|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
Onaaa, a co na to Twoj mąż?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
zima biegalam na hali, teraz biegam na normalnych, pisakowych drogach, dla mnie jest ciezko pokonac 600 w takim czasie, bo do mety dobiegne, ale nie tak szybko...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
O kurcze, ławeczka ma ma 30cm? te co ja mierzyłam miały 28 więc chyba jeszcze 'podkręcę ' swoją
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
eh no moj maz mnie bardzo mobilizuje, pilnuje zebym trenowala, czasami jak robie pompki to soi nade mna jak kat krzyczy: NIŻEJ! NIŻEJ! heheh
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- e tam 2 cm w ta czy w ta nie robi roznicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a jak ze skokiem u Was? niby banalna sprawa, hop i lądujesz na materacu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
kopertę chyba najgorzej ćwiczyć bo tam przydałyby się słupki a skąd je wziąć? ja kładę na swoim trawniku jakieś przedmioty z domu i biegam między nimi ( a za mną mój pies, koty i dzieci) i oczywiście wprawiam w osłupienie sąsiadów
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- dodam tylko że moje dzieciaczki jak słyszą że znowu jedziemy na stadion dostają alergii i wysypki, też juz mają dość kiblowania na stadionie bo mama musi pobiegać. Ciągle mnie pytają kiedy wreszcie pojadę na ten maraton he he ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
Ktoś sie pytał o prysznic po sprawnościowym, oczywiście jest i można się wykąpać na rozmowę kwalifikacyjną raczej niezbyt iść spoconym
![]() Edaf jeśli chodzi o pytania na wariograf, nie ma standardowych one są układane do każdego osobno, układa je psycholog czytając to co napisałaś w odpowiedziach na pytania wcześniej u niego. Ewentualnie dwa trzy standardowe (czy brałaś narkotyki więcej razy niż napisałaś wcześniej, czy pisałaś prawdę w ankiecie w pytaniach) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
chaoz oj to chyba nie psycholog uklada pytania do wario, skad ty w ogole to wiesz?????? juz to to jest chyba jakas bzdura!
dziewczyny, a ile razy zrobicie ugiecie na laweczkach? i ile pompeczek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
Do Onaaa: Ja po 3 tygodniach codziennych cwiczen doszlam do 18 pompek, ale przy 3 ostatnich myslalm ze oczy wyjda mi z orbit
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
ja na pompkach polegne bez dwóch zdań, wycisne może 5 i więcej nie ma szans na wet po 3 tyg. walki nad nimi. ale i tak są postępy bo na początku to w ogóle jakaś farsa była...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jedno moge Wam poradzić; jeżeli chodzi o skok w dal, to nie róbcie tego w domu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Do Eleonore ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
potwierdzam to co mówi Katiusza, skok w domu może grozić śmiercią
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- a jak się trzeba ubrać na testy pisemne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
o chryste... 18 pompek... pozazdrościć... mogę Was dziewczyny zapytać o przybliżony wzrost... ? Może po prostu muszę więcej ćwiczyć te pompeczki a z bólem dłoni to fakt, boli w okolicach nadgarstka. na egz. robi sie je na podłodze więc miękko nie będzie. ustawiacie dziewczyny dłonie pod mamym ramieniem czy nieco niżej bo ja juz zdążyłam zapomnieć prawidłowe ustawienie... paranoja!
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- miało być: samym ramieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Ja mam niecale 170 cm
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Rozstawiam ręce na czuja,ale na stronie KGSG jest filmik, mozna sobie porównać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Hello Kobitki
![]() ![]() ![]() Sprawa że szkółką wygląda tak: -na kartce którą otrzymaliśmy o II etpie piszę że planowane szkolenia odbędą się w terminach listopad/grudzień ![]() -o drugim terminie II etapu (tego niby wakacyjnego) nic nie wiedzą - ponoć pieniądze na badania w moim oddziale są i po egz najszybciej trzeba przyjechać po skierowanie -zapytałem o szkółke na wakację to odpowiedzieli że oni nic nie wiedzą na ten temat a nawet o tym listopadzie czy tez grudniu ponieważ to jest tylko przewidywany termin przez nich to nie jest nic pewnego może być nawet dużo później -z tej racji że maja pieniądze na badania mają sie starać o przyszpieszenie wysłania Nas na szkolenie ale podobno w-wa wszystkie te prośby odrzuca do czerwca aż odbedzie sie ta nowelizacjia budżetu i wtedy sie wszystko okaże. ![]() Tkaże troche dziwne info no ale poczekamy jak sie zda to nie ma wyjścia. Z mojego oddziału jedzie 33 osoby tylko to chyba nie duzo + podlaski to nawet pewnie 100 nie bedzie. Jedziemy samochodem a tak wogole to spoko ludzie dzisiaj byli oby wszystcy tacy byli ![]() ![]() ![]() A Wy kiedy się wybieracie??? my planujemy dzien wcześniej i coś do spoania załatwić ![]() ![]() EDAF napewno nie można papierów składac do Nadbuanki??? mi sie wydje że możńa bo dzisiaj chyba była grupa w gajerkach i dziewczyny na rozmowie. Także dziewczyny ćwiczyć bo mało osób będzie to trzeba się wykazać ![]() ![]() Mi tez sie udało wszystko na max oprócz skoku 5cm mi zabrakło ;/;/;/; ELEONORE pewnie sie poznamy bo chyba nikt więcej niemaca nie bedzie zdawał hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Szwaku gratulacione kondycji
![]() ![]() ![]() a co do cwiczen to cholercia jak pisalam wczesniej cwicze codziennie ale pompek robie coraz mnie chyba ze zmeczenia... ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- eleonore ja mam wzrostu caaaałe 162 cm ![]() a bol nadgarstka minie, mi tez strasznie bolało jak zaczynałam cwiczyc, ale na upartego cwiczylam dalej i reka sie przyzwyczaila. Teraztymbardziej trzeba cwiczyc, bo jak przestaniecie i przed samym egzaminem znowu zaczniecie to bedzie wam bol dokuczal na egzaminie!!! wiec dziewczyny walka jeszcze raz walka ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- kurde no a o angielskim nikt nic nie pisze ze zdaje z tego przedmiotu ! to co ja sama mam byc!!!!!???? Edytowane przez Onaaa23 Czas edycji: 2009-05-08 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Onnna tzn tak z tymi pompkami pytałem to mówili że jak kto chce no ale żeby mi było też zbyt szeroko rąk. był jeszcze gościu co oblał ostatnio i mówił tez że jak kto chciał to robił ale on był w koszalinie a co tutaj będzie to dopiero sie dowiemy
![]() No ta z tą szkółką jest nic nie wiedzą może uda im się wyłudzić pieniądze i wtedy by wcześniej zrobili no ale znając życie to jeszcze sie dlugo to wszystko pociągnie ![]() ![]() Dostaniesz nowych sił na egz heheh także zrobicie te pompki ![]() i buty ważna sprawa na koperte strasznie duzo ludzi traciło na zakrętach bo hamowali i jechali troche i nie bylo jak sie odbić z zakrętu.a najlepiej to jak nam gościu powiedział żeby sie nie ślizgać tylko biegać nawet wolniej to i tak się mniej straci ![]() ![]() Aha jeden gościu miał trampki takie czarne hehe napewno wszyscy je znają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- wszyscy anglik i ruski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
no tak, ale ten gosc k torym mowisz zdawal w koszalinie a teraz beda w ketrzynie, tam sa ostrzy wfisci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
SZWAKU ja od kilku dni poważnie zastanawiam się nad anglikiem... z niemcem nie jet dobrze a ludzie mówią że anglik jest dość łatwy na egzaminie... sama nie wiem co robić waham się.
KATIUSZAAA pisałaś że po trzech tyg. doszłaś do 18 pompek. Napisz prosze ile robiłaś przed tymi trzema tygodniami. Ja mam 175 cm i uwierzcie że nie łatwo przy tym wzroście namachać kilkanaście pompek zwłaszcza że nigdy wcześniej tego dziadostwa nie robiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
Eleonore, przez pierwsze 3 dni, to ja jednej nie moglam zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() Sprawdz ten system i napisz jak Ci poszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny ja (BIOSG) mam 160cm a te pompki to zaczęłam ćwiczyć zaraz po rozmowie qwalifikacyjnej i to fakt nie było łatwo. czy egzamin pooprawkowy można zdawać tylko jak się obleje wf? czy z innego przedmiotu też?
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
ELEONORE oj no co Ty jakoś tam będzie ja pozwanie z ręką na sercu nic nie wiem z niemca
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- strangergirl----------w przypadku nie zdania jakiego kolwiek z egz z II etapu można powtarzać ale cały proces II etapu od nowa pod warunkiem jeżeli Cię dopuści komendant z Twojego Oddziału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
dokladnie, mozna powtarzac cały II etap (tzn za zgoda Komendanta), jesli np zdasz wf i jezyk a wiedze oblejesz to od nowa wsio lecisz. Oł siet dzien za dniem umyka, a w głowie wiele nie przybywa masakrisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie, przegladalam te testy jezykowe, jaki to jest poziom?A1, A2, B1, B2 itd?
Do Szwaku:moze Cie przetestowac z niemca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Katiuszka nie ma takiej potrzeby bo i tak nie zdam nawet u Ciebie niemca hehe vo innego to może bym i zdał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
ha ha ha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
spoko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- dobra ide ja odpoczywać po ciężkim dniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
steskniles sie szwaku za rekrutem
![]()
#449 |
Raczkowanie
|
No brakuje mi trochę wykładów z prawa
![]() kurcze to nałóg to forum hehhe już mi literki z klawiatury znikają :P ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
Dzieki Szwaku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.