|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Teraz się znacie 10 miesięcy ale w sierpniu 2010 już bedzie ponad 2 lata, mi się wydaje że to jest za wczesznie, jezeli jesteście pewni siebie to czemu nie. U mnie na roku jest taki chłopak co w styczniu po 3 miesiącach się z dziewczyną zaręczył a ślub planują na sierpirń tego roku wiec on się mniej znają i są zdecydowani że chcą być razem całe zycie
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko powiedziałam, dla ośób, które nigdy nie kupowały w quellu czegokoleiek, że buty w quellu są takie jak w deichmanie.. NIgdy nie mowilam, że deichman to ciuchy... Co najwyżej skarpety... |
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim obrocie sprawy musicie porozmawiac z rodzicami czy zdołają.... Onaella poszło na nasza grupke juz )
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 18:32 |
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiali z nami odrazu po zaręczynach to oni pytali o ślub kiedy itp? Do sierpnia 2010 mówili że dadzą rade. Więc to już od nas zależy czy będzie to 2010 czy 2011. W takich chwilach sie zastanawiam czemu niektore osoby sugerują się czasem który para jest ze sobą a nie tym co czują. Są osoby które biorą ślub po 2 miesiącach znajomości i są szcześliwe a są takie które rozpadają się po 10 latach bycia zaręczonymi. Nie da sie przewidzieć tego co będzie za kilka lat. Nie wiem czy można liczyć miłość względem stażu bycia razem - dla mnie to bez sensu.
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2009-01-23 o 18:32 |
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takze... wiem co czjesz ja tez tu mialam takie komentarze jak zaczelam pisac. ?Normalka:d
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Jozia jest link ale jak otwieram to zadnego filmiku nie ma
![]() edit: coś otwieram, zaraz się okaze czy działa
|
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
Tam musisz poczekac kilka sekund bo nie widac jak jest odliczanie i wejdzie....
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
Zobczysz tu tez dostaniesz dużo wsparcia tylko dzieczyny muszą dojsc do tego ze jednak tak tez można
To jak sie zdecydujecie na date. To ja chce wiedzieć od razu Jaka....
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
cherry rozejrzyjcie się z TŻ jak najszybciej za wolnymi terminami. Może sie okazać, że decyzja 2010-2011 nie będzie zależała od was tylko od wolnych miejsc. Ale jakbyście mieli możliwość ślubować w 2010 roku, to po co czekać?
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrazu się pochwale, wstępnie planujemy 28 sierpnia, będzie tej daty równo 2 lata i 5 miesięcy razem teraz wszystko zależy od wolnych terminów.
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
No to teraz tak jak Kaśka mówi musicie ostro wziąść sie za szukanie... B o czas leci a terminy sa zajmowane.... Zwlaszcza w stolicy...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 18:48 |
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio przeglądałam pewną oferte sali i sie załamałam - 260zł od osoby bez zimnych napojów, ciast, alkoholu. Mimo że miejsce jest piękne to cena jest chyba z kosmosu...tymbardziej, że jest to poza Warszawą.
|
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
No to musisz z Tz pojezdzc i poszukac, albo popytac znajomych, rodziców. Moze coś wam doradza...
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
Joziu ściągam właśnie filmik Twój
narazie mam 9% i wolno idzie ale poczekam sobie Cherrry2009 tak jak już pisały dziewczyny-bierzcie się za rozglądanie za salą,orkiestrą itd bo z tym to dopiero jest nieźle...
|
|
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam nie ma takich terminów a orkiestra na pewno sobie dojedzie Gorzej z tymi salami.
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
No to szukajcie szukajcie...
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
kubusewa, Ja tam zrozumiałam kontekst:deichmann ciuchy
![]() Znalazłam jeden z faworytów jak narazie w kwestii bukietów jak i kolorystyce pasteli Co o Nim myślicie? jozia a co to jest wogole za filmik?
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie cały czas ściąga ten filmik, dopiero mam 52 %
i strasznie powoli idzie ale ważne że idzie
|
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 31% i podejrzałam kawałek. te fotki to Wasze prywatne? czy sciagniete?
|
|
|
|
#442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madziulka to jest filmik jaki Tz dla mnie zrobil po 4 miesiacach znajomości... A bukiecik naprawde ładniutki
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 19:16 |
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie kiedyś mój tżcik napisał wiersz, trzymam go w swoim kartoniku wraz z listami od niego gdy pracował w anglii. oto ten wiersz:
Mniej więcej tak wyglądał na kartce poprzypalanej po bokach ![]() K bo kocham Ciebie, jak nikogo na świecie O Obowiazkowo będę z Tobą, to musisz wiedzieć Cbo tylko Ciebie chcę, nikogo wiecej H bo to harpun przebił moje serce A jak afrodyzjak, działasz na mnie codziennie M to modlitwa by było tak niezmiennie C bo Ciebie kocham, jesteś potrzebna mi do szczęscia I I jako spójnik, wiec niech spaja nasze serca E to errata, wiec obiecuję się poprawić bo uwierz mi Serduszko, ze Cię nigdy nie chcę zranić!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz masz 20 lat ale pewnie jak będziesz wychodzić za mąż to będziesz maila cos koło 22 (bo coś pisałaś że chcielibyscie wrzesień 2010) ja bym na pewno nie czekała moja koleżanka miała 20 lat jak wychodziła za mąz i wszystko fajnie im się układa a skora pracujesz już to tym bardziej dobrze.. a poza tym jezeli rodzice akceptują twojego TZta i skoro mieszkacie już ze sobą to tym bardziej chcieliby żebyście się ustatkowali nie jest ważny wiek ani długośc związku bo nawet będąc z kimś 6 lat i mając 28 lat (przykład koleżanki) to ona nadal gotowa na slub nie jest jeżeli się kochacie i chcecie wziąść ślub w 2010 to bierzcie |
|||||
|
|
|
#445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o bukieciki to narazie tylko ten mi sie podoba ale z czerwonych rózyczek
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 19:42 |
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
witam nowa kolezanke
![]() Cytat:
cherrry2009 ja tez nie uwazam ze to za wczesnie ale zrobicie jak wam serca podpowiadac beda |
|
|
|
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
oba bukieciki sa super
Twój madziulka, jest taki ciepły, a Twój Joziu to znowu jest taki romantyczny... oba bardzo ładne
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
naprawdę Karolinko
powedz Tż, że może być z siebie dumny bo super wyszło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

)

ale ważne że idzie
juz mogli mu podciagnac ta ocene