|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
bierze się tego minimalną ilość, a jak za dużo nałożysz, to rozcieńczaj z wodą. działą tylko trzeba nauczyć się to stosować. ja mam długie włosy 55cm i myję je codziennie. jak nie umyję, głowa mnie strasznie swędzi
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za wskazówki![]() Co do diety SB poczytałam trochę o drugiej fazie...noi się przyłamałam...można tlyko brązowy ryż...noi makaron ale pisze unikać białej mąki...czyli wszystkie żółte makarony...no a ja tych ciemnych niecierpię...feee...zęby sobie można połamać...czy mogę stosować te co FAFI z mąki durum? |
|
|
|
|
|
#423 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to że do spodni sprzed ciąży nie chodzisz to chyba normalne przecież ciało się zmienia, daj sobie trochę czasu, przecież niedawno urodziłaś Ninę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chłopa nie mam więc też nie mam się dla kogo stroić ![]() Cytat:
a jest on znacznie smaczniejszy niż np makaron orkiszowy ![]() dzisiaj zgrzeszyłam: ciasteczka... ale takie dla cukrzyków więc nie tak bardzo złe to było więcej grzechów nie pamiętam ![]() ale za to była bieżnia dobranoc
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ciasteczek oj tam nie masz się co martwić wszystko spaliłaś
Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-02-06 o 22:49 |
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten ciemny o którym piszesz to chyba raczej masz na myśli orkisz nie durum makaron z tej mąki jest fakt ciemniejszy ale dużo jaśniejszy niż orkisz, który jest faktycznie mało smaczny nie dam sobie głowy obciąć za to czy na SB można durum, musiałabyś poczytać, albo Mama i Szpurka coś o tym powiedzą? ![]() w końcu waga mi ruszyła... fakt że tylko o 0,2kg ale to zawsze coś ciekawe jak dzisiaj mi to pójdzie, bo siostra mnie błaga o to żebym zrobiła makaron, który jest mmeeeega kaloryczny... składa się między innymi z śmietany, makaronu (zrobią z durum) trochę wędzonego boczku, kurczak, brokuły, groszek, kukurydza, ser topiony, jajko i mnóstwooooo żółtego sera w sumie wszystko oprócz kukurydzy, topionego sera i groszku (tych z paczki i puszki) mogę jeść ,ale niestety nie w takim połączeniu ![]() miłego dnia
|
|
|
#426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muszę kupić sobie wagę, nawet jak 0,1 spadnie to radocha![]() oczywiście, że można jeść makaron durum. sama zawsze go jem, ostatnio kupiłam w lidlu 3 paczki teraz jak byłam to widziałam taki z czerwonym winem lub łososiem za 8zł, mało go było, ale z ciekawości muszę spróbować po pierwszej fazie.
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to gratulacje ![]() Oj tam raz się żyje:P Nie utyjesz po jednym obiadku ![]() Dziękuję za informację ![]() Cytat:
![]() Też muszę sobie sprawić wagę...moja pokazuje jak chce ![]() A ile kosztuje ten durum? |
||
|
|
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
tanie są, ja kupuje najczęściej w lidlu za 2.19zł czy coś koło tego
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
obiecane zdjecia
![]() przepraszam ze tak pozno ![]() po poludniu moja przyjaciolka doda swoje na serwer, to pozniej Wam jeszcze cos wrzuce
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję To taniocha![]() Cytat:
No no:P Kurcze fajnie wyszłaś P.S przystojnego masz mena ![]() Fryzurka śliczna **Mrauuuu |
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze kilka z mojego aparatu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupowalam razowy lubelli i byl nawet smaczny. ogolnie makaronu nie lubie, wiec chyba w 2 fazie go nie wprowadze.. to chyba nie przymus?Cytat:
jak to nie ma dla kogo? ja staram sie dla siebie nie dla chlopa (to tylko efekt uboczny, ze i dla niego wychodzi). juz wybiegalas ciacha-mozesz sie rozgrzeszyc a moj maz dzis w piekarni kupil sobie kremowke i biedny chcial zjesc po kryjomu, zebby mi apetytu nie zrobic.. na szczescie ja nie lasuch na slodycze, ale kabanosa bym nie odmowila...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wow super! a jakie sexowne usta (dzis wlasnie pomyslalam, ze dawno pomadki zadnej nie kupilam sobie )i TŻ robi wrazenie a jai zapatrzony w Ciebie
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie pięknie
Laseczka![]() Cytat:
![]() W sumie to raczej niemożliwe wisienka była taka cudna że chłopak wzroku nie odrywa
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
no no, sprobowalby na inna popatrzec ;p
|
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() jak wasze diety? nie tylko south beach ![]() u mnie już 7 dzień, a wcale nie czuje, że jestem na diecie. zawsze czegoś mi brakowało albo byłam głodna. jutro mam ostatni egzamin i trochę podjadam przed nim. w sumie to co w pierwszej fazie można jeść, ale jakaś taka objedzona po wczoraj byłam. jeżeli po pierwszej fazie nic nie schudnę, to przedłużę ją o tydzień.
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pisało że nie mogę ważyć 49 ani 45 bo to niedowaga:[ Ja pierwszej fazy nie będę przedłużać...no bo w sumie...mam jej trochę dość...w drugiej jest lepsze jedzonko ![]() Ja wczoraj miałam zjeść 20 orzeszków a zjadłam chyba z 30
|
|
|
|
|
|
#437 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szpurko masz racje nawet 0,1 to radocha... serio... Cytat:
wczoraj robiłam ten meeega obiad to też nawet z tego makaronu ![]() Cytat:
a w ogóle jak się udała cała studniówka? Cytat:
wczoraj jadłam ten makaron, siostra stwierdziła że upiecze mojej koleżance babeczki i też jest wpierdzieliłam ale wybiegam to zaraz mam nadzieje ale za to dzisiaj zjadłam dietetyczne śniadanko, mimo że bułki łypiały okiem na mnie.... potem dietetyczny obiad mimo że tym rasem ostatnie babeczki na mnie łypały... jestem z siebie dumna MamoNiny śliczny avatarek i gratuluję spadku wagi widzę że chyba coś ruszyło ![]() padam ze zmęczenia...
|
|
|
#438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tak samo, nic mi nie brakuje i taka pelna jestem...spadlo mi niby troszke, ale jak min 2kg nie zrzuce (tak jak niby minimalnie powinno sie schudnac w I fazie) to tez przedluzam, zwlaszcza ze nie cierpie z glodu ![]() Cytat:
Cytat:
gebe mam zmeczona. chcialam kupic wczoraj czerwoniutka kurteczke, ale TZ powiedzial mi ze wygladam w tym kolorze jakbym byla chora.pewnei, ze nawet 0,1kg cieszy dzis mnie podkusilo wlezc na wage i mila niespodzianka mnie spotkala superide do dzidzi, bo mi plakusia
|
|
|
#439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No w sumie tak mówią ale to wiesz zależy jak kto wygląda
|
||
|
|
|
|
#440 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ile schudłaś?Cytat:
a mnie jabłko chciało zaatakować owocka mi się zachciało...ale dałam rade. już nie mogę się doczekać aż wejdę na wagę nie wiem czy schudłam,ale dobrze się czuje na sb.
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
0,6kg cm wazniejsze,a tu omam -2cm po wszystkich obwodach. zreszta, tez rewelacyjnie sie czuje, chociaz owockow troche szkoda. wczoraj bylam sreasznie zmieczona bo 5 godzin lazilam po sklepach z bielizna, zeby dostac swoj rozmiar. w koncu dzis dopadlam dobry staniczek ))) na panache bylo mi szkoda kasy, ale ten tez sliczniusi ![]() Blondi hihi lubisz Ty dzieciaczki może w przedszkolu powinnas sie zatrudnic? albo.. wiesz ja szukam niani na godziny mala usnela po kapieli wczesniej dla rozrywki wstawila ze mna pranie i lakotalysmy sie na lozku
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz chyba zły kierunek wybrałam studiów
|
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
studniowka byla przednia
swietnie sie bawilam xDu mnie dzisiaj szok ... zwazylam sie (po poludniu ;p) i co ujrzalam? 62,5 (w grudniu wazylam jakies 70, nie warzylam sie przed samym stosowaniem M) :O ajjj motywujace bardzo ![]() ha! w koncu dorwalam w tesco makaron durum ;p, czym on sie dokladnie rozni od innych? (bo z tego co zawazylam to kcal ma tyle ile inne ;p) moje dzisiejsze jedzonko: sniadanie: 2 male paroweczki z kromka orkiszowego chlebka (tyci tyci masla) + pomidor i cebula obiad: cieniutki kawalek pieczonej karkowki + salatka z czerwonej kapusty kolacja: makaron durum z duza iloscia szpinaku + grillowana piers z kurczaka do tego zielona herbatka ![]() mamaNiny --> piekny avatarek w koncu jakos wyrazniej Cie widac
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) - 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-02-08 o 21:29 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak będę w okolicach Katowic, to Ci ją podzucę ![]() a jak u Ciebie wyniki SB?
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc czekam na podrzutkę![]() No w sumie jutro 9 dzień....trochę wczoraj i dzisiaj przesadziłam z orzeszkami...się przyssałam ![]() Ale wagi nie mam w domu teraz...więc kij Może i lepiej![]() Ogólnie dobrze....ale bardzo mało jadam....może z casem coś zleci wkońcu ![]() W centymetrach schodzi ![]() W pasie miesiąc temu miałam 70 cm a teraz mam 66 ![]() W udach dużo spadłam ![]() I piersiach ![]() Miałam 85 a mam 83 cm
|
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pas rewelacyjnie Ci spadl!super! no piersi niestety leca najszybciej ![]() u mnie jest tak: biust: 96 (było105!), talia: 74(było82), biodra:96(było 105), udo 57(było60), ale przed ciążą miałam wymiary 90/60/90 uda nigdy nie mierzylam wczesniej. pocwicz sobie na biust cwiczenia, to miesnie zastapia tluszczyk i bedzie lepiej sie trzymal: http://www.wellnesslife.pl/fitness/c...dny-biust.html ok dziewczynki juz zmykam kolorowych snow!
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-02-08 o 22:04 |
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo dziękuję za radę ![]() No a Tobie to dopiero spadł pas ![]() Wszystko zresztą ![]() No a ile w ciąży przytyłaś? Kurcze to ładna szprycha byłaś przed ciążą
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
helloł
![]() dzisiaj miałam ostatni egzamin, wolne do końca lutego mam ambitny plan,żeby chodzić na fitness codziennie. tylko te praktyki trochę wadzą :/jeśli chodzi o wymiary to od początku odchudzania wygląda to tak: pas 108-95 biodra 106-96 talia 88-78 udo 64-58 to mój rekord w odchudzaniu
|
|
#449 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam koleżankę która jest w moim wieku (rocznikowo 23) a wygląda jakby miała 35! i nie przesadzam! tak to jest za dużo solarium ![]() Cytat:
za dużo byś chciała.... ![]() ja znowu przez weekend przytyłam... rano w piątek było 77,9 w niedzielę rano 78,4 ale dzisiaj powoli wracam do wagi i jest 78,0.... uf.. ale weźcie ode mnie tą szarlotkę która jest w kuchni panache są barcho ładne, ale fakt drogie ![]() Cytat:
super efekt! tak szybko Ci to idzie!!!!!! zazdroszczę! w sumie makaron z durum myślała że ma mniej kalorii... wiem że ma niższy indeks glikemiczny i po jego zjedzeniu cukier tak nie skacze czyli nie będziesz tak szybko głodna niż jakbyś zjadła zwykły makaron! ![]() po za tym jest w diecie MM skoro tam jest to jem ![]() Cytat:
Cytat:
super!! gratuluję również! ![]() Cytat:
na pewno tyle centymetrów widać i to nieźle!!!!
|
|
|
#450 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak popatrze na moja mame, to znow zaciskam pasa. bycie grubym to straszne nieszczescie.na talie najlepsze jest hula hop, ja sie zaniedbuje, bo anionowe robi mi siniaki koszmarne ![]() od pierwszej wizyty u gina do porodu 15kg, ale ja dziwnie tylam, potem 1,5 mi spadalo i znow tylam... najgorzej,ze zaczelam tyc przy karmieniu piersia, bo mialam nadprodukcje w mleczarni ![]() Cytat:
Cytat:
hehe siwieje, wiec chyba jednak starosc mnie dopada ja lubie solarium, ale wlasnie ze wzgledu na jego szkodliwosc, odwiedzam je sporadycznie. tez znam takie spalone dziewczyny.. moja bratowka nawet w ciazy biegala na solarium, dopoki maz jej nie opr..lil ![]() weekendy maja to do siebie niestety, ze jakos utrudniaja diete... dobrze,ze juz wszystko wraca do normy jutro bedzie jeszcze mniej na wadze gorsze byloby ciacho z kremem ![]() no niestety nie naleze do osob cierpliwych ale przy odchudzaniu pospiech nie jest wskazany, wiec moge poczekac az z tego 0.6 zrobi sie 6,0. co mi tam ![]() a biustonosz kupilam gaja paris (wzielam od razu majteczki do kompletu) no nie jak patrze w sieci to przeplacilam za niego ![]() Cytat:
co do makaronu durum,to indeks glikemiczny jest wazniejszy od kalorii, wiec tym sie nie sugeruj ![]() u mnie dzis tez parowki na sniadanie. budzik przespal cala noc i obudzil rodzicow dopeiro o 8
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Dziękuję za wskazówki

bo liczyłam,że do końca marca dojdę do 60kg
Ot co mi zrobiła z włosami
75->72.5
(26.05)->70,3(3.08)-> 64 cel

- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!