![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bliźniacze mamy
Edyta ja jak ktos juz podchodzi do wozka to ja przyspieszam o pokazuje ze nei zycze sobie zagladania, nie lubie tez dotykania i jak mi obcy podaja reke albo na przywitanie caluja....bleeh wszedzie widze zarazki..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
BAN stały
|
ja też.. ale pamietam z Kosmatkiem jak chodziłam to było strasznie.. kazdy sasiad chciał zobaczyć i wogóle.. tak jakby dzieci nie widział... brrrr....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
ojejku to tak ogólnie ludzie wtykają nos czy dlatego że bliźnięta??nie lubię takich sytuacji mam nadzieję, że nie będzie ich za wiele!!!
Dziewczyny też miałyście takie ciężkie wypełnione brzuchy?czy z moim coś nie tak bo mój brzusio rano jest mięciutki i fajny ale popołudniu to jest twardy i taki pełny grrr cały czas
![]() |
#424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Sonera i Ty sie uzbroj w cierpliwosc dla wiekszosci ludzi blizniaki to cos dziwnego, i ciagle te same pytania, ja ignoruje a jak jestem z tz to on zawsze gada z ludzmi.A najgorsze jest ze kazdy mi wmawia jak ja mam strasznie i ciezko bo podwojny stres i podwojna robota i w ogole, juz przestalam tlumaczyc ze ze znimi mam mniej roboty jak wiele pojedunczych mam..noz kurna nie moga zrozumiec nie nie wsyzstkie dzieci sa rozwrzeszczane?i ciagle mi gadaja juz od szpitala , poczekaj poczekaj dopiero sie zacznie... 6 miesiac juz a one nadal sa spokoinymi dfziecmi, no wiadomo ze jak zacznie sie rucvhliwosc itd ale to naturalne ze dzieci sie poruszaja przemieszczaja.. tak jak by mi chcieli jeszce na zlosc dogadac bo moze u nich dzieci byly malo przyjemne. Zaczelam uczeszczac do takiej grupy raz w tyg gdzie sa zabawy z dziecmi i jakies cwiczonka, akurat prowadza to tez rehabilitantki, zreszta kazda talka pkacowka oferuje dla mam i dzieci spotkanka w formie zabaway, i te germanskie matki ciagle mi wciskaja jak to ciezko.. tymczasem ja sama z ta dwojka na tych zajechach nei mam problemu a one koło jednego musza skakac i uciszac.Najstarsze ma 9 meisiecy moje sa najmłodsze.. ehh to se pogadalam-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
edyta1421 z tym ADHD to była taka przenośnia, ale w mojej rodzinie jest bardzo dużo dzieci i nikt jeszcze nie był taki nadzwyczaj żywy jak moja Nati (Żywe sreberko). Bliźniaki są naprawde spokojne,nie trzeba ich nosić,są niewiarygodnie grzeczni.
anita00079 koło mnie też nonstop ludzie gadają ,,jakaś ty biedna, nie radzisz sobie pewnie, napewno Ci mama pomaga''- denerwuje mnie to strasznie, bo mama mi wcale nie pomaga i radze sobie rewelacyjnie, ludzie do bliźniaczych mam podchodzą czasem tak jakby były pokrzywdzone przez los i jeszcze to użalanie się, a przecież dla nas to podwójne szczeście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
BAN stały
|
u mnie też KOsmaty taski zywy.. czasem to jego pomysły o zawał serca przyprawiają.. ale ADD nie ma...
ja dzis wyruszam z Kosma do szkoły... wczoraj cos naskrobał dzis idę sie tłumaczyć.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edyta pochwal sie potem co Kosma wymyslil-)) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny coś w tym jest co piszecie bo ja jeszcze nie urodziłam a już nas wszyscy straszą
![]()
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
Sonera musisz po prostu ich ignorowac albo jakas riposte walnac tym ludziskom, nei wiem co ich tak przeraza, a moze to zazdrosc ze ludzie sie podwojnymi i potrojnymi interesuja bardziej jak pojedynczymi
![]() mi kiedys tez jedna laska mowi o matko masakra to straszne dwojka naraz, ja na nia wytrzeszcz ze taki bezczelny tekst..to jej mowie straszna to jej glupota i wyszlam z lokalu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
BAN stały
|
Cytat:
wróciłam.... Wstyd na całą szkołę.... a mój teżet i jego koledzy mają przerąbane u mnie.... otóż mój wspaniały Kosmatek uczył i tłumaczył... jak sie "dzieci robi"..... ![]() nie wie czy śmiać sie czy płakać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
a wlasnie a jak brzuchalkowe rozmiary?ja w 6 bylam juz jak w 10
![]() ![]() ![]() wlasnei weszlam sobie na Twojego greifrutka i przywital mnie tytul :małzenstwo zaczyna sie od spania pod dwoma osobnymi kołdrami..i ja tak wlasni emam zastanawiam sie nad interpretacja-) Edytowane przez anita00079 Czas edycji: 2009-01-21 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja tez tak miałam.... kołdra razy 2 jest wygodniejsza... ![]() no brzuchal coraż wiekszy..... własnie robię sesję to jakieś zdjątko puszczę w galerię! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
cosik nie doszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
no to mały zaszalał
![]() ![]()
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
mam!! ale slicznie wygladasz!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
opowiedziałam mężowi o Twoim synku śmialiśmy się wczoraj wieczorem z tej historii
![]() ![]()
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
Sonera a nei chcialas tez siebie z brzusiem wkleic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
BAN stały
|
Cytat:
bo to jest tak... odpowiadasz na setki pytań, 50 % z nich mały zapamieta, drugą połowę gdzieś mimochodem podsłucha i wychodzi z tego historia... najlepiej przy dziecku nic nie mówić... kiedyś małego zabrałam do pracy- nie miałam co z nim zrobić.. a w domu strasznie psioczyłam na mojego szefa... wierzycie że Kosmatek wygarnął wszystko szefowi.. ze jest nie dobry, bo mama zła chodzi że krzyczy i z tego wszystkiego jak umrze to nawet nikt go nie porzegna bo sie strasznie nadyma i wygląda jak Gucio... (kiedyś żartowałam z szefa i robiłam małemu minki)... myslałam ze szef mnie wyrzuci na zbity "pysk".. ale przełknął to jakoś i nawet potem był milszy... a dzieciak nie ma stępu do pracy ze mną... zero tolerancji... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
o Matko ale masz niezłego ananaska z tego Synka - ale fajny smyk ja lubie takie dzieciaki
![]() Już się nie mogę doczekać co moje będą wymyślały swoją drogą się jeszcze nie raz wstydu najemy przez nich ![]() PS co do fotki to wrzucę jak odzyskam aparat - zostawiłam u koleżanki na urodzinach tydzień temu jak zrzucę na kompa to Wam wkleję ![]() Jutro jedziemy na zakupy ![]()
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Niesmialo chialam dolaczyc do Waszego zacnego grona
![]() Przyznaje, nie przerobilam jeszcze wszystkich 15 stron :P ale sie postaram ![]() Jestem na poczatku trzeciego trymestru ciazy blizniaczej ![]() ![]() ![]() aaa i to beda moje pierwsze dzieci.... wszystko wskazuje na to, ze dwa chlopaki ![]() Najwieksze dylematy mam chyba nadal wozkowe... ech co ja nie naczytalam, nie napytalam i ogladalam.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
Witaj w gronie
![]() a z wozkami to wspolczuje chyba kazda z nas przerabiala ten problem ![]() ![]() u mnie tez pierwsze to blizniaki i tak pozostaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() no to w bliźniakach chłopaki rządzą! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
ja również witam
![]() ![]() co do wózka to hmm ja już mam ale sama nie wiem czy to dobry wybór chyba nie ma idealnego bliźniaczego wózka ![]() Bliźniaki - chłopaki rulezzzz ![]()
![]() |
#450 |
BAN stały
|
wózka idealnego nie ma.. zawsze coś będzie przeszkadzało.. a nawet jeśli nie, to w późniejszym zmienisz zdanie... ja przy bliźniakach kupiłam jeden wózek, ale straszny był do jazd w mieście i dosć ciężki.. tak że jeszcze przed narodzinami chłopaków kupiłam drugi.... ale też niewiele sie przydał.. bo ja w ózku rzadko ich woziłam... bo przed domem siedzieli w kojcu, jak gdzieś wychodziłąm to zazwyczaj lepiej mi było wziąść nosidełko....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.