![]() |
#421 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: ...moje kolciekarolcie...
dziekuje
![]() Kama81 Madaaa Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
dziekuję wszystkim za odwiedziny
![]() ![]() 1 i 2 - słodko , ale w oksydzie - naszło mnie na rózowości 3- czerwono walentynkowo ale bez serduszek ![]() 4. ametyściki 5 - zamówienie - zupełnie nie mój styl - i mocna oksyda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
czerwone walentynkowe naj naj
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
gdzieś widziałam dzisiaj tą piękną branssę z dymnego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
Tak i ja już te cudeńka podziwiałam
![]() ![]() ![]() mmmmm...... piekności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Porzeczkowe i ametystowe są cuudne
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
jak zwykle śliczności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Łaaa..
![]() ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie fioletowe mnie zauroczyły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy komplecik już widziałam, bardzo fajne te bryłki są, ale jak dla mnie za słodko.
Fajne walentynkowe (to koral?) Ametystowe świetne (skojarzyły mi się z bukietem bzu w fioletowym wazonie ![]() Chryzokolowy wisiorek ładniejszy od kolczyków, w kolcach ten talarek chryzokoli jest chyba za duży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Komplet już podziwiałam, fantastyczny. Walentynkowe kolce jakoś mi nie podpasowały, za to ametystowe i komplet na zamówienie również bardzo fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Basiulek, smieszka250, M0N1K4, arizoona, KarmazynowyKamyk, Amambada, dagus_gd, Kasia83, klamaja, orangecountry, gapcio22
dziekuję wam wszystkim ślicznie ![]() ![]() P.S. Śmieszko - tak to koral - od Kati jakiś bambusowy, czy coś w tym stylu orangecontry - tak, w modnej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1233610929
I moj kolor....swietne ![]()
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Twoje prace. Wszystko piękne. Ametystowe od razu przykuły moją uwagę. Piękne. Dymno-różowy komplecik też jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
CZERWONE boskie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
z przyjemnością ogromną oglądam zawsze Twoje parce, są takie romantyczne, soczyste i smakowite
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Madaaa
B.Zet; naila lee_monka dziękuję Wam ![]() Pozostaje mi sie pogodzic że świat kocha swarki - i ich blask - i kupiłam trochę tych magicznych szkiełek.... - co prawda nie w roli głównej , lecz jako dodatek. sama nie wiem co mam mysleć o niebieskich kolczykach- czy zostawić te kombinowane bigle - wygladają jakby były inspirowane wczesnymi wrapkami Emzi , i czy to wogóle pasuje do kolczyka? może zmienić na zwykłe , czy angielskie? ![]() 1. kwarc i swarki - ( dziękuje M0N1K4 z za te cudne kamyczki) 2. kryształ górski i swarki 3.perły i swarki , skusiłam się na podobną parę po waszych pochlebnych komentarzach na temat wcześniejszych błękitnych... 4. Bransoletka dla ,,pewnej'' biżuteryjki na prywatną wymiankę ![]() 5 i 6 - biało i kompletowo - musiałam wykorzystac zalegajace bryłki kryształu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
i dwa komplety , których tutaj nie pokazywałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
widzialam na blogu juz i ledwo mnie odratowali
![]() ![]() hehe - i jak mogę ? t osobie ściąznę od ciebie te połaczenie zoelonego peridotu z liliowym fioletem ametystu.....
------------------------------------------ my world , my love, my wire [czyli mój wąteczek z biżuterią.]- wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post30284685 Edytowane przez orangecountry Czas edycji: 2009-02-15 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
1. Takie moje kolorki
![]() 2. Z kolczyków mój faworyt, uwielbiam połączenie różu z szarym ![]() 3. wszystko ładne i poprawne ale wiesz, że kocham Twoje gronkowe formy ![]() 4. Śliczna ta bransoletka, super połączenie kolorów, kojarzy mi się z krzakiem dzikiej róży. 5,6. No nie sądziłam że coś mi się u Ciebie nie spodoba, ale to nie przez wykonanie a moje osobiste widzimisię - nie lubię podłużnych perełek, jakby były okrągłe to by było miodzio. 7,8,9. ![]() 10,11,12. Jak wyżej, zbieram szczękę z podłogi, trochę bardziej elegancko niż drugi komplet ale tak samo pięknie, bosko i nieziemsko, nie wiedziałabym pewnie który wybrać gdybym musiała. Eh... zazdroszczę Ci talentu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
OOO
![]() ![]() Bransa jest najcudowniejsza ![]() ![]() ![]() a zaraz za nią, drugi komplecik. Jest boski ... ojej... ja go też chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Widzę, że wpadłyśmy na podobny pomysł z połączeniem perełek i kryształu górskiego w bransoletce. Zrobiłam z tym połączeniem jedną jakiś czas temu i szczerze mówiąc podobają mi się w takim połączeniu, więc ten komplet na plus
![]() W niebieskich zostaw te bigle, bardzo fajnie wyglądają w całości. Wygrał ostatni komplet! Prześliczny jest i chętnie bym go przygarnęła ![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Oh i ah ... nie wiem które piękniejsze
![]() ![]()
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie wszelkie połączenia onyksowo - granatowe są najpiękniejsze, szczególnie w Twoim wykonaniu. Ostatni komplet jest cudowny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Fal twoje prace są nieziemskie
![]() 1-kolce super- z biglami wyglądają bardzo ciekawie 2- bardzo ładne- ale dla mnie za słodkie(nie lubie różowego) 3- ładne ale nie mój styl- idealne do sukni ślubnej ![]() 4- piękna bransa- nie wiem jak Ty to robisz, że tak ciasno doczepiasz te kamorki- i kolorki jak najbardziej moje ![]() 5- te baaardzo chetnie bym nosiła ![]() 6- ładna- ale jak dla mnie za duzo tu dynda 7- i ten piękny ametyst- jak zobaczyłam go w modnej to przez 3 dni był na jednej z zakładek w mojej przeglądarce- boski ![]() 8-ten komplecik również piękny-taki romantyczny ![]()
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Komplecik Corin jest swietny - zwlaszcza kolce wymiataja
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.