|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
golfish te czwerwpne tez mi sie podobaja. Masz taki sklep i nie idziesz!! zdrajczyni!
![]() monarika super embrossing! |
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt nie moge się zebrać i iść po pracy...
|
|
|
|
|
#423 | |||
|
Zakorzenienie
|
diamomdbabe, fajne obraczki
![]() Cytat:
Wpisywane sa w niej odowiednie pozycje. Jesli nie ma ich w siegarni to zostaja sprowadzane z hurtowni i czekaja. Przychodzi gosc, mowi, ze przychodzi ksiazke z listy dla takiej i takiej osoby. Ekspedientka podaje liste, gosc wybiera i kupuje. Ekspedientka ten tytul wykresla z listy, by nastepna osoba jej nie kupila.Cytat:
Z reszta jaki pozytek mialby z kwiatow? Moj za winami tez nie przepada. Ma tylko jedno ulubione i tylko je pije. ALe ono kosztuje prawie 100 zl...Cytat:
Co do kuzynki. Fakt, lubi koloryzowac. Ale nie sadze, zeby byla az tak glupia by zartowac sobie z tak powaznej sprawy. Jesli tak zrobila, to mimo wszystko nie chce miec z nia nic wspolnego...
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała chyba zamiast kwiatów jakieś kreatywne zabawki dla dzieciaków z DD. Ale nie pluszaki itd. raczej kredki, liczydła itp. Znacie jakieś wierszyki?
|
#425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Goście Drodzy, Goście Mili. Radość byście Nam sprawili w szczęście nasze inwestując kupon totka nam darując, oszczędzacie kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić Stąd wiadomość ku publice: Chcemy z winem mieć piwnicę! Nie koniecznie z winnic sławnych, za to pełną win półwytrawnych Wina włoskie, bądź też z Chile, zapewnią nam urocze chwile Goście nasi ukochani my już w domu wszystko mamy chcecie coś nam podarować dajcie śwince się radować Prezent to jest zawsze kłopot, Czy ma zegar być, czy robot? By nie pisać długich książek młodzi proszą o pieniążek. Gościom nisko się kłaniamy, na wesele zapraszamy. Będą pląsy, tańce, bale i jedzenia stosy całe. Więc się nasi mili stawcie o prezenty się nie martwcie. By nie stawiać ich na stercie, niechaj zmieszczą się w kopercie. Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami, lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami, więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki, przynieście zamiast nich wino lub czekoladki. "Jeśli prezent kupić chcecie to musicie wiedzieć przecie, różne sprzęty w domu mamy na ich brak nie narzekamy. Więc nie martwcie się Kochani prezent my kupimy sami, do koperty włóżcie "cosik", przyda nam się każdy grosik". Kochani goście tylko pieniązki przynoście! Kto z prezentem przybędzie, ten na wesele nie wejdzie. Kto za mało przyniesie, ten smakiem obejdzie się Goście Grodzy , Goście Mili Radość byście Nam sprawili, Zamiast kwiatków - które zwiędną, Cieszyć oczykrótko będą, Niechaj każdy Gość jak może, Szczęsciu młodych dopomoże, W kolekturze inwestując, I kupon Lotto nam darując " Niech wiadomym się stanie, iż równie mocno jak róza, tulipan czy stokrotka, uciesza nas kupony Dużego Totolotka Fortuna kołem się toczy, a dzień ten ma być uroczy, dlatego prosimy Was nasi Mili, byście kupony Lotto kupili i wypełnione zamiast kwiatków przynieśli, a może tego dnia podwojnie nam się poszczęści. Drodzy Goście, Państwo Mili Byście radość Nam sprawili Mamy pomysł całkiem nowy Naszym zdaniem odlotowy Po co dźwigać bukieciki Lżejsze będa kuponiki TOTOLOTKA sami skreślcie w Dniu Wesela nam przynieście W liczbach szczęścia spróbować chcemy dlatego z kwiatów rezygnujemy. Więc Miły Gościu- zamień te lilie, róż, stokrotki na trafne kupony - Duże Lotki (bądź: totki)! Od przyjaciół i rodziny nie o kwiaty dziś prosimy. Zamiast płatków, co opadną, może dacie "szóstkę" ładną? Zamiast zatem róż, stokrotek, kupujemy Duży Lotek. I do kartek z życzeniami mały kupon dziś wkładamy!
|
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po 2. coraz więcej par małżeńskich wpada na ten pomysł i czasami DD nie mają już gdzie trzymać zabawek...Czasami bardziej od zabawek potrzebne są np. przybory szkolne, podręczniki, ubrania... A co do wierszyków to znalazłam na jakimś innym forum: 1. Bardzo byśmy chcieli, by w tym dniu uroczym były uśmiechnięte czyjeś małe oczy. A więc zamiast kwiatów, do życzeń w kościele, dołączcie pluszaczki nasi Przyjaciele. A my do dzieciaczków z nimi pojedziemy i w Waszym imieniu malcom przekażemy. Nowożeńcy 2. Zamiast kwiatów do wazonu, które uschną w naszym domu Propozycję mamy taką byście serca uchylili, konwenanse odrzucili, dali spokój z kwieciem w dłoni i przynieśli: kilka słoni, myszkę miki, misie, pieski, koraliki, malowanki, kredki, farby, może wielbłąd być dwugarbny, nakręcany samolocik albo cały stos łakoci. Może słodkich krówek worek, może mały być traktorek cukiereczki, czekoladki Dla dzieciaków z Dziecka Chatki 3. Drodzy Goście! Dla nas kwiatów nie przynoście. Zamiast ozdób tych nietrwałych prośbę do Was wszystkich mamy: O słodycze (zabawki) dziś prosimy, swoje szczęście podzielimy. W dniu tym dla nas najważniejszym damy radość również innym i słodycze (zabawki), które chcemy Na Dom Dziecka przekażemy. Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-13 o 14:18 |
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
musisz popytac w sklepach czy maja katalogi i mozliwosc zamowienia z firmy WITT z Łodzi
wtedy robisz sobie butki jakie chcesz ;] wybierasz material, ozdoby, korek, wysokosc, aplikacje itp ![]() a tak apropos tych zabawek do domow dziecka i przedszkoli domy dziecka w wielkopolsce niechetnie przyjmuja takie rzecyz, poniewaz maja opor takich wlasnie zabawek, a przedszkola nie moga przyjac, musisz miec kwitek, dzieki ktoremu musisz potwierdzic, ze mozesz oddac takowe zabawki do przedszkoli..., takze my sobie spokoj z tymi kwiatami dalismy, najwyzej nam dadza i juz ale rodzince mowilam o kuponach totka :P i zdrapkach hehe
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-03-13 o 14:34 |
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam wole dzialalnosci charytatywnej nie laczyc jednak z moim weselem, choc nie mam oczywiscie nic przeciwko. Bylam w domach dziecka i wiem, ze na brak zabawek to one nie narzekaja. Bardziej przydalyby im sie artykuly szkolne czy dobre jedzonko. Ta kwestie zostawie jednak do przemyslenia na PO slubie.
Pomyslelismy sobie z narzeczonym, ze fajnym pomyslem byloby poproszenie gosci o przyniesienie zamiast kwiatkow po ksiazce, mysle ze fajnie by bylo stworzyc sobie na nowej drodze zycia jakas biblioteczke co myslicie ?
|
#429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiedzialam ze tak mozna a jak nie maja to chyba wezme te gatuzo mierzylam do mojej sukni i super pasuja ![]() jeszcze mam troszke czasu ale butki musze kupic do pierwszej przymiarki ktora mam 4 maja ![]() dzis ostatni raz na naukach przedmalzenskich bedziemy w kosciele potem czeka nas poradnia ile jest spotkan teraz w takiej poradni?? bo w sumie to kazdy mowi co innego ... a kiedys slyszalam ze 5 spotkan.. teraz ktos mówił ze 9 jak jest naprawde?? i czy to jest zalezne od miejsca w ktorym sie robi czy w calej Polsce jest tak samo???
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
nafie, no ja o tym pisalam wyzej. :P wczoraj tworzylam liste.
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które noszą tipsy żelowe czy akrylowe ![]() Nigdy ich nie miałam a na ślub chciałabym sobie zrobić. Ile wcześniej muszę je zrobić? Bo słyszałam, że tipsy muszą się jakoś dopasować do paznokcia i że czasami to trochę boli Nie wiem czy to są jakieś plotki czy to prawda ![]() A co do "prezencików" zamiast kwiatów to my chyba zdecydujemy się na kupony TOTKA
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-13 o 14:46 |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
diamondbabe a nie pytałas jakis znajomych którzy już maja poradnie u was w parafii za soba ? - to najlepsze zrodlo
![]() Ja mialam 3 spotkania w poradni po godzinie monarika cop do tipsow to ja zamierzam je sobie zrobic w piatek przed slubem
|
|
|
|
#435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Klej który używany jest do tipsów strasznie niszczy paznokcie. Tak samo jest z akrylowymi paznokciami - po nich wyglądają FATALNIE (widziałam na własne oczy) Moja manikiurzystka używa żeli bezkwasowych tzn. w momencie włożenia ręki do lampy nie ingerują tak w płytke panzokcia jak w przypadku zwykłych żeli, co objawia się szczypaniem całej płytki panokcia w momencie jej łączenia się z żelem. Nie miałam problemów z dopasowaniem się tipsów czy żelu do panokcia wszystko miałam ładnie wypiłowane Pozdrawiam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
No dzisiaj mnie rozwaliło masakrycznie głowa to mi chce odpaść , nochal zapchany a tu taka fajna pogoda na dworku bylam dzisiaj w pracy ale niestety musiałam sie zwolnic i isc do lekarza , no i mam zapalenie zatok i zapalenie gardła trzy antybiotyki do wybrania.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#440 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
same dobieranie naklejanie itp nie boli nic a nic.. Cytat:
|
|||
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
obraczki.jpg
obra2.jpg obr3.jpg proszę o to moje obrączki moja 3.5 mm a tż 5mm klasyczne albo tradycyjne jakoś tak
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-03-13 o 15:31 |
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poradni sa 3 spotkania a co za tym idzie musisz zdobyc 3 pieczatki . Jak trafisz na spoko poradnie to ci na jednym spotakniu wbija 2 pieczatki to wtedy musisz isc jeszcze na 1 spotkanie.
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś tylko sie na mnie kochana nie gniewaj ale dzwoniłam własnie do pana Witta zeby go podpytac o butki i powiedzial ze bez problemu moge zamówić pojedyńczą pare!!!!! taka jak sobie chcę wklejam to co chce w załączniku zastanawiam sie czy dac to wiązanie na supełek czy z takiemi cyrkoniami
koszt wykonania ich to równo 110,00 zł + wysyłka chyba je zamówię jutro niech sobei są leżą i czekają ![]() mam nadzieje ze sie nie rozczaruję jak przyjadą
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-03-13 o 15:34 Powód: dopisek:) |
|
|
|
#444 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Twój zaręczynowy? super obrączki. Kuruj się Cytat:
|
||
|
|
|
#448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dewczyny
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym, ja mam model korka i fason butka z najnowszej kolekcji, tak bylo napisane w katalogu ktory ogladalam, a to ze Panie sobie doliczyly odpowiednia marze to mnie to zbytnio nie interesuje, bo tyle samo by wyszlo z przesylka iitp., a ja sobie na miejscu mierzylam rozmiar butka, bo pani miala przykladowe fasony i modele
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

ale fakt nie moge się zebrać i iść po pracy...

Z reszta jaki pozytek mialby z kwiatow?
Moj za winami tez nie przepada. Ma tylko jedno ulubione i tylko je pije. ALe ono kosztuje prawie 100 zl...
kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to
kurcze właśnie takie styl mi się podoba
ale rodzince mowilam o kuponach totka :P i zdrapkach hehe

Nie wiem czy to są jakieś plotki czy to prawda
bylam dzisiaj w pracy ale niestety musiałam sie zwolnic i isc do lekarza , no i mam zapalenie zatok i zapalenie gardła trzy antybiotyki do wybrania.