Tableciary plotkary IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-24, 12:21   #421
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary IV

Kinia hmmm mi chodzi tylko o koszulke z marynarkami nie mam problemow jeszcze zobacze albo wymienie na 42, albo zostawie 40 i dam odpoczac biuscikowi

Zycze smacznego u nas jest zimno i nie ma pogody na grilla

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:26   #422
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
Wczoraj w Teatrze było super mąż zadowolony bardzo śmialiśmy się i płakaliśmy takie teksty były a na koniec aktorzy 4 krotnie wychodzili bo tak widownia brawo biła ogólnie super było.
Dzisiaj idziemy wszyscy na 18 do kina na Indiana Jons

Asiu nie smutaj sie tak bo jesteście w lepszej sytuacji od wielu par co nie mają ani jednego plemniczka a po drugie najważniejsze twojemu męzowi się udało bo w ciąży byłaś wiec nie załamujcie sie tylko brać sie do walki o swoje szczęście i bedzie dobrze

Marcelinko to jaki ty rozmiar ciuszków nosisz? Ja wchodze już w M lub L to zalerzy i waham się miedzy rozmiarem 38 a 40 wiec ogólnie jestem bardzo bardzo zadowolona
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:48   #423
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko to zycze dzisiaj powtorki z wczoraj Hmm przez biuscik bluzki musze kupowac w romiarze 40/42... Spodnie 40... Ta koszulka, co dzis kupilam jest rozciagliwa, ale potrafi sie rozchodzic na biuscie jakby ktos jej kazal ale spoko bez staniczka nic nie bedzie widac i wszystcy beda zadowoleni

Stary 2008-05-24, 12:53   #424
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Nikitko to zycze dzisiaj powtorki z wczoraj Hmm przez biuscik bluzki musze kupowac w romiarze 40/42... Spodnie 40... Ta koszulka, co dzis kupilam jest rozciagliwa, ale potrafi sie rozchodzic na biuscie jakby ktos jej kazal ale spoko bez staniczka nic nie bedzie widac i wszystcy beda zadowoleni

No mysle ze bedzie bardzo miło w trójke w kinie siedziec dawno tak nie bylismy wiesz Marcelko udało mi sie plan zrealizować byłam dziś na stadionie
kupiłam to co chciałam i jestem bardzo bardzo happy
Stary 2008-05-24, 12:56   #425
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No mysle ze bedzie bardzo miło w trójke w kinie siedziec dawno tak nie bylismy wiesz Marcelko udało mi sie plan zrealizować byłam dziś na stadionie
kupiłam to co chciałam i jestem bardzo bardzo happy
Co kupilas?? pochwal sie

http://www.allegro.pl/item365034359_..._kratka_s.html tak, mniej wiecej, wyglada (nie ten kolorek, to tylko przyklad) moja koszulka i tak, jak ona ma zalozona jest wszystko ok, czyli duzyyy dekold i wszystko gra, nic sie nie rozchodzi, ale jak zapinam ja wyzej to sie rozchodzi i tylko w staniczku

Stary 2008-05-24, 13:09   #426
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Co kupilas?? pochwal sie

http://www.allegro.pl/item365034359_..._kratka_s.html tak, mniej wiecej, wyglada (nie ten kolorek, to tylko przyklad) moja koszulka i tak, jak ona ma zalozona jest wszystko ok, czyli duzyyy dekold i wszystko gra, nic sie nie rozchodzi, ale jak zapinam ja wyzej to sie rozchodzi i tylko w staniczku
No no ładna
kupiłam sukienke spodenki mimo iż nie lubie żółtego to wziełam i czerwone majtusie spódniczke i bluzeczke i dla M koszulki dwie koszule i spodenki zadowoleni wyszlismy
Stary 2008-05-24, 13:38   #427
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kochana to Wy juz dzis mozecie do Egiptu smigac

Posprzatalam Zmykam do Nerusia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-24, 13:42   #428
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana to Wy juz dzis mozecie do Egiptu smigac

Posprzatalam Zmykam do Nerusia

Powiem że z checią bym pojechała już
Stary 2008-05-24, 16:02   #429
mezatka07
Zakorzenienie

Marcelinko bardzo ladna ta koszulka ale wydaje mi sie, ze zawsze po zapieciu bedzie sie rozchodzila na biuscie bo to taki kroj, juz wlasnie sama to widze
ja kiedys bylam chuderlak i mialam plaski brzuch i prawie zero biustu ale i tak na biuscie bylo za obcislo w czyms takim
to moze nie zapinaj wcale J sie spodoba

a z M to tez bym wolala, zeby sie nie nakrecal, nie rozumiem czemu on sie tak napalil na to, jest w goracej wodzie kapany czasem to mi tak nerwa psuje tym, ze nie wiem az czuje czasem, ze jest zawiedziony i ze to moja wina, ze nie jestem w ciazy, bo on juz chce.......

Nikitko ciesze sie, ze w teatrze bylo super i ze sie usmialiscie zycze cudownego wyjscia do kina

dziekuje za cieple slowa Was wszystkich
a to chyba tymczasowe beda te smutki nasze, mysle, ze poprostu musimy ochlonac ale i tak wierze, ze kiedys naturalnie zajdziemy
choc maz ma juz dosyc oczekiwania ah te chlopy

ja dzisiaj tez bylam z kolezanka na zakupach
kupilam 3 koszulki - zolta, rozowa, fioletowa- kolorki takie wyrazne, 2 pary spodni takich na co dzien do latania- brazowe i czarne 2 pidżamki, torebke, swieczki i skarpetki dla mezula

milego dzionka
Stary 2008-05-24, 18:51   #430
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu, wlasnie bede musiala tak chodzic, badz bez staniczka Niezle zaszalalas z kolezanka na zakupach Mam nadzieje, ze chociaz humorek sie poprawil Co do ciązy, Asiu pamietaj, ze juz raz zaszlas wiec macie nadzieje

Stary 2008-05-24, 19:08   #431
Ray
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

ale dlugo mnie tu nie bylo zapewne duzo zmian

nie odzywalam sie bo w zadadzie nie bylo co pisac od czasu do czasu was podczytywalam..

u mnie wszystko dobrze ( odpukac) sytuacja z mezem sie poprawila od jakiegos czasu wiec licze ze nie bedzie kolejnego kryzysu

wlasnie wrocilismy z dlugiego weekendu zawiezlismy czesc rzeczy bo juz w przyszla sobote przeprowadzam sie troche tego sie nazbieralo...

z mala wszystko dobrze poczatkowo mielismy obawy co do glowki ale okazalo sie ze wszystko w porzadku, Ala to juz duuuza dziewczynka i do tego ciezka... juz nie mam sily jej czasem nosic hehe
nauczyla sie przekrecac z brzuszka na plecy i robi to non stop a do tego straszna gadula jest... zaczepia wszystkich i gaworzy na wszystkie sposoby wczoraj od 15 do 21 gadala non stop i machala rekami nogami skad te dziecko ma tyle energi szok ?

a ja dalej sie odchudza narazie 2 kg stoi w miejscu hihi ale wczoraj udalo mi sie wyjsc na basen moja mama z nia zostala fajna sprawa moglam odetchnac na godzine i od czerwca bede chodzic juz regularnie na basen

to chyba tyle u mnie

pozdrawiam was serdecznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-24, 19:13   #432
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

Nikitko super ze spektakl byl udanyprzyjemnego ogladania indiana jonsmoze jakies foteczki nowych rzeczy?
Marcelinko bardzo ladna koszulka
Mezatko widze ze zakupu udanemoze sie pochwalisz zdobyczmi?
kiniu udanego grila
kachulo szybkiego powrotu od lekarza z dobrymi wiesciami

a ja dzisiaj kupilam spodniczke ,bluzke ,kolczyki i bransoletke
Automat calkowicie nam wysiadl i mialam pelno prania recznego mam nadzieje ze na dniach dostaniemy odpwiedz od wlascicielki mieszkania,bo bez automatu ciezko funkcjonowac normalnie
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 19:44   #433
kina2807
Zakorzenienie

Ray super, ze sytuacja sie poprawila i ze Ala zdrowa , no to gadula z niej, ale to fajnie tak posluchac jak dzidzia sobie cos gaworzy

Misiu mam nadzieje, ze sytuacja z pralka szybko sie wyjasni

Asiu ja bede trzymac kciuki, zeby wyniki meza i Twoje wysly jak najlepsze

jejciu, a my jutro po mszy mamy pierwsze nauki,a po poludniu chyba pojdziemy zamowic obraczki juz sie nie moge doczekac

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 21:11   #434
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Asiu to też szalałas na zakupach ładnie

Misia pochwale sie spokojnie ale nie dzisiaj

Ray ciesze sie ze u was ok oby tak dalej

Kinia ja na naukach byłam w sumie tylko 3 razy a teraz to podobno nauki nas nie będą obowiązywały

w kinie było fajnie bałam się że młody będzie sie nudził i będzie niezadowolony, ale podobało sie i jemy pojechalismy do domku i poszlismy do sklepu po piwko a potem nie morzliwe sie stało mój mąz poszedł ze mną na spacer kilka rundek w koło bloku zrobiliśmy

Miłego wieczorku dla was dziewczyny

ciekawe co tam u Agi słychac czy sie wyprowadziła od swojego męża
Stary 2008-05-24, 21:13   #435
kachula27
Zakorzenienie

Witam kochane

No to my juz po lekarzu,tz troche obolaly ale jeszcze go znieczulenie trzyma,wiec jak pusci to pewnie bedzie go mocno bolalo,ale teraz tylko czekac az sie zagoi i juz bedziemy mieli z tym spokoj,ide zrobic mu jakas kolacyjke bo szkoda mi go teraz taki biedaczek cierpi

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 21:20   #436
kachula27
Zakorzenienie

Nikitko fajnie ze Mlodemu sie podobalo w kinie no i M na spacerek sie z Toba wybral,to i ja musze sie pochwalic ze ostatnio moj tz tez mnie na spacerek wzial a to szok bo on nie lubi spacerkow

Kinia no to juz nauki i za niedlugo slubik-fajniutko,ja chodzilam na nauki 2 tygodnie a takie rzeczy tak mowili ze ludzie sie dziwili,a mieszkanie przed slubem razem to jedna pania ktora wykladala tak oburzylo ze prawie wygonila jedna pare ktora powiedziala ze juz razem mieszkaja ale co zrobic,kazdy ma inne poglady na zycie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-05-24, 21:21   #437
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kinia ja na naukach byłam w sumie tylko 3 razy a teraz to podobno nauki nas nie będą obowiązywały

w kinie było fajnie bałam się że młody będzie sie nudził i będzie niezadowolony, ale podobało sie i jemy pojechalismy do domku i poszlismy do sklepu po piwko a potem nie morzliwe sie stało mój mąz poszedł ze mną na spacer kilka rundek w koło bloku zrobiliśmy

Miłego wieczorku dla was dziewczyny

ciekawe co tam u Agi słychac czy sie wyprowadziła od swojego męża
to super, ze teraz juz nie bedziecie musieli chodzic na nauki

ciesze sie, ze film podobal sie calej rodzince i ze mezus dal sie wyciagnac na spacerek

Aga rzeczywiscie sie nie odzywa, sprawdzalam na jej profilu, ze ostatnio na wizazu byla 19 maja
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Witam kochane

No to my juz po lekarzu,tz troche obolaly ale jeszcze go znieczulenie trzyma,wiec jak pusci to pewnie bedzie go mocno bolalo,ale teraz tylko czekac az sie zagoi i juz bedziemy mieli z tym spokoj,ide zrobic mu jakas kolacyjke bo szkoda mi go teraz taki biedaczek cierpi
Kachulko to super, ze juz po wszystkim, mam nadzieje, ze TZ bedzie jak najmniej cierpial

Mąż i żona...
Stary 2008-05-24, 21:23   #438
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia no to juz nauki i za niedlugo slubik-fajniutko,ja chodzilam na nauki 2 tygodnie a takie rzeczy tak mowili ze ludzie sie dziwili,a mieszkanie przed slubem razem to jedna pania ktora wykladala tak oburzylo ze prawie wygonila jedna pare ktora powiedziala ze juz razem mieszkaja ale co zrobic,kazdy ma inne poglady na zycie
no u nas to bedzie spotkanie z ksiedzem, a on jest luzak i wie, ze razem mieszkamy, zreszta pewnie pozostale pary tez, bo teraz to zadkosc, zeby ktos razem nie mieszkal

w poniedzialek Wam opowiem jak bylo

Mąż i żona...
Stary 2008-05-24, 23:07   #439
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Jutro przeczytam coście napisały, jak mnie nie było. Dziś tylko się pochwalę, że odebrałam dyplom i jestem już oligofrenopedagogiem Rozdanie było bardzo eleganckie i jeszcze na obiad nas zaprosili Tylko teraz mi trochę szkoda, że to się skończyło i już myślę o następnych studiach Ale to jest uzależnione od pracy.
Teraz idę spać, bo się źle czuję (@ nadeszła). Dobrej nocy życzę (pewnie już miłego dnia, bo wieczoerm to tu nikt nie zagląda ).
Ciekawe, co u Agnieszki słychać i czy się z mężem pogodziła?

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 09:06   #440
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko fajnie ze Mlodemu sie podobalo w kinie no i M na spacerek sie z Toba wybral,to i ja musze sie pochwalic ze ostatnio moj tz tez mnie na spacerek wzial a to szok bo on nie lubi spacerkow

Kachula trzeba wyciągać naszych kierowców na spacerki bo więcej czasu jednak spędzają siedząc wiec spacery jak najbardziej wskazane dla nich

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
to super, ze teraz juz nie bedziecie musieli chodzic na nauki

ciesze sie, ze film podobal sie calej rodzince i ze mezus dal sie wyciagnac na spacerek

Aga rzeczywiscie sie nie odzywa, sprawdzalam na jej profilu, ze ostatnio na wizazu byla 19 maja

Kachulko to super, ze juz po wszystkim, mam nadzieje, ze TZ bedzie jak najmniej cierpial
Karolinko ja też sie ciesze ze nauki nas ominą w sumie to ja jak dostane pismo to ide do Kancelarii i Ksiądz wysyła to gdzieś i 1msc czekam na odp i potem już nawet od ręki ślub

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jutro przeczytam coście napisały, jak mnie nie było. Dziś tylko się pochwalę, że odebrałam dyplom i jestem już oligofrenopedagogiem Rozdanie było bardzo eleganckie i jeszcze na obiad nas zaprosili Tylko teraz mi trochę szkoda, że to się skończyło i już myślę o następnych studiach Ale to jest uzależnione od pracy.
Teraz idę spać, bo się źle czuję (@ nadeszła). Dobrej nocy życzę (pewnie już miłego dnia, bo wieczoerm to tu nikt nie zagląda ).
Ciekawe, co u Agnieszki słychać i czy się z mężem pogodziła?
Kasiu gratuluje dyplomu na pewno sie gdzieś zapiszesz i będziesz się dalej kształcić.

Ja też kiepsko się czuję nerwowa jestem i to i owo pobolewa wieć @ się zbliża i dobrze chce żeby na wyjazd była końcówka albo już po
Stary 2008-05-25, 10:39   #441
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczyny

Pomidorko, moje gratulacje
Nikitko widzisz, jak Cie milo M zaskoczyl
Misia trzymam zbeyscie nie musieli automatu kupowac i zeby to babka jakos rozwiazala...
Ray dobrze, ze wszystko jest na dobrej drodze i oby uz zaden kryzys Was nei spotkal
Kachulko i jak dzis sie TŻ czuje?

Dziewaczyny jeszcze 6 dni (5 dni nauki) do kolosow juz mam pietra
Za 7 dni wraca J Zdecydowanie lepiej zyje sie ze swiadomoscia, ze zostalo 7 dni niz 30

Zzycze milego dnia i pozdrawiam

Stary 2008-05-25, 10:41   #442
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny,

Pomidorko, na wstepie dla Ciebie ogromne gratualcje
Masz juz dyplomik, tylko ta nazwa troche skomplikowana Nie wiem nawet za bardzo co oznacza taki tytul, ale brzmi ladnie

Nikitko, ciesze sie, ze sobota sie udala. My tez probowalismy obejrzec IJonesa, ale slaba kopia sie trafila i sobie darowalismy.

Kachulka, mam andzieje, ze maz szybko wydobrzeje A do kiedy teraz ma wolne??

Kiniu, koniecznie zdaj relacje z nauk!!

My z mezem juz raniutko bylismy na dobrej kawce i sniadanku w kafejce. Trpche ogarniemy dzis pokoj dla malucha i pewnie sie pobyczymy jak zawsze

A tu zdjecia z koncowki 32 tygodnia:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32tydz.JPG (122,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32tydz36.JPG (131,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32tydz5.JPG (137,0 KB, 10 załadowań)

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 10:49   #443
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry dziewczyny

Pomidorko, moje gratulacje
Nikitko widzisz, jak Cie milo M zaskoczyl
Misia trzymam zbeyscie nie musieli automatu kupowac i zeby to babka jakos rozwiazala...
Ray dobrze, ze wszystko jest na dobrej drodze i oby uz zaden kryzys Was nei spotkal
Kachulko i jak dzis sie TŻ czuje?

Dziewaczyny jeszcze 6 dni (5 dni nauki) do kolosow juz mam pietra
Za 7 dni wraca J Zdecydowanie lepiej zyje sie ze swiadomoscia, ze zostalo 7 dni niz 30

Zzycze milego dnia i pozdrawiam
Widzisz Marcelko jak zleciało szybko i zaraz J wróci i będziecie szczęśliwi razem

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,

Pomidorko, na wstepie dla Ciebie ogromne gratualcje
Masz juz dyplomik, tylko ta nazwa troche skomplikowana Nie wiem nawet za bardzo co oznacza taki tytul, ale brzmi ladnie

Nikitko, ciesze sie, ze sobota sie udala. My tez probowalismy obejrzec IJonesa, ale slaba kopia sie trafila i sobie darowalismy.

Kachulka, mam andzieje, ze maz szybko wydobrzeje A do kiedy teraz ma wolne??

Kiniu, koniecznie zdaj relacje z nauk!!

My z mezem juz raniutko bylismy na dobrej kawce i sniadanku w kafejce. Trpche ogarniemy dzis pokoj dla malucha i pewnie sie pobyczymy jak zawsze

A tu zdjecia z koncowki 32 tygodnia:

Madziu śliczny masz brzucholek i bardzo ładnie wygladasz taka zgrabniutka piłeczka

Miłego dnia dziewczyny ja zaraz ide na bazarek z M a potem chyba na zakupy pojedziemy bo jutro M wyjeżdza w trase i dopiero w środe wróci nie chce zakupów zostawiać na ostatnią chwlę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 11:43   #444
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Marcelko tz stwierdzxil ze bedzie zyl wiec juz dzis chyba lepiej i mniej go boli

Madzienko brzuszek przesssssssslicznyyyyyy

Pomidorko gratuluje dyplomu kochana

Marcelko tydzien szybko zleci i juz bedziesz miala swojego J przy sobie

Nikitko udanych zakupow zycze

Misiu wy to sie macie z tym sprzetem agd.mam nadzieje ze wszystko sie ulozy

A ja tylko wpadlam sie przywitac i uciekam bo zaraz do mamy na obiad jedziemy a pozniej do tesciowej no a wieczorkiem tz juz do pracy smiga bo nie chcial brac zwolnienia bo uwaza ze da rade.Mielej niedzieli papap

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-05-25, 11:44   #445
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

Pomidoro ogromne gratulacje
Nikitko udanych zakupow
kiniu daj znac jak po naukach
Mijalea ale sliczny brzucholek
kachulo a ty dzisiaj wolne czy w pracy?
Marcelinko ale tnm czas szybko zlecial jeszcze pare dni i bedziesz miala tz przy sobie
kasiasiar mam nadzieje ze jutro podlacza cie do swiata
Mezatko kiedy twoja tesciowa przyjezdza?

a ja siedze sama w domku,wspolokator w pracy, a tz zagluje ze znojomym,ja sobie odpuscilam dzisiaj bo brzydka pogoda,deszczowo i chlodnawo,wiec zadna przyjemnosc jak dla mnie wiec mam czas na posprzatanie domku ugotowanie czegos dla chlopakowbo pewnie wroca wyglodzeni
Stary 2008-05-25, 12:44   #446
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kobietki
Dziękuję za gratulacje!!!

Nikitko, cieszę się, że wypad do teatru i do kina się udał No i zakupki ładne musiałaś zrobić.

Asiu, przykro mi, że taka u was sytuacja Musicie się chyba przyzwyczaić do tej myśli, że trzeba będzie trochę bardziej jeszcze powalczyć. Ale tak jak dziewczyny pisały-byłaś już w ciąży, a to najlepszy dowód na to, że wystarczy jeden plemniczek A ty jesteś bardzo dzielną kobietką. Ale oboje macie prawo do gorszych dni teraz. Oby tylko szybko minęły

Marcelinko, bluzeczka bardzo ładna, ale ona chyba rzeczywiście ma taki krój, że będzie się rozchodzić na biuście

Ray, cieszę się, że w domu sytuacja się normuje. No i w końcu znalazłaś trochę czasu dla siebie Teraz to już tylko lepiej będzie.

Misiu, to musiałaś super zakupki zrobić! A pralka, mam nadzieję, szybko będzie naprawiona. Bo rzeczywiście bez niej ciężko się żyje.

Kachulko, dobrze, że TZ już po zabiegu. Teraz pewnie będziesz go rozpieszczać

Madziu, jaki ty masz śliczny ten brzuszek Taki kształtny, a ty wyglądasz przecudnie! A moje studia to po prostu praca z dziećmi upośledzonymi umysłowo. Miłych porządków w pokoju maluszka!

Kupiłam sobie wczoraj sukienkę na wesele do koleżanki Taka bardzo w moim stylu, czerwona w czarne mazy I doszłam do wniosku, że nie chcę butów na wysokim obcasie, bo ich nie wychodzę i się nie wybawię (bo ja w obcasach w ogóle nie chodzę) i kupię sobie takie czarne balerinki Przynajmniej sobie w nich po weselu też pochodzę.
U nas rano było tak ślicznie, a teraz paskudna pogoda. Mam nadzieję, ze do jutra przejdzie, bo jadę jako opiekun na wycieczkę z dzieciakami do Biskupina
Miłego dnia kobietki

28.09.2014

Stary 2008-05-25, 12:50   #447
misia_25_26
Wtajemniczenie

Pomidoro to czekamy na foteczke sukienkia co do butow to mozesz sobie pozwolic na plaskie,bo jestes wysoka i szczupla

a ja sobie slucham polskiej muzyli,jakos tak mnie dzisiaj wzielo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 13:02   #448
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Pomidoro to czekamy na foteczke sukienkia co do butow to mozesz sobie pozwolic na plaskie,bo jestes wysoka i szczupla

a ja sobie slucham polskiej muzyli,jakos tak mnie dzisiaj wzielo
Ja się pomaluję i wezmę za siebie to zrobię zdjęcie i wam wkleję A czego słuchasz?

28.09.2014

Stary 2008-05-25, 13:16   #449
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Ja się pomaluję i wezmę za siebie to zrobię zdjęcie i wam wkleję A czego słuchasz?

to czekam z niecierpliwoscia a slucham Bajmu
wlasnie dostalam sms od chlopakow co im na obiad ugotowac wiec zmykam do sklepu
Stary 2008-05-25, 13:42   #450
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko
dam rade z ta koszulka aaaa ja tez chce sukieneczke zobaczyc Ty juz dizlasz, a ja czekam na Jasia i pewnie w lipcu bujniemy sie na sluibo-weselne zakupy w koncu u jedynego brata trzeba porzadnie wygladac hihi

Madziu
bosko wygladac, mam chec sie zpaytac ile przytylas, ale czytalam, ze kobiety w ciazy nie lubia tego pytania, wiec nie musisz odpowiadac Super wygadasz, naprawde

Misia to zycze smacznego obiadku

Nikitko Wy to wydacie to co na wycieczke to i na ciuszki hihi niedlugo bedziecie sie rozgladasz za dodatkowa szafa na ciuszki hihi

Wlasnie wcinam obiadzik i bewde sie brala za konczenie pracy zaliczeniowej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości