![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Witajcie
ja już w połowie listopada wpadłam w manie rozglądania się za prezentami swiątecznymi ![]() Więc kupiłam: 1.Dla taty: Płyty winylowe zespołu Bee Gees, Roxette - z jego młodości ![]() 2.Dla mamuśki: wisiorek swarovski serduszko w kolorze bermuda blue oraz trzy rodzaje klipsów do uszu ponieważ nie ma przekutych uszu. Też kupiłam na allegro. 3.Dla brata i jego żonki: myślałam o grze erotycznej :P ale się rozmyśliłam więc kupie im albo poduszkę z napisem z jednej strony "dzisiaj TAK kochanie" a z drugiej "dzisiaj NIE kochanie" albo książke Doroty Zawadzkiej o wychowaniu dzieci wiem,że ona by taka chciała bo mają bardzo niesforne dziecko...że tak określe ![]() 4. Dla chrześnicy: wózek dla lalek też kupiony na allegro ( ale chcielismy konia na biegunach ale juz nas wyprzedzili) 5. Dla TŻ jeszcze nie kupiony zastanawiam się nad spinką do krawata i mankietów, albo jakieś perfumy, albo oryginalne bokserki calvina kleina.... Dajcie znać co lepsze jeżeli chodzi o prezent dla TŻ i brata wraz z żonką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
Gra erotyczna pod choinkę, to tak raczej nie za bardzo, ja bym się na to nie odważyła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc dokupiłabym jednak coś dla brata, żeby nie czuł się "poszkodowany" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny
![]() Ja uwielbiam robić bliskim prezenty, a Boże Narodzenie to najlepsza taka okazja w roku. ![]() Zwykle kupuje prezenty dokładnie zastanawiając się co może komuś sprawić przyjemność, a przy tym jest obiektywnie ładne. W tym roku u mnie gwiazdka biedniejsza, niż zwykle, no ale ... trudno ;-) Więc tak: - dla taty: książka: Kapuściński "Non fiction" - dla mamy: mydełko L'occitane ładnie zapakowane, śliczne skarpetki z angorą (ciepłe, a mama to zmarzluch) + do tego dojdzie książka - dla siostry: biżuteria Juicy Couture - dla przyjaciółki: pachnące kule do kąpieli i podkład (stawia pierwsze kroki w makijażu) Dla swojego faceta planuje kupić skórzany portfel (ale nie chciałabym, żeby był zbyt drogi) - możecie doradzić sklepy, gdzie taki znajdę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
ja na razie kupiłam tylko TŻ - owi prezent bo wiedziałam co chce
![]() Jeśli chodzi o rodziców no cóż myślałam o kupnie serwisu obiadowego dla 6 osób... bo jakoś nie mam pomysłu co innego a to się przyda bo nasze talerze się poniszczyły od zmywarki. A dla rodziców TŻ- ta to szczerze powiem, że nie wiem co można kupić. Dziewczyny proszę powiedzcie co myślicie o prezencie dla rodziców i co bym mogła podarować przyszłym teściom ? Dla kuzynki myślę aby kupić jakąś kartę podarunkową, dla jej rodziców ładny wazon albo coś w tym stylu. Heh dla reszty nie wiem jeszcze, ale na szczęście jest trochę czasu. Najgorzej to będzie z zapakowaniem tych prezentów, zawsze planuje aby ładnie zapakować prezenty a później i tak lądują w torbie na prezenty bo nie mam do tego cierpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Ja mam ogromny problem z prezentem dla bratanicy...Okazało sie ze mala jest alergiczka i nie toleruje maskotek i tego typu zabawek
![]() ![]()
![]() Edytowane przez CherryS Czas edycji: 2010-12-03 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
o własnie co do perfum męskich, moze ktos polecic delikatny zapach? bylam w douglasie i nie mogłam sie na nic zdecydowac:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sądzicie, że pasuje TŻtowi pod choinkę kupić książke o masażu erotycznym? :P ogólnie to lubi masaż i nawet myslal o kursie masażu, wiec tak sobie pomyslalam "czemu nie" skoro nie mam innego pomysłu na prezent. Co Wy na to? PS. Wigilię spędzamy tylko we dwoje, wiec nie bedzie obaw, że to będzie krępujące otwierać taki prezent przy rodzicach np ![]()
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 Edytowane przez just_me Czas edycji: 2010-12-03 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym na pewno Ci się opłaci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Narazie mam już prezenty dla przyjaciółki, mamy i brata
![]() Mamie kupiłam super modną w tym sezonie czapkę połączoną z szalem tzw. tubę lub tunel w kolorze fioletowym ![]() Bratu kupiłam książkę Clarksona - kolejną już. A przyjaciółce zakupiłam Szeptem, pożyczyła kiedyś ode mnie i była zachwycona, jakiś czas temu wspominała, że chciałaby przeczytać drugą część. Więc wpadłam na pomysł, że kupię jej pierwszą część aby miała ją już tylko dla siebie, a drugą już będzie mogła kupić razem ze mną. Bo obie nie możemy się doczekać premiery Crescendo!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
dołączam się
![]() ja jeszcze prezentów świątecznych nie mam kupionych jak narazie, ale jutro wybieram się do galerii, także może coś tam ciekawego wypatrzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, mam problem z prezentem pod choinkę dla TŻeta...
Za kilka dni znajoma zrobi mi jakieś wysmakowane zdjęcie w bieliźnie i chce je wywołać w formacie A4, mam już kupioną śliczną antyramę ![]() TŻet jęczy mi już chyba od półtora roku, że chciałby w sypialni takie moje zdjęcie mieć więc myślę, że będzie zadowolony ![]() Tylko co do tego? Perfumy, zegarki, bokserki itp. odpadają bo już to wszystko po dwa razy dostał ![]() Poradźcie kochane ![]()
![]() |
#433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może kup mu jakiś fajny gadżet? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
ja to jestem prezentomaniaczka. Jak juz zacznę kupywac, to nie moge przestac. Dokupuję i dokupuję. Zawsze uważam, ze mam za mało, i przypominam sobie co kto jeszcze może chcieć, z czego się cieszyć itp.
np...dla TŻ mam 4 prezentów na gwiazdkę...dzisiaj dokupiłam kolejne. Z resztą rodziny tak samo. A w poniedziałek Mikołaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Ja jestem w trakcie kupowania prezentów... Więc tak:
Mamie kupiłam komplet biżuterii z Yes, kolczyki i zawieszka. Tacie kupiłam książkę o sztuce ludowej w Polsce. Siostrze chcę kupić zestaw do sushi (od razu byłby to wspólny prezent dla niej i jej TŻ), tylko nie wiem gdzie taki można dostać i, żeby nie był strasznie kosztowny, bo w necie to są za 150-200, a na tyle mnie obecnie nie stać :P Wiecie może gdzie można coś takiego dostać?? Przyjaciółce myślę, żeby kupić albo fajny termofor, albo taki zestaw kosmetyków do wanny w fajnych opakowaniach (takich w krowie łaty jakby porcelanowych w Rossmanie wiem, że można dostać) TŻ - z nim mam największy problem, nie mam pojęcia co mu kupić, dostał już ode mnie krawat, rękawiczki, trzy koszulki, portfel skórzany, pasek, bokserki, miśka, nasze zdjęcie, płyty vinylowe, jazdę na quadach, łańcuszek srebrny, zegarek i pewnie jeszcze kilka rzeczy, których nie pamiętam... I nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić... nie pali, nie gra w gry komputerowe, książki też odpadają raczej przynajmniej nie z tej okazji, perfumy planuje mu na urodziny kupić już droższe, a teraz kompletnie nie wiem co... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja dalej was podpytuje gdzie są ladne portfele meskie skorzane, nie runujace kieszeni . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hmmm gadżet... Ale on ma jakieś tam pendrive i tym podobne inne urządzenia użytkowe. A z takich zabawek itp. to go raczej nic nie interesuje... Zawsze perfumy i inne mazidła to jakieś wyjście awaryjne... ale chciałabym aby to było coś całkiem oryginalnego ![]() Muszę połazić po sklepach ![]()
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Ja jak narazie kupiłam siostrze zestaw do włosów z CHI, siostrze i szwagrowi klawiaturę, dla TZ planuje słuchawki, tata odtwarzacz mp3 i ładowarka do niego mamie wykupić jakiś zabieg w salonie odnowy
![]()
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
A co myślicie że oprócz tego zdjęcia i jakiś tam mazideł kupić TŻ ładną pościel do świeżo wyremontowanej sypialni?
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Ja kupilam dla rodziców dobre winko + dobra kawa - zbiorowy prezent jest najlepszy
Dla rodzeństwa: ksiazka, zestaw kosmetyków do kąpieli - truskawkowe mniam mniam dla dziadków: tradycyjnie czekoladki dla Tż - jeszcze nie wiem, dlateo cieszę sie ze trafilam na ten watek to z pewnościa coś wybiore |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam kąpielówki. Miała być elegancka bielizna (którą nieraz i my dostajemy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
dla TŻ-a - portfel, perfumy, słodkości
dla taty - perfumy, sweter, śmieszne bokserki dla brata - koszulka, puste płyty CD, słodkości dla dziewczyny brata - bluzkę, kredkę do oczu, cień do powiek dla babci 1 - zestaw klipsów z Avonu ![]() dla babci 2 - koc polarowy dla prababci - album ze zdjęciami wszystkich wnuków (5) i prawnuków(9) dla dziadka - zestaw do golenia dla siostrzyczki - podusia (taka super mięciutka), 2 książki, słodkości dla chrześniaka - samochód, zestaw do rysowania i malowania, słodkości dla mamy - kolczyki, świecę zapachową, 2 porcelanowe kubki do kawy dla przyjaciółki - nasze wspólne zdjęcie w ramce, list w którym opisuję za co ją cenie i uwielbiam dla rodziców TŻ-ta - kosmetyki, zdjęcie moje i TŻ-ta w ramce dla pieska - wieeelkie ringo ![]() dla sąsiadek na które zawsze mogę liczyć - upiekę ciasteczka ![]() i chyba to wszystko ![]() Edytowane przez igunia18 Czas edycji: 2010-12-07 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
dla mamy: jeszcze nic, ale myślę nad tym
![]() dla taty: nową golarkę bo nie chce mi sie już słuchać że ze starą ciągle jest coś nie tak ![]() dla starszej: torebkę i zestaw kosmetyków dla siostry: szalik, rękawiczki, zestaw kosmetyków dla siostry: gre the sims 3 dla brata: gry: fifa i need for speed dla Tż: NIE MAM POJECIA. najgorzej jest kupić prezent komuś kto ma wszystko to co chce...
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
A cenowo jak mniej wiecej???
![]() |
#447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#448 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze teraz przypomniało mi się, ze kiedyś TŻ napominał coś, że musi sobie jakiś fajny pasek do spodni kupić.. Chyba się poprzechadzam po sklepach i zobaczymy czy coś upoluję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe ![]() Ja już wymiary znam ![]() Już chciałam wychodzić na zakupobranie, ale zaraz ma technik od kablówki przyjść bo coś nam się zepsuło... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.