Prezenty.Co już kupiłyście?? - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 10:59   #421
callmeblonde
Przyczajenie

Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??

Witajcie
ja już w połowie listopada wpadłam w manie rozglądania się za prezentami swiątecznymi w tamtym roku wszystko było na ostatnią chwile wiec postanowiłam, że w tym roku wszystko bedzie przemyślane i prezenty już dużo wczesniej będą zapakowane.
Więc kupiłam:
1.Dla taty: Płyty winylowe zespołu Bee Gees, Roxette - z jego młodości marzył o tych płytach, kupiłam w okazyjnych cenach na allegro.
2.Dla mamuśki: wisiorek swarovski serduszko w kolorze bermuda blue oraz trzy rodzaje klipsów do uszu ponieważ nie ma przekutych uszu. Też kupiłam na allegro.
3.Dla brata i jego żonki: myślałam o grze erotycznej :P ale się rozmyśliłam więc kupie im albo poduszkę z napisem z jednej strony "dzisiaj TAK kochanie" a z drugiej "dzisiaj NIE kochanie" albo książke Doroty Zawadzkiej o wychowaniu dzieci wiem,że ona by taka chciała bo mają bardzo niesforne dziecko...że tak określe ale to byłby bardziej prezent dla niej.
4. Dla chrześnicy: wózek dla lalek też kupiony na allegro ( ale chcielismy konia na biegunach ale juz nas wyprzedzili)
5. Dla TŻ jeszcze nie kupiony zastanawiam się nad spinką do krawata i mankietów, albo jakieś perfumy, albo oryginalne bokserki calvina kleina....

Dajcie znać co lepsze jeżeli chodzi o prezent dla TŻ i brata wraz z żonką
callmeblonde jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 11:20   #422
Sternchen_7
Zadomowienie

Gra erotyczna pod choinkę, to tak raczej nie za bardzo, ja bym się na to nie odważyła Poduszka już jest ok, pomysł z książką też jest fajny, ale nie uważasz, że oba prezenty są bardziej dla bratowej? Z tego względu, że poduszka powinna wg faceta zawsze/przeważnie leżeć stroną "DZISIAJ TAK" . No i z książki wg mnie również będzie korzystać bratowa, tzn ją czytać i pouczać męża co do wychowywania Raczej wątpię, aby facet chętnie czytał taką książkę w wolnej chwili
Więc dokupiłabym jednak coś dla brata, żeby nie czuł się "poszkodowany"
Sternchen_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 09:42   #423
marylinda
BAN stały

Hej dziewczyny

Ja uwielbiam robić bliskim prezenty, a Boże Narodzenie to najlepsza taka okazja w roku. Mam taki swój rytuał, że zawsze zaczynam zakupy świąteczne na początku grudnia. Wiem, że potem nie wyrobiłabym się z wszystkim - kupowała byle co, albo skuszona promocjami, wybierała rzeczy niekonieczne warte swojej ceny.

Zwykle kupuje prezenty dokładnie zastanawiając się co może komuś sprawić przyjemność, a przy tym jest obiektywnie ładne.
W tym roku u mnie gwiazdka biedniejsza, niż zwykle, no ale ... trudno ;-)

Więc tak:
- dla taty: książka: Kapuściński "Non fiction"
- dla mamy: mydełko L'occitane ładnie zapakowane, śliczne skarpetki z angorą (ciepłe, a mama to zmarzluch) + do tego dojdzie książka
- dla siostry: biżuteria Juicy Couture
- dla przyjaciółki: pachnące kule do kąpieli i podkład (stawia pierwsze kroki w makijażu)

Dla swojego faceta planuje kupić skórzany portfel (ale nie chciałabym, żeby był zbyt drogi) - możecie doradzić sklepy, gdzie taki znajdę?
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 10:26   #424
navika90
Raczkowanie

GG do navika90

ja na razie kupiłam tylko TŻ - owi prezent bo wiedziałam co chce więc kupiłam mu słuchawki hifi pioneera.
Jeśli chodzi o rodziców no cóż myślałam o kupnie serwisu obiadowego dla 6 osób... bo jakoś nie mam pomysłu co innego a to się przyda bo nasze talerze się poniszczyły od zmywarki.
A dla rodziców TŻ- ta to szczerze powiem, że nie wiem co można kupić.
Dziewczyny proszę powiedzcie co myślicie o prezencie dla rodziców i co bym mogła podarować przyszłym teściom ?
Dla kuzynki myślę aby kupić jakąś kartę podarunkową, dla jej rodziców ładny wazon albo coś w tym stylu. Heh dla reszty nie wiem jeszcze, ale na szczęście jest trochę czasu.
Najgorzej to będzie z zapakowaniem tych prezentów, zawsze planuje aby ładnie zapakować prezenty a później i tak lądują w torbie na prezenty bo nie mam do tego cierpliwości
navika90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 12:24   #425
CherryS
Raczkowanie

Ja mam ogromny problem z prezentem dla bratanicy...Okazało sie ze mala jest alergiczka i nie toleruje maskotek i tego typu zabawek...nawet nowe ksiazki odpadaja bo tusz moze miec niemily zapach... Mamie mam zamiar kupic jakis zestaw kosmetykow. Tata dostanie ode mnie ksiazke,corka tablice do malowania i ogromny zestaw kredek(bardzo lubi malowac) a maz zestaw do otwierania win(jest smakoszem) i pewnie jakies perfumy

Edytowane przez CherryS
Czas edycji: 2010-12-03 o 12:26
CherryS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 14:10   #426
ellish
Zakorzenienie

o własnie co do perfum męskich, moze ktos polecic delikatny zapach? bylam w douglasie i nie mogłam sie na nic zdecydowac:/
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 14:30   #427
just_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
o własnie co do perfum męskich, moze ktos polecic delikatny zapach? bylam w douglasie i nie mogłam sie na nic zdecydowac:/
playboy szary ma bardzo łądny zapach i jest niedrogi. Mojemu TŻtowi się podoba

sądzicie, że pasuje TŻtowi pod choinkę kupić książke o masażu erotycznym? :P ogólnie to lubi masaż i nawet myslal o kursie masażu, wiec tak sobie pomyslalam "czemu nie" skoro nie mam innego pomysłu na prezent. Co Wy na to?
PS. Wigilię spędzamy tylko we dwoje, wiec nie bedzie obaw, że to będzie krępujące otwierać taki prezent przy rodzicach np
uzależnianie się od nich jest... głupotą."

co Cię ujęło/ujmuje w TŻ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112

Edytowane przez just_me
Czas edycji: 2010-12-03 o 14:34
just_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 15:58   #428
Sternchen_7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez just_me Pokaż wiadomość

sądzicie, że pasuje TŻtowi pod choinkę kupić książke o masażu erotycznym? :P ogólnie to lubi masaż i nawet myslal o kursie masażu, wiec tak sobie pomyslalam "czemu nie" skoro nie mam innego pomysłu na prezent. Co Wy na to?
PS. Wigilię spędzamy tylko we dwoje, wiec nie bedzie obaw, że to będzie krępujące otwierać taki prezent przy rodzicach np
Uważam, że to bardzo dobry pomysł na prezent w tym wypadku
Poza tym na pewno Ci się opłaci
Stary 2010-12-03, 15:58   #429
MolKsiazkowy_86
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Narazie mam już prezenty dla przyjaciółki, mamy i brata
Mamie kupiłam super modną w tym sezonie czapkę połączoną z szalem tzw. tubę lub tunel w kolorze fioletowym
Bratu kupiłam książkę Clarksona - kolejną już.
A przyjaciółce zakupiłam Szeptem, pożyczyła kiedyś ode mnie i była zachwycona, jakiś czas temu wspominała, że chciałaby przeczytać drugą część. Więc wpadłam na pomysł, że kupię jej pierwszą część aby miała ją już tylko dla siebie, a drugą już będzie mogła kupić razem ze mną. Bo obie nie możemy się doczekać premiery Crescendo!! ale 12 stycznia już tuż tuż i losy Patcha i Nory nareszcie się rozstrzygną....mam nadzieję, że pozytywnie.
MolKsiazkowy_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 15:59   #430
Sternchen_7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
Zobacz czy podpasuje Ci ESPRIT Celebration dla niego
Stary 2010-12-03, 16:05   #431
kiitty
Zakorzenienie

dołączam się
ja jeszcze prezentów świątecznych nie mam kupionych jak narazie, ale jutro wybieram się do galerii, także może coś tam ciekawego wypatrzę muszę się zacząć rozglądać za prezentami, bo czasu już coraz mniej..
Stary 2010-12-03, 17:07   #432
Mrówaaa
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, mam problem z prezentem pod choinkę dla TŻeta...
Za kilka dni znajoma zrobi mi jakieś wysmakowane zdjęcie w bieliźnie i chce je wywołać w formacie A4, mam już kupioną śliczną antyramę
TŻet jęczy mi już chyba od półtora roku, że chciałby w sypialni takie moje zdjęcie mieć więc myślę, że będzie zadowolony

Tylko co do tego? Perfumy, zegarki, bokserki itp. odpadają bo już to wszystko po dwa razy dostał
Poradźcie kochane
Stary 2010-12-03, 18:33   #433
3mw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mrówaaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mam problem z prezentem pod choinkę dla TŻeta...
Za kilka dni znajoma zrobi mi jakieś wysmakowane zdjęcie w bieliźnie i chce je wywołać w formacie A4, mam już kupioną śliczną antyramę
TŻet jęczy mi już chyba od półtora roku, że chciałby w sypialni takie moje zdjęcie mieć więc myślę, że będzie zadowolony

Tylko co do tego? Perfumy, zegarki, bokserki itp. odpadają bo już to wszystko po dwa razy dostał
Poradźcie kochane
fajny pomysł z tym zdjęciem sama bym cos takiego zrobila, ale niestety póki co nie mieszkamy z Tż razem, On mieszka ze swoimi rodzicami i nie wiem co by pomyśleli widząc u swojego kochanego syna takie zdjęcie
może kup mu jakiś fajny gadżet?
3mw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 21:44   #434
ellish
Zakorzenienie

ja to jestem prezentomaniaczka. Jak juz zacznę kupywac, to nie moge przestac. Dokupuję i dokupuję. Zawsze uważam, ze mam za mało, i przypominam sobie co kto jeszcze może chcieć, z czego się cieszyć itp.
np...dla TŻ mam 4 prezentów na gwiazdkę...dzisiaj dokupiłam kolejne. Z resztą rodziny tak samo.

A w poniedziałek Mikołaj
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 07:45   #435
mia23
Raczkowanie

Ja jestem w trakcie kupowania prezentów... Więc tak:
Mamie kupiłam komplet biżuterii z Yes, kolczyki i zawieszka.
Tacie kupiłam książkę o sztuce ludowej w Polsce.
Siostrze chcę kupić zestaw do sushi (od razu byłby to wspólny prezent dla niej i jej TŻ), tylko nie wiem gdzie taki można dostać i, żeby nie był strasznie kosztowny, bo w necie to są za 150-200, a na tyle mnie obecnie nie stać :P Wiecie może gdzie można coś takiego dostać??
Przyjaciółce myślę, żeby kupić albo fajny termofor, albo taki zestaw kosmetyków do wanny w fajnych opakowaniach (takich w krowie łaty jakby porcelanowych w Rossmanie wiem, że można dostać)
TŻ - z nim mam największy problem, nie mam pojęcia co mu kupić, dostał już ode mnie krawat, rękawiczki, trzy koszulki, portfel skórzany, pasek, bokserki, miśka, nasze zdjęcie, płyty vinylowe, jazdę na quadach, łańcuszek srebrny, zegarek i pewnie jeszcze kilka rzeczy, których nie pamiętam... I nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić... nie pali, nie gra w gry komputerowe, książki też odpadają raczej przynajmniej nie z tej okazji, perfumy planuje mu na urodziny kupić już droższe, a teraz kompletnie nie wiem co... :P
mia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 09:43   #436
marylinda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mia23 Pokaż wiadomość
Ja jestem w trakcie kupowania prezentów... Więc tak:
Mamie kupiłam komplet biżuterii z Yes, kolczyki i zawieszka.
Tacie kupiłam książkę o sztuce ludowej w Polsce.
Siostrze chcę kupić zestaw do sushi (od razu byłby to wspólny prezent dla niej i jej TŻ), tylko nie wiem gdzie taki można dostać i, żeby nie był strasznie kosztowny, bo w necie to są za 150-200, a na tyle mnie obecnie nie stać :P Wiecie może gdzie można coś takiego dostać??
Przyjaciółce myślę, żeby kupić albo fajny termofor, albo taki zestaw kosmetyków do wanny w fajnych opakowaniach (takich w krowie łaty jakby porcelanowych w Rossmanie wiem, że można dostać)
TŻ - z nim mam największy problem, nie mam pojęcia co mu kupić, dostał już ode mnie krawat, rękawiczki, trzy koszulki, portfel skórzany, pasek, bokserki, miśka, nasze zdjęcie, płyty vinylowe, jazdę na quadach, łańcuszek srebrny, zegarek i pewnie jeszcze kilka rzeczy, których nie pamiętam... I nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić... nie pali, nie gra w gry komputerowe, książki też odpadają raczej przynajmniej nie z tej okazji, perfumy planuje mu na urodziny kupić już droższe, a teraz kompletnie nie wiem co... :P
Hej kochana, nie takie drogie zestawy do sushi widzialam w Almie

A ja dalej was podpytuje gdzie są ladne portfele meskie skorzane, nie runujace kieszeni .
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 12:23   #437
Mrówaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 3mw Pokaż wiadomość
fajny pomysł z tym zdjęciem sama bym cos takiego zrobila, ale niestety póki co nie mieszkamy z Tż razem, On mieszka ze swoimi rodzicami i nie wiem co by pomyśleli widząc u swojego kochanego syna takie zdjęcie
może kup mu jakiś fajny gadżet?
To faktycznie w takim wypadku nie jest za dobry pomysł

Hmmm gadżet... Ale on ma jakieś tam pendrive i tym podobne inne urządzenia użytkowe. A z takich zabawek itp. to go raczej nic nie interesuje...
Zawsze perfumy i inne mazidła to jakieś wyjście awaryjne... ale chciałabym aby to było coś całkiem oryginalnego
Muszę połazić po sklepach
Stary 2010-12-07, 12:31   #438
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Ja jak narazie kupiłam siostrze zestaw do włosów z CHI, siostrze i szwagrowi klawiaturę, dla TZ planuje słuchawki, tata odtwarzacz mp3 i ładowarka do niego mamie wykupić jakiś zabieg w salonie odnowy i na tym kończą się moje pomysły:/
Stary 2010-12-07, 13:26   #439
Mrówaaa
Rozeznanie

A co myślicie że oprócz tego zdjęcia i jakiś tam mazideł kupić TŻ ładną pościel do świeżo wyremontowanej sypialni?
Stary 2010-12-07, 13:38   #440
Sternchen_7
Zadomowienie

Cytat:
A co myślicie że oprócz tego zdjęcia i jakiś tam mazideł kupić TŻ ładną pościel do świeżo wyremontowanej sypialni?
Pomysł fajny, ale najpierw dowiedz się jakoś jakie jego kołdra i poduszka mają wymiary :P Rodzice mojego chłopaka mieli swojego czasu manię kupowania nam pościeli. Niestety, zapomnieli o tym, że każde z nas ma osobną kołdrę (a wspominałam o tym ), a w komplecie od nich była jedna ogromna poszewka na jedną kołdrę :P No i tak trzy piękne komplety (aha, wymiary na nasze poduszki też były do niczego) przeleżały sobie ładny rok w szafie Aż w końcu je oddaliśmy komuś innemu
Stary 2010-12-07, 14:43   #441
czarownica778
Przyczajenie

Ja kupilam dla rodziców dobre winko + dobra kawa - zbiorowy prezent jest najlepszy
Dla rodzeństwa: ksiazka, zestaw kosmetyków do kąpieli - truskawkowe mniam mniam
dla dziadków: tradycyjnie czekoladki
dla Tż - jeszcze nie wiem, dlateo cieszę sie ze trafilam na ten watek to z pewnościa coś wybiore
czarownica778 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 14:57   #442
sloneczna33
Przyczajenie

Ja kupiłam kąpielówki. Miała być elegancka bielizna (którą nieraz i my dostajemy) ale ostatnio mój chłopak szedł na basen i marudził że ma jakies stare rozciągniete slipy i zapaliła mi się lampka Mozna kupić jakieś zagraniczne Aussiebum czy CK ale ja znalazłam coś na naszym podwórku za znacznie rozsądniejszą cenę i fajnie zapakowane, a jakiego mają modela nie podam linka ale poszukajcie sobie kapielówki Alpha Male, są naprawdę sexy
sloneczna33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 15:52   #443
igunia18
Zadomowienie

dla TŻ-a - portfel, perfumy, słodkości
dla taty - perfumy, sweter, śmieszne bokserki
dla brata - koszulka, puste płyty CD, słodkości
dla dziewczyny brata - bluzkę, kredkę do oczu, cień do powiek
dla babci 1 - zestaw klipsów z Avonu, korale
dla babci 2 - koc polarowy
dla prababci - album ze zdjęciami wszystkich wnuków (5) i prawnuków(9)
dla dziadka - zestaw do golenia
dla siostrzyczki - podusia (taka super mięciutka), 2 książki, słodkości
dla chrześniaka - samochód, zestaw do rysowania i malowania, słodkości
dla mamy - kolczyki, świecę zapachową, 2 porcelanowe kubki do kawy
dla przyjaciółki - nasze wspólne zdjęcie w ramce, list w którym opisuję za co ją cenie i uwielbiam
dla rodziców TŻ-ta - kosmetyki, zdjęcie moje i TŻ-ta w ramce
dla pieska - wieeelkie ringo
dla sąsiadek na które zawsze mogę liczyć - upiekę ciasteczka

i chyba to wszystko

Edytowane przez igunia18
Czas edycji: 2010-12-07 o 15:56
igunia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 20:52   #444
3mw
Raczkowanie

dla mamy: jeszcze nic, ale myślę nad tym
dla taty: nową golarkę bo nie chce mi sie już słuchać że ze starą ciągle jest coś nie tak
dla starszej: torebkę i zestaw kosmetyków
dla siostry: szalik, rękawiczki, zestaw kosmetyków
dla siostry: gre the sims 3
dla brata: gry: fifa i need for speed
dla Tż: NIE MAM POJECIA. najgorzej jest kupić prezent komuś kto ma wszystko to co chce...
Stary 2010-12-07, 22:52   #445
evanaeve
Zadomowienie

GG do evanaeve

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
A ja dalej was podpytuje gdzie są ladne portfele meskie skorzane, nie runujace kieszeni .
Ja rok temu kupilam mojemu TZ-owi skorzany portfel w empiku. Mieli najrozniejsze wzory damskich i meskich i byly pakowane w takie metalowe pudeleczka. Portfele sa z prawdziwej skory. Mojemu TZ-owi sie bardzo podoba Widzialam je znowu jakis czas temu.

Życie takie ma klimaty, że co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski
evanaeve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 10:18   #446
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evanaeve Pokaż wiadomość
Ja rok temu kupilam mojemu TZ-owi skorzany portfel w empiku. Mieli najrozniejsze wzory damskich i meskich i byly pakowane w takie metalowe pudeleczka. Portfele sa z prawdziwej skory. Mojemu TZ-owi sie bardzo podoba Widzialam je znowu jakis czas temu.
A cenowo jak mniej wiecej???

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 11:55   #447
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jozek1982 Pokaż wiadomość
Ja dałem mojej Teściowej na 60 tke taki duży obraz zrobiony ze zdjęć całej rodziny. Ale zdjęcia nie były takie zwykłe tylko takie jakby było naszkicowane na jasnym tle a później drukniete na płótnie tu koleś http://www.cudofoto.republika.pl/ robi to super znaczy z kilkunastu zdjęć zrobił coś na miarę drzewa genaologiczneo, wyszło super. na stronie nie ma tego w ofercie ale wystarczy mu powiedzieć i zrobi to naprawdę ekstra,

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Ja dałem ukochane obraz naszą karykaturę, super prezent koleś w necie przerobił nasze zdjęcia na karykaturę, takie szkic węgle to wyglądało, ale wyszło naprawdę super i oryginalnie, a później druknołem na płótnie chociaż wywołać jako duże zdjęcie i włożyć w ramkę też można tu podaje namiary na tego kolesia www.cudofoto.republika.pl na stornie nic nie ma o karykaturze ale wystarczy mu powiedzieć i bez problemu zrobi, naprawdę polecam niezapomniany prezent
Czyzby reklama

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 12:07   #448
Mrówaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sternchen_7 Pokaż wiadomość
Pomysł fajny, ale najpierw dowiedz się jakoś jakie jego kołdra i poduszka mają wymiary :P Rodzice mojego chłopaka mieli swojego czasu manię kupowania nam pościeli. Niestety, zapomnieli o tym, że każde z nas ma osobną kołdrę (a wspominałam o tym ), a w komplecie od nich była jedna ogromna poszewka na jedną kołdrę :P No i tak trzy piękne komplety (aha, wymiary na nasze poduszki też były do niczego) przeleżały sobie ładny rok w szafie Aż w końcu je oddaliśmy komuś innemu
Wiem jakie mają wymiary poduszki i kołdra

Jeszcze teraz przypomniało mi się, ze kiedyś TŻ napominał coś, że musi sobie jakiś fajny pasek do spodni kupić.. Chyba się poprzechadzam po sklepach i zobaczymy czy coś upoluję Tylko muszę zmierzyć jakiś jego stary pasek, żeby nie był za mały w obwodzie
Stary 2010-12-08, 12:11   #449
Sternchen_7
Zadomowienie

Cytat:
Wiem jakie mają wymiary poduszki i kołdra

Jeszcze teraz przypomniało mi się, ze kiedyś TŻ napominał coś, że musi sobie jakiś fajny pasek do spodni kupić.. Chyba się poprzechadzam po sklepach i zobaczymy czy coś upoluję Tylko muszę zmierzyć jakiś jego stary pasek, żeby nie był za mały w obwodzie
O yes, pasek zmierz, bo ja kiedyś TŻtowi pasek kupiłam, oczywiście za mały
Stary 2010-12-08, 12:39   #450
Mrówaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sternchen_7 Pokaż wiadomość
O yes, pasek zmierz, bo ja kiedyś TŻtowi pasek kupiłam, oczywiście za mały

Hehe
Ja już wymiary znam

Już chciałam wychodzić na zakupobranie, ale zaraz ma technik od kablówki przyjść bo coś nam się zepsuło...

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości