![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
tak..
av to ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
To ja na tym zdjęciu widzę sliczną, szczupłą dziewczynę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Oj Marzenko, niestety 69, a nawet 69 z hakiem
![]() ![]() ![]() Ale wlasnie wskakue na orbitreka, a potem jedziemy ze znajomymi do pubu ![]()
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
Domi dziekuję i również gratuluję.
![]() Oj coraz bardziej czuć jesień, nie lubie tej pory roku, robie sie wówczas taka przygaszona i nic mi sie nie chce...Kocham słońce a będzie go coraz mniej ![]() Poćwiczyłam dzis pilates i dosyć fajnie sie czuję.
#426 |
Przyczajenie
|
no tak szczupla i sliczna to ona nie jest :P
zaniedbala sie strasznie i trzeba to zmienic ![]() SB mam nadzieje pomoze.. przynajmniej troszke :P |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
marzenko no wlasnie nie pilam wiecej a do @to mi jeszcze daleko i dziwie sie ze w tydzien przylam 4kg
![]() ![]()
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Morelko kochanie może to jakieś chwilowe wahania wagi...
![]() Ja wróciłam z koncertu, całkiem fajnie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jest 1 plus ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie spodnie na allegro. Rozmiar W30 L34. Ah jak ja bym chciała wejść w te, które są w szafie.. i pomyśleć, że miałam rozmiar W28.. ![]()
#429 |
Raczkowanie
|
a ja mam dziś anginę i bardzo źle się czuję
![]() prawdę mówiąc to Ska bardzo mnie motywuje i jej jadłospisy b.mi pomagają w ułożeniu odpowiedniej diety...zaczynam łapać i lubić SB ![]() ![]() na potwierdzenie wklejam dzisiejszy jadłospis :P 9.30 (sobota to można pospać) jogurt 125g naturalny i 100g serka 0% zmieszame z kakao. cynamonem, paroma migdałami i nerkowcami, 2 słodziki (może nie jakieś super śniadanie ale przez tę anginę i potrzebowałam dużo energii żeby się z łóżka podnieść), kawa z mlekiem 0,5% godz 11 kolejna kawa godz 14 2 gruszki i jabłko (nie powinnam na 1 fazie ale tak się źle czułam i na ni innego ochoty nie miałam) godz 16 kawa ze słodzikiem i mlekiem 0,5%, sałatka ze 100g piersi kurczaka zasmazanej z serem żółtym odtłuszczonym (ok 50g), do tego parę liści sałatym 2 małe pomidory i całą papryką zieloną godz 17 kakao godz 19 (ciągle kończę) 2 jajka na twardo faszerowane z pieczarkami i cebulką i sałatka (pomidor, papryka, sałata, 2 łyzeczki pestek słonecznika i łyżeczka oleju z orzechów arachidowych -mama kazała bo podobno olej pomaga na gardło ![]() no i dużo tabletek na gardło, polopiryny i syropku na kaszel;( 4 posiłki bo wstałam później i nie chciałam zaburzać rytmu dnia (o 10 zazwyczaj jem już mój 2 posiłek)
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam tak samo z wagą więc od jakichś 2 tyg się nie waże bo waga pokazuje np 1 czy 2 kilo więcej nie wiem czemu choć po ciuchach widzę co innego mam podejrzenie że się zepsuła;P a wymiary to zawsze w innym miejscu mierzę zapewne bo też nic nie pokazują...złośliwość rzeczy martwych ![]()
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nimrodelle życzę zdrówka ![]() ![]()
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
eh no mam nadzieje ze moja waga tez sie zepsula
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i co do tego kupowania ciuchów dopiero jak ileś tam będzie na wadze - nie, myślę, że to niedobry pomysł. W ten sposób karzesz siebie, a przecież to nie o to chodzi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Morelko nie przejmuj się wagą. wymiary są istotniejsze
![]() ja sobie obiecałam, że od tego ważenie w dwa miesiące SB zaczynam stawać na wagę co miesiąc. Nimrodelle strasznie mi miło, że mogę jakoś pomóc ![]() menu jak najbardziej w porządku. czytałam ostatnio, że jeśli idzie o owoce to lepiej łączyć te z podobnej rodziny, więc gruszka i jabłko w parze jest ok. i dobrze, że są już względnie stałe pory posiłków ![]()
#436 |
Konto usunięte
|
Dzieki paparak za eboka
![]() ![]() vincitia witaj ![]() Moje wczorajsze menue: 1: owsianka o ktorej juz pisalam (rozmrozone truskawki, 3 łyzki płatków, trochę mleka sojowego, pare łyżeczek jogutru nat) 2 wiesniak z duuuzą ilością szczypiorku 3 troche kalafiora z serem topionym i koperkie 3. kawalki fileta z 3 łyżkami brązowego ryżu w sosie pomidorowym (sok pomidorowy+ siemie lniane+ przyprawy) 4. Serek homo z paroma nerkowcami, łyzeczką jogurtu nat i kropelką słodzika 5. jeden płat sledziowy bismarck Az sama jestem z niego zadowolona ![]() ![]() ![]() Zaczełam też wczoraj robić drugą porcję powidła śliwkowego wiec dziś do owsianki na śniadanie dodałam takie na wpół rozgotowane śliwki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry! ja już po śniadaniu (jajwcznica z 2 jaj z pieczrkami, papryką, pomidorem i żółtym serkiem
![]() ![]() Cykado, a masz link do tego wątku o owsiankach?chętnie zaczerpnę inspiracji ![]()
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę się pouczyć, bo po południu jest festyn na zakończenie lata u mnie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
mój 4 dzień - teoretycznie
I i II dość ciężko zgrzeszyłam..czy mogę w takim razie przedłużyć I fazę? Wczoraj zjadłam najpierw śledź+ogorek kiszony+cebulka+ jajeczko potem to samo tylko zamiast śledzia makrela ;-) a na koniec ogorka zielonego+papryczka+plus troszke fasoli z puszki+kalafior surowy Dziś na sniadanko szkalnka jogurtu naturalnego - dodalam troche cynamonu,zapachu i wiorek kokosowych ale i tak nie zbyt zmaczne..Czy mozna slodzic to slodzikiem? =] i co cieplego można pić na I fazie,bo naprawde brakuje mi herbaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Konto usunięte
|
Widze ze z linkiem Marzenka mnie wyprzedziła
![]() Duzo ciekawych pomysłów tam znajdziesz, ale nie zawsze SB ![]() Nomileczka mozesz pić zieloną i czerwoną herbatę oraz herbatki ziołowe. Dopiero od 2 fazy wlącz owocowe. Co do jadłospisu to wg mnie za mało posiłków, doliczyłam sie tylko 3. Teoretycznie mozna uzywac slódzika ale takim jogurtem na sniadanie i tak sobie nie pojesz. Lepiej wez wiesniaka lub chudy twaróg jezeli masz ochote na nabiał i dodaj do niego pare orzechów. Od drugiej fazy bedzie łatwiej z płatkami owsianymi, otrębami i razowcem. Tymczasem polecam na sniadania omlety, pasty serowe, ogolnie cos bardziej wartosciowego w białko. Jogruty zostaw sobie na przekaske ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
A ja na śniadanko grahamka i serek
![]() edycja: wiecie co.. przybyło mi 3 cm w biuście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Kurczę, a ja piję na 1 fazie nawet czarną herbatę (choć tylko 1 dziennie) i ze 2-3 kawy i się nie bardzo przejmuję. I jem bardzo smacznie i mogłabym tak całe życie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!
Mogę się przyłączyć..? ![]() ![]() ![]() ![]() Mam 20 lat, zawsze byłam taka... pulchniejsza! W połowie czerwca zaczęłam porządne odchudzanie (oczywiście na diecie byłam wiele razy, czasami na zdrowszej, raz zaliczyłam najgłupszą dietę w życiu - 10 kg w dół w miesiąc... nie pytajcie co było później...) i z wagi 67 kg dobiłam do 60-61 kg. Niestety zapał ostatnio gdzieś się zapodzial i uznałam, że nowa dieta jakoś pchnie te kilogramy w dół ![]() Czytam o SB... Początki napewno będą trudne, ale spróbuję komponować posiłki ciekawe i zdrowe. Zabieram się za dokładne czytanie wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Blackcoffe powodzenia! Ale 10kg w miesiąc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() Ja tez juz po sniadanku (1,5 kromki razowca z serkiem topionym, 3male ogorki zielone, activia nat), były tez juz 2 kawy (zbozowa i słaba rozp) i derer (lody ![]() ![]() zgadzam sie z Wami, ze nie warto tak bardzo sobie wszystkiego zakazywac i wyznaczac zbyt wysokie cele... Lepiej mały kroczkami. Ja ostatnio (poza tymi nieszczesnymi lodami) jem całkiem niezle. Poza tym po woli wprowadzam MZ. Moze niekoniecznie to widac w moich jadlospisach, ale wiem, ze to dobre wprowadzenie. W tym tygodniu troszke bardziej "okroje" te moje jadlospisy i zobacze, co z tego wyniknie. Ogólnie sniadanie nadal bedzie spore, a reszta sukcesywnie coraz mniejsza. blackcoffee witam na plazy ![]() Wiolka, co do pracy do nie dzwoniłam poki co do nich... Jakos sie zniechcecilam..hmm...w piatek bylam na rozmowie. Obawiam sie, ze znow nic z tego, bo wydawało mi sie, ze szukaja kogos z doswiadczeniem, ktorego mi brak... Poza tym wolalabym prace gdzies blizej miejsca zamieszkanie...z drugiej strony fajnie byloby sie wyprowadzic... Podsumowując: sama nie wiem czego chce ![]() Miłego dnia ![]()
#447 |
Zakorzenienie
|
dziendobry
![]() witaj blackcoffe i powodzenia eh kurcze jak juz mam ochote na skakanie to jestem "kontuzjowana" palec meni tak boli ze skarpetki nei moge wozyc;/;/;/ no wlasnie dziewczyny tak sie zastanawialam czy jest activia naturalna bo jak szukalam w sklepie to znalazlam tylko sliwkowa figowa z jablkiem i zbozem...ale naturalnej nie bylo ![]() ![]()
#448 |
Rozeznanie
|
Activia naturalna jest na pewno
![]() ![]() ![]()
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie spalaszowalam ta igowa i musze powiedziec ze sliwkowa wczoraj mi bardziej smakowala hehe ale jak ja zjadlam to cos zaczelo mnie w zoladku kluc przez pol godziny chyba hehe a dzis juz nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
Blackcoffee witamy
![]() Domi masz racje ze sniadaniem, bo porzadne sniadanie to podstawa ![]() ![]() Morelko Ja widzialam activie naturalna w carefourze, w inter marche i takim osiedlowym sklepiku takze u mnie jest prawie wszedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.