![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
narysuj nasz swiat.
zgubione, ciete uczucia.. bys byl, i nigdzie nie odchodzil. poranna kawa z dodatkiem usmiechu. : ) ale to juz bylo, i nie wroci wiecej.. jak do pluszowego misia przytulac sie codziennie. chodź, obudzimy słońce. A czas nieskończony kręci film ------------------------- i prosze o opisy, ze zapomnialam juz o nim .. i ze dziekuje mojej przyjaciolce i przyjacielu ze sa, i za wszystko co dla mnie zrobili? ![]() Byylabym wdzieczna. ![]()
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Już nie będzie ciebie przy mnie wiem
Chociaż żal to na mnie pora już Chociaż żal to we mnie świat się kończy tu Chociaz żal, zamykasz się mój czas We mnie grają słowa twe Z piosenki Patrycji Markowskiej - Pożegnanie
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebowałabym jakieś opisy na osiemnastkę (moją)
![]() Daję od siebie: *Jeśli będziemy dalej nieme, nigdy i nic nie zdobędziemy *Polećmy czasem drogą nad lasem do truskawkowych pól.. ![]() *To na pewno, tak czy siak, Ale tamto – niekoniecznie… * Więc choć przyłożę ci deską, raz żółtą, a raz niebieską... |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Cały moj świat, wszystko co mam to Wy.
![]() Nie łatwo mi czasem zrozumieć Cię.! To przeznaczenie.! Kochaj Mnie.! ![]() Życie to piękny teatr, niestety, repertuar marny. Teraz proszę mi odkupić moje narzędzie zbrodni.! xD To było jak senne marzenie. Dlaczego plyna lzy czlowieku.? Spójrz mi w oczy.! Co widzisz.?! Ocierasz mi łzy i każesz mi iść, i walczyć na nowo. W rozpieszczonej damie kochasz się.! <3 Najgłębiej dociera serce które cierpiało.! ![]() Po drugiej rzeki stronie. Badz bezinteresowna Serce. Wez Ty mnie serce nie rozsmieszaj bo ja mam ze smiechem problemy.!
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Ma ktoś może opisy o sercuuu.? <3
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Post[y] 336 i 341 ![]() ____ Mam swoje życie Ciebie nie widzę w tym planie ;]
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
kochane, przetlumaczy ktoras ??
Hey I've been feeling kind of lonely since you left ***
Milion słów nie pomoże, jesli Ty nie chcesz zrozumiec!! ![]() Ty znasz moje chwyty, ja znam Twoje... marnujemy czas! czy jutro też będziesz mnie kochał? obudz w sobie apetyt na zycie! <3 Gwałcąc mózg muzyką, czuję, że zbliża się jakiś przełom. przy Tobie kolor szary zamienia się w czerwień nie można iść w różnych kierunkach jednocześnie! mowi sie 'brudno' i syfi sie dalej.. optymizm kontra wszystkie złe myśli. dziwnie mi... Zobacz jak toniesz w moich tęczówkach.^^
#430 |
Zadomowienie
|
MartyYysia1
Ostrożnie z sercem na dłoni: niektórzy mogą je uważać za poduszeczkę do wbijania szpilek... Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie wszystko... Iluż mężczyzn nie umie inaczej poruszyć serca kobiety, jak tylko je raniąc... Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak wie swoje... serce - flak bez kości słuzący do miłości. może się coś przyda.(;
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Madziaa189 dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() mój aktualny, bo głowy teraz nie mam: Ja lubię różowy chociaż żadna ze mnie Barbie, Ty lubisz seks chociaż żaden z Ciebie ogier. ![]() ![]() ![]() P.S. nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie dodać, wczoraj tak dowaliłam mojemu TŻ gdy się naśmiewał z moich różowych paznokci i biedaczek nie mógł wymyślić ciętej riposty więc się zamknął. ![]()
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
... zaczaruj czas ^^ niech biegnie wolniej ;] ;*
Nikt nie powiedział,że będzie aż tak ciężko..Za cięzko ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś wiem, że to zwykły żart, choć byłeś naprawdę blisko … Ciągle wzrok mój w pogoni za tobą gna ! Kusić i rzucać … - to takie zwyczajne … Cegiełka po cegiełce i zbudowaliśmy między sobą mur są dni, o których należy pamiętać, są chwile które nie powinny przeminąć... Nie podobam ci się? Masz kiepski gust. życie mnie nie rozpieszcza. ale za to tata owszem. daj mi mapę do nieba. oddam jutro. poprawioną. A co jeśli… ..nie jesteś mi tak całkiem obojętny..? ..po prostu zgubiłam te granice..? ..żałuje tej zmarnowanej szansy..? ..często tęsknie i myślę..? ..znowu nie wiem co ze sobą zrobić..? ..już nie wystarcza mi to co jest..? ..nadal nie wiem co czuje..? ..wiem, że nie mam szans a jednak próbuje..? ..wciąż czekam, mimo ze ranisz..? ..zrezygnuje? Będziesz żałował..?? "za kazdym razem gdy sie z kims rozstajesz zostawiasz u tego kogos kawalek swojej duszy a ten bol... to jest brak tego kawalka..." zamarzyłam o lodach czekoladowych. a może o arbuzie. sama nie wiem. Biała czekolada z malinowym nadzieniem. Moje antidotum na rzeczywistość. |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
ale sie naprodukowalscie
![]() ![]()
#434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mocne. ![]() miłośc, rozrywa serce na pół.
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hey , czulam sie swego rodzaju samotna odkad odeszles . wydaje mi sie ze dobrze przetlumaczylam ![]() ___ know that I will never marry . \ wiedz ze nigdy nie wyjde za maz . But counting down the days to go . \ ale odliczajaca dni do odejscia . It just ain't living . And I just hope you know ... \ to nie jest tylko zycie . i mam nadzieje ze wiesz.. . I'd ask you to be true .\ poprosilabym Cie zebys byl szczery . It’s not like i haven’t tried over and over again ./ to nie jest tak ze nie probowalam raz po raz znow. good morning, good morning to You ![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
świat przygląda się nam, lecz nie spuszcza nas z oczu
wiele znam tajemnych przejść do całkiem innych miejsc schronimy się za oceanem w Twoich oczach zdumienie,skąd ta myśl o ucieczce tuż za progiem są cuda, powiedz 'tak' a na pewno się uda bo to właśnie są czary ja znam się na tym co małe i wielkie światy, a nasz świat jest akurat. mam przecież gwiazdy na niebie i Ciebie spójrz, obojgu nam to się opłaci dłonią po niebie zatoczysz krąg moja miłośc największa nie wie nic że jest moja czas Cie syci jak wino, wyobraźnia upiększa kiedyś tamtego lata, strasznie pana kochałam |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
Z puzzli układałam sobie świat!
Jednej części zabrakło: tej z napisem Szczęście "...Nie spełni się żaden za snów... Nie masz szans jego nie ma już" Jeśli wszystko wydaje Ci sie szare-rozejrzyj sie w poszukiwaniu koloru Jestem jak kwiat który rośnie, w miejscu gdzie nic inne nie chce... Powiesz "spadaj mała", pójdę.. ale potem nie biegnij za mną... |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
TwojaImaginacja
Carmenka Nieszczere obietnice wciąż dawały mi nadzieję..Dlaczego ? Znów nam siebie ubyło.. Kochasz ? Dziwne..bo tego nie czuję ;/ Dzięki Tobie miałam to ciepłe światełko w oczach.Cholernie mi szkoda,że zgasło..;C Urwane zdanie z niedosłyszanym kocham.. `Ona czuje,że On odchodzi.. ` Mówiłeś 'Zależy mi na Tobie' i co ? tak nagle Ci przeszło ? :/ 'zamknęła swe serce i udaje,że nie czuje ' zgubiłam Twój ślad.. zgubiłeś mnie w tłumie... Burczy mi w serduszko ;C Bo ja jestem tą złą.. Tym kopiuszkiem,którego sny się nie spełnią.. ![]() Cytat:
Może po prostu nie znajdziemy swojej drogi ? Czekać ? Czy to samo co tęsknić ? .. -Przecież lubisz jeść musli.
-Tak, ale nie kiedy tęsknię.. __ mam nadzieję,że coś się przyda ^^
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
a mogliśmy razem łąką iść
świt witać po kolana w rosie a mogliśmy mała piwo pić dom nasz zamienić na sto pociech. Szczeście polega na tym - całe szczęście, by z prostych rzeczy nie robić intelektualnych labiryntów. na linie nad przepaścią tańcz, aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz... a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój... nie wierz nigdy kobiecie, dobra radę Ci dam. jezioro ma twój zapach i Twój smak. Pocałuj mnie jeszcze raz. dotykaj delikatnie bezszelestnie.
#441 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje opisow do takiej sytuacji:
Koleżanka z klasy, z ktora ostatnio nie mam kontaktu na dyskotece (mnie wtedy nie bylo) zaczela tanczyc z moim chlopakiem i wziela od niego numer - na zlosc mi ;( myslala ze przez to rozwali nasz zwiazek..... Ale nie udalo jej sie, po rozmowie z moim chlopakiem wszystko jest w porzadku ![]() _________________________ ______________________ ode mnie *"żeby coś się zdarzyło żeby mogło się zdarzyć i zdarzyła się miłość - trzeba marzyć" (Jonasz Kofta) *tylko jedno unicestwia marzenia - strach przed porażką *"Jeśli nie udało Ci się coś, czego bardzo chciałaś, to znaczy, że czeka Cię jeszcze coś lepszego." *"Nikt nie jest doskonały, moje imię to Nikt" *nie żyjesz po to żeby spełniać oczekiwania innych" *"Głupi i mądrzy ludzie są nieszkodliwi, tylko półgłówki są niebezpieczne " *"moją siłą są moje marzenia" *Impossible is nothing *"Dalej idąc- dalej dojdziesz; dalej siedząc- dalej siedzisz" |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=czekoladka66;878677 8]Potrzebuje opisow do takiej sytuacji:
Koleżanka z klasy, z ktora ostatnio nie mam kontaktu na dyskotece (mnie wtedy nie bylo) zaczela tanczyc z moim chlopakiem i wziela od niego numer - na zlosc mi ;( myslala ze przez to rozwali nasz zwiazek..... Ale nie udalo jej sie, po rozmowie z moim chlopakiem wszystko jest w porzadku ![]() może : powiem ci głośno i wyraźnie, że mam już ciebie dość nic mnie więcje nie obchodzi co do powiedzenia masz kto z nas ostatni dziś będzie się śmiał? myślisz że na wiele nie stać mnie, no to zobaczysz,aż ci zniesmaczy śmiało się odwdzięcze, złamie ci tym serce nie wiem czy trafiłam. coś ode mnie: jest tyle cieni i chmur i mgieł a w Twym spojrzeniu,jakby zatrzymał się czas kryształ nieba bez skaz mieszka tam tak wiele za nie wiele dam uśmiech choć mi dzisiaj daj na pocieszenie czuje go i widze stale już listopad, deszcz opadł, bój się Boga niech zadzwonią w kościele, że mi dajesz na własność wszystkie swoje niedziele za tamte miesiące, za gwiazdy i słońce, za błękit jeziora i nieba |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() __________________ Punk za st funciaków. dwulicowi ludzie, ku*rwa, ilu was jeszcze?! to tak, jakby mieć niebo na własność... wiesz, kiedy mrok zapada, wtedy więcej widac jest raczej mało obchodzimy się nawzajem i nawet, kiedy będę sam, nie zmienie się... życie na krechę o ściany niszczysz pięści, miotasz sie w bezsilności ej, to nie jest tak, ze ja widzę tylko świat, który rani! ostatnio widzę bloki betonowe niczym wielki grobowiec jedyne, o co proszę: szukaj końca w swoim gniewie twarz w dłoniach ukryta, łzy ciekną po ręce nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć bo dziecko tseba psytulać! pozondnie psytulać! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
xoxo
|
skończą na tym samym śmietniku histori jako niedoszłe marionetki.
wpuść mnie pod powieki zamiast telewizji, zamiast Inernetu spójrz w moje oczy...widzisz ? straciły blask
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie udało się maleńka ! Dobrze wiesz, że ON jest MÓJ . Tylko mój .. To co zrobiłaś ... ;/ żal zostanie na zawsze . wokół nienawiść zazdrość...wiesz,mam dość obłudy,której sens ciężko ogarnąć Chciałaś zniszczyć nas .. nie udało się !! Na zawsze razem <3 Teraz możesz mnie pocałować w dupe ;/ takich znajomych jak ty dawno pożegnałam . Mam nadzieję, że coś wybierzesz ;p ________________________ Ode mnie : `Ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem (...)` `Więc daj mi coś prawdziwego, coś co istnieje naprawdę. ;* `A jakby tak sprawić, by ziemia stała się niebem? <333 Śliczne macie opisy ;** mam nadzieję że moje wam się spodobają ;**
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
cieszę się, że ci się podobają... kradnij;* bo ja Twoje też kradnę regularnie;*
cos ode mnie; Mówię, że Cię straciłam,choc nigdy nie mialam. Mówię, że tęsknie za Tobą,choc nigdy z Tobą nie byłam. nie wiem, co kocham bardziej ciebie, czy tęsknotę za tobą" Nie potrzebuje Cie dzisiaj, wystarczy mi czekolada całe moje życie jest cichym podtekstem |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupie czasowstrzymywacz ![]() Jezeli Chuck Norris potrafi wszytsko to czemu by nie znowu lipiec? ![]() Chodź i powiedz mi słowa słodkie jakDelicje o których wiemy tylko my ![]() I po co mi to wiedziec? i tak jak sie postaram to bedzie po mojemu ![]() Wredna vs miła? co by tu dzisiaj... ![]() Znowu beda mnie na wikipedie przerabiac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
"Możesz zostać ile chcesz
obmyśliłam dla nas dobry plan" "z nikim wcześniej nam nie było tak szanse mógł nam dać sam Bóg" Na całe szęście wiem jak rade dać bez wiary
#449 |
Wtajemniczenie
|
Nie przyspieszę deszczu, dmuchając na chmury.
Świat jest taki prosty, jak się rozumie pewne mechanizmy. Żeby zrobić gruntowne porządki, czasem trzeba nabałaganić. Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?
#450 |
Raczkowanie
|
[quote=Czarnula4;8787230][quote=czekoladka66;878677 8]
może : powiem ci głośno i wyraźnie, że mam już ciebie dość nic mnie więcje nie obchodzi co do powiedzenia masz kto z nas ostatni dziś będzie się śmiał? myślisz że na wiele nie stać mnie, no to zobaczysz,aż ci zniesmaczy śmiało się odwdzięcze, złamie ci tym serce nie wiem czy trafiłam. Booooskie........... dzięki Te czerwone szczegolnie mi sie podobaja <3 kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.