![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
jagoodka92 dziękuję. (; aa, i Twoje zabieram chętnie.
Coffi - dziękuję cieplutko. ![]() BoskaPanna - cieszę się, że pomogłam. babyrose - większość wymyślam sama. ale nie wszystkie. dzięki słonko. *; Abunee- Tyś moja BEZCENNA. Bezapelacyjnie za każdym razem mnie uwodzisz. ![]() mmmm. MOJA < 3 NieZTejBajki - Skarbieee, uwielbiam ( delikatnie mówiąc) MOJA < 3 ------------------ absurdów nie uznajemy. żegnam Was. wszystko przywodzi na myśl Ciebie. przy Tobie? gdzie to jest.... nieciekawie. nocami łykam łzy. zamierzam umrzeć. miłość szara. pusta i gorzko przepita... nie kaleczcie duszy człowiekowi ze szkła. tragicznie byle jaka. ' wierzysz jeszcze w stare baśnie? dotykasz, jakbyś bał się zranić. twój zapach mąci mi w głowie. nigdy nie wspominam tamtych chwil. jeszcze nie czas na toksyczność uczuć. stoisz i przyglądasz się. udajesz, że nie zauważasz... bezbolesny. koniec był bezblesny. nie chciałam, żeby ludzie źle mnie pojęli. przepraszam za miłość. sekwencja naszych ruchów. hm, płynne... ![]() bardzo bolesne rozstania. lekki czas przemijania. jeszcze wczoraj wcale nie patrzyłam w twoją stronę. wiesz, warto nadrabiać stracony czas. nasza nadzieja kiedyś legnie w gruzach, prawda? lepka maź. wypływa z mojego serca. wygląda jak...miłość? jesteś moim katem. fetyszem, jak żaden inny. łatwo dajemy się zwieść emocjom. życie na nas nie zaczeka. może jedynie odrobina przyszłości... wczoraj gesty nas zwiodły. palące od wewnątrz pragnienia. mógłbyś uwolnić od pokus. każesz zapomnieć. wiesz, że nie potrafię. samotne dłonie. zimne i zmęczone... gorzki smak rozaczarowań. brak satysfakcji... posmak wiatru. i słonych łez na wargach. nikt nie obiecał mi gwiazdy z nieba. los splata nasze dłonie. napływa krew do mych skroni. zimne jak marmur. z betonu twarz, zalana łzami. dłonie z porcelany. kruche życie na uwięzi... stale się mijamy. jak każdy, szukasz szczęścia w sobie. ofiara twoich słodkich kłamstw. boisz się żyć? z dłońmi obryzganymi bólem. na dłoniach narysuj mi siebie.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-01-05 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
* Zanotowała, by o nim nie myśleć.
* Kupiła 3 tabliczki czekolady. Wiedziała, że ją zostawi. * Czekała, aż zadzwoni, by móc powiedzieć, że go kocha. * Zostawiła mu uśmiech na stole, przy porannej kawie. * Zaufaj kolejny raz. * Chodź ze mną, pokaże ci niebo na ziemi.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Mój obecny:
Life is brutal. And sometimes kopas w dupas. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Czuła, że błądzi w ciemności: wybrała drogę, ale wciąż oglądała się za siebie, zastanawiając się, czy nie odczytała źle znaków, czy nie powinna pójść inną drogą.
-Czy to boli? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, zanim zdołał je powstrzymać. -Umieranie? Nie, w ogóle nie boli-Odrzekł.-to coś takiego jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. lodowaty powiew z serca. Ostatnie kłęby rozwiały się w jesiennym powietrzu. To może sprawić więcej kłopotu niż jest warte. już nie chcę tak dalej żyć. zmieniłam tor życia. mijamy się. od kiedy za szczęście bólem się płaci? tylko dlaczego ciągle musimy osobno iść?
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
`Wiesz, już nie rozumiem nic, już nic nie kumam, już nie umiem żyć, nie umiem być, już nie umiem czuwać... `Ja umiem unieść się na szczyt i uśmiech kryć. `Nie wiem co to rozsądek, tylko emocje mówią prawdę dla mnie. `Wczoraj byłem szczęśliwy, odpukać, dziś nie chcę kolejny raz sam siebie oszukać. `Pan władza jest uprzejmy, pan władza ma pistolet, może strzeli mi w plecy za to że tu z piwem stoje. ;D `Zamknij mi brata za blanty, daj mu duży wyrok, bo te blanty napewno dziś kogoś zabiją. `A w tych blokach jest zło, którego ty nie zabijesz. `Sztuką jest umieć przegrywać, ta, co tu ukrywać? Co dzień los kogoś wyzywa... wygrywasz, albo się zrywasz. `Lecz sztuka polega na tym by przyjąć stratę z pokorą. `Czasem jedno słowo wykracza ponad to, co oznacza. `Każdą porażkę obracam w sukces. `Przepraszam przyjaciele, że tyle ze mną spraw, że tyle razy musieliście brać mnie za kark. `Zabrali mu słońce, pie**olone słońce, tak radosne i tak gorące. `Miłość i nienawiść to dzieci niewoli, wydane na świat dla lepszej kontroli nad ludźmi, którzy muszą mieć podziały, bo bez nich świat zrobi się zbyt szary. `Mam ochotę tańczyć albo patrzeć jak to robisz ty. `Piję whisky z colą na dobry początek, i dzwonią telefony jak co piątek... `Zatańczyć na szczycie świata i pie**olić straty. `Mamo nie zamykaj dzisiaj drzwi, bo późno będę. `Dobrze, że nie chcesz ze mną być, bo nie chcę nic na stałe. `Tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć, jest tylko hajs, seks, hajs i trochę brudu. `... reszcie mówię nic prócz tego, że się znamy. `Mogli mieć w życiu, co chcieli, ale im zabrakło jaj. `Powiedz coś więcej niż - 'nie jestem jedną z tych'. `Przynieś mi osobowość, a nie wstyd. trochę hip-hopu (;
#426 |
Raczkowanie
|
coś ode mnie.
___ i prośba ! opisy o tym, że mnie najzwyczajnie wku_wia. widzę co ona robi. specjalnie ? że zagryzę. albo coś w stylu, że mi jej żal. [wiem, żałosne. ale najwyraźniej tak trzeba ?] Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-01-05 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
JEJ !! SLICZNE OPISY !! kradne ![]() masz cos jeszcze w tym stylu? z hip hopu..? 1. kiedy składasz obietnice, później ją łamiesz - NIENAWIDZE 2. Przyjacielu.. powiedz ku*** jak mogłeś?! 3. Trzymaj z tymi którzy są, pamiętaj o tych których brak, ufaj tym, którzy są przy Tobie cały czas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Konto usunięte
|
olcia_tg . więcej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
cd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Mój ulubiony...poprawiający nastrój... wyjątkowy dla wtajemniczonych ...
![]() ![]() " ... Dokoła widzę zmór rotyli..." hehe ![]()
#431 |
Raczkowanie
|
pewnie masę tego mam, bo kocham hh.
ale to jutro, dziś już nie dam rady.
#432 |
Raczkowanie
|
cd.
Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-01-05 o 21:15 Powód: bo tak. o! |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Marudziara
|
Cosik własnej konstrukcji
![]() Sama lecz nie samotna... Królewiczu gdzieś zaplątany odezwij się Jak dzień i noc powracam do tamtych chwil... Jak w góre i w dól kontrastów między nami mur Kiedyś razem ...dziś kazde z nas inny obiera kierunek Moje skrzydła odleciały razem z Tobą... Twoje oczy działają na mnie jak magnes ,.,,Tylko bądź tu ze mną ![]() Twoje oczy jak laguna marzeń stają się dla mnie jedynym krajobrazem ![]() Śliczniusie macie opisiki dziewczynki ![]()
#434 | |
Raczkowanie
|
podoba to mało powiedziane. <3
Cytat:
a właśnie że dobrze ![]() Wtedy paloną kawą pachniało w kredensie. musiałeś o niej słyszeć . kochała jak nikt. moda nakazuje nienawidzić . przypomniała sobie coś ważnego. zarzekała się że nikogo jeszcze tak jak jego. widziałam kiedyś kobiete w sukni czerwonej , jak tęskniła. pięciostopniowy mróz,a ona naiwna czeka. szklane oczy mieli. odtrąciła mnie, a ja dla niej wszystko. jej serce rozpalała tęsknota za kimś, kto na nią czekał. miała prawo żyć . miała prawo umrzeć. czerpała nadzieje ze studni. brak weny.
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. ![]() Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-01-05 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
dawałam Ci za mało szczęścia.?
ale nie musiałeś mi go całkiem odbierać. zagubiona w potoku słów, które co dzień jej dawał. widziałam Go. był w fatalnym nastroju, ale nadal czarujący. dla mnie już nie istniejesz.
#436 |
Raczkowanie
|
Witam cię, dniu niewdzięczny, tu, po tej drugiej złej stronie tęczy.
nic nie może przecież wiecznie trwać .. co zesłał los będzie trzeba stracić nic nie może przecież wiecznie trwać .. A zdarza się. po prostu taki dzień.. jestem inna, niż inne. ludzie rozmineli się z wartościami. na sercu zwykle noszę Twoją twarz w Twoich ramionach, nieba czuję smak. ja mam to we krwi. ze mnie nie drwi. po ch*j się dziwisz. życie to nie biling. doceń ulotność chwili. zabiłam w sobie nienawiść do wszystkiego wokół przeszłam przez ten syf prosto centralnie środkiem. Tylko po to.. by od dna się odbić i wziąć rozpęd. Doceń. Delete me. mówią na nią dziwka a tak naprawdę zazdroszczą wiem dobrze czego chcesz. Powiedz mi sam jaki masz plan zabierz mnie tam. może o tym tylko śnić. nie ma nic za darmo. _____ aaa, i dziewczyny pisały, że wątek schodzi na psy.. tak. zgadzam się.. i jedna dziewczyna { Meggie93[ ![]() ![]() dziękuję za uwagę. ![]()
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
envious - z dnia na dzień zadziwiasz mnie coraz bardziej .!
![]() ![]() stałam. i kurczowo trzymałam się za poręcz. on . mówi gdzieś dokładnie obok . nie słyszy nic, mimo starań. słabnie moja wiara. wbrew logice i na przekór światu. on - zwrócił uwagę mą - powiedzmy - w sedno życia. wystarczy tylko chęć. jesteś jak baterie - dajesz mi energię . chwila wytchnienia. tam gdzie klimat jest najlepszy. każdy taniec to nowe doznanie. za nic nie potrafiła przypomnieć sobie jego twarzy. dysponując nieskończonym ciągiem życzeń. chleb szczęścia posmarowany z obu stron. nagle zanurzyliśmy się błogo w naszym małym, lecz doskonałym kawałku wieczności. ciesz się życiem. ono jest fenomenem. -Ona jest taka myszowata. -On też jest myszowaty, w wolnych chwilach mogliby zajadać się serem. w tym roku jestem gwiazdą. a kim będę w następnym .? -lubię raczej mężczyzn dobrze zbudowanych, młodych i atletów. -świetnie. jak do mnie jutro wpadniesz, zrobię najpierw kilka pompek.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _____________ 'Więc nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem, co pada na Twoje włosy i na Twoje ręce.' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny'*
Za***iste opisy. Piękne, powalające, dobrem i złem ociekające bym mogła rzec;D
Dopiero zaczne to wklejac moje ale teraz tak na szybko laski. Wielka prosba. W****il mnie pewien gosc. Raz zrobilam cos nie tak, co ku**wa w ogole nie powinno go interesowac, a on zmienil tak nagle do mnie stosunek. Z podziwu, zszedl na traktowanie mnie jako pustej laski i smieje mi sie , ale niestety nie w twarz ale za plecami. Taka kupa gówna. I teraz chce sie przynajmniej wyrzyc na opisach, pokazac mój gniew i pogardę. Jutro zalatwie to inaczej, ale na dzisiejszy wieczor bądź jutrzejszy ranek. Co dziewczynki, dacie rade wczuc się w gniew i śmiech zarazem? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Marudziara
|
Chcieć to znaczy móc .....a ja baaaardzo chcę Ciebie i Ty o tym wiesz
![]() Jak Misio i Misia ,jak Flip i Flap ja pragnę do Ciebie mimo dzielących nas lat ... Nie bój sie mnie ....ja niegryzę ![]() Cosik na dobranoc ![]() Śpij - zamknij oczka - śnij, a ja będę Twym aniołem, Kilka znalezionych wierszyków na Dobranoc ![]() Czas zabawki już odłożyć, na poduszkę główkę złożyć, a do snu Cię utulę, mówiąc że myślę o Tobie słodko i czule. Dobranoc ![]() Wiesz "gwiazdeczka" Tobie dzisiaj Piękną bajkę wnet opowie Swoim szeptem czarodziejskim Porwie Cię w krainy nowe nastała słodka cisza, która wokół Cię otacza. Ale jak trochę bardziej się wsłuchasz, usłyszysz jak śpiewam dla Ciebie kołysankę. Bezsenne noce bez Ciebie. Myśli krążące po niebie. W nadziei i oczekiwaniu. Kocham Cię mówiąc to w jednym zdaniu. Ciepła kołderka, ciepła poduszeczka, zapraszam Cię do mego łóżeczka, przyjść nie możesz ja o tym wiem, niech Ci się więc przyśni o mnie piękny sen. Świerszcz swój koncert zakończył. Króliczek pracą się zmęczył. Nawet rybki w wodzie poszły spać. A ja na dobranoc chcę ci buzi dać. Dobranoc ![]()
#441 |
Rozeznanie
|
zatonąć w innym świecie
Nieważne czy jesteś dzieckiem czy też może patrzysz na dzieci swoich dzieci. Nieważne czy jesteś po ślubie czy dopiero szukasz swojego światełka. Nieważne czy masz bliskich obok siebie czy może są daleko. Nieważne, to wszystko jest teraz nie ważne. Na pewno nieraz przeżyłaś piękne chwile, a czasem miałaś gorsze dni. Śmiałaś się ze słów takich jak przyjaźń i miłość, ale ich potrzebujesz. Najważniejsze abyś miała pewność, że jest ktoś kto Ciebie rozumie. Bo jeśli będziesz sama, Twoje życie urwie się jak ten wstęp... Hey, słyszę Twój cichy śmiech... Kiedy już zapominam ranek Ponieważ dzisiejszej nocy my dwoje jesteśmy najważniejsi I parę z moich ostatnich dialogów ze znajomymi. Jakiś taki okres... -No to co ja mam teraz zrobić...? -Powinieneś mnie przytulić najmocniej jak potrafisz. Powiedzieć, że bardzo mnie kochasz i żałujesz tego co było. Pogładzić mnie po włosach i poprosić żebym już nie płakała, bo nie możesz patrzeć na moje zaszklone oczy i mokre policzki. -Ale przecież Ty wiesz, że Cię kocham i... -Ale podpowiedzi się nie liczą... -czuję się zhańbiony, -zhańbiony? dlaczego? -bo to największa hańba dla chłopaka, gdy dziewczyna przez niego płacze. -Dlaczego nosisz krzyżyk na szyi? Jesteś tak mocno wierząca? -Nie. Ten krzyżyk nie symbolizuje śmierci Chrystusa na krzyżu i jego upadku. -A co symbolizuje? -Mój upadek... -Dlaczego Ty zawsze jesteś taka pyskata?! -Bo jestem żółwikiem. -?!? -Ktoś mnie tak kiedyś nazwał. Żółwie mają twardy pancerz, przez który bardzo ciężko się przebić. Unikają w ten sposób zranienia. Jednak gdy się ich tej skorupy pozbawi są bezbronne... Tak samo, gdy ja zrzucę moją skorupę twardej i cynicznej laski. |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
BAN stały
|
` Wciąż udajemy, bo nie chcemy widzieć tych szarych łez
Wciąż udajemy, bo nam dobrze jest tutaj żyć... ` Podaj mi swą maleńką dłoń Weź marzenia i ze mną chodź Pójdziemy do raju, tam nie będzie ci źle Podaj mi swą maleńką dłoń Weź marzenia i ze mną chodź Pójdziemy do raju, tam nie będzie ci źle, tam nie będzie ci źle ... ` Wszyscy ci bardzo pomóc chcą Dużo mówią nie robiąc nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślisz, że to coś da? Wątek też śledzę od nie krótkiego czasu... I takie pisanie żeby coś zrobić nic nie da... co raz to będą przychodziły nowe i nowe i nie będą do tego się stosowały... Moim zdaniem to nie ma sensu. Już nie jedna mówiła o zmianach, o jakichś regułach, dało coś? Bo nie przypominam sobie. ;p Jeżeli już chcecie uniknąć próśb to po prostu nie odpowiadajcie na nie. Jeżeli je zignorujecie, próśb nie będzie, takie jest moje zdanie. ![]() ~*~ pe.es. a no i chciałabym dodać że opisy dziewczynki macie naprawdę BOSKIE. Kradnę i kradnę i nakraść się nie mogę. ![]() ![]() ~*~ Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni.' Potrzebuję cię mieć gdzieś, nie przy sobie, ale dla siebie.' zalana szczęściem, że nareszcie już tu jesteś.' Tego nigdy nie pokryje rutyny kurz.' Po prostu bądź przy mnie i 3m mnie za rękę.' Łza zamieniona w sopelek lodu.' A rano budzę się z myślą, że to tylko zły sen.' Zero zaufania-proste to.Nic do dodania-sam wiesz co.' wiem, że do Ciebie przyjdzie też dzień, który wzbudzi w Tobie moc.'
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-01-05 o 23:15 Powód: masło maślane. ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Smutno było...
więc ode mnie lekko na zabawnie ![]() Kobiety mogą uczynić milionerem tylko faceta,który jest miliarderem ![]() OFERMA - facet, którego żona i kochanka mają okres w tym samym czasie. Lepszy zły kochanek, niż dobry impotent ![]() Miłość jest jak labirynt - zawsze się w nim gubisz |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
* Często się dziwiła, dlaczego ją kochał.
* Będziemy parą tak idealną i wyśnioną. * Tylko ze mną możesz być szczęśliwy. * Nie wierzę w przypadki. * Nie zatrzymasz mnie przy sobie. * Tylko w twoich snach. * Nigdy nie mów dość. * Szukaj mnie cierpliwie, dzień po dniu. * Nie zniechęcaj się tak łatwo. * Płakała stojąc przy oknie i samotnie sączyła czerwone wino. * Otwórz butelkę czerwonego wina. Uwiedziesz mnie dzisiaj.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
tekst Anity Lipnickiej.. może Wam sie przyda ![]() "Pokochałam Go bezmyślnie i naiwnie Pokochałam Go zachłannie i bezwstydnie Za ten uśmiech zdziwionego światem chłopca Za dwie iskry roztańczone w jego oczach Nie myślałam o tym, że kiedy w progu zjawiał się żeby dzielić ze mną czas gdzieś Go bardzo było brak Pokochałam Go za mocno, za odważnie Pokochałam niebezpiecznie, nieuważnie Mimo winy, mimo woli, mimo wszystko Byle tylko mieć Go obok, by był blisko Nie myślałam o tym, że gdy rozgrzewał serce me gdy zabierał mnie do chmur czyjeś serce ranił nóż Pokochałam choć nie miałam tego w planie Co się stało już się nigdy nie odstanie Dzisiaj modlę się co noc o zapomnienie Dziś wyganiam z mego domu jego cienie Bo dziś myślę o tym kimś kto utracił wszystkie sny Gdy ja śniłam o nim sen który nie mógł spełnić się..." |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
A to mój wczorajszy opis:
Śnić sen, najpiękniejszy ze snów(...) Iść tam, gdzie nie dotarłby nikt.
![]() |
#449 |
Marudziara
|
Chcesz klucz...? wykaż się pomysłowością, poznaj mnie ale nie oceniaj, tylko zrozum
Zaopiekuj się moim sercem,Bo nie mogę Cię prosić o więcej.. I skończyło się,ale coś, co się zaczyna nigdy się nie kończy... Chce kiedyś być z Tobą pośród cichej burzy,chcę kiedyś być z Tobą pośród płatków róży. Gdy Ciebie nie ma słońce me gaśnie a gwiazdy nie mają siły aby się zapalić... Kłopot w tym, że kiedy człowiekowi za bardzo zależy, to wszystko czuje dwa razy mocniej... Nigdy nie przegap okazji, aby powiedzieć komuś, że go kochasz! Miłość to wdzięczność bez granic, za wszystko i za nic... Gdy się kogoś kocha, wolność nie znaczy zbyt wiele... Alkohol konserwuje wszystko, z wyjątkiem: tajemnic i honoru Życie jest jak sprężyna. Im bardziej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył.
#450 |
Marudziara
|
Kilka znalezionych cytatów może komuś sie przydadzą
![]() Serce kobiety to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca. - Carlos Ruiz Zafón, Cień wiatru Jeśli chcesz się poznać, to spójrz jak żyją inni; jeśli chcesz zrozumieć innych – zajrzyj we własne serce. - Friedrich Schiller Kochać, nie znaczy grać na pieszczotę, bo czas pieszczoty szybko przemija. Kochać, to znaczy z serca tęsknotą przetrwać najcięższe życia godziny! Miłość jest pełna pułapek. Kiedy chce dać znać o sobie — oślepia światłem i nie pozwala dojrzeć cieni, które to światło tworzy.” - Paulo Coelho ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.