|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zreszta takie narzucanie jest bezsensu, jak byoam swiadkie to za mnie tez nikt nie decydowal, kupilam jasnozółtą sukienke, na ramiaczkach, do ziemi... a teraz ja soie moge zalozyc na swoje poprawyby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#422 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
bo ja tez mam bez ramiączek, ramiaczka w sukniach slubnych mi sie nie podobają. I do tego nie mam wiązania tylko zamek ehh
|
|
|
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!!
![]() nie było mnie zaledwie kilka dni a Wy już założyłyście nowy wątek ![]() ![]() jestem w szoku kiedy ja to nadrobie ![]() a swoją drogą troche sie wydażyło przez te kilka dni I kupiłam już suknie |
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiadomo, że nigdy nie przewidzisz co się może stać, a ciężko wypróbować suknię jak się będzie sprawdzać podczas całonocnej zabawy ![]() Ja za to ostatnio widziałam płytę z wesela, gdzie Pannie Młodej zepsuło się to coś (sznureczki chyba) do podpinania trenu. Tren miała bardzo długi, więc nie pomagało podpięcie agrafką i cały czas trzymała go w ręku, to dopiero masakra ![]() Jednym słowem, można się czasem nieźle namęczyć z tymi kieckami ale czego się nie robi dla spektakularnego wyglądu
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
ja przymierzałam bez ramiączek i jak są dopasowane dobrze to nic sie nie zsówa. A jak gorset jest wiązany to wystarczy mocno związać. i nie spadnie na pewno
|
|
|
|
#427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ubierasz sukienke, zapinasz na plecach 3 gmkowe paski na zapicie takie jak w biustonoszu i one swietnie trzymaja suknie, bo sa opiente mocno na plecach, a potem zapina sie zamek, jesli czegos takiego nie masz to a przymiarce poprosc o wszyscie, super sprawa, iwonce nic nielecialo ,a muze przyznac ze przez chorobe schudla sporo i sukienke miala ciut a duza, a wogole jej niepodonoscila.. Cytat:
|
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Emilia dobrze, że jej całkiem nie opadło, widziałam kiedys takie zdjęcie w necie, krażyło po mailach w swoim czasie
Edytowane przez ladyinred85 Czas edycji: 2009-01-08 o 10:25 |
|
|
|
|
#430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale chyba krawcowa powinna zrobić takie przeróbki, żeby leżała idealnie...Moja jest na mnie troche za mała, ale do lipca jeszcze schudnę. Mi mają wszywać w gorset właśnie jakąś taśmę podtrzymującą, żeby suknia na górze się dobrze dopasowała....a jak będzie w praktyce, to się okaże "po" weselu
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam sukienkę na zamek i na pewno będę chciała jakieś doczepiane ramiączka lub szelkę.
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie pokazuj ![]() Dziś czuję się już lepiej ale w ciągu 42 godzin zjadłam tylko miseczkę kisielu wczoraj o 18 i dziś rano jeden serek Acvtivia . Muszę iść na zakupy i zrobić obiad. Kliwia dziś robię zupkę porową pierwszy raz
|
||
|
|
|
#434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pokaz ja tez swoja kupilam i moja jest w salonie szyta wiec przymiarka w kwietniu oczywiscie suknia identyczna jaka mierzylam
|
|
|
#435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[
Cytat:
Cytat:
moja własnie ma takie gumki zapinane, i do tego wszystkiego jest z tyłu wiązana. i ma jeszcze sznureczki na szyje i do tego jest leciutka (1.20kg) więc chyba problemu mieć nie bedę
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha słuchałam tej audycji!!!!! Jest świetna, a że ja płaczka jestem to się wzruszyłam....
|
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.chaton.pl/images_t/983.jpg
naszyjnik taki
|
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
martucha w jednej hurtowni góra do 1,20 zł a w drugiej do 2,00zł takze nie duzo
Wypatrzyłam tam tez kieliszki do szampana dla młodych i kieliszki do wódki, stroik na wódke dla młodych i tablice. Sporo tego było. No i oczywiście zawieszki na wódke kilkanascie rodzaji, naklejki, winietki. wszystko Daysy ale nie w tej dandzie po drugiej stronie jest też hurtownia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-01-08 o 10:42 Powód: dopisek |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
A ja 2 dzień odchudzania
![]() śniadanko banan 2 mandarynki kiwi i kawusia
|
|
#440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciesze sie ze sie podobalo![]() Cytat:
ja do mojej mam miec tylko dlugie kolczyki..Cytat:
ide spac bo mam goraczke
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny , milego dnia życze
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie zaprosisz na kawusię ? ![]()
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha, ja też planuje mieć tylko długie kolczyki, tylko tak ciężko znaleźć coś ładnego:/
Jak będziesz coś miała to wrzuć zdjęcie ![]() Ja myślę o czymś takim, ale jeszcze nie wiem. Planuję stylistykę retro. Teraz tak patrzę na wszystko i chyba te ostatnie najfajniej wyglądają. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-08 o 11:54 Powód: dopisek |
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
![]() musze wam powiedziec, ze wczoraj umowilam sie do makijazystki, zapisalam tez mame siostre. jest to znajoma mojego tzta i poprosilam, by do mnie w dniu slubu przyjechala, powiedziala, ze nie ma problemu, a ucieszylam sie rowniez, gdy zgodzila sie pomalowac mnie na poprawiny dziewczyny ktore maja mnie nk moga podziwiac jej prace z sylwestra i andrzejek, mam fotki
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
strippi znowu robisz błą w sowjej diecie, śniadanie powinno byc solidne bardziej byś się najadła jajecznicą z 3 jajek na cebulce i pieczarkach i na dłużej by ci starczyło, niz tym co zjadłaś. a kaloryczność prawie identyczna.
Stosuj SB a schudniesz. |
|
|
|
#446 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i buciki baaardzo mi się podobają!![]() Cytat:
http://www.davidsbridal.com/bridesma...ds_dresses.jsp lub JC penney http://www4.jcpenney.com/jcp/x4.aspx...&CmCatId=50444 http://www4.jcpenney.com/jcp/x4.aspx...&CmCatId=50444 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a kolor tylko zasugeruję, bo moja przyjaciółka akurat lubi jasne i złote sukienki, a to będzie mało się odróżniało nawet nie tylko od mojej sukni, ale w ogóle w kościele, który jest biało- kremowo piaskowy. Cytat:
wygląda lekko jak z piany- super w niej wyglądasz![]() Cytat:
więc myślę, że warto zapytać, czy mogą ją bez tych koralików zrobić, bo sukienka jest śliczna i w ogóle- cud miód!
|
|
#447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bo nie chce byc az tak chamska Juz i tak wychodze na rozkapryszona dziewczyne ktora tego nie jada i tamtego nie tknie Poza tym w przypadku mojego tescia to nie wystarczy tu posolic, tam popieprzyc...ja bym musiala ten obiad ugotowac od podstaw, bo np u mnie w domu zawsze mama marchewke tarla do zupy na tarce a pietruszke na takie wieksze kawalki zeby latwo mozna bylo wylowic, bo nie lubimy gotowanej pietruchy A tesciu wszystko kroi w plasterki i potem musze miedzy tym wioslowac...albo np kotlety smazy na smalcu...dopoki musze to tylko zjesc to nie ma tak zle, ale jak kiedys akurat bylam w domu i czulam ten smrod smalcu w calym domu to od razu mi sie niedobrze zrobilo i wyciagnelam Tżta na pizze Ja smalcu nienawidze...Szczytem wszystkiego jest jak np mamy na obiad makaron z serem i tesciu gotuje ten makaron o 13, a my przychodzimy np o 15 i mamy caly zimny. A tata Tżta nam naklada ten zimny makaron na talerze. Teraz to juz wstaje i se wkladam do mikrofali, choc tysiac razy bym wolala przyjsc z pracy i poczekac te pol godziny az mi sie ugotuje makaron a nie jesc taki z mikrofali. Ale jak na poczatku tu mieszkalam to glupio mi bylo tak sie rzadzic. Albo ja czasami przywoze kluski slaskie ode mnie z domu i u mnie w domu babcia je robi i sie odgrzewa tyle zeby sie zjadlo, a reszta lezy w lodowce i jest na nastepny dzien. I juz tysiac razy tacie Tżta mowilam, zeby nie gotowal na raz wszystkich tylko tyle ile zjemy bo lepiej reszte ugotowac na nastepny dzien bo sa wtedy lepsze...ale on nie zawsze ugotuje tysiac klusek i potem te ugotowane wklada do lodowki a na nastepny dzien to one sa dla mnie gumiate i niejadalne ;/ tak samo pierogow ugotuje zawsze cale opakowanie ktore potem musimy odgrzewac....No juz nie narzekam, wiem ze tata Tżta sie stara i pewnie jestem niewdzieczna, no ale niestety jego kuchnia mi nie podchodzi...niestety zostalam rozpieszczona przez mamusie i babcie i jestem przyzwyczajona do dobrego jedzenia A tesciowi to juz nic nie pomoze, takze czekam tylko az sie wyprowadze bo tez nie chce sama wsztystkiego tutaj gotowac bo po 1 jak cos ugotuje to tesciu zawsze marudzi!! tak jak np bylo wczoraj, a poza tym to tu mieszkaja 4 dorosle osoby a ja wychodze tylko za tżta dlatego nie mam zamiaru zostac kucharka dla 4 osob ;P takze nie moge sie doczekac az sama bede gotowac we wlasnym domku dla nas dwojga ![]() A nagranie super takie bardzo orginalne te zyczenia heheh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
martucha84 macie super pamiątkę
.Zaczynam się stresowac, bo tak namiętnie kupujecie te suknie, a ja jeszcze nie byłam w salonie, nawet się zorientować no ale prawda jest taka, że ślub też później, bo w październiku ![]() .
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-01-08 o 12:13 |
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak właśnie. Śniadanie najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Ze śniadania czerpiemy energię na cały dzień. Może nie pozwalam sobie na wszystko w ciągu dnia, ale na śniadanie to można sobie pozwolić nawet na jajko z boczusiem czy porządną kiełbę gotowaną w wodzie
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
sambadijaneiro kochana rozumiem co czujesz z ta kuchnią Tż taty
Ale pierogów Ci nie daruję, bo ja uwielbiam odgrzewane pierogi z cebulką. No chyba że to są pierogi z owocami to nie. ![]() A majkaron lepoiej zlać wrzątkiem niż do mikrofali, bo z mikrofalki jest makaron suchy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Podczytuję Was sobie często
Tempo pisania macie niesamowite 

Moja ubierze się w co będzie chciała.

(fotka)

ból gardła minął to katar się przyplątał...
mój tż myśli o wyspach, ala'kreta ale mniej znane...
co dzień![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)