![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: przespałam się z chłopakiem przyjaciółki..
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mnie to obchodzi kto z kim do lozka chodzi, czy jest pod wplywem alkoholu, narkotykow czy zelek haribo. Dopoki nikogo nie krzywdzi nie mnie oceniac czy robi dobrze czy zle. Zacznijcie sie ludzie bardziej interesowac swoim zyciem niz ocenianiem KAZDEGO postepowania innych (bo to, ze autorka zrobila swinstwo spiac z facetem kolezanki jest oczywiste. Ale ze postapila zle tracac dziewictwo z kims tam nie powinno byc w tym watku rozpatrywane i az tak doglebnie analizowane ![]()
![]() |
#423 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wątek zamykam na prośbę autorki.
Wywiązała się tu niezła nagonka i widzę, że kilka osób się zapędziło - szczególnie od kiedy autorka przestała mieć możliwość odpowiedzi. Tak, to właściwie trochę takie kopanie leżącego, szczególnie że dziewczyna już sama siebie skrytykowała na wstępie, a dostała taki ochrzan, jakby kogoś zamordowała. I tak oto, miło i spokojnie, zaczęliśmy nowy rok na Intymnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dodam jeszcze, że niestety nie mam czasu dokładnie przejrzeć ponad 400 postów w tym wątku (sesja się zaczyna, sesja...), ale będę reagować na posty zgłaszane do mnie (może być na PW, bo nie wiem czy w zamkniętym wątku można zgłaszać ZP)) również po zamknięciu go. Więc jeśli ktoś pamięta post wart oznaczenia czerwoną/żółtą karteczką, zapraszam do mnie - obiecuję, że się przyjrzę.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-05 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.