![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Witam <<livia>> bo my sie jeszcze nie znamy
![]()
#422 |
Rozeznanie
|
hej hej
![]() mess jestem juz ![]() ![]() ![]()
#423 |
Moderator
|
Livia w końcu powróciłaś
![]() Dziś u nie pogoda cudowna. Czas na słoneczny makijaż Więcej tu (dla zainteresowanych) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post11960648
![]() |
#424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Super ,ze sie bawisz kolorami,makijaz znowu ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Livia - witaj kochana
![]() ![]() Kasiu śliczny makijaż! ![]()
#427 |
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam z uczelni i zaraz sie trzeba za robote zabierać, a tak mi się nie chce bo taka piękna pogoda za oknem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | ||||
Zakorzenienie
|
livia witaj
![]() ![]() tylkokasia makijaż jak zwykle b. ładny, chyba każdy kolor pasuje do Twoich oczu ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Nice Sprite super wyglądasz teraz ![]() ![]() Ja zamierzam jutro kupić pierwszy ( ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() Może zamień się w detektywa i znajdź ją i wtedy sama się z nią rozpraw - ja bym tak zrobiła. ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- no dokładnie. Mój Tż wyznaje zasadę że jeśli ktos coś chciał to zadzwoni jeszcze raz, on dzwonić nie bedzie ani pisać (chyba że to ktoś ważny, rodzina, ale mówi tu o znajomych) a jak jest ze mną to nie odbiera w ogóle tel od żadnych kumpli... ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() nie i koniec. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() wróciłam z siłowni i zakupów. kupiłam sobie te leggi lateksowe ![]() ![]() edit. wrzuciłam zdjęcia. napiszcie czy mogę wyjść w nich z domu?? ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-20 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1240229970
mój ideał ![]() ![]()
#431 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() fajne fotki dodajecie ![]() ![]() dziś jest fajna pogoda, więc tylko się witam i idę w końcu na rowerek ![]() ![]() ale mega lajtowy weekend mnie czeka, bo szykujemy zakończenie 3. klas i testy gimnazjalne, wiec nie będziemy preszkadzac młodszym i lekcje od 11 ![]() teraz co tydzien 18. i normalnei życ nie umierać, musze wam w czwartek wstawic fotki, zebyscie mi popdpowiedział w czym lepiej isć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez wczoraj zrobilam zakupy ale na allegro ![]() ![]()
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-04-20 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-20 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Jejuuu
![]() Ty+ legginsy+ sszpilki = wygladasz mega seksownie ![]() ![]() ![]()
#437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to szkoda bo ciekawa jestem co za zestawiki sobie walnelas ![]()
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() i co, z dzisiejszego spacerku nici.. tak mnie głowa zaczęła boleć po 11, że od razu z bólu zasnełam, wstałam dopiero teraz ![]() Tylkokasia zgadzam się z Tobą w 100%! Właśnie tak chce to w moim życiu "rozegrać" Jeszcze raz gratuluję ślubu ![]() też chcę najpierw skończyc studia, w tym czasie zamieszkać z TŻtem, potem jak wszystko będzie dobrze można myśleć o ślubie. ![]() Ja po Panstica jadę w środę, ale jakbyś mogła wcześniej dać znać jak się sprawuję to byłabym wdzięczna. RedApple ja mam eyliner z Miss Sporty, za chyba 8zł ![]() Chociaż mi oglólnie łatwiej użwa się eylinerów tych tradycyjnych, niż np. w kałamarzu. Cashmere20 wow! Muszę echać na zakupy, chcę wyglądac tak jak Ty! Wyglądasz mega seksownie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() Kasiu super makijaż taki radosny ^^ Agnesta śliczna jesteś i twoj TZ to przystojniak ![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
bastka po kolejnej porcji zdjęć Nicole, stwierdzam, że zostane jednak czarnulką
![]() Przeglądałam wczoraj w nocy mój folder (gigantyczny nawiasem mówiąc) ze zdjęciami Kim, teraz pooglądałam Nicole- One są takie piękne ![]() Nie zmienie koloru włosów :P Co do niemalowania się, to mi to już nawet nie przeszkadza, przez te 2 tygodnie bez maziania się podkładami i innymi bajerami moja cera ładnie się podleczyła i wygląda dużo lepiej ![]() Więc są też jakieś plusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jeszcze mnie chyba nie było w tej części Szybko piszecie, a ja sobie ciągle obiecuje że zaczne sie częściej udzielać Ale coś mi nie wychodzi ![]() Cashmere20 masz b. fajną figure, legginsy oczywiście też ![]() Tylkokasia śliczny makijaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz racje nie zmieniaj koloru! ja mialam czarne i zaczelam kombinowac z rozjasnianiem(czego cholernie zaluje) i wogole...aktualnie mam braz ![]() ![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Ja naturalnie jestem bardzo ciemną brunetką, tzn. ciemnowłosą :P
Bo niestety cere mam bladziutką dlatego zawsze się albo opalam albo dosmarowywuje ![]() Czarny kiedyś wzięłam, gdy się zdenerwowałam nad brązami, że mi za szybko płowieją i brzydko schodzą :P i tak zostało ![]() ja myślałam o takim kolorku jak na zdjęciu.. też jak dla mnie rewelacja, ale chyba jednak zostane przy czarnych, idzie lato opale sie, odsłonie troche ciała to będzie się komponowało. ja takiego skojarzenia co do Nicole nie mam :P wg mnie Nicole ma w sobie jednak coś drażniącego, bo Kim to mistrzostwo świata, najpiękniejsza kobieta jaką widziałam. ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-20 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podobaja mi sie tauaze w tym miejscu co ta pani ma gwiazdki ![]()
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Mi też ale z moim tchórzostwem nigdy sobie tatuażu nie zrobię
![]() bastka wielka fanko czarnych włosów, dlaczego zatem jsteś brązowowłosa?;D a ja nadal się nie zdecydowałam jaki podkład kupić? Vichy Dermablend, MF Lasting Permormance czy MF Panstic? Potrzebuję czegoś mocno kryjacego, co mnie nie zapcha przy okazji. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-20 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bo z czarnych schodzilam do blondu i chyba szkoda mi bylo tak zamalowac te jasne tak na czarno ![]() Chyba powinnam sie nad tym zastanowic czy nie przefarbowac, jestes jak ten ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Ja osttatnim czasem jestem zafascynowana programem "miami ink" i "la ink" studio tatuazu tam takie swietne tatuaze robia ze sie zastanawiam mam juz 3 miejsca wybrane jak bym sie zdecydowala ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.