|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.4
Kurczę, muszę się wyłamać. Wypadła mi jednak praca na jutro i nie dam rady być.
A miałam taką nadzieję, że w końcu poznam poznańskie wizażanki ;(Będę musiała czekać na kolejne spotkanie ![]() Ale za to chociaż podam telefon do atmosfery: 851-03-99. Pozdrawiam Was! P.S. Igo, jak dla mnie to masz buzię wręcz stworzoną do krótkich włosków. Ja z kolei do długich, w krótkich wyglądam jak plastuś. :/ |
|
|
|
#422 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem za
|
||
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Igus super fryzurka
. jak dlugo czekalas ? a pamietasz jak Ci mowilam o krotkich fryzach . jak sie juz zacznie latac do fryzjera to wychodzi sie z coraz krotsza fryzurka . Camilla nie dam rady jutro sie zjawic. plaszczyk bardzo fajny, no i ten kolorek ide cos przekasze, bo mi jakos pusto w brzuchu, a potem kapiel i spanko. |
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
AniuA, a jak myślisz
ehhh.... od 10:30 do 14:20 , dzisiaj się ze mną wyjatkowo dłłłuuugggooo "pieściła" .Tak pamiętam , jednak wygoda wzięła górę .Fajnie, cieszę się na spotkanko Dobrej nocy kochane!!!! |
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bawcie się dobrze choć pewnie nie muszę tego mówić bo spotkanie zawsze jest udane
![]() Kamila, fajowy płaszczyk. Bardzo mi się spodobała ta moda na żywe kolory i mam postanowienie że będę się ubierać bardziej kolorowo Tylko jak ja mogę zaszaleć w banku
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
IIGGAA i ten dllluuugggaaassssnnyyy czas u Piaseckiej to mnie strasznie irytuje
. ja nie wiem dlaczego nie potrafia zoorganizowac tego lepiej .
|
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
Iguś bardzo mi sie podoba twoja nowa fryzurka. I kolorek włosów. Super.
My już wróciliśmy z poznania. Mamy skierowanie na rehabilitację bo Leoś ma problemy z napięciem mięśni i zaczynamy od wtorku. Z łażenie po sklepach nic nie wyszło
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Masiek zdrówka dla Leonka życze
W sumie dawno Taverney i Babessa tutaj nie zaglądały
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
Igusia, świetnie Ci w nowej fryzurce czy ktoś zrobił na dzisiaj rezerwacje? Czy mam jeszcze zadzwonić? |
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga jest chora i jej Kuba też
![]() Nati własnie do mnie przyjszła To nikt nie zrobił rezeerwacji?
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrów Natalkę
![]() Ja jutro mam szkołę i do zrobienia prezentację, więc zabieram się do pracy
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyy za przemiłe sptkanie
![]() Zdjęcia wrzuce jutro ![]() Dobrej nocki życze |
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny.
czekam na foteczki ze spotkania .Masiek a co to oznacza, ze dziecko ma problem z napinaniem miesni. cos mi swita, ale mam nadzieje, ze u Was to nic powaznego. ale wstretna pogoda . nasza imprezka firmowa udala sie . byly kregle, bilard i tance . jakos wstalam dzisiaj rano do pracy .
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() A ja się nie wyspałam to co się w nocy działo przchodzi ludzkie pojęcie! Deszcz lał d otego grad połączony z burzą no tragedia tyle wody napadało że stawek który mam za domem a jest on duży bo to należy do ogródków działkowych szeroki na jakieś 5 działek budowlanych (tak podaję bo trudno mi określić dlugośc z tym mam problemy )wylał ! A njbardziej to ta burza bo ja się obudziłam to się pozniej bałam :/Kamilka wklejaj fotki szkoda że nie mogłam byc ale jak dobrze pójdzie na następnych będe się regulanie stawiać ![]() A póki co to sie ucze niechce mi się ale trzeba ehh ja to mam lenia :0
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
No ja cos nie mogłam zasnąć wczoraj, za bardzo sie objadłam przed snem W końcu jak zasnełam, to spałam niespokojnie, a nad ranem obudziła mnie burza (!!) Myslałam, ze sie przesłyszałam, że to jedzie pociąg (niedaleko nas są tory kolejowe), albo ze samolot leci, ale jak zagrzmiało jeden, drugi trzeci raz i porządnie sie błysneło to uwierzyłam. Jeszcze nigdy w kwietniu nie przezyłam burzy Nic mi sie nie chce A na 12:00 jade na tą sesję
|
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Jak tam po spotkaniu?? Już rozmawiałam z moim tatą będę mogla za tydzień na trochę zostawić im Leonka ale burza w nocy była, myślałam, że nas wyłupie, ale mieszkamy blisko parku i blisko do lasu więc chyba dlatego tak łupało. Leonka na szczęście burza nie obudziła. Mamy to szczęście, że przy nim można hałasować i go to nie denerwuje. AniuA z tymi mięśniami u Leonka jest tak, że ma za bardzo napięte i się za bardzo pręży np. przy jedzeniu i się denerwuje. A nerwus z niego, ale z tego co się dowiedziałam normalne u wcześniaków. Edytowane przez masiek Czas edycji: 2008-08-03 o 12:02 |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
masiek ale słodki ten twój Leonek
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Fajnie było się spotkać, dzięki No, a Atmosfera chyba odpadnie z naszej listy spotkań no i w sumie mają biedę w menu . Może nastepnym razem spróbujemy w całkiem nowym miejscu .Miłej soboty. Pa. |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
.
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to kto w koncu byl wczoraj na pogaduchach? i co sie stalo w Atmosferze? pewnie dlugo Was obslugiwano. moim faworytem jest jak na razie Lawenda.
a czyzby Camilla szla na SESJE ZDJECIOWA ?
|
|
|
|
#441 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, dzięki za spotkanie
W nocy co chwile się budziłam przez ten deszcz, prosto w okna mi padał ![]() O 11 wyprawiłam Nati do szkoły ![]() Cytat:
Zapomniały o moim zamówieniu, Iga je 2 razy upominała a one tylko się tłumaczyły ze mają dużo pracy. To nie jest wytłumaczenie na taką obsługe bo gdyby najpierw 1 stolik cały obsłużyły to nie było by takiego bałaganu. Ukrojenie 1 kawalka ciasta zajeło im 1,5h...Ponad to teraz przy rezerwacji trzeba zamówić za minimum 25zł. Było jeszcze kilka zgrzytów ale to mnie najbardziej wkurzyło. Trzeba chyba jakąs knajpe otworzyć bo poki same porażki ![]() Cytat:
Ale jako makijarzystka
|
||
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Masiek ślicznego masz synka
Dziękuję dziewczyny za świetne (jak zawsze) spotkanie, Camilli za winko i wszystkim za odprężające pogaduchy! Natalia, fajne że byłaś ![]() Faktycznie do obsługi to mamy pecha. Trzeba będzie otworzyć własną knajpę z sałatkami ![]() Mam nadzieję, że zdjęcia wyszły fajne, bo widziałam tylko część na aparacie. Kamila, trzymam kciuki za sesję Ciekawa jestem, jaki makijaż wykonasz na temat wariacji... będziesz mogła nam tu wkleić jakieś fotki z sesji?Idę sobie poprawić humorek zakupami i kinem
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, w takim razie czekamy z Anią na foty
Masiek, przesłodki jest Twój synek ![]() Ewa, 1,5 godz. czekałaś na kawałek ciasta? one go piekły czy jak?
|
#444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Jestem padnieta po sesji, ale dałam rade, niepotrzebnie tak sie stresowałam na poczatku. Abstrakcji nie było, ponieważ zabrakło czasu (studio fotograficzne było wynajęte na 3 h), ale było świetnie. Modelka bardzo sympatyczna no i ładna, malowanie jej było prawdziwą przyjemnościa Co do zdjęć, to zapytam autora, czy da mi zgode na opublikowanie ich tutaj, chociaż ja też miałam wkład w ich powstanie ![]() Masiek śliczny ten Twój synio, też bym chciała mieć dzidziusia Wiem że to brzmi głupio, ale wole miec dziecko niż męza Zdjecia zaraz przerzuce na lapka i wkleje na wątek |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, a co to za sesja? Ty byłaś w roli makijażystki?
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra to wkrzucam zdjęcia
![]() Musiałam sie pobawić w redukcję czerwonych oczu, bo mimo, iż mam włączoną w aparacie, większośc z nas wyszła jak diablice ![]() Zdjęcie nr 1 - Evka jest szczęsliwa, że dostała w końcu szarlotke ![]() Zdjęcie nr 2 - Ponieważ Iga nie mogła sie doczekac na swoją sałatke, postanowiła spróbować tulipana Zdjęcie nr 3 - Tav i City Girl z czegoś się śmieją ![]() Zdjęcie nr 4 - Zdziwiona City ![]() Zdjęcie nr 5 - Evka grozi Nati palcem, ale Nati nic sobie z tego nie robi ![]() Zdjęcie nr 6 - Ja i Magdzia ![]() Zdjęcie nr 7 - Hmm co je tak zdzwiło? ![]() Zdjęcie nr 8 - Iga stwierdziła, ze jednak woli powąchać tulipana
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
c.d
Ps. Monia tak, byłam makijazystką/wizażystką
|
|
|
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jabłka deptaly
![]() Cytat:
Zwłaszcza po redukcji czerwonych oczu.Kamcia koniecznie musisz pokazać foty! |
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
super zdjęcia i opisy
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

A miałam taką nadzieję, że w końcu poznam poznańskie wizażanki 

.
. Będziemy się chyba rozgrzewać winkiem wieczorkiem
.
. jak dlugo czekalas
? a pamietasz jak Ci mowilam o krotkich fryzach
ehhh.... od 10:30 do 14:20
. ja nie wiem dlaczego nie potrafia zoorganizowac tego lepiej 

Myslałam, ze sie przesłyszałam, że to jedzie pociąg (niedaleko nas są tory kolejowe), albo ze samolot leci, ale jak zagrzmiało jeden, drugi trzeci raz i porządnie sie błysneło to uwierzyłam. Jeszcze nigdy w kwietniu nie przezyłam burzy