|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!
Cytat:
![]() ale chodzi Ci o gotowe paluszki rybne czy o filet ze sklepu? bo jeśli paluszki to to sama chemia jest więc zbyt zdrowe nie jest..no i panierka. lepiej kupić sobie filet i zapiec go w piekarniku,albo usmażyć (lepsza pierwsza opcja:P) na oliwie z oliwek..
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nie wiem jakim cudem, ale jakoś przeżyłam pierwszy dzień na SB ![]() I powiem Wam, że dość szybko dopadły mnie skutki braku cukru ![]() ![]() ![]() Nieźle, jak na 1 dzień....... ![]()
![]() |
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z czego zdajesz? Słuchajcie jest dobrze, poszło do przodu....umiałam wszystko co w notatkach, poszłam do gościa, on nas spytał z jakichś kosmicznych rzeczy....i powiedział "nic nie myślicie....ja wiem ze może tego nie mówiłem na wykładach, ale moglibyście trochę pomyśleć....Dam wam 3.0, to trochę nie fair, ale niech będzie." ![]() ![]() Jeszcze 3 egzaminy. EDIT: Silver, będzie dobrze, najgorsze są 3 pierwsze dni ![]()
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2009-02-02 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na tej dietce. Daje efekty - ja natomiast nie dałam rady sie jej trzymac, bo czesto nie miałam czasu naprzygotowywanie posiłków zgodnych z zasadami i musialam kupowac cos co bylo w sklepie - przewaznie wiejski serek, bo to było wolno. Jesli chodzi o serki wiejskie teraz, to jadam je zdecydowania rzadziej - przejadły sie baaaaardzo bleee ![]() Musze isc cos zjesc - nie jestem głodna tylko zołądek mnie boli... Jestem zestresowana i nie moge kompletnie nic jesc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wytrzymam te 3 dni ![]() A moje menu tak się prezentuje: I. omlet z 2 jajek z pomidorem, papryką i pieczarkami; zielona herbata II. 2 łyżki jogurtu bałkańskiego light (nie wiedziałam, że jest taki dobry ![]() III. sałatka grecka, którą popijałam zupą pomidorową ![]() IV. jogurt naturalny, 5 migdałów V. będzie serek wiejski lekki z papryką i Fit'Up-em; zielona herbata Nie wiem, czemu mnie rozsadziło ![]() Może niepotrzebnie popijałam sałatkę zupą.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki..
Ech, zawaliłam dzisiejsze koło ![]() ![]() ![]() ![]() Silver, nie poddawaj się, dasz radę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
wlasnie kupilam kostke rybna ;D smaze bez tluszczy ;p mysle ze bedzie zdrowiej=)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() BTW jesteś pewna że w 1 fazie można jeść jogurt? Mi coś świta, że nie....ale pewna nie jestem. A co do wytrzymywania: pamiętam jak mnie skręcało gdy przechodziłam obok budek z obwarzankami ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zjadłam sporą porcję obiadziska, muszę odpocząć i ruszyć pupsko na błonia, bo dawno nie biegałam. Jadłospis później. A wy produkujcie, piszcie dużo postów, żebym miała co czytać i wymigiwać się od nauki ![]()
![]() |
![]() |
#430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ups, zajrzałam do książki i napisane jest, że należy unikać jogurtów ![]() Nie mam zamiaru ich wykluczać ![]() Cytat:
![]() Jejku.......Ja chcę węgli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Noo, Wizaż jest strasznie wciągający, zwłaszcza w sesji ![]() ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2009-02-02 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
standardowo-polski i angielski + matma i geografia. wszystko rozszerzone:P
![]() |
#433 |
Zadomowienie
|
No to jedziemy z jadłospisem:
1) 10.00 serek z crunchy i pestkami dyni 2) coś po 13.00....drożdżówka z serem i makiem i herbata z sokiem i 1/2łyżeczki cukru ![]() ![]() 3) po 16.00- chińskie danie własnej roboty: chińskie warzywa z mięsem z kurczaka, w wszystko na oliwie i z mnóstwem przypraw- spora porcyjka, to tego trochę ryżu (tak na oko z pół szklanki ugotowanego) 4) 20.30 pół wieśniaka z pomidorem, papryką, sałatą lodową, odrobiną puszkowego groszku i fit upem. Z 3 łyżki buraczków (takich obiadowych- mamusia zapakowała cały słoik i muszę to jeść ![]() hmmm...coś mało posiłków mi wyszło, duże przerwy między nimi jak na mnie ![]() Ćwiczenia: -50 minut joggingu z rozciąganiem i rozgrzewką.
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
To i ja się podzielę jadłospisem:
1. dwie kromki razowca z dżemem niskosłodzonym, Inka z mlekiem (chyba, nie pamiętam już czy ją piłam ![]() 2. banan, butelka kefiru, Knoppers 3. znowu gołąbki, dzisiaj dwa małe, bo tylko takie zostały ![]() 4. mała porcja warzyw na parze ze sporą ilością sosu czosnkowego (jogurt, majonez, przyprawy), porcja mixu: tuńczyk + wieśniak + cykoria, nawet smaczne ![]()
![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie pierwsze dni są najgorsze, a potem to już nie ciągnie do cukrów ![]() ![]() No a ja wczoraj miałam dzień ściśnietego żołądka... Nie mogłam jeść... Wieczorem zjedliśmy miesko z ryzem i warzywami. Generalnie to kiepsko się czuję. CHyba pogoda mnie nastraja depresyjnie - do tego zmeczenie i wszystko widze w czarnych barwach ![]() Moje wczorajsze jedzenie niemal nie istniało, dlatego nie pokusze sie o wpisanie jadłospisu... Ale szukam jakichs przepisów, bo okazuje sie ze w kuchni sobie totalnie nie radze... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Oj.....Mama wzięła mój ukochany razowo-pełnoziarnisty chlebuś ![]() Brakuje mi cukru więc chyba się skuszę (coś mi mówi, że nie jestem stworzona do takich książkowych diet ![]()
![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
hmmm,ja wczoraj pochłąnełam:
1. śniadanie: chleb (zwykły,niestety) z serem zółtym i ketchupem, jedna kromka + zielona herbata 2. w szkole: jak wyżej, tylko dwie kromki złożone ![]() 3. obiad: ciut ryżu, a do tego sos koperkowy z kawałkami kurczaka, + marchewka i groszek 4. kolacja: pomidor, pół cebuli z przyprawami, w niby sałatce:P a potem jeszcze trochę zaprawionych ogórków z marchewką i cebulą, też taka sałatka ![]() jak na pirwszy dzień jestem zadowolona ![]() dziś poszalałam i na śniadanie zjadłam dwie małe kromki bułki kanapkowej z nutellą:P ale rano się tak nie odkłada, szybciej się spala węgle, więc można poszaleć ![]() muszę zrobić jakieś dietetyczne zakupy, bo rano nie ma co jeść ![]()
Utrwalam zrzucone 20 kg, bo chcieć to móc! ![]() Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2009-02-03 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Zadomowienie
|
A ja dziś zgrzeszyłam paskudnie...ale nie jedzeniem a raczej jego brakiem. Obiad zjadłam przed 14.00 a następny posiłek dopiero o 19.00
![]() ![]() Dzień wygląda następująco: 1) 10.00 jogurt z musli, miodem,kakaem i przyprawami 2) przed 14.00 z 2 małe ziemniaki, spora kupka buraczków, sałatka z pomidora, sałaty lodowej, odrobinki majonezu i z chrzanem, jajko na twardo. w przerwie 2 herbaty z sokiem imbirowym (b.słodkie) 3) 19.00 nieduża porcja wczorajszego chińskiego dania z ryżem, kanapka z twarogiem, sałatą, papryką i pomidorem, pomarańcza. nop, ale mój dzień jeszcze się nie kończy....właściwie się zaczyna ![]() Cytat:
![]() Co prawda każda z nas popełnia błędy, ale trzeba dążyć do ideału ![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Haha! Zaliczyłam wytrzymałość i budownictwo ogólne
![]() ![]() ![]() W ramach świętowania sukcesu zeżarłam w ramach kolacji całą pakę popcornu serowego, takiego z mikrofali ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chcę już piątek ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś na kolację był kurczak (smażony,na ciut oliwy,bez panierki) i na to szpiiiiiinak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#441 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za popcorn baty dostaniesz od żołądka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą...o tych kurczakach które my tu jemy właśnie się uczę ![]() Paskudna sprawa. EDIT: była sałatka z pomidora, ogórka kiszonego, cebuli, sałaty lodowej i twarogu z przyprawami. Już głupieje od tej nauki ![]()
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2009-02-03 o 23:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór, co tu tak pusto?
![]() Ja napisałam na wszystkie pytania na egzaminie aczkolwiek nie wiem czy dobrze. Okaże się w piątek ![]() Jeszcze 2 egzaminy. dzisiejszy jadłospis: 1) 8.00 serek z musli, miodem kakao i przyprawami 2) koło 11.00 bułka z pastą jajeczną i masłem- z uczelnianego bufetu. 3) 14.30 2 deski z twarogiem i dżemem light, 1 mały ziemniaczek od wczoraj. 4) przed 17.00 ryba po grecku (pstrąg) z kromką chleba, 1/2 pomarańczy 5) 21.00 pół wieśniaka z pomidorem,papryką, sałatą lodową, plasterkiem sera topionego light, przyprawami, ze 3 gryzy ryby po grecku ![]() Ćwiczenia: -prawie godzina biegania + spacer(powrót ze sklepu ![]()
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
dzem light ??? nie slyszalam o takim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiałam, czemu taka cisza tu panuje?
![]() ![]() Jeśli chodzi o dietę to dzisiaj średnio. Tzn od rana było okej, ale w drodze do domu wlazłam do spożywczaka i kupiłam słoik kremu waniliowego (tak jakby sama biała część Milky waya) nie wiem po co? ![]() ![]() ![]() Ćwiczenia coś ostatnio zaniedbuję.. Wczoraj w ogóle nic a nic się nie ruszałam. Ale po weekendzie planuje iść ze 2-3 razy na siłownię, wolny tydzień mam więc czas się znajdzie ![]()
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Hop,hop, jest tu kto?
![]() Dzisiaj dostałam paczuchę z hh ![]() ![]() ![]() ![]() Z dietką na razie tak sobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Wieki mnie nie było
![]() ![]() Dieta w trakcie sesji jest u mnie beznadziejna. Ostatnio było sporo węgli i baaaaardzo nieregularne posiłki:/ Ale o dziwo waga leci w dół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2009-02-05 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie moge - nastepna z hh ![]()
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze mnie to jest takie oto dziwadło ![]() ![]() Więc można powiedzieć, że hh to moja ostatnia deska ratunku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na szczęście powiem że jak już zeszły te pierwsze to później już się nie robiły. Cytat:
![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item539588294_hula_hop_an ionowe_kolo_nowosc_extra_ masaz.html A czy szał robi to nie wiem, bo jakoś nie mogę zmusić się do regularności ![]() ![]() Jutro egzamin a ja dopiero raz to przeczytałam ![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
widzę,że żadna nie ma czasu tu powchodzić
![]() ![]() idę zakuwać wos.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.