![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel-kolorówka
Cytat:
![]()
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Mam ochote na błyszczyk Levres Scintillantes. Tylko zastanawiam się czy sa one warte swojej ceny. Czym np. rozni sie od świetnych jakościowo Glam Shine-ów L'oreal-a? lub błyszczyków IsaDory? W KWC maja dośc dobre opinie, ale czy sa warte swojej ceny? Napewno któraś z was go ma lub miała i ma porównanie?
![]()
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak,kupilam na tru,wziełam wersje z kasetka po 130zl,bo w wersji bez kasetki kosztuje 108.
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wersja bez kasetki jest chyba tylko w jednym ciemnym kolorze?
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak,bez kasetki tylko jeden kolor-ale moze beda inne ![]()
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prędzej porównałabym Glam Shine do Ultra Gloss Diora - tu konsystencja podobna, ale też nie taka sama konsystencję Chanel opisałam kilka postów wyżej, a konsystencja L'oreal jest leciutka, bardzo płynna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na lato właśnie chciałabym D Forever (albo Shiseido DualBalancing)... mam suchą cerę ale wiadomo, że podczas letnich upałów makijaż może spłynąć więc myśle o Forever bo ponoć trwały. Muszę popróbować z kolorami? Hmmm...ciekawe czy odpowiadają Sculptowi?? Edit: ups.. pytanie na niewłaściwym wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam małe zboczenie Ajsun, które polega na tym, że wybieram zawsze jasnoróżowe błyszczyki i żadne inne. nie znam 105. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Rozeznanie
|
Mozesz napisac czy rzeczywiscie daje on lososiowy odcien? Czy to moze taki zimny, delikatny roz? Moze masz foto np na dloni?
Cytat:
Aneta???, mam takie pytanko, do ktorego rozu jestes obecnie bardziej przekonana? Do Narcisse czy do Neroli Rose? Jaki efekt daje Neroli Rose, to jest taki przygaszony, zimny, delikatny rozowy? Jest bardziej widoczny na policzku od Narcisse? Mam tez pytanie do posiadaczek Reflex? Jaki daje efekt? Ciezko po zdjeciach dopatrzec sie jaki to kolor. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Tea Rose jest raczej łososiowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ktory z rozy Irreelle jest najzimniejszy? Moze nawet wpadac w lekki fiolet. Na zdjeciach na truskawie najzimniej wyglada Glamour (ma swietne recenzje na makeupalley) i Be-bop.
http://us.strawberrynet.com/makeup.a...neId=2576#2576 Jestem raczej chlodnym bledziochem, chociaz duzo rozy ociepla sie na mojej skorze, dlatego szukam czegos ekstremalnie zimnego.
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
No wlasnie mam 34 Bourjois i Revlon Love That Pink z takich typowych rozowych. Chodzi mi o cos bardziej wpadajacego w fiolet i troche ciemniejszego. Taki efekt 'krolowej sniegu'. Moze uda mi sie je obejrzec w perfumerii jutro, chociaz zauwazylam, ze czesto nie maja wszystkich odcieni, no i to beznadziejne swiatlo...
#436 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Ajsun;7081335]
Aneta???, mam takie pytanko, do ktorego rozu jestes obecnie bardziej przekonana? Do Narcisse czy do Neroli Rose? Jaki efekt daje Neroli Rose, to jest taki przygaszony, zimny, delikatny rozowy? Jest bardziej widoczny na policzku od Narcisse? Bardziej lubię Narcisse.Nadaje bardziej świeży wygląd,naturalny,drobinki są dyskretne,ładniej stapia się ze skórą.Neroli Rose ma te drobinki już większe,jego kolor to faktycznie taki lekko przygaszony i zimny róż.Oba są delikatne,efekt można stopniować,od ledwo widocznego do mcniej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki. ![]() Cytat:
Szukam czegos co bardzo ladnie ozywi twarz, zarowno w kolorze rozowym jak i leciutko brazowym (moze byc leciutko brzoskwiniowy), ale dla blondynki o raczej jasnej cerze. Zalezy mi bardzo na efekcie rozswietlenia i swiezosci. Dotad moimi faworytami sa Bourjois (mam 95, 34 i 11). |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Wpadłam w sidła chanel
![]() ![]() Uwielbiam szarości, ciekawa jestem jak na oku wyglądają te cienie. Oglądałam je w Sephorze i przepadłam - mieniące, błyszczące jednym słowem piękne. Na KWC opinie skrajne ale przewaga dobrych ocen. Ma może któraś z Was te cienie lub inne czwórki Chanel o tej konsystencji i mogłaby coś o nich napisać?? |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Mam od kilku dni czwórki 95 i jestem zachwycona!Kolory przepiękne,testowałam wcześniej w Sephorze i ten zestaw najbardziej mi się spodobał.Najdelikatniejsz y jest róż,złoty jest bardzo mieniący.Oba te kolory wyglądają pięknie z grafitem,same nie są zbytnio widoczne.Mi najbardziej podoba się grafit połączony ze srebrzystym.Ten srebrny jest metaliczny,zupełnie inny od pozostałych.Grafitem robię też kreski,zwilżonym pędzelkiem.Kolor jest nasycony a kreski trwałe.Przy pierwszej aplikacji miałam wrażenie,że trochę się osypują,ale póżniej już nie.Na bazie Art Deco wytrzmały całonocną imprezę.Mam amerykańską wersje.Może mi ktoś wytłumaczy taką olbrzymią różnicę w gramaturze między USA a Europą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdzie zakupiłaś swoje 95? Jeśli mi się spodobają to może zakupię w usa bo rodzina jedzie tam a znajomi tu więc mogę ich poprosić i jednych i drugich ![]() Layla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki ![]() A tak przy okazji to chcialam zapytac o cienie Chanel. Szukam jakichs chlodnych bezo-brazow, raczej jasnych i rozswietlajacych oko. Juz bylam zdecydowana na czworki YSL 04 Nude, ale przeczytalam recenzje na makeupalley i niestety ale tam nie maja zbyt dobrych recenzji. Moze znalazlabym cos z Chanel w takiej tonacji, jak myslicie? Aha, nie lubie brazow wpadajacych w rdze, zadnych rudych kolorkow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
Różnica jest znaczna.Wersja amerykańska ma 6,8 grama a europejska 1,2grama.Kupiłam na Allegro przed świętami a właściwie to zając mi przyniósł
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jaką nazwę noszą ostatnie błyszczyki chanel? Wczoraj byłam w duglasie i Pani podsuneła mi taki śliczny błyszczyk bezbarwny i bez drobinek, w opakowaniu z czarną zakrętką, aplikator z gąką, kolor miał różowy ale na ustach był bezbarwny. Cena 105zł, pojemność 5ml. Strasznie mi się spodobał, ale wybrałam JT Lancome, bo z takim zamiarem przyszłam do sklepu.Chanel jednak tak mnie urzekł, że w najbliższym czasie chcę się po niego wybrać, ale nie wiem czego mam szukać i o co pytać. Przejrzałam KWC i czy to możliwe żeby to był "Cristalle Gloss"? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedzi
![]()
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak,to jest Cristalle Gloss.Też ma od jakiegoś czasu numer15 i jestem zadowolona.W opakowaniu kolor jest dość intensywny a na ustach staje się delikatniejszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tam jeden beż wpadający w różo - brzoskwinkę ale na powiece daje raczej takie rozświetlenie niż ciepły kolor ten zestaw 81 jest taki idealny do codziennego makijażu aparatu chwilowo nie mam więc nie mogę zrobić foty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.