![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja "twórczość"
jesli moge prosic NIR powiedz mi co Ci znów w mojej ksiązce nie pasuje??
nie obraź sie ale Ty z reguły to same krytyki mało pochwał dajesz.. wiec miło wiedzec co zle robie Twoim zdaniem, choć moim zdaniem jest wszystko dobrze... ale przeciez kazdy moze miec inne zdanie ![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
nir chyba chodziło o to ze zyczenia wydrukowalas na oddzielnej kartce a nie na tej co jest pokryta sprayem ze tak powiem .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
CraftMod
|
Co do ksiażki, to MOIM zdaniem, które nie musi wcale byc takie samo jak Twoje ładniej by wyglądał nagłówek w kolorze bardziej zbliżonym bo złotego niż żółtego.
Same krytyki? No ładnie. Czasami mam tak, że cos mi sie gryzie w czyjejś pracy, cos jest wykonane np niedokładnie, widać błędy techniczne itp. Czy widząc coś takiego uważasz że powinnam piać z zachwytu, jak to czasami obserwuje? Ja też kiedyś zaczynałam, miałam i mam prace lepsze i gorsze. Cały czas sie ucze i próbuję nowych rzeczy. Jeśli nie podoba Ci sie krytyka w moim wydaniu (staram sie pisać konstruktywnie) to bardzo przepraszam. Nie będę w takim razie krytykować Twoich prac. ![]() Edit: Robisz postępy i fajnie,żebyś sie rozwijała w tym co robisz. Co człowiek to podejście, mnie krytyka np dopinguje, ta z głową oczywiście, bo ktoś moze inaczej spojrzec na to co robię i podpowiedzieć co należy podszlifować. Dziękuję za wysłuchanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Nir nie chodzi mi o to ze zle robisz ze krytykujesz.. tylko jesli np w mojej pracy nie podoba Ci sie nagłówek który jest ZŁOTYM napisany bo uwazasz ze jest ZÓŁty to chciałam wiedzec...
nie mam Ci za złe bo kolory sa troche inne niż na zywo i mozesz czegoś nie dostrzec tak jak widze to ja mając to na "zywo". a co do reszty.. to ja rozumiem... ale chodzi mi o Twoje krytyki w stylu: "ja bym zrobila inaczej..." nie chce sie z Toba kłocic i zapraszam do krytykowania moich prac.. tylko jak sie cos nie podoba chce wiedzec w 100% co a nie ze "cos mi sie nie widzi ale nie powiem co". zrozumiałysmy sie?? ![]() nie obraź sie na mnie.. po prostu chce miec wszystko jasne.. a nie ze komus sie cos nie podoba i juz tylko jak sie nie podoba to konkret! ... swoja opinie na temat przyklejanych zyczeń wyraziłam i napisałam "kazdy robi co lubi" i chodziło mi tylko o to ze jak juz krytykujesz to pisz do konca co sie nie podoba ![]() ![]()
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
ooo rany skladaczek cudo
![]() ![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Super składaczek!!! I to pierwszy - brawo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny składaczek
![]()
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
prezencik....
![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Ojej urocze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
Uroczy aniołek i tekst dookoła niego świetny. Od serca prezencik
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
![]()
Juleńko świetne!!! I super pomysł z aniołkiem!!! A i bardzo fajny pomysł na różyczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
CraftMod
|
No, widzę, ze sie zrozumiałyśmy
![]() A co do kolorów to niestety czsami tak jest, ja mam piękną wstążkę w ciekawym odcieniu niebieskiego, taki intensywny i za nic nei moge jej sfotografować odpowiednio ![]() Uwaga: Krytykuję! Ostatnia praca mi sie podoba, świetny tekst i sam pomysł na to coś z aniołkiem. Co do drugiej części (kartki?) to musze powiedzieć, ze odważnei łączysz kolory. Mozet byt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Świetny pomysł idealny dla kogoś bliskiego..
![]() Mam tylko pytanie ta pierwsza strona jest zrobiona w formie pudełeczka czy jak..? Bo to są dwa oddzielne elementy z tego co zauważyłam i zastanawiam sie jak je połączyłaś..
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Bajeczny pomysł ten aniołek!!! Mogę ściągnąć??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
skad wy bierzecie te pomysly aniolek super
![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
Nir
![]() ![]() Olciawik - to jest pudełeczko i do srodka aniołek. całosc ma w sumie 3 elementy - dno pudełka, wierzch pudełka (jak na wątku bodajże sagi) i do srodka "wkład" aniołek Karolka - aniołek nie mój pomysł ale możesz sciągać ![]() Nela - kolezanka + zwiedzanie sklepów z dziwnymi ręcznie robionymi rzeczami = pomysły ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Wszystkie rzeczy są przecudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny prezencik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
A skąd bierzesz materiały do swoich prac? Ja ostatnio wpadłam na pomysł żeby pozamawiac próbki zaproszeń weselnych (za free ^^) i z nich zrobic coś nowego. Chodzi mi głównie o taki ładny papier z którego są one zrobione. Jak myślicie: to dobry pomysł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Feme bardzo fajniutki prezencik. Ja uwielbiam aniołki pod każdą postacią więc bardzo mi się podoba
![]() ![]() Monika: to nie jest dobry pomysł dlatego, że jak dostaniesz te próbki to będzie na nich taka szkaradna pieczątka z tyłu "PRÓBKA" więc nic się z tego nie da za bardzo zrobić. Wiem bo zamawiałam na własny ślub próbki żeby coś wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
Monika - jesli chodzi o papier... to jesli to nic powazne zwykły blok techniczny z białymi i kolorowymi kartkami i juz...
a jak cos lepiszego potrzebujesz.. to ja zaopatrzyłam sei (narazie raz w dosc dużą ilość ![]() inne cuda to czysty przypadek... kolezanki mama ma kwiaciarnie to sie czasem cos znajdzie... i jest ![]() zycze pomyslowosci i zdobycia materiałów ... DO DZIEŁA! ![]() Castilia... super ze Ci sie aniołek podoba... ![]()
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Artystka z Ciebie
![]() Najbardziej przypadły mi do gustu księgi, chciałabym umieć je robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Tak tak... nasza Feme to ARTYSTKA pełną parą..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
feme- rewelacyjny ten aniołek, też ustawiam się w kolejce do zgapiania
![]()
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
no problem!
![]() ![]()
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
obijam się ... mam tysiac rzeczy na minute do zrobienia... ale na chwilke usiadłam i ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
WOW, super
![]()
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się lubię takie wzorki , brawo zdolniacho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
cieszmy mnie to bardzo
![]() zaraz ja podrzucę kolezance do skrzynki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.