![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Sanderinka no wiem, że muszę to zrobić dka dobra swojego i synka tak, że nie stchórze:\ Ładnie mi zęby w ciązy poszły buuuu miałąm nadzieję, że mnie to ominie ale trudno wszytsko wymaga poświęceń
Właśnie lubię w Housie jego wrodzoną złośliwośc i czarny humor, przydaje się to w szarym świecie |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba też tego Hausa obejrze bo widziałam, że są odcinki w necie. Jak nie kojarzycie tej strony to możecie sprawdzić - bo bardzo fajna jest www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha gorąco polecam, jak na razie inne seriale się do tego umywają:P
Przeszłaś widzę za dziecka trochę tak, że nie dziwię się, ze chcesz wiedzieć czy z dzieckiem wszytsko w porządku ![]() Ech mi nie krwawia wogóle za to plomby ulatują i zęby chetniej się psują:| wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Uroki ciąży, co? Czytałam kiedyś o bolących zębach i wiem, że to jest straszne... Ale dasz radę
![]() Musze sobie znaleźć zajęcie na dzisiaj... Zebarka co robisz teraz całymi dniami, wiadomo odkąd jesteś w ciąży to coś się zmieniło, nie? A i w ogóle przypomnij mi, Ty studiujesz czy jak? O!!! I widzę naszego dorotka86!!! Co u Ciebie kochana? Nie odzywasz się! ![]() Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-08-20 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Samanthha juz nie studiuje. Zrobiłam rok temu licencjata i na tym stanęło, pracowałam ... hehe za grosze nawet nie była to anjniższa krajowa a więc jak zaszłam w ciąże, chyba na początku 3eciego miesiąca poszłam na L4 bo praca fizyczna, ciężka i nie zależy mi na niej za takie oszukaństwo i grosze:\
A sobie na bierząco w domku mam zawsze co zrobic czy coś ugotować, popsrzątać no i mam psa więc ciągle a to an spacer z nim albo zająć się coś nim bo nei lubi samotności i piszczy jak już bardzo się nudzi hehe. Rzadko widuje się ze znajomymi jakos tak poprostu mało mam na to ochoty ale nie żebym odludkiem się stało bo od czasu do czasu:P gdzieś się wybierzemy albo ktoś do mnie wpadnie. O babcie też zawsze arz w tyg odwiedzam, poza tym przygotowania do ślubu cywilnego a więc zapraszanie i szukanie kreacji mnie absorbuje:P |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Aaa to masz co robić
![]() ![]() Ostatnio miałam manię oglądania bajek ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to u mnie w domu przygotowania do remontu... jak będę miała więcej weny opiszę jak to będzie wyglądać. Tylko szkoda, że ja nic nie mogę robić.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie pomyłam podłogi:P jak mi się zachciewa coś zrobić robię od razu bo szybko wraca leń hehe:P Ogólem jak mi się nudzi siedze na necie albo w ostateczności się kładę i leżę lub jak mam chęć i energię sprzątam:P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
To podobnie jak ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
A tam nie zna się i tyle:P hehehe Ten raz mas zprawo być jak księżniczka
![]() Jeszcze małapa z Nordei zadzwoniła do mnie zaś im coś się nie zgadza ... jak tam przystapiłam na stażu to było, ze coś z urzędeu pracy nie mają... teraz po2 latach , że z Zusu cos im nie pasuje poje... i jutro am jakiś fagas konsultant przyjechać mi truć i wkurzać:\ Oj napewno nie namówią mnei na łażenie i dowiadywanie się po zusach!! Normalnie w ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Jak to z funduszami bywa... Jeszcze będą denerwować ciężarną! eh tylko ich
![]() ![]() Wiesz rozbawiłaś mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mimo wszystko lepiej zdjęcia zrobić wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Jestem tego samego zdania:P ja mogę sprawiac takie wrażenie bo schudłam wcześniej od wymiotów a teraz nadrobiłam co schudłam plus 1 kg:| wow w szoku byłam bo to w ciągu 3ech tygodni od wizyty do wizyty:P i może teraz się jej wydaje, ze mi zaokrągliła się gęba...ale ryzykować nie mam zamiaru :P Nawet podciełam włoski wczoraj żeby mieć już do ślubu i dowodu<lol> haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
No i super
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Przed ciążą warzyłam 57 przy 166zm wzrostu:P tydzień temu warzyłam prawie 58 ( po androbieniu tego co przy wymiotach straciłam) Nie wiem co mnie czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
Na www.suwaczki.com lub pl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Spokojnie dziewczyny to co przytyjecie to szybko zrzucicie, no przynajmniej od razu ok 9 kg wam ubedzie.
Ja przy wzroscie 172 i wadze 54kg przytyłam 10kg w czasie ciazy. pozniej spadło mi 17 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Ło matko! Aż 17 schudłaś???
![]() ![]() Dżasta biorę ślub kościelny tydzień po Tobie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, czytam was od jakiegoś czasu i postanowiłam się odezwać.
W sumie, to nie jestem jeszcze w ciąży, ale pilnie pracujemy nad dzidziusiem, więc może mnie przygarniecie? ![]() to będzie nasze drugie maleństwo ![]() Sanderinka, może nam się uda "zaskoczyć" w tym samym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To napisz Puma coś o sobie, ile pierwsze maleństwo ma latek? ![]() Dzasta a u Ciebie jak było z ciążą? Zaskoczyła Cię czy była planowana? ![]() ![]() ![]() A ja właśnie wróciłam z zakupów.. Brzuch mnie rozbolał od tego chodzenia ![]() Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-08-20 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja też padam an ryjek po wizycie i wybieraniu obrączek:P Jeszcze zajrzeliśmy do galerii ale jeśli chodzi o sukienki to wielkie G... i ejszcze drogie... wole już chyba coś w swoim małym mieście poszukać
![]() Puma miło Cię poznać ![]() Dżasta ładnie schudłąś wow szok ciąża najlepszą dietą hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
ooo i znowu czytanka az milo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm...jak po porodzie? Wrazenie rewelacyjne, gdyby kazdy moj porod tak wygladal, moglabym rodzic codziennie, chociaz po pewnym czasie to wszystko lepiej wyglada. No ale obyło sie bez ciezkich i bardzo bolesnych skorczow, w sumie mialam tylko jeden taki co mnie zwalil z nog, ale poza tym to spoko. pielegniarki same byly zdziwione,ze tak szybko poszlo- myslaly,ze pierworodka to bedzie rodzic 3 dni ![]() Piersia karmilam 16 msc, wiec moze dlatego taki wielki spadek wagi, bo strasznie uwazalam na to co jem- dieta pierwszy raz w moim zyciu ![]() I wyszedł referat ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Sanderinka wybraliśmy takie z białym złotem w środku i żółtym po bokach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestesmy juz z Tomusiem w domku
![]() ![]()
#447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana, super, że jesteś!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ach ja też chcę! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Mam 23 lata (prawie, za 1,5tyg skończę) a moja Amelka za 2 i pół tygodnia skończy dwa latka. Była planowana, ale też bałam się powiedzieć mamie, chociaż mieszkaliśmy sami prawie rok
![]() Sanderinka, myzaczęliśmy starania w tym miesiącu, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. WrednaAfrodyta,gratuluję synka ![]() Zebra666 my też mamy takie, z białym złotem w środku. Na początku takich nie chciałam, ale jak je zobaczyłam na żywo i przymierzyłam, to się zakochałam i wiedziałam, że to na pewno te ![]() Samanthhha, jakieś dzidziusiowe zakupy? |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My zaczynamy juz za pare dni oj zeby sie udalo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.