|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
Aż z ciekawości zajrzałam na twittera. Jakie oburzenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
dajcie już spokój z tą krytyką, ten wątek chyba powstał żeby się dzielić kanałami fajnymi
![]() ![]() Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2010-06-07 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- no własnie,,,, ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- kto? podziel się......
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
To może obstawiajmy kim jest youtubowiczka
![]() ![]() Nie no zartuje, to nie bylo złośliwe, jutro egz to mi odwala ![]() No ale koleżanki nawalają na wizaż, a wystarczyłoby sie zapoznać z regulaminem i wszyystko stałoby się jasne ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-06-07 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
ja większość z nich lubię ale "szuszu" znam w realnu i jest dużo gorsza niż przed kamerą zgrywana wielką gwiazdę ,uważa się za bóg wie co i tak masakrycznie się wywyższa w"naszym "towarzystwie mało kto ją teraz lubi a kiedyś była strasznie fajna nie wiem co jej w głowie odwaliło
natomiast nieesia też ją lubie ale od jakiegoś czasu kiedy liczka widzów drastycznie wzrosła stała sie zbyt pewna siebie i zarozumiała wkurzające to strasznie Oleska-krzywe zęby blee i wszystkich by chciała pouczać a tak naprawde to one wszystkie to są takie potworne plotkary poczuty tajcie sobie twittera najfajniejsza jest ciasteczka robi to co ma robić i nie wdaje się w dyskusje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
jak patrze na nicki kto pogląda ten wątek to widze same youtubowiczki
![]() ![]() Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2010-06-07 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z drugiej strony pewnie jeszcze mnie nie widziałyście, bo nie jestem żadną "guru" (nie lubię tego określenia) i mam mniej niż 1000 widzów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Przyczajenie
|
a MizzVintage to jest dopiero ziółko wielka mi pani profesor wszystkie piszą że są takie ubogie i wg. ale jeden cień za 60 zł to żaden wydatek to jest śmieszne
albo jedna dziewczyna napisała niesie jak oszczędzać żeby poszła na ten wymarzony kurs makijażu a ona jej napisała że ona juz niema na czym oszczędzać pfff ![]() życzę każdemu żeby był tak ubogi jak one najfajniejasz jest anetaneta szczera i prawdziwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a poza tym dodam, że jestem fanka nieesia25 bo ona tak jak ja uwielbia gotować i robi o tym filmy, za co chapeau bas np. http://www.youtube.com/watch?v=W7dig...os=vn0YQYw6EoI ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- no właśnie i chyba o to chodzi - nie myli się tylko ten co nic nie robi, a przeciez dobrze wiedzieć jakie błędy sie popełnia
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
szkoda że ona tak na to nie patrzą zarozumiałe zołzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#434 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() miłego czytania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Przyczajenie
|
no jasne że można ale potem się nie dziw że wszystkie YTbowiczki cię olewają z góry na dół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
life is a risk... but i like it ![]() -dam o paznokcie -zapuszczam wlosy ( jeszcze jakies 15 cm, dam rade !) -dbam o cere ![]() 04.05.2011 Zdałam Theory Test i 22.12.2011 bede juz mogla jezdzic ![]() Patrycja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
poczytaj jej twittera do będziesz znac prawdę o ile to ona jeśli nie to sorry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
Prześlij mi link na pw o tej osobie o której mówisz
life is a risk... but i like it ![]() -dam o paznokcie -zapuszczam wlosy ( jeszcze jakies 15 cm, dam rade !) -dbam o cere ![]() 04.05.2011 Zdałam Theory Test i 22.12.2011 bede juz mogla jezdzic ![]() Patrycja |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaczynasz mnie powoli irytować. Zniż trochę ton, a poza tym zwracaj większą uwagę na poprawne budowanie zdań, bo trochę się to źle czyta. ![]() Cytat:
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Właśnie tak doczytywalam forum i sobie przypomniałam o jeszcze jednej świetnej dziewczynie z YT link do jej kanału:
http://www.youtube.com/user/anetteaneta Naprawdę fajna i skromna dziewczyna. Nie uważa sie za bóg wie kogo, sama zawsze powtarza ,że nie jest profesjonalistka i nie cche za taka uchodzić, robi swietne filmiki z recenzjami ksiażek no i oczywiście filmy urodowe ale takie na totalnym luzie. Dziewczyna relwelacja ![]() ![]() ![]() I jeszcze słówko a propo szusz bo widze ze mnustwo o niej komentarzy, ja ja kiedys lubiłam nawet choć irytowała mnie jej dziwna maniera "ekspertki" ale ostatnio to mam jej dość nachalna wręcz chamska promocja jej internetowego sklepu mnie dorzuca, mam wrazenie ze filmiki kręci tylko po to żeby w sidebarze napisać adres strony sklepu albo wspomnieć o sklepie, np słynny przegląd prasy modowej gdzie co drugie było "podobną możecie znaleść na www.szusz.... i tak dalej.
#443 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() i nie wiem dlaczego mnie się czepiasz jak kilka stron wcześniej były wypowiedzi podobne do moich tylko str razy gorsze ,przecież mogę mieć własne zdanie... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
to "tagowanie" to formalnie marketing: metoda, żeby "o mnie" usłyszano w wielu miejscach YT - jakie to proste i genialne - czapki z głów
![]()
#445 |
Moderator
|
Dziewczyny możecie już skończyć najeżdżanie na dziewczyny bo ta ma krzywe żeby a ta tłuste włosy????
I chyba nie o to chodzi żeby dzielić się na yutubowiczki i wizażanki bo są takie jak ja które zaliczają się i do tej i do tej grupy. Mówicie że kanały niektórych dziewczyn są beznadziejne ale pomyślcie skoro ogląda je tysiące osób to chyba nie po to aby się z nich nabijać ale chyba coś czerpią dla siebie z tych filmików. Dużą grupę widzów stanowią młode dziewczyny (do 19 lat) które dopiero uczą się sztuki makijażu czy trików urodowych. Tak owszem wstawiając filmy z twarzą trzeba liczyć się z krytyką ale można to robić na jakimś poziomie. Świat wirtualny nie jest tak anonimowy jakby to się mogło wydawać. Postawcie się na miejscu dziewczyn które muszą teraz czytać że wyglądają jak wieśniara albo mają okropne oczy/zęby/włosy. Chyba wszystkie jesteśmy kobietami i zależy nam m.in. na dobrym wyglądzie więc do cholewki nie pisz komuś że ma żółte zęby i dlatego ci się nie podoba jej kanał - owszem można tak napisać gdy ta żółtozęba poleca pasty wybielające ale gdy mówi o czymś innym to po co te docinki? A polski yt długo nie osiągnie zagranicznego poziomu ale można obiektywnie stwierdzić że yt polski bardzo się rozwinął w przeciągu ostatniego roku. I robić film nie jest łatwo, chyba każda wstawiająca stara się aby wyszło jak najlepiej. I polskie kanały też kasy z tego nie mają bo program partnerski nie jest dostępny na terenie Polski. I aby się do niego załapać (jeśli się już kręci z zagranicy) to trzeba osiągnąć najpierw sporą oglądalność (kilka tysięcy wyświetleń w krótkim czasie) i spełnić kilka innych warunków. I przypominam że wątek powstał aby powymieniać się fajnymi kanałami więc powróćmy do tego ![]() Z polskich polecam http://www.youtube.com/user/Camelotka86 (fajne, często kolorowe makijaże) Z zagranicznych (staram się wstawiać te których jeszcze nie było ) np. http://www.youtube.com/user/petrilude http://www.youtube.com/user/NikkieTutorials http://www.youtube.com/user/goldiestarling
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
o co chodzi z tym oburzeniem na twitterze? szusz chyba zmieniła konto bo jej twitter ten który miała wcześniej nie działa..
skoro tak dużo dziewczyn z youtuba tu zagląda to pozdrawiam makeUpsamoUKa, jesteś cudowna ![]() Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-06-07 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
a poza tym ten wątek robi YT-bowiczkom darmowa reklamę - więc raczej powinny być wdzięczne.
#448 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet 30 osób czytających ten wątek (z czego widać po nikach wiele yutubowiczek) to na serio kropleka przy tysiącach subskrybentów. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Ale dyskusji się rozwinęła! Te które krytykują nas, uparły sie na argument o krzywych zębach itp. Nie zauważyłyście, że nasza krytyka w najmniejszym stopniu dot. wyglądu youtubowiczek? Piszemy głównie o sponsorowanych recenzji, kiepskim sprzęcie, fatalnych makijażach, niczego nie wnoszących filmikach, wywyższaniu sie i robieniu filmików z łaską.
Mnie osobiście potwornie irytuje nadużywanie angielskich słów, które maja swoje polskie odpowiedniki używane na codzień. Moim zdaniem króluje w tym właśnie joythedreamer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.