![]() |
#421 | ||
Wiedźma
|
Dot.: Ostatnio testowałam cz.II
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#422 | ||||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do rzeczy: Ostatnio testowałam 2 zapachy kóre od dawna bardzo chciałam poznać - NU edp- dziwny jest ten zapach, jakoś nie mogę go rozłożyć na cokolwiek, zaniepokoiło mnie tylko to, że zaczęła mnie owiewać od czasu do czasu nutka "świerzego porannego moczu" ![]() ![]() ![]() -Belle de Minuit- ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a gdzie jeszcze można przetestować stacjonarnie Hot Couture Givenchy EDP? Jest jeszcze takei miejsce w tym kraju? z naciskiem na w tym kraju i na Śląsk?
Ktoś widział jakieś egzemplarze czy już definitywnie wycofane. Czy to taki przypadek ajk z Sonią rykiel i FdB że są na dolnych półkach tu i ówdzie, ale ogólnokrajowo cięzko z dostępnościa. |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#425 |
grozi wypollizowaniem
|
Obecnie testuję żężąbra na TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ach, żężąbr ![]() ![]() A mąz wie , że to żężąbr ? I jak efekty?
#427 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() A efekty takie sobie, na mnie chyba lepsze , a wogóle to mam dziś chyba gorszy dzień (nos) jakoś słabo czuję... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Ambre d'Or Il Profumo - intensywne, gęste jak syrop, mleczne, maślane, słodkie, właściwie ulepne, miodowe, waniliowe i różane indyjskie kadzidełko. Tak pachną chyba bajkowe księżniczki rodem z Bollywood.
#429 |
spin doctor
|
Testowałam DKNY w tej podłużnej butelce-dla mnie horror, trauma na równi z Halloween i Hypnotic Poison
![]() ![]() Ralph Lauren Notorious-co za nuda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Testy wczorajsze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dzisiejszy: ![]() ![]() Edit: Po czasie Heliotrope zmienił się z marcepanu w zjełczałe orzechy. Co za szkoda ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-12-23 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Po raz ktorys testuje sobie L'eau par Kenzo, bo dostalam pribke. Zimny, wodny, nijaki... Moze dobry na lato, ale teraz potrafi dodatkowo zmrozic.
Poza tym 2 dni temu bylam w perfumerii i wachalam sobie Aliena - niestety jest to jasmin z kwiatem pomaranczy w tak koszmarnej dawce, ze ciezko mi go zniesc. |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
no wchodziłaby, a konkretna jakas, czy tak ogólnie mówisz niewiele mam na wymianke z flakonów tylko to co na targowisku NR for her i Be delicious night a próbki to takie raczej przypadkowe nie pożądane do wymianek każdy je ma ale z tym to chyba an inny wątek musiałabym pobiec nie no znikam stąd bo nic dziś nie testowałam i zaśmiecam watek nie ma mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w douglasie z zamiarem testów kingdoma, ale niestety nie było, jednak nie żałuje, bo gdyby był, to z pewnoscią nie sprawdziłabym flower by kenzo. I okazał się on strzałem w dziesątkę, tym czyms czego szukałam ostatnio, ale nie potrafiłam sprecyzować. Jest taki delikatny, ciepły, a jednocześnie intensywny i z duszą. Fantastycznie oddaje klimat makowego pola w upalny letni dzień.
Dałam też szansę obsession pana cleina, ale jednak nie będę obrończynią tego zapachu. jak dla mnie nie ma w nim nic pociągającego, jest zbyt krzykliwy i dosadny. Fakt, trwały, ale po tym całym czasie bytowania na moim nadgarstku zrobiła się z niego woda kolońska brutal. No i jeszcze zen blotterkowo - nie pamiętam początku, bo byłam juz nieco zamroczona jak go ujrzałam, ale teraz rozwinął się w przejrzysrty czysty kwiatkowy różyczkowy zapach. trochę przypomina mi coco mademoiselle. A, i jeszcze jedno odkrycie - czarna coco - pociągnęłam wprawdzie tylko "sztacha" z flaszki, ale aż mi się zakręciło w głowie - taki elegancki, piękny i bogaty. Tylko gdzie ja bym go nosiła. W każdym razie jeszcze bedę koło niego chodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
grozi wypollizowaniem
|
Kingdom też bym chętnie potestowała, ale przynajmniej w Krakowie nie ma go w żadnym Douglasie ani Sephorze ani w GC
![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-22 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio testowalam Midnight rain La Prairie. Bardzo ladny, kwiatowo-owocowo-orientalny, slodki i cieply, bardzo sexy i kobiecy. Myslalam, ze intensywny, ale wystarczylo, ze rece umylam i gdzies sie ulotnil. 100 razy lepszy od klasyka, mniej doslowny i nie meczy. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Choomiku, mam podobne odczcucia odnośnie Arabie
![]() ![]()
#442 |
grozi wypollizowaniem
|
Wchodzę wczoraj do Douglasa i patrzę Omnia stoi w całej okazałości, więc testuję na blotterek i dobrze zrobiłam. Bardzo kojarzy mi sie z obsession secret- najpierw jakaś niby czekolada, potem ogórki kiszone...sama nie wiem ja jakaś chyba skrzywiona jestem...
![]()
#443 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wyjaśnienie, czekałam. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z was testowała perfumy Mojo, dostępne w Douglas? Jak z trwałością? Szukałam recenzji na KWC, ale nic nie znalazłam, więc pytam tutaj. A może któraś z was ma cały flakon któregoś z tych zapachów? Warto? Wąchałam wszystkie, niektóre mimo braku nowatorskich nut są nie brzydkie, więc jestem ciekawa opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#446 |
Piers do przodu
|
Ja dziś od rana testuję Amaze EDT by People of the Labirynth
![]() Początek kuszący, naturalna nie słodka róża w towarzystwie jakichś mchów ogrodowych ![]() ![]() Sabbath - znalazłam dla Ciebie zapach (o ile nie znasz) DURO Nasomatto ![]() ![]()
#447 |
Zakorzenienie
|
Jestem obecnie w fazie testów Hypnose.
Znam ten zapach od dłuższego czasu i zawsze miałam tylko jedno skojarzenie: guma Donald(przejrzałam KWC i jak widać nie tylko mi się tak ten zapach kojarzy ![]() ![]() Sama co prawda robiłam kilka podejść w perfumerii, ale zawsze kończyło się pskiem na blotter i skwaszoną miną -> ![]() Kilka dni temu jednak pani w Sephorze uraczyła mnie próbką i choć nie byłam przekonana to jednak psiknęłam na nadgarstek i po kilku minutach gumo-donaldowego aromatu zakochałam się w Hypnose ![]() Zapach jest bardzo słodki, tak słodki, że aż odurzający i hipnotyzuje mnie cały dzień ![]() ![]() Z czasem nieco łagodnieje, ale jednak przykładając nos do nadgarstka wciąż jest obecny. Nie jestem w stanie określić jednoznacznie czy to zapach kwiatowy czy jadalny a może jeszcze inny...ma w sobie nieokreśloność i tajemniczość, którą tak lubię. Z pewnością niedługo będę posiadaczką pełnowymiarowego flakonika ![]()
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Lewy nadgarstek - Rochas Madame (stara pudernica, a ja lubię stare pudernice
![]() ![]() Prawy nadgarstek -Rochas Femme (chorrera - znów ta fizjologia ![]() ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-02 o 19:54 Powód: jednak nie edytuję |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Sensations Jil Sander - gwoli przypomnienia, bo je kiedys kupilam bez zastanowienia, potem dalam siostrze. Niestety to nadal nie jest moj zapach. Taki gumowo-waniliowy.
Ferre lei - swiezuch bez wyrazu, mocny i swidrujacy w nosie, robi sie slodki w ostatniej fazie, ale jest zimny i taki jakis banalny. Guess - bylby fajny, gdyby byl trwalszy. Kojarzy mi sie z Envy me Gucci przez opakowanie, ale jest bardziej kwasny i mniej slodki. |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś przypadkiem trafiłam na Max Mara, Kashmina Touch EDP - smakowita, ciepła, kobieca, pudrowa i elegancka. Na razie jeden psik w Douglasie ale miła się zapowiada znajomość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.