![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Baza osób chętnych do pozowania
POZUJEMY RAZEM LUB OSOBNO
Szukasz modelki lub modela a może ich oboje razem. Jeśli tak to zadzwońcie 505 022 213 lub napiszcie pozujemy@gmail.com Edytowane przez pozujemy razem lub osobno Czas edycji: 2012-03-28 o 21:27 Powód: błędne wpisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Hmmm...
Warszawa, 166, zgrabna, krótkie czerwone włosy, kolczyk w wardze, języku, pępku, zielone oczy, bez aktów, kawałek ramionka mogę pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich,
Poszukuję fotografa do sesji zdjęciowej w rockowej stylizacji, w „surowym” klimacie. Najbardziej interesują mnie zdjęcia w studio. Najchętniej TFP, wkład w koszty realizacji sesji do uzgodnienia. Dysponuję dość obszerną garderobą. Chętnie nawiążę współpracę ze studentami fotografii. Kilka informacji o mnie: Wzrost – 178cm Wymiary – 84/64/90 Włosy – bardzo długie, jasny blond Niewielki tatuaż na żebrach zdjęcia: http://imageshack.us/g/215/65134157844050827614535.jpg/ WARSZAWA i okolice Zainteresowanych proszę o napisanie kilku słów o sobie oraz o przesłanie swoich prac/portfolio. Kontakt i wszelkie pytania: blueprinn@gmail.com bądź za pośrednictwem serwisu wizaz.pl Dziękuję Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
Jestem z Radlina... Dokładniej okolice Rybnika, woj. śląskie
![]() Mam 18 lat Mój wzrost to 174cm Doświadczenie raczej niewielkie, ale posiadam ogromne chęci oraz chrapkę na dobre zdjęcia także jestem skora do współpracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Jestem 22-latką mieszkającą we Wrocławiu, z chęcią będę pozować w zamian za zdjęcia. Doświadczenie mam co prawda niewielkie, ale jestem gotowa na wyzwania
![]() Wzrost: 165cm Waga: ok 50kg Włosy długie, ciemnobrązowe Oczy brązowe Interesuje mnie każdy rodzaj sesji (jednak do aktów i pozowania w bieliźnie fotograf koniecznie musi być kobietą:P Chłopak by mi nie wybaczył ![]() Zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Konto usunięte
|
I ja jestem chętna na TFP. RADOM
Wzrost: 169 cm Wymiary: 78/63/80 Włosy: długie, ciemny blond. Oczy: zielone Doświadczenie niewielkie, mam za sobą jedną profesjonalną sesję, czuję się swobodnie przed obiektywem. Zainteresowanych proszę o kontakt na maxmodels/wizażu/e-mailu: mlkaa5983@gmail.com FOTKI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem chętna do pozowania,szukam raczej fotografa amatora, bo sama jestem amatorką.
Wzrost: 167 Włosy: długie, jasny blond Oczy: niebieskie Kraków Mam swoje własne pomysły na sesję, jeżeli ktoś by się chciał podjąć, to proszę na pw i podeślę jakieś zdjęcia. ![]()
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
kraków 20 lat
166cm i tez raczej poszukuje amatora ![]() czekam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Lookat26 Czas edycji: 2014-04-23 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
kobieta, rzeszów, 24lata, 177cm, szczupła, (nie interesują mnie akty i bielizna)
![]() Edytowane przez izis888 Czas edycji: 2012-04-27 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Witam, mam 18 lat i niewielkie doświadczenie w pozowaniu, ale bardzo chciałabym zdobyć większe ;>
Jestem dosyć niska, szczupła, mam średniej długości kręcone brązowe włosy, zielonkawe oczy, ciemniejszą karnację i niewielki tatuaż pod biodrem. Jako miasto interesują mnie okolice Wrocławia, kontakt: PW, będę mogła przesłać swoje zdjęcia i więcej info ![]()
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Rawicz kobieta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
POZNAŃ:
1) Mój kolega poszukuje modeli/modelek chętnych do sesji, info na PW. 2) Jeśli szukacie modela na sesję również mam jednego, jego profil to: http://www.maxmodels.pl/mysqu.html (poczatkujacy ![]() pozdrawiam serdecznie
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Witam, jestem chętna do pozowania, mam 175 cm wzrostu, raczej delikatną urodę, kobiece kształty.
Lublin ![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
LUBLIN, kobieta, 17 lat, włosy blond, niebieskie oczy, 168 cm wzrostu
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
Gdynia/Trójmiasto, kobieta, 22 lata, 168cm, wymiary 80/59/86. Włosy ciemnobrązowe, oczy zielone. Chętna na TFP w ramach poszerzania portfolio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
WROCŁAW:
Amatorka modelka Monika, 24 l., ruda, włosy średniej długości sięgające poniżej linii ramion naturalnie lekko falowane, średniego wzrostu 167cm, zielone oczy, lekko piegowata na twarzy. Do tej pory pojedyncza współpraca z fotografami - s. plenerowe. Marzy mi się sesja studyjna z profesjonalnym makijażem oraz arty (nagość zakryta). Nie mam super sylwetki, zdjęcia wtedy chyba najlepsze byłyby czarno-białe, kryjące mankamenty sylwetki. Może być również sesja w bieliźnie (na prezent). Plener również mile widziany. Jestem otwarta na propozycje. W zamian za pozowanie poproszę zdjęcia. Mail: lady-bird1@tlen.pl Edytowane przez BlairM88 Czas edycji: 2012-07-01 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fotografowie szukający osób do współpracy (modelek, wizażystek itp.)
Witam serdecznie.
Poszukuję fotografa z Łodzi ponieważ chciałabym ostatni raz stanąć przed obiektywem w tym mieście przed moją przeprowadzką. Dlatego miło by było gdyby jakiś fotograf zrobił mi zdjęcia. Na tej stronie: www.cma.flog.pl znajdziecie moje zdjęcia z moją osobą. Z góry byłabym bardzo wdzięczna. Zdjęcia na zasadzie TFP. Pozdrawiam serdecznie. Kontakt możliwy jest na stronie, którą podałam, tutaj na PW i na : zuzanna_w@hotmail.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
imie: Dorota z Radomia
płec: kobieta włosy: ciemny brąz oczy:piwne wzrost: 168 cm waga 51 sesje: odpadają zdjęcia rozbierane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA (ale inne części Polski też w weekendy)
Bardzo chętnie zapozuję do zdjęć. ![]() Wzrost: 164cm Waga: 49 kg Wymiary: 81/60/88 Rozmiar ubrań: 34/36 Włosy: Długie, brązowe Oczy: szaroniebieskie Niewielkie doświadczenie w pozowaniu. Zdjęcia: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...12378496_n.jpg http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...19625964_n.jpg http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...88635638_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fotografowie szukający osób do współpracy (modelek, wizażystek itp.)
Niedawno wpadłam na pomysł, aby zrobić mojemu facetowi prezent, a mianowicie album z moimi zdjęciami - akty, bielizna. Jeśli ktoś byłby chętny proszę o kontakt
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez gaaabsx Czas edycji: 2012-08-10 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
chetna do pozowania w plenerze - zdjecia fashion, glamour, zdjecia dla hostessy do portfolio
![]() plec: kobieta wiek: 23 lata miasto: całe Trojmiasto wzrost: 169 cm wymiary: 95/65/98 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
Olsztyn
Ja bym była chętna na jakaś sesję ciążową.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Drogie Kolezanki i Koledzy
sprobujcie zamieszczac pelny zestaw informacji ktory da czytajacym jakis obraz Waszej osoby moim zdaniem absolutne minimum to wymiary (wzrost,waga,wymiary) + kilka podstawowych zdjec ktos moze zechciec poswiecic Wam swoj czas i energie, ale nie zrobi tego dla niechluja ktoremu sie nie chce nawet przygotowac 7 linijkowego posta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Witam!
lat: 22 wzrost: 173 waga: 57 wymiary: cóż nie mam centymetra ;D włosy długie, lekko falowane, kolor brązowy LUBLIN cóż, profesjonalistką nie jestem, ALE moim marzeniem jest sesja fotograficzna. Chciałabym przez chwilę poczuć się jakoś wyjątkowo, choćby na zdjęciach ![]() Nie interesują mnie akty, a swoje zdjęcie chętnie prześlę zainteresowanemu fotografowi ![]() pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Przyczajenie
|
Ponawiam ogłoszenie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
jestem chętna
![]() Łódź wzrost : 164 wymiary: 90/65/86 doswiadczenia brak ![]() ![]() wiek 20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Witam,
poszukuję fotograf, najlepiej kobiety....która chciałaby wykonać pare fajnych zdjęć portretowych lub fashion. Wiek 25 lat wzrost 171 waga 50 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
❤ bee happy ❤
|
Miasto : Lublin Wzrost : 172 cm Włosy : proste, brązowo rude, średnie Oczy : niebieskie Lat : 22 Budowa ciała : szczupła Waga : 53 kg oprócz aktów ![]() http://www.maxmodels.pl/dorotti69.html
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2012-10-27 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.