![]() |
#421 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mężczyźni na wizażu
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() do mnóstwa rozrywek może być zaliczone wysiadywanie na wizażu i na innych forach dyskusyjnych(bo sam na wielu siedzę) ![]() szczerze to nie widzę żeby ktoś sie krepował z powodu obecności kilku facetów na forum, jeśli sie mylę to przepraszam. Twoja wypowiedz, Twoje zdanie na temat i zupełnie je szanuje.
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
AHA.zwracam honor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
Cześka serio?? Oł maj Gad :O
![]() |
#428 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
czeska wcale nieprawda.ja na przyklad sie tu zalogowalem bo potrzebowalem paru rad na wazne dla mnie tematy od wizazanek i o dzieki wam kobietki uzyskalem pomoc.
P.S Mezczyzna ktory mysli ze zdobywa kobiete to glupiec,zawsze kobieta ma ostatnie slowo ![]()
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
BAN stały
|
Dobra dobra, ja mówię co wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a Wyraczkowi akurat obiacałam, że poleci z wizażu na kopach ![]() Cytat:
![]() poza tym jakoś nie pamiętam ani jednej Twojej wypowiedzi (jedyne z czego Cię kojarzę, to że jedna z wizażanek była Twoją kobietą), jesteś po prostu kolejną nieco bezbarwną osobą na forum, dosyć nieszkodliwą... dlatego jeśli wziąłeś sobie moją wypowiedź do serca, to możesz ją stamtąd usunąć, bo w niewielkim stopniu dotyczyła akurat Ciebie ![]() Cytat:
![]() faceci dostają chyba małpiego rozumu jak się orientują ILE tu jest kobiet i JAKIE to są kobiety (inteligentne, wygadane, piękne etc.) włącza im się syndrom samca alfa, próbują za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę - jako jedyni chyba zakładają wątki sami o sobie ![]() ![]() CO GORSZE część wizażanek się na to łapie ![]() rozumiem, że niektórym brak męskiego towarzystwa w życiu ale żeby się decydować na takie marne wirtualne namiastki facetów to już lekka przesada ![]() i w sumie nie wiem czy bardziej mnie denerwują sami faceci na wizażu czy głupawy sposób w jaki niektóre kobiety na nich reagują ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#437 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha pewnie macie racje haha ojjj... siedzę na wizażu uważam sie za demona sexu, zagajam do każdej wizazanki , bo mam niecny plan<lol2> uważam ze mam zawsze racje zawsze haha gratuluje rozgryzłyście mnie haha i skacze z radości jak widzę to forum kocham jak ktoś sobie coś uraja ![]() tez jesteś bezbarwna i nieszkodliwą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 | |
BAN stały
|
Cytat:
.... Oj i własnie widzę jak to na ciebie nie działa... ![]() Ach Ci faceci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo nie mam zamiaru płodzić bezmyślnie tworzyć jak największej liczby postów ot co...
![]() |
![]() |
#441 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak tak nie jest Sławuś anonimowy...znam go i to dosc dobrze... widze ze ten watek przerodził sie w atak na facetów...to po jaka cholere ktoś go zakładał?? nie lepiej byłoby założyc watek: "Faceci sio z wizażu"?? I potwierdze za którąś wizażanka ze może i to jest forum dla kobiet ale meżczyzni tez sa mile widziani i moga cos wniesc w rozmowe...miło czasem poznac ich punkt widzenia na pewne sprawy... Któras wspomniala ze chyba mężczyźni nie zaglądaja na makijaże eryzjera czy paznokcie...a skad wiesz?? Może akurat jest tu facet który jest fryzjerem albo wizażysta...a to ze jest facetem to co??dyskwalifikuje go z tego forum?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam nic przeciwko facetom.lubię flirtować,co nie znaczy ,`ze rzucam się na każdy komplement.poprostu jest miło, nic na to nie poradzę,`ze jestem 100%kobietą.
a faceci no cóż miło poczytać co maja do powiedzenia i pośmiac się z niektórych problemów. boże moj ptaszek krótko działa-popsół się-może włożyć blaszke z metalu i na szyi zawiesić magnes? co myslicie-pomocy każdy ma problemy i byłoby smutno bez naszych misiów ![]() cześka i tak jesteś jednorazowa nie do podrobienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | ||
BAN stały
|
nie można
![]() tzn. mogłabym opisać całą historię, ale że Wyrak nie będzie miał szansy odnieść się do mojej wypowiedzi (i oczywiście jej zaprzeczyć) to nie widzę sensu się o tym rozpisywać ![]() Cytat:
nie ośmieszaj się błagam Cię, bo każdym słowem i "haha" zamiast przecinków potwierdzasz tylko wyżej przedstawione przeze mnie tezy ![]() możesz sobie pogratulować, pokazałeś jak niesamowicie jesteś kulturalny i jak dużo wnosisz do dyskusji ![]() a najśmieszniejsze, że za tydzień i tak Cię nie będę kojarzyć, bo najwidoczniej poczułeś się głęboko urażony, a mimo to nie jesteś w stanie mi dopiec tak jak ja Tobie ![]() ale spoko, ja już przyzwyczajona, że faceci na wielu polach mi do pięt nie dorastają ![]() Cytat:
no tak, lepiej żeby tylko się nawzajem głaskać i podlizywać... "tak, tak, o przenajcudowniejsi super-mężczyźni, przybywajcie tu, a my z radością i orgazmem w oczach będziemy wychwalać Wasze zalety i piszczeć z rozkoszy za każdym razem gdy raczycie napisać choć zdanie (nie musi nawet być zgodne z jakimikolwiek zasadami fleksji i składni)" tak to sobie wyobrażasz?? to sorry, ale póki ja tu jestem to się nie wydarzy ![]() faceci zaglądają na Fryzjerkę, pytają o porady, czasami doradzają, wklejają zdjęcia - słowem, udzielają się dzielnie i to mi się akurat podoba ![]() ale pisanie albo tylko o sobie, albo o seksie, albo wciskanie tanich komplementów, albo wymądrzanie i oczekiwanie ślepego zachwytu mimo braku logiki i argumentów (a to robią w większości faceci na w.) akurat na tym forum wydaje mi się zbędne ![]() ergo tego typu faceci na w. też są zbędni ![]() Edytowane przez benito_mruffkolini Czas edycji: 2008-03-23 o 20:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje za skomentowanie..ale nie prosiłam o to... a każdy zalogowany tutaj czy to facet czy kobieta ma prawo pisac co tylko chce...chyba ze Ty masz moc zabraniania im... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
benito_mruffkolini -mam wrażenie,że faceci ci zaleźli za skórę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
BAN stały
|
co do komentarza - ależ proszę
![]() ![]() no i jak zwykle zaczyna się mała domorosła analiza psychologiczna mojej osoby... ![]() nie stać Was na inne argumenty niż te ad personam?? akurat żaden facet nie zalazł mi jakoś specjalnie za skórę, raczej to ja odciskam na nich niezatarte piętno ![]() aaa i dzięki za głębokie życiowe porady dotyczące mojego domniemanego wyżywania się na biednych, kruchych samcach - uśmiałam się, a to podobno zdrowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
BAN stały
|
Cytat:
boże kobieto...ale masz dar...czytania tego co nie napisane...ale trudno kazdy może co chce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
bo ja w ogóle jestem hojnie obdarowana przez naturę
![]() np. wiem co to hiperbolizacja i potrafię jej używać w celu podkreślenia ironicznego charakteru mojej wypowiedzi ![]() ba!! potrafię nawet wyczuwać ironię, jak widzę, rzadki dar w tych czasach ![]() z mojej strony koniec tematu, lubię dyskutować na temat mojej fascynującej osoby, ale nie z każdym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.