![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: papierki Elianki
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba ta gwiazdeczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
świetna karteczka Eli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Sliczna.. oj jakby pięknie było gdyby za oknem pojawiły sie nam takie śnieżynki
![]()
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
joasiunia, makneta, ula, noalia- bardzo dziękuję
![]() rebell- taa jasne ![]() teraz jeszcze troszeczkę, więcej na moim blogu ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Eli!Przepiękna ta śnieżynka!Tamte 2 też były napewno ładne.
O! równo zamieściłyśmy posty i wskoczyły nowe kartki...Te też jak śnieżynka!
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez elianka Czas edycji: 2008-12-12 o 10:23 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Jolu
![]()
![]() |
#427 |
CraftMod
|
Wow!!!!
Ta zwijana śnieżynka ![]() Bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
![]()
Faaaaaaajneeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Przepiekne te nowe karteczki Elianko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny Nirsh, Joasia, Cas
![]() niestety takie super to nie są, bo niefotogeniczne okropnie. Wyglądają jak poskręcane w supełki ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
![]()
Toś se włączyła funkcję narzekania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Wow, super ta quillingowa śnieżynka. Świetnie Ci wychodzi quilling
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Piękne karteczki nie wiem co Ci się nie podoba. A ten ptaszek to stempelek?? Jak się patrzy na Twoje karteczki to aż chciałoby się żeby takie śnieżynki z nieba leciały...
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Śliczne te kartki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
Podziwiałam już na blogu. Przepiękne kartki. Ślicznie wyszedł Ci guiling - dobrze radzisz sobie z nowymi technikami. Jest co podziwiać.
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() mam nowy quillingowy plan i nie będzie to kartka ![]() ![]() ![]() magcich- to jest stempelek, ale niestety nie mój ![]()
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Karteczki piękne.
Przyjmij ode mnie życzenia świąteczne: Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Swięta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•** •.♥♥• **•.♥ ___________< o > _____________\/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _______________$$$$$ _______________$$$$$
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba świeci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie i radośnie będzie wszędzie!!! Spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt oraz szczęścia w Nowym Roku!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Znów są święta, magiczne, pełne rodzinnego ciepła i radości. Narodził się Chrystus, dając nadzieję... odpuszczę sobie życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, bo pewnie wszyscy Twoi przyjaciele już dawno mnie uprzedzili
![]() Życzę Ci z całego serca, aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia i abyś nie bała się dążyć do realizacji swoich planów. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Eli...
Niechaj Święta te wspaniałe będą całe: niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z nieba spada, piesek niechaj w nocy gada. - Gdy choinka pachnieć będzie niech radość będzie wszędzie! Bea |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
_______________/\______________
____________< ♥♥♥ >____________ _____________¯¯\/¯¯____________ _______________█_________ _______ ______________XXX________ _______ ______________XXX________ _______ __________O__X(█)X__O____ _______ __________█_XXXXXXX_█____ _______ __________XXXXX(▒)XXXX___ _______ ______O__XXXXXXXXXXXXX__O _______ ______█_XX(▒)XXXXXXXXXX_█ _______ ______XXXXXXXXXX(█)XXXXXX X_______ __O__XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X__O___ __█_XXX(█)XXXX(▒)XXXXXXXX XX_█___ __XXXXXXXXXXXXXXXXXXX(█)X XXXX___ __XX(▒)XXXXXX(█)XXXXXXXXX (▒)XX___ _____________XXXXX_______ _______ _____________XXXXX_______ _______ _____________XXXXX_______ _______ _________XXXXXXXXXXXXX___ ______ Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość by sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość. WESOŁYCH ŚWIĄT
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Życzę Ci spokojnych, zdrowych i pogodnych świąt spędzonych w gronie bliskich Ci osób. Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem, pełnych niespodziewanych prezentów (szczególnie do hand made
![]() życzy Yoaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy: I sanie w obłokach mknące, I gwiazdy na dach spadające, A wszędzie to ufne czekanie ? Czekajmy - dziś cud się stanie. Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia!
![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
Życzę Ci aby przy świątecznym stole
nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. Wesołych Świąt!
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
![]()
___________***********
________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$** ___________§§§$$$$$$$ _______**_____$$$$$$$ _____$***$____$$$$$$$ ____$*****$___$$$*****$ ___$*******$_$$*******$_______$ --__$*******_$*********$___$$$$$ _$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$ $*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$ $********§§§§§§*******$__$__$ _$$$$$$***$***$$$$$$$$ ___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$ _$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$ $_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$ $*****$_$$$$$$$_$******$._$ _$***$___$$$$$$__$******$ __$*$___$$$$$_$___$*****$ ___$_____$$$$_____$*****$ __________$$______$***$ __________________$*$ Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Joasiunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie zrobiłam wędrasie, które już tak długo u mnie leżały....Wiem wiem dostane w tyłek, ale już jutro lecą do Damurka
Posypuję głowę popiołem 1) Beaux- "Uwielbiam..." 2) Solagne- "O sobie powiem tylko tyle..." 3) katasiaczek- "W życiu ważne są tylko chwile" (ale fajnie wyszło nie? ![]()
Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. Edytowane przez elianka Czas edycji: 2009-01-04 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
Świetne wpisy
![]() ![]()
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie są świetne, ale trzeci mnie chyba najbardziej urzekł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
fantastyczne te wpisy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.