![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: WYprowadzka na studia :)
Ja na szczęście nie mam aż tak daleko w porównaniu do niektórych, bo ok.60km... Przeprowadzka czeka mnie w niedzielę... Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że jak czegoś zapomnę, to w weekend mogę spokojnie wrócić po to do domku
![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem kiedy pojade. w niedziele wieczorem przylatuje moj brat mieszkajacy za granica. chcialam wyjechac do torunska we wtorek, jednakze jesli brat do mojego miasta przyjedzie w poniedzialek to sie z nim malo bede widziec. tata proponuje pojechac w sobote i tam nocowac i zebym z nimi wrocila i posiedziala prawie tydzien w domu. ja juz nic nie wiem. chcialabym jechac we wtorek, bo jeszcze wspollokatorka musi sie wprowadzic. no ale tez za bratem tesknie juz. ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Ja to w środę na 99,99% a ostatecznie we czwartek. Rodzice musieli wyjechać i lipa
![]() Chyba poszukam dorywczej pracy, może uda mi się pogodzić to ze studiami. Już zobczyłam kilka interesujących ogłoszeń. Jutro powysyłam CV ![]() A dzisiaj posegregowałam trochę ubrań. ![]() Letnią odzież też zabieracie ze sobą?? czy dopiero póżniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Ja też zabieram tylko kilka rzeczy letnich... Zimno już
![]() ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
coperfildo nie udało mi sie przełozyc..aktualnie siedze w bydzi..dzwonilam baba powiedziala ze juz wszyscy sa tym zdenerwowani ze kazdy cos przekłada, nie ma przekładania i wszyscy nawet z nieba musza przyjechac -tak mi doslownie powiedziała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
ja mam test [z korzystania z biblioteki] on-line. Wyznaczony termin i przez neta przeczytać i zaliczyć. Powinno być łatwo jak na 1 test
![]() Mam przyjść 2h przed rozpoczęciem hmm. A może starsze roczniki wypowiedzą się jak to było na rozpoczęciu? ![]() i tak jakoś zaczynam się bać, że się pogubię i nie dam rady, że wszyscy to jacyś ęteligenci ![]() ![]()
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jedna dziewczyna dzwonila i jej poiwedzieli ze bedzie jakis dodatkowy termin ustalony. jak chcesz. musisz jechac przeciez do gdanska sie umowic na operacje :/ i co postanowilas?
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
ja się co prawda rok temu przeprowadzałam, i też niedaleko, bo 80km od domu i sobie na weekendy wracam. miało zostać wszystko poza osobistymi rzeczami i kanapą, więc robiłam sobie dłuuugie listy co mam zabrać (chyba nawet jeszcze je mam w mieszkaniu) i największym szokiem było to, że nagle musiałam kupić łóżko, stół i krzesła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Ja sie wyprowadzam za tydzien, 30 wrzesnia. 100 km od domu, takze zawsze mozna jeszcze przyjechac po cos jakby sie zapomnialo waznej rzeczy.
Byle nie zapomniec dowodu i karty platniczej. Przydaloby sie liste zrobic, ale nie chce mi sie. Nie lubie takich list robic. A duzo roznych *******ek jest do zabrania- to kubki, to lyzeczki, termomentr, jakis apap. Ciekawe ilu rzeczy zapomne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Ja sie wyprowadzam na studia we wtorek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale pamietam ze jak wracalam do domu to ciagle przed tv siedzialam ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
a ja już mam przeprowadzkę za sobą
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem po duuuzych zakupach.. kolejnych...
przeprowadzka za 4 dni ![]() a co do tv.. bede miec tylko pokoj telewizyjny w aku ![]()
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
hah, ja na szczęście w mieszkaniu będę miała TV..
![]() ![]() ![]() ![]() ewanka i jak wrażenia z nowego miasta..?
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
A ja się wyłamię
![]() Fakt, warto się czasem odmóżdżyć, ale moim zdaniem to w większości [poza tymi momentami, kiedy nie chce nam się myśleć ani robić nic ![]() ![]() ![]() ![]() Aktualnie mam taki problem, że mam możliwość wyboru, czy chcę w akademiku mieszkać na parterze, czy na czwartym [ostatnim] piętrze. Co byście na moim miejscu zrobiły? ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
no ja też nie jestem uzależniona od telewizji, ale całego tygodnia to bym nie wytrzymała...
![]() ja bym wybrała 4 piętro.. ale nie pytaj czemu.., tak po prostu wolę mieszkać wyżej, bo tam nikt do okna nie zajrzy.. ![]()
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
ja nie będę miała tv i też tego mi nie żal.
laptopa chyba wezmę, może jakieś filmy ![]() ![]() uhahana może 4 piętro? nie wiem jak w Twoim akademiku, ale słyszałam że 'pierwszaki' mają najniżej itd. a z reguły na wyższych piętrach jest lepsze wyposażenie, większy luz i imprezy[to coś mi się nie zgadza skoro imprezy to i lepszy sprzęt? ![]() ![]() ja mam teraz mały dylemat. Wyprowadzam się w niedzielę i nie wiem czy zostać na 2dni sama w mieszkaniu. Nie znam miasta [moglabym poznać przez te 2dni], ale czy nie lepiej spędzić jeszcze ten czas w domu a nie tam samej? Współlokatorki zjeżdżają we wtorek. Nie wiem, wolałabym z nimi się jakoś zadomowić.
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
ja bym pojechała na te 2 dni
![]() moje mieszkanie było jeszcze przez 2 tygodnie w październiku zajęte zanim się wprowadziłam i musiałam się dzień przed rozpoczęciem wprowadzić do znajomych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
ja też bym została te 2 dni, żeby się trochę zadomowić w nowym mieście..
![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
A ja mam tv w pokoju, a baaardzo rzadko cos ogladam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam tv, ale raczej często nie będę korzystać, wolę internet ![]() ![]() A wrażenia... hm. Kraków znałam już wcześniej, ale głównie rynek i okolice. W sumie z mieszkania mam całkiem niedaleko do centrum, do szkoły kawałek. Muszę jeszcze bardziej poznac bliższą okolice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Muszę skombinowac telewizorek choćby mały,powód jest prosty-prognoza pogody bez niej nie wychodze z domu, bo nie wiem jak się ubrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
ja miałam kupować sobe tv ale wkońcu sko.ńczyło się na karcie telewizyjnej do lapka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prognoza pogody jest też w internecie ![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Także będe bez TV, jest możliwosć podłączenia ale ja zabieram komputer więc już mnie nie stać żeby specjalnie po to kupować nowy telwizor. W domu były dwa ale jeden niedawno się zepsuł
![]() Mi będzie szkoda tylko że nie obejrze fajnych filmów ![]() Ale mam neta, zawsze można coś tam ściągnać ![]() Wezmę chyba tylko radio.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.