![]() |
#421 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tutaj mogę poplotkować i pisać o pierdołach! nie chcę tego robić na modowym i innych ![]() na domowym dałam zdjęcie czy tak mogę pójść na rozmowę kwalifikacyjną... eh dlaczego tak jest że jak wysyłam CV do firm na których mi bardzo zależy to się nie odzywają, a te które wysyłam tak na WSZELKI WYPADEK to dzwonią? ![]() ![]() ![]() to tyle mojego marudzenia ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Ja już przestałam, mimo całego mojego optymizmu, mieć nadzieję, że na takowego trafię. Dla przykładu jedna ze specjalistek - wiedząc, że jestem diabetykiem i mam wątrobę juz w złym stanie - kazała mi jeść owoce i chleb razowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Heroldin ja jeździłam do dietetyczki w Koszalinie, nie wiem dokładnie, w której części pomorskiego mieszkasz, ale jeśli chcesz mogę Ci podać namiary do tej kobiety, dzięki niej w 2 miesiące zgubiłam nie pamiętam już dokladnie ale ok 15 kilogramów.
A reszta moje drogie Babeczki na chandrę jesienną lekiem jest dobry film, bądź książka i lampeczka winka ![]() Idę dalej zrywać tapety w naszym mieszkaniu, remont już mi bokiem wychodzi, ale będzie cudownie mieć swój własny kąt ![]() Buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
zapisałam się na jutro do dziewczyny ode mnie z uczelni, która robi badania do pracy mgr.. szukała osób z bmi powyżej 30 to się zgłosiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Heheh ale jak potem do rpacy isc po tym grzancu
![]()
#427 |
Zadomowienie
|
Heroldin masz priva z namiarami dietetyczki, jak będą jakieś śmieszne słowa to sorki, ale moja kocina mi kicała po klawiaturze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Faficzkowa - no ja mam nadzieję, że ktoś taki się znajdzie bo jak nie to masakra. najbardziej mnie denerwuje to, że jak sobie ugotuje np. zupę to zamiast na 1 porcję ja mam na 3 i tak się rozsypuje cały mój plan dietetyczny....
Co do pracy mój kumpel miał podobnie, pojechał z Kielc do Wawy na rozmowę, a ci zamiast powiedzieć od razu, że to przedstawiciel handlowy to od razu zrezygnował, ludzie powinni ściślej pisać te ogłoszenia... Heroldin- witaj ![]() akasha84- u mnie nie skutkuje winko, poza tym nie pijam chociaż dzisiaj walniemy po szklaneczce bo współlokatorka przywiozła winko z domu... Pracuj pracuj z tym remontem - ja muszę pokój w domu pomalować i zrobić wreszcie tą moją chińską ścianę tam no! mam bombowe zdjęcia gejsz i samurai i kumpel z grupy narysował mi 2 piękne obrazki ![]() cmoksia - fajnie tak trafić, szkoda że nie jestem z Wawy ![]() Mischoko - lekko chwiejąc się ![]() Chyba wybrałam dzisiaj promotora jestem pewna na 99% i temat pracy ![]() ![]()
#429 |
Zakorzenienie
|
Eche lekko chwiejac
![]() ![]() ![]()
#430 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a to teraz jesteś na 3 roku? bo po nicku wnioskuję że jesteś rocznik 86? w ogóle co studiujesz? ![]() ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z tobą i tym stażem. Mnie też korci pójść do pracy ale boję się, że właśnie mi przepadnie staż. Może poszukaj czegoś jeszcze i o staż popytaj w urzędzie pracy.
Jestem na 4 roku, mam studia 3.5-inżynierskie jestem w tej połówce ![]() A pracę wybrałam sobie tzn. pani dr mi wybrała "Programowanie telefonów komórkowych w języku Java"
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Lassski, mam nowego lekarza od dziś
![]() Moja pani doktor właśnie urodziła dzidziusia, a ja potrzebowałam dostać pare recept dzisiaj, w tym na lek wspomagający odchudzanie. A pan doktor najpierw zrobił mi wykład, że no spoko dieta, sport, tabletki, ale jak mi sie metabolizm ustawil na taki jak mam to sie tak łatwo nie przestawi (tu mi było gorzej), a możliwe, że później wróci wszystko(tu zwątpiłam w sens odchudzania), potem pogadał o tym, że jak lubie zjeść, a on lubi zjeść i wie co to znaczy, to po co się męczyć i nie jeść (no bo droga pani, takie piwko sobie wypić, a po piwku chce się jeść, to tak łatwo nie da się zrezygnować), a na koniec - najlepsze - powiedział, że jestem taka piękna, pogodna i fajna, a jak schudnę to zrobię się wredna i czy ja jednak bym mogła się nie odchudzać, bo jest dobrze tak jak jest ![]() I jeszcze się nagadał żebym sobie zrobiła już dzidziusia z chłopakiem, bo najwyższy czas, i nic że nadal studiuje i nie mam pracy "bo rodzice się na pewno ucieszą i mi pomogą". Uwielbiam takie oryginały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
No nie moge serio tak powiedzial? no nie moge..... niech se pani dzidziusia zrobi
![]()
#434 |
Flawless
|
Ciekawe, optymistyczne podejście do życia xD
![]() |
#435 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no właśnie to jest to, ja skończyłam socjologię, nie pytajcie co mogłabym robić bo sama nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a aporpo lekarzy którzy namawiają na dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ineczka7 a ile masz lat jeśli to nie jest tajemnica że lekarz tak CI to dziecko "wciska"? ![]() eh zmykam do dentysty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Faficzkowa
![]() ![]() ![]()
#437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tymi słowami poprawiłaś mi humor..... dzisiaj mam załamanie... musiałabym poprzeklinać.... zastanawiam się DLACZEGO QWA JA? nie dość że mam problemy z hormonami, męczę się sama ze sobą i nadwagą to jeszcze mam problemy... od jakiegoś czasu chodzę do dentysty żeby wyleczyć ząbki, bo trochę mi się tego nazbierało ![]() ![]() ![]() to tyle chciałam się wyrzalić :P a jak tam wam minął dzień? ![]()
![]() |
#438 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() Nie martw się i nie płacz. Wiem, że to banalne, ale chyba teraz tylko na tyle mogę się zdobyć ![]() Żal się, żal, to zawsze trochę pomaga ![]() Ja też jestem strasznie podatna na wszystkie choróbska, również mam PCO, co wiąże się z nadmiernym owłosieniem i to tam, gdzie go ja, jako kobieta nie potrzebuję -.-', męczę się z trądzikiem ( wiem, że to może typowe dla mojego wieku, ale strasznie mnie on irytuje, bo moja i tak już niska samoocena jeszcze bardziej się pogłębia) i do tego wszystkiego dochodzi wada wzroku czyli krókowzroczność + astygmatyzm. Prawdopodobnie do końca życia będę nosić okulary, bo mam tak duży astygmatyzm, że nie kwalifikuje się on pod żadną operację i nie ma nawet na mnie soczewek tzn. może by się znalazały ale za 1000zł. i nie wiadomo, czy się przyjmą, więc chyba nie warto. To ja też się trochę wyżaliłam ![]() A mój dzisiejszy dzień nie był taki zły, nie byłam na basenie bo była jakaś awaria :/ a ja się tak napaliłam ![]() To nic, pójdę w piątek z przyjaciółmi. A teraz czeka na mnie angielski i matematyka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą fajnie widzieć takiego tatusia zakochanego w córce i przyszłym wnuczku/wnuczce ![]() no był wyjątkowo pozytywny, zniwelował wredne uwagi mojej mamy dotyczące mojej tuszy, wróciłam od rodziców w całkiem niezłym humorze ![]() Cytat:
Ja mam dużą nadwagę graniczącą z otyłością, a on i tak mi wmawiał że fajna jestem i po co się odchudzać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A w szpitalu na pewno wszystko pójdzie dobrze i prawie bezboleśnie, my tu będziemy mocno trzymać kciuki, o ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() strasznie się tym przejęłam, nie wiem dlaczego ostatnio jestem strasznie płaczliwa, może to nie jest powód do takiego płaczu? ![]() ![]() ![]() ineczka7 faktycznie masz meridie ![]() ![]() ![]() Phoce oj ja też mam wadę wzroku ale nosze soczewki :P eh nie ma co się użalać, nic z tym nie zrobimy ![]() ![]() oh angielski, matematyka,.... jak ja dawno nie robiłam zadania domowego ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. jedna pozytywna rzecz dzisiejszego dnia, jakoś nie chce mi się jeść, a wczoraj nawet kolacji nie zjadłam... hmm podejrzane ![]()
#441 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki jak ja lubię Was czytać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą... a jakie rozgadane jesteście.. nie było mnie od rana a tu tyllleee postów... Jak Wam dzień minął ? ![]()
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Jejujejujejujeju jak dziś szaro i wstrętnie!!! Nie mam siły, jestem zmęczona i zjadłam za dużo!
Udusiłam się na wykładzie. Umarłam z pragnienia na wykładzie. Muszę się uczyć! Chcą mnie do samorządu! AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Wstałam o szóstej! Jutro też!!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!11 Z dobrych: jedne moje zajęcia trwały 5 minut. Jak się państwo nazywają? Aha. Języki? Aha. Na zaliczenie trzeba to, to i to. To wszystko na dzisiaj, żegnam państwa. Ponura ma nowy fryz!! Jutro zajęcia z fajnym człekiem. ![]() Tyle u mnie. Spać. Uczyć się.
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
oj Ponura bidusiu... taki życie studenta
![]() pochwal się w wolnej chwili tym nowym fryzem ![]() -mała- masz racje wsparcie/doradztwo/ochrzan to tutaj jest jedyny w swoim rodzaju ![]() dziewczyny czy orientujecie się czy jest taka możliwość żeby wykupić sobie jakiś testowy internet bezprzewodowy np z jakiejś sieci komórkowej? jeśli tak to znacie mniej więcej jakie są tego ceny? bo wiecie co stwierdziłam że w tym szpitalu OSZALEJE wiec wezmę laptopika, załatwię internet i będzie luz ![]() ![]()
#445 |
Rozeznanie
|
Ostatnio czytałam, że z Orange jest korzystnie zakupić internet... ale byś musiała poszukać... na wizazu był temat o internecie bezprzewodowym
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+bezprzewodowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+bezprzewodowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+bezprzewodowy Tyle znalazłam ![]()
#446 |
Wtajemniczenie
|
Mortyshja dzięki kochana, poczytam... albo jutro skoczę do Orange albo gdzieś tam indziej
![]()
#447 |
Rozeznanie
|
Proszę bardzo
![]() ![]()
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
#449 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny po męczącym 1 dniu na inwentaryzacji. 8 godzin stałam i myślałam, że nogi zostaną w tym praktikerze, a reszta pojedzie do domu. Ale dużo dzisiaj napisałyście
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam was na początek z Bytomia ![]() Faficzkowa, nie przejmuj się zabiegiem, zobaczysz, że wszystko szybko wróci do normy, czas prędko minie, a ty będziesz paradowała z ślicznymi zdrowymi ząbkami. ![]() ![]() ![]() Ponura, koniecznie się zaraz pochwali zdjęciami swojej nowej fryzury, bo musi coś w niej być, że poprawia humor. Więc dawaj i pomóż innym mniej zadowolonym wizażankom ![]() ineczka7, masz zdjęcia w profilu i jakoś nie wyglądasz na 30, a znacznie młodziej i bardzo ładna z ciebie kobietka, więc nie dziwię się ani jednemu słowu, które usłyszałaś od lekarza. ![]()
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.