Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-12, 19:06   #421
Dorotka@
Zadomowienie

Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2

Cytat:
Napisane przez kaolinait Pokaż wiadomość
wklejam fotki z 20tc
wybacz prostolinijność - za***.... zdjęcie- to w negliżu... muszę mojego Przemka na takie namówić -świetna pamiątka z tego cudownego okresu.
Stary 2008-05-12, 19:07   #422
kaolinait
Zadomowienie

Dorotka@ ja to bez slodkiego nie moge normalnie... przedchwila zrobilam sobie budyn bo nic slodkiego nie mam a wychodzic mi sie nie chce;D

[/CENTER]
kaolinait jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 19:08   #423
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

mi ze slodyczami troszke przeszlo (chlopiec w koncu :P ), ale wcinam arbuzy i truskawki kilogramami.

nie farbuję od 20.12.2012
jaroszania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 19:09   #424
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

kaolinait zdjęcie robi wrażenie, nie powiem ale brzuszek masz fajniutki, taki już pokaźny

tż nie chciał dać mi łyka Lecha bezalkoholowego, co by dziecku nie zaszkodzić, no ale wzięłam małego i powiem szczerze, że chyba na tyle odzwyczaiłam się od tego smaku, że piwo mi już nie smakuje. A kiedyś lubiłam sobie piwko wypić.

juz kilka razy poruszany był temat listy mamuś, więc może jednak taką stworzymy od nowa, co wy na to?? jeżeli nie ma chętnych, to mogę się tym zająć a jeżeli Taurus_ek powróci i będzie chciała się tym dalej zajmować to przekażę jej aktualną listę.
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 19:10   #425
kaolinait
Zadomowienie

Dorotk@, anuhaaa dzieki tz mnie namowil na takie zdjecie

[/CENTER]
Stary 2008-05-12, 19:14   #426
Dorotka@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaolinait Pokaż wiadomość
Dorotka@ ja to bez slodkiego nie moge normalnie... przedchwila zrobilam sobie budyn bo nic slodkiego nie mam a wychodzic mi sie nie chce;D
ja dziś mam spokój ze słodkościami, bo mój Przemek ma dziś urodziny no i ciasta itp pod dostatkiem..koalinait jak u ciebie braki to zaprasza do mnie
Stary 2008-05-12, 19:16   #427
Dorotka@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
kaolinait zdjęcie robi wrażenie, nie powiem ale brzuszek masz fajniutki, taki już pokaźny

tż nie chciał dać mi łyka Lecha bezalkoholowego, co by dziecku nie zaszkodzić, no ale wzięłam małego i powiem szczerze, że chyba na tyle odzwyczaiłam się od tego smaku, że piwo mi już nie smakuje. A kiedyś lubiłam sobie piwko wypić.

juz kilka razy poruszany był temat listy mamuś, więc może jednak taką stworzymy od nowa, co wy na to?? jeżeli nie ma chętnych, to mogę się tym zająć a jeżeli Taurus_ek powróci i będzie chciała się tym dalej zajmować to przekażę jej aktualną listę.
jeśli masz ochotę i czas- masz moją zgodę
a Lech to było moje ulubione piwo...kiedyś ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-12, 19:18   #428
kaolinait
Zadomowienie

dorotka@ zaraz jestem ;D
a co do piwa to mi lekarz mowil zebym pila karmi... szczegolnie pozniej bo to wplywa na lektacje a pozatym ponoc redsa mozna tez pic

[/CENTER]
Stary 2008-05-12, 19:35   #429
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

ja tam się nie znam, ale na tym Lechu jest napisane, że ma poniżej 0,5% alkoholu. NIe wiem ile ma Karmi, ale wydaję mi się, że Reds to już ma więcej, prawie jak zwykłe piwo. Chociaż szczerze powiem, że nie znam się, bo nigdy nie lubiłam smakowych piw. I z takim procentowym to bym nie ryzykowała.

Właśnie dzwonił mój tata, bo chciał przegrać film DVD na dysk komputera, bo nie ma płyty w domu. O rany! To se wymyślił! I weź tu człowiekowi tłumacz przez telefon co i jak, bo wiecie mój tata taki trochę niekomputerowy jest. No ale w końcu nie mogliśmy się dogadać i powiedziałam, że jutro wpadnę z płytą i mu nagram.
Stary 2008-05-12, 22:04   #430
Wiktorynka
Zadomowienie

ja wtrące jeszcze o rybaczkach... odwiedziałam jeszcze drugi sklep z ubbrankami dla ciężarnych a tam jakby sie cazas na zimie zatrzymał , ani jednego letniego ciucha. Zastanawiam sie jak oni sie utrzymuja bez aktualnej kolekcji?
Przeszukałam też internet w nadziei ze znajde sklep interenetowy ktory prowadzi ciuszki firmy branco ... i nic... pozostaje mi cierpliwie czekac na nowa dostawę pod koniec miesiaca, a do tej poty ugotuje sie dzinsach
Niestety o zwykłych spodniach moge sobie tylko pomarzyc, przymierzyłam kilka par i albo mnie cisną pod brzuchem jak siedzę, albo wyglądam w nich jak niemiec przetuczony golonką.

A i jeszcze do dziewuszek które planują zakup wózka głęboko-spacerowego, widziałam dzisiaj takowy z tycim maluszkiemw środku, na pewno było mu nie gorzej niz w gondoli. Wiec wygląda na to, że to tez jest jakis sposób.
Stary 2008-05-12, 22:13   #431
anah
Zakorzenienie

Witam Was dziewczyny. Bardzo dużo piszecie, nie nadążam wieczorem z czytaniem. Ja na razie mogę siedzie w necie tylko o takich godzinach, bo w dzień nie mam za bardzo kiedy. Jak juz otworzę komputer, to córcia od razu przybiega i chce oglądać jakieś zdjęcia czy filmy z czasów swojej "młodości"

Teraz, jak ruszyła prawdziwa bardzo ciepła wiosna a dzień jest długi, to siedzimy z Gabrysią do oporu na podwórku i tak biegnie dzień za dniem a brzusio coraz większy.

W ciągu ostatniego tygodnia wywaliło mi brzuszysko ogromie
Rano stwierdziłam, że mieszczę się tylko w jedne spodnie (ciążowe oczywiście) i jedną spódnicę. Bluzek mam kilka, ale to zdecydowanie za mało. Trzeba się udać na zakupy (nie cierpię) i wydać mnóstwo kasy
Czuję sie bardzo gruba, bo nie tylko brzucho rośnie, ale i pupa sie powiększyła i uda i boczki. Ubrałam bardzo podkreślającą kształty bluzke i nie mogłam patrzeć w lustro, do końca dnia mam zepsuty humor. Coś mi sie przestał podobać mój wygląd. Należę (a raczej należałam) do szczupłych i trudno mi zaakceptowac moje kilogramy. Poza tym dolna partia nóg, ręce czy twarz zupełnie sie nie zmieniły, są szczupłe a mimo to czuje sie jak hipcio

edit: a propos wózków, Gabrysia jeździła przez 1,5 roku w głęboko-spacerowym (Deltim Voyager 005, taki: http://www.deltim.com.pl/voyager005.htm) a potem przeprowadziła sie do spacerówki Graco , takiej mniej więcej: http://www.e-graco.pl/product_info.p...roducts_id=787. Ogólnie byliśmy zadowoleni z wyboru. Duże pompowane koła na jesień, zime i wiosnę bardzo sie przydały. Wózek ciężki, ale nie musiałam go nosić. Przez te 1,5 roku malutka spała na spacerach, więc był jej bardzo wygodnie a potem jak zaczęła dużo chodzić przydała sie spacerówka na małych, ale nie zupełnie malutkich kółkach jak w parasolce.

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2008-05-12 o 22:33
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 06:09   #432
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Witajcie
Jaroszaniu nie przypominaj mi o arbuzach bo znowu objem się nimi. A swoją droga ciekawe ja tez raczej omijam słodycze tylko czasem sie skuszę, zajadam arbuzy i szparagi a ma 9kg na plusie (24 tyd)

Co do USG ja mam w piątek rano 4D, ktoś jeszcze?

A rybaczki - podwinęłam sobie normalne spodnie ciążowe tak sama nie zszywająć jaies to chwilowe rozwiązanie
Całuję mocno

Redukcja...
Siłownia x 5
Jogging x 4
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 07:37   #433
GoniaJ
Rozeznanie

GG do GoniaJ Wyślij wiadomość przez MSN do GoniaJ Wyślij wiadomość przez Yahoo do GoniaJ Send a message via Skype™ to GoniaJ

Dzien dobry Kochane! Zrobilam foteczki mojego bebenka, specjalnie z wieczora zeby nie byl taki maly. To nasz 17 tydzien

Po za tym zamierzam sie z kupnem lozeczka do pokoiku na poczatku przyszlego miesiaca juz sobie upolowalam ladne proste
Z wozkiem powstrzymam sie do ostatnich tygodni, nawet jeszcze dokladnie sie nie orientowalam, ale napewno zainwestuje w dobry fotelik samochodowy bo ludzie tutaj jezdzic i wole sie zabezpieczyc najlepiej jak moge.

Od dzis zaczelam tez moje rutynowe codzienne treningi, nareszcie, to moje male uzaleznienie, a przez mdlosci itd. odpuscilam sobie regularne cwiczenia i forma lekko spadla, ale nadrobimy z dzidzia

Buziaki dla was kochane!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg picture.jpg (62,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg picture1.jpg (58,1 KB, 50 załadowań)
GoniaJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 07:52   #434
sylwia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaroszania Pokaż wiadomość
mi ze slodyczami troszke przeszlo (chlopiec w koncu :P ), ale wcinam arbuzy i truskawki kilogramami.
A ja od zawsze byłam łasuchem (choć zupełnie tego po mnie nie widać) i mogłam żyć na samych słodyczach. Jak zaszłam w ciążę, przeszło mi jak ręką odjął. Zjem od czasu do czasu coś słodkiego, ale spokojnie mogę bez tego żyć. Za to czasami jak zobaczę jakąś smaczną kiełbaskę, rybkę lub twarożek to aż mi ślinka cieknie. Widocznie dzidzia wie lepiej, co jest jej potrzebne. Mówisz, że taki brak chęci na słodycze zwiastuje chłopca? My jeszcze płci nie znamy, więc zobaczymy

Dziewczyny, ładne zdjęcia.
sylwia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 09:05   #435
izzi
Zadomowienie

GG do izzi

Cytat:
Napisane przez Wiktorynka Pokaż wiadomość
ja wtrące jeszcze o rybaczkach... odwiedziałam jeszcze drugi sklep z ubbrankami dla ciężarnych a tam jakby sie cazas na zimie zatrzymał , ani jednego letniego ciucha. Zastanawiam sie jak oni sie utrzymuja bez aktualnej kolekcji?
Przeszukałam też internet w nadziei ze znajde sklep interenetowy ktory prowadzi ciuszki firmy branco ... i nic... pozostaje mi cierpliwie czekac na nowa dostawę pod koniec miesiaca, a do tej poty ugotuje sie dzinsach
Niestety o zwykłych spodniach moge sobie tylko pomarzyc, przymierzyłam kilka par i albo mnie cisną pod brzuchem jak siedzę, albo wyglądam w nich jak niemiec przetuczony golonką.

A i jeszcze do dziewuszek które planują zakup wózka głęboko-spacerowego, widziałam dzisiaj takowy z tycim maluszkiemw środku, na pewno było mu nie gorzej niz w gondoli. Wiec wygląda na to, że to tez jest jakis sposób.
Wiktorynko, ja właśnie te moje letnie lniane spodnie ciążowe mam z firmy BRANCO. Ale kupowałam je w halach kupieckich pod Pałacem więc nie wiem czy oni mają jakiś sklep internetowy Wiem że mają jeszcze 2 sklepy w Warszawie. Znalazłam taką ich stronę http://www.branco.pl/

Kaolinait- super zdjęcie! Naprawdę odjazd!!! Niesamowity klimat...

GoniaJ- Twój brzuszek rośnie jak na drożdżach nic nie tracąc przy tym ze swego powabu!!! A czy możesz mi zdradzić jakie ćwiczenia wykonujesz w ciąży że tak ładnie wyglądasz?

Mnie dziś rano również spotkało wielkie rozczarowanie - nie zmieściłam się w wspódnicę dżinsową (dżins ze stretchem!) którą kupiłam sobie w zeszłym roku w C&A i była na mnie sporo za luźna Musiałam w pośpiechu grzebać w szafie ... no i w końcu znalazłam jakąś letnią sukienkę z żorżety, jakąś taką szytą ze skosu, w brązowo czzrne wzory, na to sweterek i biegiem do pracy ... Muszę chyba na poważnie przejrzeć swoją garderobę i pochować ciuchy w które się nie mieszczę bo tak to mi się wydaje cały czas że ja mam tyyyle rzeczy do ubrania a tu zasadzka!

Magflieg - trzymam kciukasy za Twoje piątkowe USG!!!

Żabulka - proszę Cię bardzo nic mi nie mów o gofrach ... bo ja tu w W-wie nie wiem nawet gdzie można takiego gofra kupić a zeżarłabym pewnie z 5 za jednym zamachem!
izzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 09:07   #436
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez sylwia27 Pokaż wiadomość
Mówisz, że taki brak chęci na słodycze zwiastuje chłopca? My jeszcze płci nie znamy, więc zobaczymy
A ja wprost przeciwnie. Jak widze cos słodkiego na stole to trudno mi przejsc obok. Moze bedzie dziewczynka ?

GoniaJ ales ty laska. Jak porownałam sobie twoj brzuch i moj (sam poczatek 18 tyg.) to Ale ja nigdy szczupła nie bylam.

Widze ze wywiazała sie ciekawa dyskusja na temat wózkow. Fajnie bo sporo ciekawych informacji.

Dzis u mnie troche mniej słonca niz wczoraj ale tez pogoda fajna. Choc tz mi mowił ze chłodno.
Miłego dzionka Mamusie.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 09:09   #437
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Kaolinat, GoniaJ super zdjęcia....
ja na szczęście dzisiaj czuję się dobrze i tak się jeszcze wczoraj wieczorem zastanawiałam skąd to kijowe samopoczucie i może stąd, że w niedzielę trochę powkurzałam się na męża a wczoraj jak jechałam na miasto to strasznie mnie w autobusie wytrzepało. może to się jakoś złożyło i to dlatego bo kiedyś jak jechaliśmy z mężem na wieś i jak były spore dziury to też potem mi było niedobrze.
co do słodyczy, na początku mogłam jeść ich sporo, teraz od czasu do czasu jakiegoś batonika a tak to wariuję na punkcie serów homogenizowanych, twarogów, topionych i żółtych. nawet wędlina i mięso może dla mnie nie istnieć. dodatkowo ogórek i pomidor to podstawa na kanapce. z rzodkiewką i kalarepą trochę mi przeszło bo w tamtym tygodniu jadłam to prawie codziennie, więc chyba się przejadłam
życzę miłego dzionka!!

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 09:10   #438
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Cześć mamuśki!

Mi mąż zafundował z samego rana mycie lodówki. Połóżył niedokręcone mleko na półce, prawie na samej górze i tak sobie kapało... aż wypłynęło na zewnątrz na podłogę. Dobrze, że wstałam akurat jak wychodził, bo od razu zauważyłam i całe się nie wylało. No ale lodówę trzeba było porządnie wyszorować.

GoniaJ boskie zdjęcie, boskie ciało a brzuszek się zaokrągla.

Anah a ty jak już tak narzekasz na swoją figurę, to wklejaj tu swoje brzuszysko i my już ocenimy Napewno wyglądasz pięknie!
Stary 2008-05-13, 09:11   #439
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

aha jeszcze pytanko odnośnie rybaczek.
jakie buty do nich zakładacie? bo kurcze na klapki to dla mnie jeszcze za chłodno, więc co balerinki lub coś w tym stylu?

anuha ja też zamierzam umyć dzisiaj lodówkę. co prawda robię to od 2 tygodni, ale dziś już na bank to zrobię !!

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2008-05-13, 09:18   #440
Wiktorynka
Zadomowienie

izzi - u nas jest jeden jedyny sklep który prowadzi ta firmę, nigdzie wiecej ich nie ma , a chodzi mi sie w ich rzeczach na prawdę doskonale. W tych pierwszych spodniach byłam gotowa kłaść sie spac .
Jeśli mozna spytac, ile zapłaciłas za swoje spodenki? U mnie w zaleznosci od modelu cena waha sie w garanicach 85-100zł

Co do remanentu szafy - zrobiłam takowy w zeszły poniedziałek, na razie mieszcze się w 4 sukienki, wiec nie jest tak strasznie. Podejrzewam jednak, że za miesiac zmieszcze się w max 2. Na pewno ratunkiem będą te wymarzone lekkie spodnie, i do tego bluzki które juz mam... i może idąc przykładem izzi stworzę sobie samodzielnie drugi pas ciązowy
Stary 2008-05-13, 09:22   #441
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Własnie - Kaolinait zdjecia zabójczo piekne. To ty masz taka artystyczna dusze czy twój Tz ?

Tak nazachwalałyscie te ubrania Branco ze sprawdzilam gdzie we wrocku jest ich sklep i w tym tyg to na bank pojade po jakies cienkie letnie rybaczki. Jak mi sie cos uda kupic to oczywiscie sie pochwale.
Stary 2008-05-13, 09:27   #442
Wiktorynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
aha jeszcze pytanko odnośnie rybaczek.
jakie buty do nich zakładacie? bo kurcze na klapki to dla mnie jeszcze za chłodno, więc co balerinki lub coś w tym stylu?
U mnie na szczęście jest juz na tyle ciepło, że z klapkami nie ma problemu.
Ale ja jestem bardzo rybaczkowa. Tak ze u mnie rybaczki to podstawa przez okragły rok, w zimie kozaki, pózniej jak juz pogoda na to pozwala to albo ładne balerinki i do tego ażurowe podkolanówki, albo miękkie zamszowe buciska i kolorowe pasiaste podkolanówki.
Stary 2008-05-13, 09:29   #443
Wiktorynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość

Tak nazachwalałyscie te ubrania Branco ze sprawdzilam gdzie we wrocku jest ich sklep i w tym tyg to na bank pojade po jakies cienkie letnie rybaczki. Jak mi sie cos uda kupic to oczywiscie sie pochwale.
Jeśli tylko namierzysz jakis ich sklep to daj prosze znac, jestem gotowa tam nawet dzisiaj jechac
Stary 2008-05-13, 09:40   #444
izzi
Zadomowienie

GG do izzi

Cytat:
izzi - u nas jest jeden jedyny sklep który prowadzi ta firmę, nigdzie wiecej ich nie ma , a chodzi mi sie w ich rzeczach na prawdę doskonale. W tych pierwszych spodniach byłam gotowa kłaść sie spac .
Jeśli mozna spytac, ile zapłaciłas za swoje spodenki? U mnie w zaleznosci od modelu cena waha sie w garanicach 85-100zł

Co do remanentu szafy - zrobiłam takowy w zeszły poniedziałek, na razie mieszcze się w 4 sukienki, wiec nie jest tak strasznie. Podejrzewam jednak, że za miesiac zmieszcze się w max 2. Na pewno ratunkiem będą te wymarzone lekkie spodnie, i do tego bluzki które juz mam... i może idąc przykładem izzi stworzę sobie samodzielnie drugi pas ciązowy
Ja za swoje lniane szerokie spodnie zapłaciłam 135 zł ... ceny warszawskie..
Załączam foto - mniej więcej tak wyglądają i są dokładnie w takim kolorze, tylko że mają kieszonki z tyłu i są ściągane dodatkowo sznureczkiem z przodu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t062b.jpg (29,0 KB, 25 załadowań)
izzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 09:47   #445
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Izzi super spodnie!!!
o takich marzę, ale na takie typowo ciążowe brzuch mam jeszcze ciut za mały i nie mają mi się na czym trzymać jak tylko wrócę z urlopu to będę polować na podobne do Twoich

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2008-05-13, 09:49   #446
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Jeśli tylko namierzysz jakis ich sklep to daj prosze znac, jestem gotowa tam nawet dzisiaj jechac
Sklep Mama Fasion ul.Powstancow Sl. 168 otwarte pon-pt 10-18 i w soboty 10-14.
Adres mam ze strony firmy Branco. A o tym sklepie faktycznie kiedys mi mowiła przyjaciolka ktora w zeszlym roku urodzila, ze dobrze zaopatrzony i ceny w miare przystepne. Nie to co w sklepach z odzieza ciazowa w galeriach.

Izzi spodnie bomba. Bardzo ładne. No szkoda ze dzis juz nie dam rady ale jutro po pracy to na bank jade do tego sklepu.
Bo ja dzis wracam do pracy po 5 tyg siedzenia w domu i bardzo sie z tego ciesze. Ciekawe jak długo utrzyma sie moj entuzjazm???
Stary 2008-05-13, 09:59   #447
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

i co dziewczyny tworzymy listę mamusiową?? jak nie macie nic przeciwko to wrzucajcie dane, a ja coś stworzę.

ale mnie smaki łapią... wzięło mnie na jajecznicę, a mam wiejskie jajeczka od dziadków tż, więc chyba sobie zrobię zaraz drugie śniadanie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-13, 10:05   #448
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

oo w Krakowie widzę, że też sprzedają ubrania firmy Branco. mówicie, że polecacie tak? hm to już wiem gdzie się wybiorę
anuha ja jestem za listą jak najbardziej:
moje dane:
iwa_iw, Iwona ost.@ 24.I, termin porodu 31.10

nie wiem coś jeszcze?

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2008-05-13, 10:08   #449
Ninunia
Raczkowanie

Cześć mamuśki,

ja jestem nowa na tym forum, dopiero dzisiaj je odkryłam i nie mogłam się nie dołączyć. U mnie zaczął się właśnie 21 tydz. ruchy maleństwa czuję bardzo sporadycznie i leciutko. Szkoda, już bym chciała żeby mnie porządnie kopnęło.
Ja mam jeszcze tydzień wolnego, ale już czuję że mi się nie będzie chciało do pracy wracać. Pozdrawiam serdecznie
Ninunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 10:09   #450
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

może ewentualnie jeszcze imiona dla naszych dzieciaczków? i może wiek?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości