. Niektóre z was zastanawiają sie nad sztucznymi paznokciami. Ja na swój ślubek robię akryl z kwiatuszkami może zbyt przesadzone ale mnie sie bardzo podoba....
![]() a tu mam kilka dla dziewczyn które wolą swoje naturalne tak sie zastanawiam czy moja orkiestra potrafiłaby zaśpiewać tą piosenkę bo jest śliczna jednak zadedykowałabym ją mamie na początku wesela bo na podziękowania standardowe "cudownych rodziców mam" Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:26 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/2nn33e3ksyt7x3nm.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070825290413.png wiolkaslonko@gmail.com aniołek 28.06.2009[*] Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:27 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny jak przygotowania
![]() U mnie jeszcze miesiąc do wesela a tyyyyyleeeee jeszcze do zrobienia. Jade dzisiaj torty oglądać. Nigdzie nie mogę znaleźć butów na ślub takie żeby mi się spodobały ![]() I mam jeszcze pytanko... może macie pomysł na jakieś ozdoby do włosów z perełek, koleżanka poprosiła żebym jej zrobiła zestaw ślubny biżuterii, na kolczyki i naszyjnik już mam pomysł gorzej z ozdobą do włosów .... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakich butków szukasz? ja swoje juz dośc dawno kupiłam, sa wysokie, bardzo ladne i chyba niestety niezbyt wygodne, ale mam sandałki na zmianę do tańca ![]() co do ozdób do wlosów to mi przychodza na my sl tradycyjne peełki na druciku przymocowane do wsuwki. może sobie przejrzyj katalogi firmy margot (padł tu gdzies adrres ale znajdziesz w wyszukiwarce - może cos Cię zainspiruje, poza kwiatkami materiałowymi maja też i takie z samych koralików. A jaką Ty masz biżu? Ja ciągle myślę o zroobieniu czegoś, ale tez widziałam ciekawą biżuterie w sklepie i zaczynam sie łamac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Lenka, a mnie się wydaje żę to zależy od tego jak się czuję twój TŻ, czy woli nosić pasek do spodni czynie. Mój się bez paska nie rusza, ale mam kolegów, którzy nie noszą - wiec to chyba najprostsza odpowiedź na twoje pytanie... W sumie po co się oglądać, na to czy pasuje czy nie pasuje....? A jeśli buty są brązowe a garnitur jasny to rzeczywiście najlepszy chyba byłby pasek w kolorze butów.
#447 |
Rozeznanie
|
martuko też się cieszę, że jesteś teraz na formu
![]() ![]() a jeśli chodzi o buty najbardziej podobają mi się takie: http://www.allegro.pl/item209196938_..._od_ss_40.html ale nigdzie nie widziałam takich a na allegro boje się kupować, mogą się okazać niewygodne lub za małe/za duże ... martuko wszystko już gotowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() To już tydzień minie jak jestem szczęśliwą mężatką a ja nie miałam czasu jeszcze nic napisać. Dzisiaj dopiero odespałam te wszystkie dni ![]() Wstałam ok. 8, potem do fryzjera...Fryzurka wyszła świetnie, bardzo mi się podobała, ale była także bardzo trwała bo wytrzymała do poniedziałkowego pleneru...mimo szaleństw wesela i poprawin... Prosto od fryzjera do kosmetyczki, makijaż świetnie komponował się z fryzurą....Cały dzień tak szybko leciał a do mnie nie docierało że to dzień mojego ślubu, czułam się jak zahipnotyzowana. Tak wiele się działo a ja myślałam że to sen...Dopiero gdy przyjechał pan Zomer ![]() ![]() ![]() C.D.N.
#449 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Paticzka ależ ci zazdroszczę.Opisałaś to tak że się wzruszyłam.
Oby u nas było tak pięknie. A właśnie się wybieram do fryzjera na próbną fryzurkę i na pomalowanie odrowstów (tzn w odworotnej kolejności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.