|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: hula- hop 2
Dziękuję bardzo
właśnie taką mam, tylko inny kolor..Hmm.. to może jeszcze spróbuję i jakoś się do niej przekonam
|
#422 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzis zaliczylam juz areobik, teraz pokrece ogladajac na wspolnej - Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Staram sie nie zniechecac
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie cwicze juz 2 dzien.. musiałabym wziac sie za to hula hop wieczorkiem.. bo teraz ide na ognicho :P ale kiełbaski jeść nie bede, bo przesadziłam dzisiaj ze słodyczami i to bardzo
|
|
|
|
#425 |
|
Konto usunięte
|
Odhulałam swoje
Napełnionym sie naprawde duzo lepiej kreci. Musze wam powiedziec, że z kazdym dniem idzie mi coraz lepiej
|
|
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
Ja też pohulałam
![]() Mam 2 hula hop z dzieciństwa jeszcze (za szafką były schowane ) - jedno takie 90cm puste w środku, a drugie 80 ale z czegoś ciężkiego zrobione i tym drugim jest bez porównania lepiej..Czy jak będę ćwiczyła tylko w jedną stronę, to będę miała krzywo mięśnie/nierówno spali mi się tłuszczyk? Bo za nic w świecie ni idzie mi w prawo
|
#427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
cos takiego nawet by mi do głowy nie przyszło. Wydaje mi sie, że można kręcić w jedna stronę ale jeśli sie mylę, proszę o sprostowanie.
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Dziewczyny pomóżcie mi znaleźć hula hop w Gdańsku! Bo byłam w parunastu sklepach i albo wcale nie było albo było takie 75cm ;/
|
|
|
|
#429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Wiolka525;7535189]Koniecznie muszę nauczyć sie hulać skoro to pogromca boczków. Mam takie hula-hop ze sklepu zabawkowego... Możesz zdradzić jakie Ty posiadasz? Z góry dziekuję.
http://images.google.pl/imgres?imgur...%3Dpl%26sa%3DN takie jak tu jest pokazane. Najzwyklejsze jakie może być. Tylko ja mam niebieskie. :P |
|
|
|
#431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłego kręcenia wizażystki. |
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
heh.. Dziękuję bardzo
|
|
|
|
#434 |
|
Konto usunięte
|
a ja tak siedze w pracy i cos mnie boli w boku, patrze a tam taaaki siniak na kosci biodrowej
. po drugim dniu?![]() ale dzis i tak hulam. Plywam w jednoczesciowym stroju wiec siniaka widać nie bedzie
|
|
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
Ja też sobie lubię pokręcić
fajna zabawa jak już się nauczyłam czyli już gdzieś drugiego dnia (jakoś szybko mi to przyszło bardzo bo ja zawsze dużo tańczyłam, kręciłam bioderkami więc to nie trudne dla mnie musiałam tylko nauczyć się je opanować gdy chce troszkę się zsuwać) to zaczęłam sobie to kręcenie urozmaicać. Tzn nie stoję tylko i nie kręcę a np kręcąc się zaczynam kucać oczywiście nie do końca i z powrotem do góry, potem dalej kręcąc obracam się w lewo wracam do pozycji wyjściowej i w prawo Potem pokręcę sobie trochę na tyłku (to już dużo trudniejszze :P) i na nogach. Na nogach szybciej spada ale jeszcze dojdę do wprawy :P Jak zaczynam tak wymadzać to się zawsze zgrzeje i spocę, i o to chodzi No i oczywiście godzinka to minimum Najważniejsze nie rezygnować No i kręcę albo oglądając filmy, albo teledyski np na vivie i sobie "tańczę" w rytm muzyki. A największa motywacja jak oglądam jakieś programy o modelkach
|
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
No i w planach mam jeszcz dorzucić a6w
dużo schudłam to teraz chcę wymodelować swoje ciałko
|
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;7540695]a ja tak siedze w pracy i cos mnie boli w boku, patrze a tam taaaki siniak na kosci biodrowej
. po drugim dniu?![]() ale dzis i tak hulam. Plywam w jednoczesciowym stroju wiec siniaka widać nie bedzie [/quote]Siniaki to normalne, właśnie po początkowych dniach się je ma a potem już ciało się przyzwyczaja i siniaków brak. Ja to na początku i zakwasy mocne miałam. Wytrwałości a nic boleć nie będzie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Mam małe pytanko. Czy podczas kręcenia napinacie mięśnie brzucha? Czy nie?
|
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale na razie sie i tak nie odzywam bo krece pustym zabawkowym :P
|
|
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
to jaki mamy kochane rekordzik w spalaniu swoich boczków?? ?
której z was POWIEDZMY w przeciągu miesiąca udało się spalić najwiecej cm?? ??? ? proszę podawajcie
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
em2805, robię dokładnie tak samo
ciągle wymyślam coś nowego Nie mogę stać bezczynnie ![]() Cytat:
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Po dwudniowej przerwie powrót do hulania - pół godziny zaliczone
|
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Ja napinam brzuch
ogólnie staram się zawsze chodzić z takim niby wciągniętym brzuchem, przeczytałam że to doskonałe ćwiczenie na mięśnie brzucha zawsze mieć je napięte poza tym człowiek się wtedy prostuje i nie garbi. Ja już się do tego tak przyzwyczaiłam że robię to zawsze i nie muszę wcale o tym myśleć. Także przy kręceniu HH nawet się nad tym nie zastanawiam. A jak człowiek się chce przy tym jeszcze nawyginać to nie ma wyjścia
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to dodatkowe ćwiczenie dla brzuszka podczas kręcenia
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
No oczywiście że dodatkowe
Dziewczyny ja ważąc dużo więcej niż obecnie zawsze miałam napięty brzuszek i mając lekką nadwagę nigdy nie mialam wystającego brzucha! Dzięki temu jeszcze prosta postawa i zawsze kiedy mówiłam że chce schudnąć ludzie mówili po co. Wiem wiem tak mówią ale myślę że brzuch to duży wyznacznik zgrabnej sylwetki...
|
|
|
|
#448 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję utraty kilogramów. Jak udało Ci sie tyle zgubić? Jakaś konkretna dieta?
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie że żadna konkretna, moja własna. I myślę że najrozsądniejsza jaką w życiu stosowałam
|
|
|
|
#450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny dawac nam tu motywacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

właśnie taką mam, tylko inny kolor..

Staram sie nie zniechecac

cos takiego nawet by mi do głowy nie przyszło. Wydaje mi sie, że można kręcić w jedna stronę ale jeśli sie mylę, proszę o sprostowanie.

. po drugim dniu?