|
|
#421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Chili con carne
![]() Ja robie tak- na patelni przyrumieniam na oliwie cebulke i czosnek. Dodaje fasole czerwoną z puszki w zalewie. Do tego z dwie łyzeczki przeciezru pomidorowego. Ja daje przyprawe do dan z fasoli, pieprz, pieprz cayanne i troche soli. Mozesz doprawic czym chcesz. I tak chwile to trzymasz na patelni. Ok.4 minuty-5. I gotowe. Ogólnie robi sie to z mięsem. Najlepiej z kurczaka lub z mielonym z kurczaka. Ja robie bez miesa. |
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
niby to łóżko opala z 2 stron, ale mam plamę na przedziałku na pupci i pod pachami (PACHAMI!).
Dzisiaj grzesznica jadła: Ś: jajecznica z 2 jaj i do tego pomidorek, oliwki i ogoras II Ś: jogurt bananowy O: naleśnik z soczewicą i drugi z twarożkiem w prawdziwymi wiśniami i słodzikiem - pycha P: kilka moreli suszonych K: będzie pewnie jeden naleśnik lub twarog z warzywami obiecalam napisać jak robię naleśniki, więc piszę : 2 szklanki mąki, 1,5 szklanki mleka, 1,25 szklanki wody, łyżka oleju, szczypta soli, jajo, TADA! kasiaczku jak wiesz ja jestem chętna na spotkanie
|
|
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nadrabianie 20stron chyba mi na mozg padlo![]() a pije, od dzis zaczelam 2x dziennie, ale chyba ze 2dni ominelam... no zapomnialo mi sie! a teraz mam @ ale czuje sie lzej, spodnie ktore w czasie @ zwykle mnie opinaja sa luzne to chyba cos znaczy
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
no ja też jestem chętna, widzę że będziemy miały o czym rozmawiać
![]() lecę Siostry do pracki
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Czytam te posty i czytam ...Juz nawet wydrukowałam sobie fazy od Ahcak...co i ile nalezy jeść. Od czego najlepiej zacząć???p[odpowiedzcie mi plażowiczki...pozdrawiam
|
|
|
|
#427 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś grzecznie nadal
![]() śniadanie: jajako na twardo i zawikas zwędlinki z warzywami śniadanie II: wieśniak z rzodkiewką i szczypiorkiem przekąska: 20 pistacji obiad: pstrąg wedzony z sałatką ze świerzych warzyw podwieczorek: ricotta z wiórkami kokosowymi, kakao, słodzikiem tylko dziś to mi się ćwiczyć nie chcę.... takiego jakiegoś doła mam
|
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
blondee: jakie pitku? :|
seriale: kocham gotowe od poczatku sciagam na bierzaca, losty, prison tez byl boski i czasem samanthe who sobie obejrze. ale nic nie przebija moich ukochanych arabskich seriali, a bohaterki sa taaaakie piekne ze nawet moj tz lubi niby ogladac a tak naprawde to sie tylko na baby gapi :P co sie stalo z ahcak??
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
hejo hejo
![]() Na razie tez tylko na chwile, ale zaraz wrócę... a z kim??? A z naszą kochana Neddą Zaraz cos napiszemy jak się razem w kuchni czujemy ^^
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Kami tęskniła za Wami
|
|
|
|
#431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Kochana żebym mogła ubrać taką kreacje musiałabym być ze 100 lat na SB,hehe. I jeszcze prośba, przypomnij proszę co pijecie z Kasiaczkiem?Może i ja sie zaopatrze w tego drineczka....Jakis czas temu skończyłam specific cellulit drink Forte Pharmy.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja wreszcie po testach
ahh jak fajnie xD wreszcie mogę sobie z Wami posiedzieć ![]() Ja dzisiaj troszkę nagrzeszyłam ale trzeba było oblać egzaminy
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi, co jest najlepsze na taką przekąskę do szkoły ( I faza) i na drugie śniadanie (które też brałabym do szkoły), bo siedzenie 14 godzin poza domem na samej wodzie, przy dość dużym wysłku fizycznym i umysłowym (
) to dla mnie chyba za trudne na dłuższą metę!
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ale jestem zadowolona. Dziś nie poszłam na silownię, tylko wybrałam się z kumpelą na spacer do Auchan (zrobiłyśmy około 12 km)> Jestem styrana, ale szczęśliwa ![]() Moje dzisiejsze amu: I śniadanie: jajecznica z 2 jaj + 2 plasterki szynki drobiowej + pomidor + papryka +rzodkiewki Przekąska: 20 orzeszków ziemnych II śniadanie: wieśniak + jajko gotowane Obiados: jajecznica z 2 jaj + 2 plasterki szynki drobiowej + pomidor + cały długaśny ogórek + kalarepa kolacja (zaraz): kostka chudego twarogu + żółtko jaja + słodzik + olejek pomarańczowy i teraz moje pytanie: czy mogę jeść taki serniczek o tej porze i na I fazie??? _____________ start SB: 3 kwietnia[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Bibik/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] I faza SB: dzień 21 start: 88,2 kg --> 86,5 kg |
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba mozna na pierwszej fazie
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesniak wiesniak i jeszcze raz wiśniak |
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
A po czym mam poznać, że to akurat taki wieśniak, o jakim mówicie?
Bo szczerze to jak tak patrze po sklepach to owszem, jakieś są, ale zdecydowanie nie wyglądają na takie nadające się do diety (np. mają dużo tłuszczu?!). I w ogole w jakiej formie to do szkoly zabrac?
|
|
#440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to tak: ja biorę serek wiejski light 3% chyba z Piątnicy, a jak nie, to wpadam do dużego marketu i tam są serki wiejskie i i dobieram się do ich etykiet i patrze czy jakis nie ma 3 lub mniej % i pakuje do koszyka
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
O, właśnie o taki konkret mi chodziło
. Dziękuję .
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki, ja tylko na chwile powiedziec ze zyje i wróciłam i zmykam sie uczyć, wrr...a nie chce mi sie jak nie wiem co
![]() dziś tak mało zjadlam ze szkoda pisac, ale to tylko dlatego, że nie mielismy zadnych przerw w podróży i jadłam tylko w czasie jazdy, a i emocje też mi apetytu nie dodawały, ale głodna nie bylam wiec nie jest tragicznie (no tak sobie tłumacze) I powiem Wam, że to co dzis zobaczylam i dowiedzialam sie w meskim więzieniu i zakładzie poprawczym dla dziewczyn na bardzo długo, a pewnie i na zawsze zostanie w mojej pamięci, niesamowite przezycie i w sensie negatywnym i pozytywnym, oj duzo by picać... |
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
no i gdzie te nasze laski z Lublina?
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
To te z Krakowa Ci nie wystarczają?
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
z Krakowa są super
A Ty skąd z Krakowa jesteś? Nie jem kolacji. |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Podgórze, a Ty?
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie jak to sie plotkuje na wizazu, to wyobraźcie sobie jak sie siostry spotkały ^^ No to sobie gadamy, do kolacji serialik nasz jak sie okazało ulubiony " teraz albo nidgy" no i gadka szmatka
No i oczywiście co chwilę obgadywanie was Kochane Całujemy bardzo mocno i planujemy juz zjazd plazowy ^^ w LUBLINIE ![]() ![]() ![]()
|
#449 |
|
BAN stały
|
dobry wieczorek
ale dzisiaj się najadłam .. byłam u babci:P ale wszystko było sbowskie tak kazałam jej zrobic hihi a zaraz lecę cwiczyc, jakas przymulona ostatnio jestem
|
|
|
|
#450 |
|
Rozeznanie
|
Sprac mi dupsko!
Tylko zeby tak rownie puchlo.!! Tak sie dzielnie trzymalam caly dzien A na wieczor wtrąbilam troche frytek i pare cukierkow![]() ![]() gupek ze mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

ale czuje sie lzej, spodnie ktore w czasie @ zwykle mnie opinaja sa luzne
to chyba cos znaczy