Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-21, 08:13   #421
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

jade troche popracowac
trzymajcie sie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 08:25   #422
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
fajnie masz dorinko - z moim synem zakupy wygladaja w ten sposob, ze biegam zanim po calym sklepie a najczesniej ukrywa sie miedzy wiszacymi ubraniami
Hehe no tak, mój uwielbia chodzić po sklepach, nie ważne czy to zabawki czy ciuchy, jedzenie....nie na marne targałam go po sklepach od niemowlaka
Jednak nauka nie idzie w las, ale tak naprawdę myślę że odziedziczył jakąś skłonność po mamusi

Rozbroił mnie wczoraj, bo mu wyrasta nowy ząb i zaczął sie martwić czy nie będzie krzywy," bo jak będzie krzywy to się wkurzy"....Pytam dlaczego, on, "że żadna dziewczyna go nie będzie chciała" ....Wszystko na temat

Dlaczego taka cisza ????????

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-11-21 o 09:20
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 09:23   #423
hania811
Zakorzenienie

Heloo.

Dorinko no narty to dośc droga przyjemność. Dlatego też nie szalejemy latem z wyjazdami zeby zimą stac nas było na wyjazd w Alpy.
Ja zdecydowanie wolę gory niż morze.

My i tak wyjezdzamy w wersji oszczędnosciowej.
Apartamenty sa duzo tansze niz hotele, wiadomo dojazd wlasnym autem i zrzuta w kilka osob na benzynę tez wychodzi taniej niz samolot. Gotujemy sami, nie stołujemy sie w restauracjach. Na stok zabieramy kanapki (choć czasem zarcie w knajpach na stokach kusi-jakby nie bylo we Wloszech zawsze jeżdzimy).
Pozatym mamy zasadę dzielenia wszystkiego po rowno. Pierwszeggo dnia robimy skaldkę na jedzenie. Do puchy kazy wklada 50 e i z tego robimy codzienne zakupy.
Najdrozsze są skipasy....w zeszłym roku 180 e od osoby w tym 160 e od osoby (bo jedziemy w niskim sezonie).
Nie mowiąc już samych przygotowaniach do wyjazdu.
W tym roku musimy kupic bieliznę narciarską, nowe czapki i opaski, na narty niestety juz mnie nie stac więc wypozyczę na miejscu.
Potrzebuje nart dla zaawansowanych narciarzy ..a na takie musze wydac co najmniej 2 tyś.

Ale nic...narty to przyjemnosc warta kazych pieniędzy.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-11-21 o 09:28
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 09:23   #424
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Codziennie Was podczytuję, uwielbiam Wasze przepisy kulinarne, te które mi sie podobają skrupulatnie spisuję i próbuję. I jestem bardzo wdzięczna bodajże Twin bo dzięki jej przepisowi na makaron ze szpinakiem (jeszcze w poprzedniej części) polubiłam szpinak którego nie jadłam od dzieciństwa.
Cieszę się, że sie trochę do tego przyczyniłam

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
O rany ale drogo , ale wiadomo że wrażenia warte grzechu, zwłaszcza narciarskie
a propo nart to u mnie od wczoraj drazliwy temat... TŻ próbował mnie wczoraj zmanipulować uzył taktyki "drzwiami w twarz" ale nie poskutkowało na mnie. Jestem od wczoraj na niego zła i jest mi przykro
Stary 2008-11-21, 09:29   #425
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

a propo nart to u mnie od wczoraj drazliwy temat... TŻ próbował mnie wczoraj zmanipulować uzył taktyki "drzwiami w twarz" ale nie poskutkowało na mnie. Jestem od wczoraj na niego zła i jest mi przykro
...a o co chodzi?
Stary 2008-11-21, 09:38   #426
dorinka30
Zakorzenienie

[quote=hania811;9803811]Heloo.

Dorinko no narty to dośc droga przyjemność. Dlatego też nie szalejemy latem z wyjazdami zeby zimą stac nas było na wyjazd w Alpy.
Ja zdecydowanie wolę gory niż morze.

My i tak wyjezdzamy w wersji oszczędnosciowej.
Apartamenty sa duzo tansze niz hotele, wiadomo dojazd wlasnym autem i zrzuta w kilka osob na benzynę tez wychodzi taniej niz samolot. Gotujemy sami, nie stołujemy sie w restauracjach. Na stok zabieramy kanapki (choć czasem zarcie w knajpach na stokach kusi-jakby nie bylo we Wloszech zawsze jeżdzimy).
Pozatym mamy zasadę dzielenia wszystkiego po rowno. Pierwszeggo dnia robimy skaldkę na jedzenie. Do puchy kazy wklada 50 e i z tego robimy codzienne zakupy.
Najdrozsze są skipasy....w zeszłym roku 180 e od osoby w tym 160 e od osoby (bo jedziemy w niskim sezonie).
Nie mowiąc już samych przygotowaniach do wyjazdu.
W tym roku musimy kupic bieliznę narciarską, nowe czapki i opaski, na narty niestety juz mnie nie stac więc wypozyczę na miejscu.
Potrzebuje nart dla zaawansowanych narciarzy ..a na takie musze wydac co najmniej 2 tyś.

Ale nic...narty to przyjemnosc warta kazych pieniędzy.[/quote]

No tak rzeczywiście droga impreza, a do tego sprzęt narciarski Ja wiem, że po wielu latach przerwy jakbym się wybrała na stok to złapałabym się bakcyla , dlatego wolę nie zaczynać tego tematu...nie stać mnie na to na razie, kocham lato i morze i gdybym nie mogła wyjechac latem to byłaby dopiero kara dla mnie

Cytat:

Co się stało dokłądnie, dlaczego narty to drażliwy temat ???
Stary 2008-11-21, 09:38   #427
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
...a o co chodzi?
Najpierw powiedział, że chce wyjechać na pół roku w przyszłym semestrze na stypendium do USA i wróci przed ślubem tak, żebyśmy zdążyli nauki odbyć... byłam trochę zaskoczona i niezbyt mi się to spodobało. Po chwili powiedział, że żartuję. odetchnęlam z ulgą a on w tmy czasie powiedział, że chce jechac na tydzień na narty z pracy... czyli najpierw duża sprawa- moje nie a potem mniejsza i liczył, że skoczę z radości do góry i powiem tak... przejrzałam go i nic mu nie wyszło.... myslała, że wyjazdy lubi tylko ze mną... że to nie przyjemność jechać ze 100 obcymi osobami. żle się z tym czuję, a TŻ mnie nie rozumie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 09:43   #428
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw powiedział, że chce wyjechać na pół roku w przyszłym semestrze na stypendium do USA i wróci przed ślubem tak, żebyśmy zdążyli nauki odbyć... byłam trochę zaskoczona i niezbyt mi się to spodobało. Po chwili powiedział, że żartuję. odetchnęlam z ulgą a on w tmy czasie powiedział, że chce jechac na tydzień na narty z pracy... czyli najpierw duża sprawa- moje nie a potem mniejsza i liczył, że skoczę z radości do góry i powiem tak... przejrzałam go i nic mu nie wyszło.... myslała, że wyjazdy lubi tylko ze mną... że to nie przyjemność jechać ze 100 obcymi osobami. żle się z tym czuję, a TŻ mnie nie rozumie...

Twin ale żarcik Ci zrobił z tym wyjazdem na pół roku

Co do tego wyjazdu na narty, to wyjazd służbowy w sensie integracyjny ? Czy sobie zorganizowali z pracy samodzielnie taki wyjazd ? I czy nie proponował abyś pojechała z nim ? Czy to niemożliwe ?
Stary 2008-11-21, 09:45   #429
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Twin ale żarcik Ci zrobił z tym wyjazdem na pół roku

Co do tego wyjazdu na narty, to wyjazd służbowy w sensie integracyjny ? Czy sobie zorganizowali z pracy samodzielnie taki wyjazd ? I czy nie proponował abyś pojechała z nim ? Czy to niemożliwe ?

Żart w jego stylu. Co do wyjazdu to u nich ciagle są jakieś szkolenia itd. ale sa dla chętnych. nikt nikogo nie zmusza. Mnie nie może zabrać na ten wyjazd.
Stary 2008-11-21, 09:54   #430
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Żart w jego stylu. Co do wyjazdu to u nich ciagle są jakieś szkolenia itd. ale sa dla chętnych. nikt nikogo nie zmusza. Mnie nie może zabrać na ten wyjazd.
Rozumiem, najgorsze w tym wszystkim jest to, że jesli się nie zgodzisz kategorycznie, czyli zabronisz to i tak żadne wyjście- będzie Ci później to wypominał że stracił taki wyjazd przez Ciebie, albo kolejna wersja wkrótce powie, że tym razem musi naprawdę jechać .

I ostatnia optymistyczna opcja, że sam zmieni zdanie......
Stary 2008-11-21, 09:54   #431
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, my ostatnio mielismy rozmowę w tym temacie.
W pracy mam tak zwane study tours, czyli wyjazdy dla pracownuikow za zupelna darmochę. Do tej pory w ogole nie bralam ich uwagę bo bez męza to zadna przyjemnośc..ale.
Ostatnio zaczelam mysleć ze marnuję szansę poznania swiata. Nie wiem czy kiedykolwiek będę mial szanse na to by zobaczyc Teneryfę, Majorkę, Hiszpanie.
Tydzien to tylko ulamek naszego zycia..a to co zobaczę pozostanie na cale lata.
Dlatego uznalm ze zacznę na te study jeżdzić.

Dlatego .... nie dziwię sie ze Twoj TZ chce jechać.

A żarcik w moim stylu.....
Stary 2008-11-21, 09:58   #432
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Twin, nie wiem, czy są to dokładnie takie wyjazdy jak u mnie w firmie, ale gdyby mój tż zareagował tak jak ty, też bym go nie zrozumiała i byłabym zła na niego.
Nie wiem, jak funkcjonują wyjazdy u twojego tż, ale u mnie wygląda to tak, że dwa razy w roku wyjeżdżamy z ludźmi z firmy na kilka dni - zimą na narty, latem na spływ. Nie dość, że to dodatkowe kilka wolnych od pracy, to jeszcze jest okazja żeby poznać lepiej ludzi, z którymi spędza się większą część życia. Jest w końcu czas do rozmów nie tylko o pracy. Nie mówiąc o tym, że taki wyjazd nic nie kosztuje a raczej nie byłoby mnie stać jechać sobie co roku na narty.
Jesli twój tż traktuje ten wyjazd tak jak ja swoje, to powinnaś dać mu szansę i spróbować stłumić tęsknotę, złość, zazdrość i po prostu życzyć mu dobrej zabawy czekając aż wróci. Poza tym tęsknota co jakiś czas dobrze robi związkom.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 09:59   #433
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, my ostatnio mielismy rozmowę w tym temacie.
W pracy mam tak zwane study tours, czyli wyjazdy dla pracownuikow za zupelna darmochę. Do tej pory w ogole nie bralam ich uwagę bo bez męza to zadna przyjemnośc..ale.
Ostatnio zaczelam mysleć ze marnuję szansę poznania swiata. Nie wiem czy kiedykolwiek będę mial szanse na to by zobaczyc Teneryfę, Majorkę, Hiszpanie.
Tydzien to tylko ulamek naszego zycia..a to co zobaczę pozostanie na cale lata.
Dlatego uznalm ze zacznę na te study jeżdzić.

Dlatego .... nie dziwię sie ze Twoj TZ chce jechać.

A żarcik w moim stylu.....

Haniu myślę, że w Twoim przypadku rzeczywiście tracisz szanse na poznanie pięknych miejsc Dodatkowo, jakby nie patrzył jest to w jaakimś sensie szkolenie dla Ciebie, wiesz co i jak w danym kraju, łatwiej Ci doradzić itp. Zdobywasz nowe doświadczenia, ważne jesli chcesz dalej pracować w tym zawodzie....a kto wie jakie możliwości podsunie Ci jeszcze życie i wtedy Twoja wiedza okaże się bardzo cenna
Moja koleżanka, pracuje jak Ty Haniu, wyjeżdza w każdym sezonie po 2 razy, jest zachwycona

Zgadzam się z Miskową, jeśli to takie wyjazdy firmowe jak mówi, to ja też zacisnęłabym zęby i puściła go wolno ... Takie ograniczenia na dłuższą metę nie mają sensu, zawsze trzeba pamiętać o tym co jest tu kluczem- praca mimo wszystko.

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-11-21 o 10:02
Stary 2008-11-21, 10:16   #434
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu myślę, że w Twoim przypadku rzeczywiście tracisz szanse na poznanie pięknych miejsc Dodatkowo, jakby nie patrzył jest to w jaakimś sensie szkolenie dla Ciebie, wiesz co i jak w danym kraju, łatwiej Ci doradzić itp. Zdobywasz nowe doświadczenia, ważne jesli chcesz dalej pracować w tym zawodzie....a kto wie jakie możliwości podsunie Ci jeszcze życie i wtedy Twoja wiedza okaże się bardzo cenna
Moja koleżanka, pracuje jak Ty Haniu, wyjeżdza w każdym sezonie po 2 razy, jest zachwycona
No własnie....a ja głupia przez 2 lata ani razu nie skorzystalam.
Stary 2008-11-21, 10:23   #435
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno....ważne że doszłaś/ doszliście do słusznych wniosków Jedź w najbliższym sezonie koniecznie

Jak patrzę na zdjęcia tej koleżanki na nk to naprawdę aż mnie ściska z zazdrości....i to wszystko za zupełne free Dla niej Majorka,Ibiza, Kanary, Cypr, Kreta, Egipt i........ inne to chleb powszedni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 10:32   #436
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
korzystaj Hania, bo potem będziesz żałować. Ja pracowałam w turystyce prawie dwa lata, zwiedziłam dzięki temu mnóstwo miejsc i podejrzewam, że takie okazje się już nie powtórzą.
Mój biedny tż jeździł wtedy za mną i bywało tak, że widywaliśmy się w jednym tygodniu nad morzem a za dwa tygodnie w Krakowie albo we Wrocławiu, bo tam akurat na dwa dni wracałam
Stary 2008-11-21, 10:34   #437
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno....ważne że doszłaś/ doszliście do słusznych wniosków Jedź w najbliższym sezonie koniecznie

Jak patrzę na zdjęcia tej koleżanki na nk to naprawdę aż mnie ściska z zazdrości....i to wszystko za zupełne free Dla niej Majorka,Ibiza, Kanary, Cypr, Kreta, Egipt i........ inne to chleb powszedni
Sezon zimowy już przegapilam bo zapisy się zakończyly. A do wyboru byl Izrael albo Maroko.
Następna okazja w maju.
Stary 2008-11-21, 10:35   #438
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
korzystaj Hania, bo potem będziesz żałować. Ja pracowałam w turystyce prawie dwa lata, zwiedziłam dzięki temu mnóstwo miejsc i podejrzewam, że takie okazje się już nie powtórzą.
Mój biedny tż jeździł wtedy za mną i bywało tak, że widywaliśmy się w jednym tygodniu nad morzem a za dwa tygodnie w Krakowie albo we Wrocławiu, bo tam akurat na dwa dni wracałam
Dokładnie, niewykorzystane szanse się mszczą

Zresztą u Hani to chyba będzie normalne, jej że mąż ma też wolny zawód i jeżdzi po świecie więc oczywistym jest że żona też może, skoro ma taką pracę...
Hania korzystaj póki dziecka nie macie, później Ci będzie ciężko się wyrwać
Stary 2008-11-21, 10:38   #439
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja dzisiaj mam "wolne", ale będe pisac pracę licencjacką

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 10:41   #440
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, niewykorzystane szanse się mszczą

Zresztą u Hani to chyba będzie normalne, jej że mąż ma też wolny zawód i jeżdzi po świecie więc oczywistym jest że żona też może, skoro ma taką pracę...
Hania korzystaj póki dziecka nie macie, później Ci będzie ciężko się wyrwać
No wlasnie on calą Europę już zwiedzil. Jutro do Odessy leci..tego to mu zazdroszczę.
Teraz to ja na serio nie wiem dlaczego nigdzie do tej pory nie poleciałm..no glupota po prostu.

Spoko, spoko Dorinko nie planuję dziecka w najblizszym czasie..a moze w ogole nie zdecyduję się na dziecko . Ostatnio coraz czesciej tak myslę.
Stary 2008-11-21, 11:03   #441
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie on calą Europę już zwiedzil. Jutro do Odessy leci..tego to mu zazdroszczę.
Teraz to ja na serio nie wiem dlaczego nigdzie do tej pory nie poleciałm..no glupota po prostu.

.
miłość, kochana miłość Wiem, jak kochają Wagi Teraz Cię lekko puściło i zaczęłaś myśleć racjonalnie
I absolutnie nie sugeruję, że kochasz mniej tylko chodzi mi o taki zdrowy/życiowy dystans....Ja mam tak samo
Stary 2008-11-21, 11:08   #442
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Diana wszystkiego naj
Dzięki
A swoją drogą niezłą przeprawę miałaś. Też coś takiego miałam w pracy. Przy recepcji jest taras, który jest o kilka stopni wyżej, do niej schodzi się z niego po kilku schodkach. Kiedyś była taka ulewa, że drzwi balkonowe (plastikowe) nie wytrzymały i zaczęły przepuszczać wodę. Lała sie po całej recepcji A my jak głupie biegałyśmy na obcasach, w białych bluzkach i ją zbierałyśmy

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Diana, wszystkiego naaaaajlepszego. Spełnienia wszystkich marzeń Kochana
Dziękuję No co tu dużo gadać, strasznie kochane jesteście !!!

Cytat:
Zwłaszcza, że wczoraj byłam na zakupach z synem i kupiłam sobie boską piżamkę , która chyba zamieni się w strój domowy bo jest mało piżamowa ale cudna, mówiłam Wam że moim kolejnym zboczeniem są piżamki, koszulki nocne itp.
Kupiłam sobie jeszcze dwie czapy, jedna z daszkiem taka z wełenki w stylu retro a druga to totalny odlot taka "wielka czapa", pewnie wiecie, bo jest ich teraz mnóstwo w sklepach
Jest może gdzieś w necie zdjęcie tej piżamki? Bo aktualnie też poszukuję

I ześc tak w ogóle
Stary 2008-11-21, 11:13   #443
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość

Jest może gdzieś w necie zdjęcie tej piżamki? Bo aktualnie też poszukuję

I ześc tak w ogóle
Cześć, zdjęcia piżamki pewnie nie ma bo to H&M Znasz ich piżamki, mają boskie i duuży wybór, i dłuuugie nogawki, a ja mam z tym zawsze problem w innych firmach
Stary 2008-11-21, 11:16   #444
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Cześć, zdjęcia piżamki pewnie nie ma bo to H&M Znasz ich piżamki, mają boskie i duuży wybór, i dłuuugie nogawki, a ja mam z tym zawsze problem w innych firmach
H&M powiadasz...? Jutro jestem w Olsztynie to zajrze i pewnie się zaopatrzę
Stary 2008-11-21, 11:19   #445
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
H&M powiadasz...? Jutro jestem w Olsztynie to zajrze i pewnie się zaopatrzę
Zajrzyj koniecznie, jeśli jest to tzw. sklep flagowy to mają całą kolekcję, jeśli nie to to co sami zamówią z całej kolekcji ale na pewno coś fajnego znajdziesz....Ja lubię w tych piżamkach to, że są takie...mało piżamowe A koszulki satynowe do spania za to mają bardzo sexi
Stary 2008-11-21, 11:21   #446
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
miłość, kochana miłość Wiem, jak kochają Wagi Teraz Cię lekko puściło i zaczęłaś myśleć racjonalnie
I absolutnie nie sugeruję, że kochasz mniej tylko chodzi mi o taki zdrowy/życiowy dystans....Ja mam tak samo
hahah....strzlilas w samo sedno. Tak wlasnie mam.

Bizamki z H&M uwielbiam.

Niedlugo będziemy mieć wszystkie normalne sklepy..takie jak w kazdym normalnym wojewodzkum miescie.
Rozbudowują CH i ma się tam znaleźć wszystko co potrzeba.
Potrwa to pewnie jeszcze z rok ale codziennie je mijam i widze jak moja "szansa na lepsze ciuchy" powstaje

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-11-21 o 11:31
Stary 2008-11-21, 11:32   #447
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
hahah....strzlilas w samo sedno. Tak wlasnie mam.

Bizamki z H&M uwielbiam.

Niedlugo będziemy mieć wszystkie normalne sklepy..takie jak w kazdym normalnym wojewodzkum miescie.
Rozbudowują CH i ma się tam znaleźć wszystko co potrzeba.
Potrwa to pewnie jeszcze z rok ale codziennie ją mijam i widze jak moja "szansa na lepsze ciuchy" powstaje

Życzę aby to Twoje CH zbudowali jak najszybciej, bo nie ma nic gorszego jak brak wyboru

Zaraz idę na zakupy żywieniowe na dzisiejszą kolację, i jutrzejszy obiad
Jesteśmy sami w weekend, mały z ojcem, a my będziemy szaleć
Stary 2008-11-21, 11:54   #448
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Zajrzyj koniecznie, jeśli jest to tzw. sklep flagowy to mają całą kolekcję, jeśli nie to to co sami zamówią z całej kolekcji ale na pewno coś fajnego znajdziesz....Ja lubię w tych piżamkach to, że są takie...mało piżamowe A koszulki satynowe do spania za to mają bardzo sexi
Dzięki Podejrzewam, że sami zamawiają, bo H&M w Olsztynie jest spory, ale w Wawie koło Galerii Centrum jest ze 3 razy większy, więc nie jest on raczej flagowy. W każdym bądz razie zajrze i z pewnością się nie opre
Stary 2008-11-21, 11:55   #449
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Życzę aby to Twoje CH zbudowali jak najszybciej, bo nie ma nic gorszego jak brak wyboru

Zaraz idę na zakupy żywieniowe na dzisiejszą kolację, i jutrzejszy obiad
Jesteśmy sami w weekend, mały z ojcem, a my będziemy szaleć
ja jestem dziś u rodziców, po południu wracam do siebie i muszę się szybko obrobić zanim przyjaciółka przyjedzie a potem to już wiadomo co
Stary 2008-11-21, 12:25   #450
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ja jestem dziś u rodziców, po południu wracam do siebie i muszę się szybko obrobić zanim przyjaciółka przyjedzie a potem to już wiadomo co
Fajne perspekywy przed Tobą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości