|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Kurcze ale ja slepa jestem ja nie widzialam tych postow u gory no
baranek ze mnie jak nic![]() Kasia jak chcesz mozesz wyslac przez wizaz w profilu jest taka opcja wyslij wiadomosc mailowa do uzytkownika a jak nie wiesz gdzie to jest to ja mam bardzo prosty mail mischoko@tlen.pl i wszystko jasne![]() Alkamor w wielkim skrocie cieszymy sie ze jestes i jak bedziesz miec czas podczytaj nas - zadnych nowych fasolek a ze starych pozegnalismy Fasoleczke od Madzi ((Olivka moze Ty masz sny prorocze i cos juz wiesz
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukaj chce chociaz zdjecia brzuszka podotykac bo to szczescie przynosi
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Hihihi tylko że w tym śnie to moje dziecko wyglądało jakby miało 3 miesiące conajmniej a kurcze nie chciałabym urodzić tak dużego dziecka, to chyba zresztą niemożliwe
Oj gdyby ten sen był proroczy...
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dopadlo..... wlasnie dostalam esa ze kumpela w ciazy jest... bardzo sie ciesze ale jestem cholernie zazdrosna..... i juz rycze
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko
Znaczenie mojego snu: DZIECKO ujrzeć: ogólnie korzystny znak urodzić: otwierają się nowe możliwości w twojej egzystencji bawiące się: radość Wesołe - radość i zdrowie Własne - Szczęście Karmić piersią - teraz nie ufaj znajomym Co myślicie? |
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Odebralam bete 168
Wiec bede mamusia majowo-czerwcowa wedlug @ koniec maja ale powiem Wam ze czulam ze jestem mialam wiele objawow. ![]() |
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Matko jedyna ja sie naprawde szczerze ciesze tez sie dlugo starala no ale czemu ja nie moge
naprawde dobrze Jej zycze lubie ja bardzo i wiem ze swoje tez przeszla ale ja tez chce no !! jestem zazdrosna az mnie to wkurza ale co zrobic ... przejdzie mi za chwile..... naprawde wredota ze mnie no zazdrosc nie jest dobra ale ja naprawde sie ciesze tylko mi przykro ze ja nie moge no.... ale moj maz dzis moze pojedzie kupic jakies auto... pisze jakies bo ja juz sama nie wiem jakie w sumie wszystko mi jedno byle bylo juz.....
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się bardzo.... ![]() widzicie pojawiłam się i już jest dobra wiadomość....kobiety w ciąży coś w sobie mają....nieno oczywiśćie żartuję...ale blondynka baaardzo się cieszę i moje gratulacje!!!!
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))) a wiec wakacje zycia sie spelnily co gratulacje jeszcze raz ![]() widze ze jak sie tylko Alkamor pojawila to juz w moim kregu 2 ciezarne no to Alkamor huhaj dmuchaj bo my tu z Olivka juz w pierwszym rzedzie stoimy od dawna
|
|
|
#431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No no gratuluję , życze spokojnych 9 miesięcy Prosze o fluidki , szykuje się do łapania.............. |
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
wredna jestem co..... ale no zazdroszcze co mam zrobic przynajmniej szczerze mowie
ja Wam laseczki strasznie dobrze zycze duzo zdrowia i milosci i przeciez wiemy wszystkie ze my tu jak jeden maz czekamy ale no jestem zazdrosna no
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Mischoko nie mysl że jestes jedyna napewno wiele kobitek tak ma ale ty przynajmniej jesteś szczera
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
to wredne wiem ale nie umiem sie tego wyzbyc naprawde sie ciesze ale tak mnie sciska ze czemu nie ja ?
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi Blondynka gratulacje
Tożeście zmajstrowali na urlopiku ![]() Prosimy z Mischoko o fluidka bo nas weteranek już coraz mniej
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko ja mam tak samo i to żaden wstyd. Ja jak się dowiem że jakaś znajoma w ciąży to później się na mężu wyżywam całe popołudnie chodzę naburmuszona i wyję. Ale oczywiście nie mówię o koleżankach z gangu bo tu każda w 100% zasłużyła.
Myślę o takich co się krótko albo wpadają i się nie starają. A my się poświęcamy, znosimy badania zabiegi i co ci :dupa: ja bym się żywcem pokroić dała jakby mogło to pomóc, ale nie pomoże
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane przesylam fluidki
Aga Mischoko Fruzia Olivka Ala Zuzia Syla Asia stan I dla tych wszystkich ktore pominelam ![]() |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to moje dobre kumpele sa no!!! ja im bardzo dobrze zycze bo obie sie dlugo staraly naprawde i nalezy im sie jak nigdy ale ja tez chce no!!!!!!
Blondynka ciesze sie naprawde :0 nie miej mi za zle ze troche zazdrosna jestem ![]() przydalo sie dmuchanie wczoraj a wiedzialam ze Ci sie uda wlasnie dlatego ze tak cie ta glowa bola dlugo ..... widzisz testy sie myla .... a beta jednak nie ....
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję Ci Kochana bardzo już łapie w pośpiechu i mam nadzieje że będą owocne |
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że też chcesz ale musimy czekać nie mamy innego wyboru
mam jakiś dziś kijowy dzień znów. Pisanie pracy mi wcale nie idzie bo tylko siedzę popołudniami i popłakuję![]() Blondynka złapałam fluidka |
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra udało się mi się zrobić zdjęcia....trochę słabe bo musiałam robić zdjęcie odbicia w lustrze a siostra ma nowego kompa i nie ma programu do obróbki zdjęć....to mój 17 t.c
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Ano nie mamy ja wiem. No to czekam matko a to dopieor 8 dzien cyklu a jeszcze tak daleko do konca no..... ech i przeciez w tym mi sie nie uda to pewne.... ale moze w nastepnym matko ale bym chciala prezent pod choinke.....
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie wygladasz juz a kiedy poznasz plec ?
|
|
|
#445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ala no piękny baniaczek
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Ala brzuszek śliczny. Ja też podotykałam i poczułam wibracje, teraz to mi się już uda
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor super brzusio
![]() Kobietki napisze Wam moje objawy: -głowa mnie bolała tydz codziennie -temp nie spadala ponizej 36,9 -cycole jakby napompowane -senność |
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
O głowie to pisałaś i o temp też ale o cycach się nie przyznałaś i o senności też nie mówiłaś
![]() Strasznie się cieszę że Ci się udało, dużo zdrówka życzę |
|
|
|
#450 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

baranek ze mnie jak nic

mam jakiś dziś kijowy dzień znów. Pisanie pracy mi wcale nie idzie bo tylko siedzę popołudniami i popłakuję