Big Brother V - cz. II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-23, 12:56   #421
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Big Brother V - cz. II

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
oj kammi widze ze sie zacielas...

teraz co klaudia nie powie i nie zrobi to ci nie lezy...

niestety nie ma bardziej knujacej i obgadującej baby w bb niz magda... nic jej nie przebije..

nie slyszalam ani jedej rozmowy w ktorej brala udzial i nie gadala o mieszkancach tylko o czyms innym...
podpisuję się pod twoim zdanie dwoma łapkami.

choć nie uwielbiam klaudii,to wolę ją niż inne panie z b.b.
szkoda mi nikolasa.słyszałam na powtorce od nowej jak wypowiadała się na jego temat.myślę,ze celowo go pokazują w ten sposób,żeby wyleciał.ludzie oglądajacy fragmenty mają jasno pokazane jak myśleć o co myśleć o danym uczestniku.tak było w przypadku MICHAŁA wB.B. VIP
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-23, 13:18   #422
kaminiunia
Wtajemniczenie

ja nie popieram wulgarnej Sylwii (choć sama czasem puszczam wiązankę), pewnie mój system wartości życiowych jest troszkę inny niż jej, to samo z Magdą, pewnie by mnie wkurzało jej mądrzenie się...

ale dla mnie one pokazują swoją prawdziwą twarz, chcą lansu - lasują się, chą się wydrzeć, wyklnąć - klną

dla mnie one są prawdziwe - co nie znaczy że pozytywne
dlaczego nikt nie zauważa, jak lajtowo Sylwia potrafi się nabijać ze swoich silikonów, czy tam soli fizjologicznych...np. wczoraj
Magda jest ambitna strasznie i zawsze chce dobrze wypaść - pełno jest takich ambitnych ludzi wokół nas

a Klaudia?z czego śmieje się Klaudia, śmieje się dość często tylko w większości przypadków nie wiadomo z czego...
Dejwid zażartował coś o ćwiczeniach w jakich musiała uczestniczyć by zdać egzamin na studiach, to ta zaraz obraza, i do WB, że Dejwid widzie pewne rzeczy inaczej i w ogóle, nie podoba się jej jego światopogląd...z czym do ludu?

Leszczyński dobrze powiedział:udajesz słodką idiotkę
Ona udaje, reszta jak dla mnie jest sobą

gdyby nie udawała, byłaby nudna jak flaki z olejem
Stary 2008-05-23, 13:27   #423
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

kammi to co piszesz to wszystko kwestia nastawienia i inerpretacji..

jak jolka zachowywala sie jak klaudia albo gorzej to bylas zachwycona... choc bylo wiadomo ze nie zla z niej aktorka...

Cytat:
choć nie uwielbiam klaudii,to wolę ją niż inne panie z b.b.
zgodze z TmargoT dodam tyko ze ta edycja jest fatalna pod kazdym wzgledem a juz zwlaszcza pod kątem doboru uczestnikow..

glut jak leszczyński jej powiedział ze sie za bardzo spina to przezywala cala noc... to jest dystans do siebie??

albo sztuczne cycki, napompowane usta ... to naturalnośc ?? to jest wlasnie udawanie kogos kim sie nie jest...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-23, 13:43   #424
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaminiunia Pokaż wiadomość
ja nie popieram wulgarnej Sylwii (choć sama czasem puszczam wiązankę), pewnie mój system wartości życiowych jest troszkę inny niż jej, to samo z Magdą, pewnie by mnie wkurzało jej mądrzenie się...

ale dla mnie one pokazują swoją prawdziwą twarz, chcą lansu - lasują się, chą się wydrzeć, wyklnąć - klną

dla mnie one są prawdziwe - co nie znaczy że pozytywne
dlaczego nikt nie zauważa, jak lajtowo Sylwia potrafi się nabijać ze swoich silikonów, czy tam soli fizjologicznych...np. wczoraj
Magda jest ambitna strasznie i zawsze chce dobrze wypaść - pełno jest takich ambitnych ludzi wokół nas

a Klaudia?z czego śmieje się Klaudia, śmieje się dość często tylko w większości przypadków nie wiadomo z czego...
Dejwid zażartował coś o ćwiczeniach w jakich musiała uczestniczyć by zdać egzamin na studiach, to ta zaraz obraza, i do WB, że Dejwid widzie pewne rzeczy inaczej i w ogóle, nie podoba się jej jego światopogląd...z czym do ludu?

Leszczyński dobrze powiedział:udajesz słodką idiotkę
Ona udaje, reszta jak dla mnie jest sobą

gdyby nie udawała, byłaby nudna jak flaki z olejem
a może taka porostu jest..są ludzie co obrażają się na wszystko i wszystkich.
są skromni i wstydzą się komplementów.znają swoją wartość i wiedzą co im wolno,a conie.jeśli kaludia mówi,że nie umiue śpiewać i nie chce tego robić,a jest zmuszana -bo regulamin ...taka jest ,dlatego drugą piosenkę mówiła,a nie śpiewała.sylwia cieszyła się ,że bedzie śpiewać,choć równiez śpiewała tylko przy goleniu.świat jej się zawalił,kiedy dostała niskie noty.
a poza tym tam nikt nie może być na 100% sobą.to nie takie warunki i nie te towarzystwo.

złości mnie takie gadanie TEN SZCZERY-TA FAŁSZYWA.
ja komentuje ich zachowania i słowa,a nie szczerość.nie jestem psychologiem i gniewałoby mnie,gdyby ktoś oceniał moją osobę przez pryzmat moich zainteresowań np.JESTEM PUSTA ,BO OGLĄDAM B.B.
Stary 2008-05-23, 13:48   #425
kaminiunia
Wtajemniczenie

Cytat:
kammi to co piszesz to wszystko kwestia nastawienia i inerpretacji..

jak jolka zachowywala sie jak klaudia albo gorzej to bylas zachwycona... choc bylo wiadomo ze nie zla z niej aktorka...

zgodze z TmargoT dodam tyko ze ta edycja jest fatalna pod kazdym wzgledem a juz zwlaszcza pod kątem doboru uczestnikow..

glut jak leszczyński jej powiedział ze sie za bardzo spina to przezywala cala noc... to jest dystans do siebie??

albo sztuczne cycki, napompowane usta ... to naturalnośc ?? to jest wlasnie udawanie kogos kim sie nie jest...
jolka była wariatką i po wyjściu jest wariatką, i moim zdaniem miała prawo poczuć niechęć do uczestników, bo wiele było sytuacji przy których ona nie byla winna, a każdy ze strachu, z niechęci do niej, do jej lateksu, stawał przeciwko niej...sytuacje z Tomkiem, Bartkiem, czy później z Mareckim...i nie byłam zachowaniem Jolki zachwycona, więc mi tego nie wmawiaj...
po prostu postawiłam się w jej sytuacji i uważałam, że dobrze robiła odwracając się od grupy, która nie zasługiwała na jej sympatię

tutaj nikt się nie posunął do takich czynów czy słów jak w bb4, a Klaudia robi z nich samych fałszywców, zwyrodnialców i niewykształconych debili...
bo ona ukończyła szkołę policyjną i pracuję teraz w kosmetycznym...
WOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWW

mnie cycki większe potrzebne nie są, ale to jest dla ludzi...
nie podoba mi się to u sylwii, ale to jest jej wybór
jeśli czuje się lepsza z większymi cyckami, ustami i bóg wie jeszcze czym to droga wolna,
ale ja jej nie będę pod tym względem oceniać, tym bardziej, że wg mnie nie zrobiła jeszcze niczego, co mogłoby mnie aż tak zdenerwować, żebym ten argument wykorzystała

ja nie powiedziałam, że magda ma dystans do siebie, może ma, ale nie w kwestii śpiewania, bo to jak zauważyłam jest jej pasją, i wiąże z tym przyszłość, chce być w tym dobra, i jest wobec siebie wymagająca...to raczej w człowieku powinno się cenić, a nie krytykować

a co do tych cycków...ja nakładam na twarz puder, by ukryć moje niedoskonałości, bo się nie czuję bez...i stosuje wiele trików i zabiegów by się lepiej poczuć sama ze sobą, czyżbym udawała kogoś kim nie jestem?
wg mnie nie
po prostu nie toleruję pewnych wad u siebie
Stary 2008-05-23, 14:11   #426
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:

tutaj nikt się nie posunął do takich czynów czy słów jak w bb4, a Klaudia robi z nich samych fałszywców, zwyrodnialców i niewykształconych debili...
bo ona ukończyła szkołę policyjną i pracuję teraz w kosmetycznym...
WOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWW

mnie cycki większe potrzebne nie są, ale to jest dla ludzi...
nie podoba mi się to u sylwii, ale to jest jej wybór
jeśli czuje się lepsza z większymi cyckami, ustami i bóg wie jeszcze czym to droga wolna,
ale ja jej nie będę pod tym względem oceniać, tym bardziej, że wg mnie nie zrobiła jeszcze niczego, co mogłoby mnie aż tak zdenerwować, żebym ten argument wykorzystała

ale klaudie oceniasz ...np przeszkadza ci ze skonczyla szkole policyjną i kosmetyczną... dlaczego??
magda i sylwia nie chwalą się bo nie mają czym..

jakby magda naprawde chciala spiewać.. to sa do tego inne drogi.. bb to nie t..

dbala by o glos zamiast palić non stop fajki, szkolila go zamiast tracić czas w bb i liczyć na latwy lans...(jesze świat tego nie widzial by wokalistki jazzowe wywodziły sie z bb.. )

moim zdaniem tylko klaudia wytyka im ich wady bo oni zyja w towarzystwie wzajemnej adoracji..

ona nie ma powodu by ich lubić nominują ją od początku..

a oni jej nie lubia bo wytyka im ich ich wady.. proste..
Stary 2008-05-23, 14:15   #427
kaminiunia
Wtajemniczenie

Cytat:
ale klaudie oceniasz ...np przeszkadza ci ze skonczyla szkole policyjną i kosmetyczną... dlaczego??
magda i sylwia nie chwalą się bo nie mają czym..

jakby magda naprawde chciala spiewać.. to sa do tego inne drogi.. bb to nie t..

dbala by o glos zamiast palić non stop fajki, szkolila go zamiast tracić czas w bb i liczyć na latwy lans...(jesze świat tego nie widzial by wokalistki jazzowe wywodziły sie z bb.. )

moim zdaniem tylko klaudia wytyka im ich wady bo oni zyja w towarzystwie wzajemnej adoracji..

ona nie ma powodu by ich lubić nominują ją od początku..

a oni jej nie lubia bo wytyka im ich ich wady.. proste.
.
po co to robi?z jakiej racji?
BY WYGRAć

SKORO JEST TAKA MąDRA, NIE MA PIOCHU W GłOWIE, NIE CHCE SIę LANSOWAć, CHCE NAPISAć DOKTORAT, TO PO CO WESZłA DO TAKIEGO PROGRAMU?

który profesjonalizmem, a przede wszystkim oglądalnością nie grzeszy

idąc tokiem jej rozumowania, nie ma w tym programie miejsca na takie wybitne osobowości jak ona...i tak oceniam Klaudie, ale mam ku temu powody, skończyła szkołę dla policjantów i uważa się za miodka...

to tak jakbym ja weszła do programu i mówiła ,,skończyłam polonistykę na Uniwesytecie, nie wolno WAm mówić niepoprawnie, bo się obrażę, a tak w ogóle to jesteście motłochem, o ty zrobiłaś sobie cycki, a Ty chcesz śpiewać''
Stary 2008-05-23, 14:34   #428
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
po co to robi?z jakiej racji?
BY WYGRAć
dokladnie tak . jak wszyscy którzy tam weszli jesli ktos mówi ze jest inaczej kłamie

do takiego programu idzie sie dla kasy.. proste

i widac ona na tym dobrze wychodzi bo ma spore szanse by wygrać
Stary 2008-05-23, 14:43   #429
kaminiunia
Wtajemniczenie

no i to mnie wkurza, bo wychodzi nieszczerość ze szczerości, a to jest na maksa chamskie
Stary 2008-05-23, 15:24   #430
Śnieżka
Zakorzenienie

Ja chce zeby wygrał Jasiek a jak nie wygra to sie niezle wkurze
Ale zauwazyłyscie jak WB looova Klaudusie?oejejejje
a najgorsze jak Klaudia sie zwraca do Davida-jakby byl nikim....
''O ty tutaj mozesz usiasc jako podnozek''
i wieele innych akurat teraz nie pamietam ale obraza go a to nie jest fajne...jeszcze rozumiem jakby sie klocili ale tylko praktycznie z nim najbardziej gada on ja lubi a ona tak wlasnie mu gada...ja na jego miejscu olalabym jaaa
i ta gruba warstwa fluidu,jaka ona ma cere nierówna....
o albo te popisy w sekretnym jak tanczyła przed lustrem myślałby kto nie potrafi tanczyc a bierze sie i mysli ze wszyscy padaja z zachwytu

Kami kiedys pisalas ze Kuby nie ma na naszej klasie,jest juz
napisz do niego moze; D
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-23, 17:28   #431
PMS
Raczkowanie

Kami, proszę, nie pisz TAKIMI LITERAMI, bo odnoszę wrażenie, że 'krzyczysz'

Sylwia nie jest taka zła, mogę ją zdzierżyć, momentami bywa nawet zabawna Jednak moim faworytem jest Jasiek.
A Klaudia.... Hmm, tak się jej przyglądam i mnie to fascynuje jak ona tyle tytułów miss zdobyła Ja wiem, że ładne nie to co ładne, a co się komu podoba, ale ona nie ma w swojej urodzie nic interesującego, oryginalnego, czy nadwyraz ładnego, tylko ma lekkiego zeza Jakoś nie mogę się do niej przekonać do końca.
A Magda? Tej to nienawidzę poprostu! Psuje mi całe oglądanie. Ona wiecznie jest niezadowolona, wykrzywiona i narzeka. No błaaaaaaaaaagam, z czym do ludzi, no. Jak ktos się nie umie bawić to niech się nie pcha do programów rozrywkowych Wielka wokalistka jazzowa. W jej głosie też nie ma nic nadzwyczajnego i powalającego. Tak jak Klaudia powiedziała: ona śpiewa poprawnie, ale nic więcej. Czasem nie trzeba mieć genialnego głosu, ale jakiś pazur, pomysł na siebie (np. Madonna), a Magdzie tego brakuje. Wróże jej kariere wokalistki weselnej. I mam nadzieje, że nigdzie dalej nie wypłynie bo to by była krzywda - może nie tyle dla muzyki, co dla odbiorców, bo na kogoś takiego, wybaczcie - nie da się patrzeć ani słuchać
PMS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-23, 19:20   #432
Śnieżka
Zakorzenienie

PMS jak zwykle sie zgadzam
jak dla mnie Klaudia jest niby ładna ale zeby tyle tytulów??
jakos ta uroda taka i te oczy wlasnie czasami jak patrzy to zupelnie zez
Stary 2008-05-23, 19:30   #433
żurawinka
Zakorzenienie

Klaudia ma ładną figurę, gorzej z twarzą ma brzydką cerę, dziwne brwi i lekkiego zeza. Nikt jej nie lubi, właściwie to nie reprezentuje sobą niczego ciekawego. Jest ambitna, ok, ale jak to się przekłada na "mądrość życiową"?
Sylwia - Tomb raider - jest czasami zabawna i właściwie nic do niej nie mam
Jasiek poza akcją z torbą na głowę może też wygrać.
Dawid daje się poniżać Klaudii, mwói że nawet nie będzie ćwiczył tańca a za chwilę widzimy go jak wywija nogami Słowa jedno czyny drugie.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-23, 20:29   #434
kaminiunia
Wtajemniczenie

hehehe
Magda fajnie z Jaśkiem gada, a Jaśko w roli kochanka jest dobry ,,możemy tu wokół się przespacerować''
a Pani ,,Jatakaniejestem'' Klaudia oczywiście robi afery, jakoś nie widziałam morderczej walki o finał sylwia, jaśko się nabijali, tylko Klaudii udało się popisać, jak to określiła koleżanka Michała,

podoba mi się zaangażowanie Magdy, jej ambitność
Stary 2008-05-23, 20:39   #435
Papryczkaa
Zakorzenienie

pamiętacie? http://photos6.nasza-klasa.pl/dev17/...0137329204.jpg

pojechali razem na Eurowizje?

ciekawe, czy to prawdziwy profil:
http://nasza-klasa.pl/profile/6808207
zobaczcie ostatnich znajomych

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-23, 22:31   #436
PMS
Raczkowanie

Cytat:
hehehe
Magda fajnie z Jaśkiem gada, a Jaśko w roli kochanka jest dobry ,,możemy tu wokół się przespacerować''
a Pani ,,Jatakaniejestem'' Klaudia oczywiście robi afery, jakoś nie widziałam morderczej walki o finał sylwia, jaśko się nabijali, tylko Klaudii udało się popisać, jak to określiła koleżanka Michała,

A mi się nie podoba - to nie jest ambicja tylko choroba. Nie ma ani dystnasu do siebie i tego co robi, ani nie umie się bawić.
Stary 2008-05-24, 10:44   #437
Niuniaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PMS Pokaż wiadomość
A mi się nie podoba - to nie jest ambicja tylko choroba. Nie ma ani dystnasu do siebie i tego co robi, ani nie umie się bawić.
Dystansu do własnej osoby to raczej Nico nie ma choć Magda też przesada.

Zauważyłam że ostatnio Magda mnie nie wkurza tak jak wcześniej to było. Jest nawet zabawna , nie marudzi, nie knuje intryg, Sylwia też jest ok - jej dzisiejsze oblicze wogóle mi nie przypomina laluni z majtkami na głowie.

A dzisiaj BB Show...... yes yes yes
Może zaproszą Warchoła hę ?
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-24, 11:06   #438
kaminiunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość

Zauważyłam że ostatnio Magda mnie nie wkurza tak jak wcześniej to było. Jest nawet zabawna , nie marudzi, nie knuje intryg, Sylwia też jest ok - jej dzisiejsze oblicze wogóle mi nie przypomina laluni z majtkami na głowie.

odniosłam tAKIE same wrażenie
Stary 2008-05-24, 11:35   #439
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:

przerost formy nad treścią...

Cytat:
Napisane przez PMS Pokaż wiadomość
dokładnie...

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość

one sie troche uspokoiły bo magda poczuła sie pewniej (wygrana nietykalności bliskośc finału) i chyba mysli ze moze wygrac - a poza tym mniej ja pokazują..
Stary 2008-05-24, 11:56   #440
PMS
Raczkowanie

Cytat:
one sie troche uspokoiły bo magda poczuła sie pewniej (wygrana nietykalności bliskośc finału) i chyba mysli ze moze wygrac - a poza tym mniej ja pokazują..
O tym samym pomyślałam Ależ się rozczaruje
Stary 2008-05-24, 13:41   #441
kaminiunia
Wtajemniczenie

[quote=scorpionec;7653248]przerost formy nad treścią...

dokładnie...

one sie troche uspokoiły bo magda poczuła sie pewniej (wygrana nietykalności bliskośc finału) i chyba mysli ze moze wygrac - a poza tym mniej ja pokazują..[/quote]

chyba oglądamy inny program...mniej raczej pokazują klaudię,
lostatnie odcinki były prawie wszystkie z magdą w roli, a to rozmowy z michałem, a to pogaduszki z jaśkiem, nicolasem, tańce

mniej pokazują Panią ,,Ja taka nie jestem'', a jak ją już pokazują to zawsze wszystko się jej nie podoba, albo twierdzi że zrobiła się mordercza walka o kasę, albo ciągle powtarza ,,a mnie w sobotę nie będzie, to mnie nie dotyczy''
jak jeszcze raz się wydrze z tą informacją to wejdę tam do tego domu z informacją ,,a kogo to obchodzi!''

podobają mi się relacje magda - jasiek, są śmieszni

Magda może nie ma pięknej barwy głosu, ale potrafi moim zdaniem śpiewać
jeśli lubi to robić to dlaczego ma nie iść w tym kierunku, nie rozumiem...

podziwiam, że tak łatwo przychodzi jej nauka tańca
Stary 2008-05-24, 15:00   #442
TmargoT
Zakorzenienie

ja zauważyłam ,że sylwia i klaudia razem coś robią.K-maluje paznokcie S. S.maluje włosy K.przyjaźń?
Stary 2008-05-24, 15:36   #443
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja zauważyłam ,że sylwia i klaudia razem coś robią.K-maluje paznokcie S. S.maluje włosy K.przyjaźń?
No wlasnie...a tak niby sie nie lubia
ah ta Klaudia co innego gada co innego robi
Sylwie polubilam
Stary 2008-05-24, 16:20   #444
Kasioola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
No wlasnie...a tak niby sie nie lubia
ah ta Klaudia co innego gada co innego robi
Sylwie polubilam
W te miejsce można wstawić również 'Sylwia'
Kasioola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-24, 18:13   #445
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasioola Pokaż wiadomość
W te miejsce można wstawić również 'Sylwia'

owszem

Klaudia ma 97% na taaaak !!
o dżisas ona wygra mowie wam i ona to wie produkcja to wie widac po nich ze to jest ustawione

wystarczy wejsc zgrywac idiotke i starczy....

Kurcze niemozliwe 97%?znakiem tego prawie wszyscy głosuja tylko na Klaudie na tak Nico mial 0 pozytywnyd a David chyba 2 o_o

Edytowane przez Śnieżka
Czas edycji: 2008-05-24 o 22:42
Stary 2008-05-24, 23:06   #446
Bridget
Zakorzenienie

oł noł, co dziś za szoł

tańce, hulanki, swawola
magda przeszła samą siebie

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-24, 23:12   #447
martusienka111
Raczkowanie

A dlaczego oni dzisiaj tańczą, a nie jutro w trakcie ringu?
Chyba big brother nie ma dzisiaj zbyt dużej oglądalności bo leci Eurowizja. I się nie dziwię, bo jest 100 razy ciekawsza
martusienka111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-24, 23:16   #448
Bridget
Zakorzenienie

ja nie cierpię eurowizji, dlatego jednym okiem lukam na show, drugim na film

10 tysi wygrał Dejwid.
i dobrze

a glut się taaaaaaaaaaaaaaak starała seseses

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-24, 23:16   #449
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Ja zapomniałam o BB, oglądam Eurowizję.

Jestem bardzo ciekawa, jaką oglądalność ma dzisiejszy BB

Bridget: ja też za nią nie przepadam, ale jestem ciekawa jak pójdzie Isis i jak wypadnie na tle reszty śpiewających.
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 08:40   #450
emillkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bridget Pokaż wiadomość
ja nie cierpię eurowizji, dlatego jednym okiem lukam na show, drugim na film

10 tysi wygrał Dejwid.
i dobrze

a glut się taaaaaaaaaaaaaaak starała seseses
też się cieszę, że właśnie o wygrał, tym bardziej że ostatnio bardzo go polubiłam

a na Magdę, nie mogłam patrzeć, nieech wylatuje stąd najprędzej.. ;]

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości