![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
Haha, a właśnie zobaczyłam zdjęcia i chciałam pisać, że pewnie masz z nim niezły horror jak linieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Kasiu - ja już po zdjęciach widziałam, że nie jest malutki, ten Loluś
![]() Ale bardzo to jest dziwne, że Ciapula zachowuje się, jakby miała burze hormonów, ale tylko do mnie - nad Jasperem się nie znęca.... Nie wiem już, co z nią robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Nasza Toffisia jest taka łasa na głaski i uwielbia towarzystwo człowieka, to samo Pan Muu
![]() ![]() Po uszach widać, że Lolo nie waży 1,5kg, ale 3,1kg to już wielki królewicz ![]() Co do Ciapuli niestety nie jestem w stanie pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
wlasnie umowilam na przyszly piatek Sare na sterylke. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, pewnie dziwnie bedzie taka duza wygladala w fartuszku.
Dziwna sprawa z Ciapula. Kasiu, ale Ty masz wielkoluda naprawde ![]() Jutro do babci do Wagrowca sie wybieramy, okulary sloneczne trzeba nalozyc, tak slonce daje po oczach, jak wczoraj do domu wracalismy, to na naszej ulicy nic nie widzialam, tak slonce bylo nisko, ze nic nie dalo zakrycie, az sie wystraszylam normalnie.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-03-20 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Groszku, ja wielkoluda nie mam, Lolek to króliś z Wrocławia, od dwóch tygodni jest w nowym domku
![]() Co do okularów właśnie muszę sobie zrobić słoneczne korekcyjne, bo noszę na stałe od początku roku, a jak jadę samochodem to muszę mieć przeciwsłoneczne, ale już widzę normalnie ile to kasy wyjdzie, z 300, 400 zł bankowo ![]() Moje łobuzy dzisiaj hałasowały w nocy, więc poszłam zobaczyć co się dzieje, weszłam tam i co zobaczyłam? Lulu na parapecie.. musiał tam wejść początkowo wskakując na krzesło ruchome, ale do parapetu i tak wysoko, jak na jego wagę i to, że jest taki trochę ciapol, to strasznie skoczny uchol z niego, oczywiście nie mogłam ze śmiechu jak to zobaczyłam, szkoda, że roleta była zasłonięta, bo nie mógł sobie chłopak popatrzeć przez okno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Lolek czy Lulu, znow pomylka
![]() no ja na wybielanie nie poszlam , bo szkoda mi bylo troche zebow, to wydam to na sterylke, tez 400 na bank. Ale juz bedzie spokoj ![]() w tym m-cu strasznie duzo wydatkow, opal, dzrwi, energia, sterylka, tylko debet pomaga ![]() To chlopaki zamiast spac, to buszuja ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
No niestety ostatnio coraz częściej buszują po nocy, albo ja mam coraz słabszy sen.
Ja się dziwię, że sąsiedzi jeszcze ze skargą nie przyszli, że jakieś odgłosy remontu po nocy słychać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
kartki juz szykuje powoli na swieta i jak zwykle patrze dla siebie tak, bo jest wysyp na wielkanoc z kroliczkami
![]() musze roze zasadzic, bo dostalam juz jakis czas temu, a one wola w ziemi, bo tak marnieja, a tu ciagle zimno w nocy. To moze chlopakow trzeba jakos "rozerwac" w ciagu dnia, zeby w nocy spali grzecznie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Nataluska1 bardzo ładny króliczek
![]() ja moją też musze przynajmniej raz dziennie porządnie wyszczotkować i to nawet nie dlatego że linieje tylko że jak ją wyciągam z klatki to w futerku ma oełno sianka... Ile twój króliczek już ma?
#431 |
Zakorzenienie
|
Dla nich główna rozrywka to jest jedzenie albo wykopywanie żwirku z kuwet, w grę wchodzi też rozrywanie kartonów - wszystko mają zapewnione całą dobę
![]() Ja już też czekam na wiosnę, już nie chce mi się ubierać tych kozaków i ciężkich kurtek, jednego dnia już chciałam ubrać balerinki, ale stwierdziłam, że jednak nie, a parę godzin później padał śnieg, dobrze, że jednak zdecydowałam się na kozaki ![]() ![]() Teraz się pochwalę - schudłam 10kg, a włosy mogę już swobodnie związać w kitkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
o gratulacje
![]() no wczoraj to zimno sie tak zrobilo z tym wiatrem, ja juz nie nosze na razie kozakow od niedzieli, bo w stopy mi juz za cieplo ![]() mi sie przypomnialo jak w podstawowce by I dzien wiosny, przebieranie i takie tam, najlepiej wygladalam w 8 klasie, bo mialam byc miss klasy, to siostra pozyczyla mi takie koronkowe czarne rajstopy, buty na obcasie mamy, a ze ja drobna bylam i chuda , z 45 kg moze, to dala mi tez taki stroj pod spod pod bluzke, co mial na bisut takie usztywniane, to od razu wieksze mialam ![]() ![]() Ale kiedy to bylo, przynajmniej juz biustu nie musze powiekszac nie wiadomo czym ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-03-20 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie mogę się przemóc do założenia lżejszych butów, właśnie typu balerinki, patrząc za okno czasami jeszcze można liczyć na jakieś niespodziewanych opady śniegu
![]() Na I dzień wiosny u mnie już nie było przebierania, ale pamiętam jak moja siostra się śmiesznie przebierała, jeszcze wtedy ta moda taka była, żywcem z beverly hills 90210 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
no teraz inaczej jest z tym pierwszym dniem wiosny, ale kiedys w ogole bylo fajniej
![]() ja jakos sie przemoglam, gorzej na odwrot z polbutow w kozaki ![]() zwierzaki nie maja takich problemów ![]() co do zwierzakow, czytam te ksiazke jak zyc z neurotycznym psem, to pasc idzie po prostu, a jak P. czytal poczatek, to nie mogl mi przeczytac tak sie smial : ze w USA jest ok.50 mln psów z czego 50 mln jest neurotycznych ![]() ![]() ![]() Tak fajnie napisana ksiazka, ze od razu humor lepszy jak sie poczyta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Nataluska Twój królis strasznie podobny do mego Tośka :O Tylko Tosiek ma trochę krótszą sierść przy pyszczku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
kto wie ile zębów ma królik ?
![]()
#439 |
Zadomowienie
|
Ciężki przypadek mi się trafił... Dzisiaj znowu po prostu podbiegła i zaczęła atakowac... Nie wiem, naprawde...
Nie kocha się za coś, kocha się pomimo wszystko... - i tego będę się trzymac ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
30 ;d? 28 ;d?
Serio, to nie wiem, tak strzelam ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Czy królik moze zakochac sie w psie?! ;DWiem że to dziwne pytanie, ale mój Tutus, biega jak zwariowany za moim psem, wokól niej, skacze na nią, nawet ją liże po nosie ;D Czuje się zazdrosna ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Czy królik może oszalec na punkcie psa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nataluska1 Czas edycji: 2009-03-20 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
28 zebów
![]() ![]() szara wesz o 5 rano mnie zbudziła ![]()
#442 |
Raczkowanie
|
A mój mnie obudził o 7:30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Nataluska - twój królik pewne zaczyna dojrzewać i mu hormonki buzują.
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natulaska co do psa, to moj zjadł mi mojego pierwszego królika ![]() Wyczytałam w książce ,że najlepszym towarzyszem dla królika jest świnka morska ![]()
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-03-21 o 08:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Trochę jest w tym prawdy, bo dwa króliki mogą się ze sobą nie zaprzyjażnić.
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
omg wspólczuje
![]() dlatego ja zawsze jak królik jest wypuszczony a pies koło niego to ich pilnuje
#449 |
Zadomowienie
|
A kto ci da gwarancję, że swiniak sie zaprzyjazni z królikiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-03-21 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.