|
|
#421 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Kinia hmmm mi chodzi tylko o koszulke
![]() Zycze smacznego u nas jest zimno i nie ma pogody na grilla
|||||||||||||||||||||
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Wczoraj w Teatrze było super mąż zadowolony bardzo śmialiśmy się i płakaliśmy takie teksty były a na koniec aktorzy 4 krotnie wychodzili bo tak widownia brawo biła ogólnie super było.Dzisiaj idziemy wszyscy na 18 do kina na Indiana Jons ![]() Asiu nie smutaj sie tak bo jesteście w lepszej sytuacji od wielu par co nie mają ani jednego plemniczka a po drugie najważniejsze twojemu męzowi się udało bo w ciąży byłaś wiec nie załamujcie sie tylko brać sie do walki o swoje szczęście i bedzie dobrze Marcelinko to jaki ty rozmiar ciuszków nosisz? Ja wchodze już w M lub L to zalerzy i waham się miedzy rozmiarem 38 a 40 wiec ogólnie jestem bardzo bardzo zadowolona
|
|
|
|
#423 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko to zycze dzisiaj powtorki z wczoraj
Hmm przez biuscik bluzki musze kupowac w romiarze 40/42... Spodnie 40... Ta koszulka, co dzis kupilam jest rozciagliwa, ale potrafi sie rozchodzic na biuscie ale spoko bez staniczka nic nie bedzie widac i wszystcy beda zadowoleni
|||||||||||||||||||||
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mysle ze bedzie bardzo miło w trójke w kinie siedziec dawno tak nie bylismy wiesz Marcelko udało mi sie plan zrealizować byłam dziś na stadionie![]() kupiłam to co chciałam i jestem bardzo bardzo happy
|
|
|
|
|
#425 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item365034359_..._kratka_s.html tak, mniej wiecej, wyglada (nie ten kolorek, to tylko przyklad) moja koszulka i tak, jak ona ma zalozona jest wszystko ok, czyli duzyyy dekold i wszystko gra, nic sie nie rozchodzi, ale jak zapinam ja wyzej to sie rozchodzi i tylko w staniczku
||||||||||||||||||||||
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam sukienke spodenki mimo iż nie lubie żółtego to wziełam i czerwone majtusie spódniczke i bluzeczke i dla M koszulki dwie koszule i spodenki zadowoleni wyszlismy
|
|
|
|
|
#427 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kochana to Wy juz dzis mozecie do Egiptu smigac
![]() ![]() Posprzatalam Zmykam do Nerusia ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko bardzo ladna ta koszulka
![]() ja kiedys bylam chuderlak i mialam plaski brzuch i prawie zero biustu ale i tak na biuscie bylo za obcislo w czyms takim ![]() to moze nie zapinaj wcale J sie spodoba![]() a z M to tez bym wolala, zeby sie nie nakrecal, nie rozumiem czemu on sie tak napalil na to, jest w goracej wodzie kapany czasem to mi tak nerwa psuje tym, ze nie wiem az czuje czasem, ze jest zawiedziony i ze to moja wina, ze nie jestem w ciazy, bo on juz chce.......Nikitko ciesze sie, ze w teatrze bylo super i ze sie usmialiscie ![]() dziekuje za cieple slowa Was wszystkich a to chyba tymczasowe beda te smutki nasze, mysle, ze poprostu musimy ochlonac ale i tak wierze, ze kiedys naturalnie zajdziemy![]() choc maz ma juz dosyc oczekiwania ah te chlopy ![]() ja dzisiaj tez bylam z kolezanka na zakupach kupilam 3 koszulki - zolta, rozowa, fioletowa- kolorki takie wyrazne, 2 pary spodni takich na co dzien do latania- brazowe i czarne ![]() milego dzionka
|
#430 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Asiu, wlasnie bede musiala tak chodzic, badz bez staniczka
![]() ![]() Mam nadzieje, ze chociaz humorek sie poprawil Co do ciązy, Asiu pamietaj, ze juz raz zaszlas
|||||||||||||||||||||
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ale dlugo mnie tu nie bylo zapewne duzo zmian ![]() nie odzywalam sie bo w zadadzie nie bylo co pisac od czasu do czasu was podczytywalam.. u mnie wszystko dobrze ( odpukac) sytuacja z mezem sie poprawila od jakiegos czasu wiec licze ze nie bedzie kolejnego kryzysu ![]() wlasnie wrocilismy z dlugiego weekendu zawiezlismy czesc rzeczy bo juz w przyszla sobote przeprowadzam sie troche tego sie nazbieralo...z mala wszystko dobrze poczatkowo mielismy obawy co do glowki ale okazalo sie ze wszystko w porzadku, Ala to juz duuuza dziewczynka i do tego ciezka... juz nie mam sily jej czasem nosic hehe nauczyla sie przekrecac z brzuszka na plecy i robi to non stop a do tego straszna gadula jest... zaczepia wszystkich i gaworzy na wszystkie sposoby wczoraj od 15 do 21 gadala non stop i machala rekami nogami skad te dziecko ma tyle energi szok ?![]() a ja dalej sie odchudza narazie 2 kg stoi w miejscu hihi ale wczoraj udalo mi sie wyjsc na basen moja mama z nia zostala fajna sprawa moglam odetchnac na godzine i od czerwca bede chodzic juz regularnie na basen ![]() to chyba tyle u mnie ![]() pozdrawiam was serdecznie
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Nikitko super ze spektakl byl udany Marcelinko bardzo ladna koszulka Mezatko widze ze zakupu udane kiniu udanego grila kachulo szybkiego powrotu od lekarza z dobrymi wiesciami a ja dzisiaj kupilam spodniczke ,bluzke ,kolczyki i bransoletke Automat calkowicie nam wysiadl i mialam pelno prania recznego
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ray super, ze sytuacja sie poprawila i ze Ala zdrowa
![]() Misiu mam nadzieje, ze sytuacja z pralka szybko sie wyjasni Asiu ja bede trzymac kciuki, zeby wyniki meza i Twoje wysly jak najlepsze jejciu, a my jutro po mszy mamy pierwsze nauki,a po poludniu chyba pojdziemy zamowic obraczki
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu to też szalałas na zakupach ładnie
![]() Misia pochwale sie spokojnie ale nie dzisiaj ![]() Ray ciesze sie ze u was ok oby tak dalej ![]() Kinia ja na naukach byłam w sumie tylko 3 razy a teraz to podobno nauki nas nie będą obowiązywały ![]() w kinie było fajnie bałam się że młody będzie sie nudził i będzie niezadowolony, ale podobało sie i jemy pojechalismy do domku i poszlismy do sklepu po piwko a potem nie morzliwe sie stało mój mąz poszedł ze mną na spacer kilka rundek w koło bloku zrobiliśmy![]() Miłego wieczorku dla was dziewczyny ciekawe co tam u Agi słychac czy sie wyprowadziła od swojego męża
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
No to my juz po lekarzu,tz troche obolaly ale jeszcze go znieczulenie trzyma,wiec jak pusci to pewnie bedzie go mocno bolalo,ale teraz tylko czekac az sie zagoi i juz bedziemy mieli z tym spokoj,ide zrobic mu jakas kolacyjke bo szkoda mi go teraz taki biedaczek cierpi
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko fajnie ze Mlodemu sie podobalo w kinie no i M na spacerek sie z Toba wybral,to i ja musze sie pochwalic ze ostatnio moj tz tez mnie na spacerek wzial a to szok bo on nie lubi spacerkow
Kinia no to juz nauki i za niedlugo slubik-fajniutko,ja chodzilam na nauki 2 tygodnie a takie rzeczy tak mowili ze ludzie sie dziwili,a mieszkanie przed slubem razem to jedna pania ktora wykladala tak oburzylo ze prawie wygonila jedna pare ktora powiedziala ze juz razem mieszkaja ale co zrobic,kazdy ma inne poglady na zycie
|
#437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie, ze film podobal sie calej rodzince i ze mezus dal sie wyciagnac na spacerek ![]() Aga rzeczywiscie sie nie odzywa, sprawdzalam na jej profilu, ze ostatnio na wizazu byla 19 maja Cytat:
|
||
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w poniedzialek Wam opowiem jak bylo |
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Jutro przeczytam coście napisały, jak mnie nie było. Dziś tylko się pochwalę, że odebrałam dyplom i jestem już oligofrenopedagogiem Tylko teraz mi trochę szkoda, że to się skończyło i już myślę o następnych studiach Ale to jest uzależnione od pracy.Teraz idę spać, bo się źle czuję (@ nadeszła). Dobrej nocy życzę (pewnie już miłego dnia, bo wieczoerm to tu nikt nie zagląda ).Ciekawe, co u Agnieszki słychać i czy się z mężem pogodziła?
|
|
|
|
#440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec spacery jak najbardziej wskazane dla nich![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też kiepsko się czuję nerwowa jestem i to i owo pobolewa wieć @ się zbliża i dobrze chce żeby na wyjazd była końcówka albo już po
|
|||
|
|
|
#441 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() ![]() ![]() Pomidorko, moje gratulacje Nikitko widzisz, jak Cie milo M zaskoczyl ![]() Misia trzymam zbeyscie nie musieli automatu kupowac i zeby to babka jakos rozwiazala...Ray dobrze, ze wszystko jest na dobrej drodze ![]() Kachulko i jak dzis sie TŻ czuje? Dziewaczyny jeszcze 6 dni (5 dni nauki) do kolosow juz mam pietra Za 7 dni wraca J Zzycze milego dnia i pozdrawiam
|||||||||||||||||||||
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
Pomidorko, na wstepie dla Ciebie ogromne gratualcje ![]() Masz juz dyplomik, tylko ta nazwa troche skomplikowana Nie wiem nawet za bardzo co oznacza taki tytul, ale brzmi ladnie ![]() Nikitko, ciesze sie, ze sobota sie udala. My tez probowalismy obejrzec IJonesa, ale slaba kopia sie trafila i sobie darowalismy. Kachulka, mam andzieje, ze maz szybko wydobrzeje Kiniu, koniecznie zdaj relacje z nauk!! My z mezem juz raniutko bylismy na dobrej kawce i sniadanku w kafejce. Trpche ogarniemy dzis pokoj dla malucha i pewnie sie pobyczymy jak zawsze ![]() A tu zdjecia z koncowki 32 tygodnia: |
|
|
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Madziu śliczny masz brzucholek i bardzo ładnie wygladasz taka zgrabniutka piłeczka ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Marcelko tz stwierdzxil ze bedzie zyl wiec juz dzis chyba lepiej i mniej go boli Madzienko brzuszek przesssssssslicznyyyyyy Pomidorko gratuluje dyplomu kochana Marcelko tydzien szybko zleci i juz bedziesz miala swojego J przy sobie Nikitko udanych zakupow zycze Misiu wy to sie macie z tym sprzetem agd.mam nadzieje ze wszystko sie ulozy A ja tylko wpadlam sie przywitac i uciekam bo zaraz do mamy na obiad jedziemy a pozniej do tesciowej no a wieczorkiem tz juz do pracy smiga bo nie chcial brac zwolnienia bo uwaza ze da rade.Mielej niedzieli papap
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Pomidoro ogromne gratulacje Nikitko udanych zakupow kiniu daj znac jak po naukach Mijalea ale sliczny brzucholek kachulo a ty dzisiaj wolne czy w pracy? Marcelinko ale tnm czas szybko zlecial jeszcze pare dni i bedziesz miala tz przy sobie kasiasiar mam nadzieje ze jutro podlacza cie do swiata Mezatko kiedy twoja tesciowa przyjezdza? a ja siedze sama w domku,wspolokator w pracy, a tz zagluje ze znojomym,ja sobie odpuscilam dzisiaj bo brzydka pogoda,deszczowo i chlodnawo,wiec zadna przyjemnosc jak dla mnie wiec mam czas na posprzatanie domku ugotowanie czegos dla chlopakow
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Dziękuję za gratulacje!!! Nikitko, cieszę się, że wypad do teatru i do kina się udał Asiu, przykro mi, że taka u was sytuacja Musicie się chyba przyzwyczaić do tej myśli, że trzeba będzie trochę bardziej jeszcze powalczyć. Ale tak jak dziewczyny pisały-byłaś już w ciąży, a to najlepszy dowód na to, że wystarczy jeden plemniczek Marcelinko, bluzeczka bardzo ładna, ale ona chyba rzeczywiście ma taki krój, że będzie się rozchodzić na biuście Ray, cieszę się, że w domu sytuacja się normuje. No i w końcu znalazłaś trochę czasu dla siebie Misiu, to musiałaś super zakupki zrobić! A pralka, mam nadzieję, szybko będzie naprawiona. Bo rzeczywiście bez niej ciężko się żyje. Kachulko, dobrze, że TZ już po zabiegu. Teraz pewnie będziesz go rozpieszczać ![]() Madziu, jaki ty masz śliczny ten brzuszek Kupiłam sobie wczoraj sukienkę na wesele do koleżanki Przynajmniej sobie w nich po weselu też pochodzę. U nas rano było tak ślicznie, a teraz paskudna pogoda. Mam nadzieję, ze do jutra przejdzie, bo jadę jako opiekun na wycieczkę z dzieciakami do Biskupina Miłego dnia kobietki |
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomidoro to czekamy na foteczke sukienki
a ja sobie slucham polskiej muzyli,jakos tak mnie dzisiaj wzielo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to czekam z niecierpliwoscia ![]() wlasnie dostalam sms od chlopakow co im na obiad ugotowac wiec zmykam do sklepu |
|
|
|
|
#450 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Pomidorko dam rade z ta koszulka aaaa ja tez chce sukieneczke zobaczyc ![]() ![]() Ty juz dizlasz, a ja czekam na Jasia i pewnie w lipcu bujniemy sie na sluibo-weselne zakupy w koncu u jedynego brata trzeba porzadnie wygladac hihi Madziu bosko wygladac, mam chec sie zpaytac ile przytylas, ale czytalam, ze kobiety w ciazy nie lubia tego pytania, wiec nie musisz odpowiadac ![]() Misia to zycze smacznego obiadku ![]() Nikitko Wy to wydacie to co na wycieczke to i na ciuszki hihi niedlugo bedziecie sie rozgladasz za dodatkowa szafa na ciuszki hihi ![]() Wlasnie wcinam obiadzik i bewde sie brala za konczenie pracy zaliczeniowej
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

u nas jest zimno i nie ma pogody na grilla

ale spoko bez staniczka nic nie bedzie widac i wszystcy beda zadowoleni 
wiesz Marcelko udało mi sie plan zrealizować byłam dziś na stadionie

czasem to mi tak nerwa psuje tym, ze nie wiem
az czuje czasem, ze jest zawiedziony i ze to moja wina, ze nie jestem w ciazy, bo on juz chce.......
ah te chlopy
i Kubus 

mój mąz poszedł ze mną na spacer kilka rundek w koło bloku zrobiliśmy
zbeyscie nie musieli automatu kupowac i zeby to babka jakos rozwiazala...
Musicie się chyba przyzwyczaić do tej myśli, że trzeba będzie trochę bardziej jeszcze powalczyć. Ale tak jak dziewczyny pisały-byłaś już w ciąży, a to najlepszy dowód na to, że wystarczy jeden plemniczek