"Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-27, 21:25   #421
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Zgłosiłam sprawę z tym "samobójcą" na policję. zajęli się ustaleniem numeru i mają mnie poinformować o wyniku sprawy....
no i dobrze zrobiłaś ale swoją drogą ciekawe o co chodzi co za człowiek wypisuje jakiemuś nieznanemu numerowi takie rzeczy. albo może ktoś jakiś kawał Ci robi - mało smieszny.
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:45   #422
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
no i dobrze zrobiłaś ale swoją drogą ciekawe o co chodzi co za człowiek wypisuje jakiemuś nieznanemu numerowi takie rzeczy. albo może ktoś jakiś kawał Ci robi - mało smieszny.
jeżeli to był kawał- to mam nadzieję, że ta osoba dostanie taką nauczkę, że więcej takich kawałów nie będzie robić. A jeżeli to bya prawda- to może komuś życie uratuje...
Policja ma mnie poinformować co i jak- więc Wam też napiszę.
Strasznie się tym przejęłam, mam nadzieję, że jakby co, to policja w porę zareaguje....
Stary 2009-04-27, 22:39   #423
rusałka_1
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Ja dopiero dotarłam i nadrobiłam zaległości.
Claris - dziwna sytuacja. Ja, na przykład, przy swoich rodzicach nie krepuje sie w ogóle i mogę prztulać i przymilać sie do Tż do woli Jednak przy jego rodzicach, szczególnie na początku, kręowałam się strasznie i zachowywałam się bardzo sztytwno. Teraz jest już duzo lepiej (fakt pomógł mi w tym TŻ), ale mimo wszytko nie czuję się przy nich tak swobodnie jak przy swojej rodzinie.

Miałam dzisiaj cięzki dzień na uczelni - zajęcia od rana do popołudnia.
Ale za to później oczekiwane przyjemności - wizyta u fryzjera Włosy odświeżone i pomalowane

Pozdrawiam wszytkie zazdrośnice.
rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 22:40   #424
Claris
Zakorzenienie

Mój się nie odzywa. Ciekawe co robi. Czuję, że jak się nie odezwie, to będę miała problemy z zaśnięciem dzisiaj. Kiedyś się pokłóciliśmy, to calutką noc nie mogłam zasnąć. a znając go to się nie odezwie. Doła mam (a kurde muszę się jutro w pracy uśmiechać, bo znowu mnie oskarżą, że coś mi się stało i jesyem niedostępna)
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 22:48   #425
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Aelitka zaraz wpadnie

Claris, a Ty nie chcesz zadzwonić i umówić się na rozmowę ?
Stary 2009-04-27, 22:58   #426
Claris
Zakorzenienie

Nie, bo to będzie oznaczało, że czuję się winna i dalej będzie tak jak było.
Mam Aelitkę na gg, ale coś się nie kwapi, zeby nas odwiedzić
Stary 2009-04-27, 23:00   #427
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

To niekoniecznie musi być przyznanie się do winy, tylko wyrażenie chęci porozmawiania o problemie
No, zobaczymy co jutro TŻ zrobi, mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia

a Aelitka może dopiero do domu weszła i jeszcze nie ochłonęła albo szykuje nam pełne sprawozdanie na 5 x Page Down

Ja idę spać, Dobranoc kochane
Stary 2009-04-27, 23:03   #428
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
To niekoniecznie musi być przyznanie się do winy, tylko wyrażenie chęci porozmawiania o problemie
No, zobaczymy co jutro TŻ zrobi, mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia

a Aelitka może dopiero do domu weszła i jeszcze nie ochłonęła albo szykuje nam pełne sprawozdanie na 5 x Page Down

dobranoc Ins
Stary 2009-04-27, 23:13   #429
Biska
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Podczytuję Was regularnie, ale jakoś nie mam siły nawet nic napisać. Trzymam kciuki za Was, żeby Wam się poukładało a przede wszystkim jak najmniej nieporozumień z TŻami

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 23:32   #430
Claris
Zakorzenienie

Dobranoc Agatko i wszystkim
Stary 2009-04-28, 07:45   #431
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Dostałam przed chwilą smsa z nieznanego numeru: "Gdybym miał broń to strzeliłbym sobie w głowę"
odpisałam: "kim jesteś i o co chodzi, mam nadzieję, że to żart i że pomyliłeś numery"
ten ktoś odpisał: "dziś jest dzień, w którym umrę"
napisałam mu: "kim jesteś?"

Słuchajcie, powinnam coś zrobić? zadzwonić? jakoś dziwnie się poczułam...
I co dowiedziałaś się coś w tej sprawie?

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Zaczęło się od tego, że jego siostra dzisiaj urodziła. miała cesarkę i napisał mi smsa z tą wieścią, nic w sumie poza tym. Chciałam dowiedzieć się czemu cesarka, miała przecież rodzić naturalnie, więc po powrocie do domu dzwonię do niego. Nie odebrał, co już mnie wkurzyło, więc napisałam odpowiednio nacechowanego smsa, m.in. "po co idiotka dzwonię", więc mi odpisał, że w pracy jest dlatego nie odebrał. to ja "więc czemu teraz nie oddzwoniłes tylko napisałes"(przecież powiedzenie dwóch słów jest szybsze niż pałowanie się z smsem, tym bardziej on nie lubi i unika tego jak może) a on do jasnej cholery tak o: "bo jadę z ojcem i byś chamsko do mnie gadała" Więc na jakiej podstawie on wnioskuje, że bym chamsko do niego gadała? Jeszcze 2 godzinki temu gadaliśmy normalnie jak czekałam na zajęcia!! Czy ja naprawde jestem taka zła i beznadziejna? Jedyny wniosek mam taki, że on się mnie nadal wstydzi przed swoimi starymi. Nadal tzn. odkąd zaczęłam się tam u nich pojawiać to tak było, że on traktował mnie bardziej przy nich jak swoją koleżankę. Wcale nie oczekiwałam jakiegoś ościskiwania się, tylko po prostu traktowania po ludzku, a on odnosił się do mnie tak olewatorsko, przeważnie też nie mówił do mnie po imieniu, tylko bezosobowo... Myślałam, że po zaręczynach coś się zmieniło, nawet jego matka nieraz go pytała, czy my się wogóle kochamy i tyle razy mu mówiłam, że tak jest, że każdy to widzi i tak to odbiera, gadał, że się zmienia i co? Dzwonię do niego przy ojcu i nie odbiera? To sorry jak będzie jak tam zamieszkamy po ślubie? Będziemy się mijać jak para znajomych? Nawet głupiego "kochanie" nie usłyszę, nie dostanę buziaka? Dlaczego tak jest, wasi TŻci też się tak wstydzą z wami normalnie rozmawiać przy ich rodzicach? Dodam, że przy moich nie ma tego problemu, gadamy normalnie, przytulamy się... Co ja mam zrobić, nie pójdę tam mieszkać, będę tu gdzie nikomu nie jestem potrzebna. Wogóle nikomu nie jestem potrzebna, wszędzie jesyem piątym kołem u wozu, może ja mam z nim zerwać, nic już nie wiem Beczę cały czas
U nas na poczatku tak bylo, a teraz normalnie. Dziwnie Twoj TZ sie zachowuje. I nic tu o wieku nie trzeba mowic, czy nawykach, czy toleranki, co rodzice mojego TZ-ta sa starsi od moich a jednak wszystko toleruja i ciesza sie ze milosc pokazujemy, bo gdybysmy nie pokazywali zastanawialiby sie czy sie kochamy.
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 07:48   #432
najfajniejsza
Zakorzenienie

Hej
luffka, informuj nas na bieżąco, co i jak z tym "samobójcą".

Claris... mój facet też inaczej ze mną rozmawia przy kimś niż gdy jest sam (mówię o rozmowie telefonicznej), przy rodzicach to w ogóle wali półsłówkami. ale przeszło mi gniewanie się na niego, bo po prostu on nie potrafi okazywać większych uczuć przy innych. nie czuje też takiej potrzeby i ja to rozumiem. wręcz czuje skrępowanie, że dzwoni jego ukochana, najbliższa osoba jaką zna, a tu pół domu się krząta. naprawdę dla mnie to już nie jest problem.

Poza tym napisałaś mu niemiłego SMS-a, więc faktycznie mógł pomyśleć, że rozmowa będzie podobna - ja to akurat rozumiem. W ogóle rozumiem obie strony, tak sądzę.

Co do jego rodziców... Mój nocował u mnie w weekend i powiedział im, że nie wraca na noc, bo idzie na imprezę. Taaa... ma 25 lat i wciska rodzicom kit. Ale robi to dlatego, że wie, jak jego mama (z tatą jest spoko) zareagowałaby na fakt, że śpimy razem. Nie chodzi nawet o seks, bo o tym to chyba wie , ale o to, że ona w życiu przed ślubem by nie nocowała u chłopaka ani on u niej. I wiesz... rozmawialiśmy o tym i doszliśmy do wniosku, że póki tam mieszka nie powinien ranić mamy. Bo ona naprawdę cierpi. Wiem, że to dziecinne, żeby się przejmować taki sprawami, ale do niej się nie przemówi. I tak jak ostatnio gadaliśmy... obraziłaby się na niego okrutnie, gdybyśmy zamieszkali ze sobą przed ślubem (a oboje tego chcemy). Wiemy, że to zrobimy (o ile się uda), bo nie można dać się zwariować, ale czasem rodzicom trzeba mówić to, co chcą usłyszeć...
Czułości przy nich raczej intensywnie nie okazujemy, ale nie zwraca się do mnie bezosobowo. zawsze siedzi przy mnie, od czasu do czasu przytuli, da buzi w policzek i widać, że jesteśmy ze sobą, także z tym akurat nie ma żadnego problemu.

Chodzi mi tylko o to, że są ludzie, których nie zmienisz. i może rodzice Twojego narzeczonego też są tacy? Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi.

PS jesteśmy ze sobą niemal trzy lata a dopiero ostatnio mogliśmy oficjalnie spać w jednym pokoju. Trzeba było ich wziąć na 'przetrzymanie' i pomogło

Insane, dzięki za zrozumienie bo już myślałam, że jakaś lewa jestem po prostu od zawsze widujemy się niemal codziennie i taka przerwa to jak jakaś kara

EDIT: chociaż w wakacje luby mieszkał u mnie miesiąc i powiedział mamie, ze będzie u mnie nocować, to w sumie powiedziała, że skoro sama w domu jestem, to dobrze, że u mnie nocuje. więc małymi kroczkami się da
w ogóle musicie mieszkać z rodzicami po ślubie? ja choćby się waliło i paliło nie pisałabym się na taki układ... ani z jego rodzicami (którzy po ślubie byliby zapewne mili, ale aż za bardzo), ani z moimi (którzy pewnie by się we wszystko wtrącali z tzw. dobrych chęci). wolałabym gryźć tynk, ale na swoim.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAelitko, co u Ciebie?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2009-04-28 o 08:01
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:11   #433
Aelitka
Wtajemniczenie

Witam w kolejnej części!!!

po pierwsze - czy są jakieś "nowe"??? bo ja nie przebrnę przez te wszystkie strony..
mam nadzieję, że u wszystkich wszystko ok....hmm?Grape, luffka?

ja po tygodniu w maso pomalu wracam do rzeczywistosci, choc jest to trudne...... ehh. czeka mnei teraz w cholere pracy, tak mi sie nie chce! bleee

wczoraj bylismy ogladac mieszkanie (jeszcze nie widzialam), suuuuper, bardzo jasne i przestronne... i choć tż narzeka na okolice (ma troche racji, ale bez przesady) to mi sie podoba
rzucil tekstem: "my tu pewnie nasze dzieci spłodzimy" :

to tyle jak na razie z mojej strony. teraz sobie poczytam troszkę, co ostatnio u was, ale zaraz muszę spadać na zajęcia.. bleee....

buziaki

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Mam Aelitkę na gg, ale coś się nie kwapi, zeby nas odwiedzić
Cytat:
Aelitka zaraz wpadnie
Cytat:

wczoraj dotarłam do krk, w domu ciągle bez neta (3 miesiąc, dają dupy ci z netii, porażka.... ;/), ale byłam tak padnięta że szok. sprawdziłam pocztę, miałam jedną PW i odczytałam - tyle z mojego siedzenia na wizażu hihi

laski a jak jesteście na gg to napiszcie - mi się coś porobiło i połowy listy w ogóle nie mam ;/ tylko się podpisać

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:48   #434
malinka612
Raczkowanie

Claris, nie jesteś jedyna, mój tez taki zdystansowany przy jego rodzicach, bo przy moich jeszcze jakoś mi ta czułość okazuje.

O Aelitce trzeba zacząć gadać to się pojawia, wie że o Niej plotkujemy ;D Pokaż nam kilka zdjęć, myślisz że tak łatwo Ci przejdzie pojawienie się tutaj?

A ja zaraz do pracy maltretować zwierzaki znów
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 08:57   #435
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
Claris, nie jesteś jedyna, mój tez taki zdystansowany przy jego rodzicach, bo przy moich jeszcze jakoś mi ta czułość okazuje.

O Aelitce trzeba zacząć gadać to się pojawia, wie że o Niej plotkujemy ;D Pokaż nam kilka zdjęć, myślisz że tak łatwo Ci przejdzie pojawienie się tutaj?

A ja zaraz do pracy maltretować zwierzaki znów

nieprawda
wczoraj nie mialam juz sil pisac, teraz wpadlam...
ehhh co sie zebrac nie moge
a zdjecia? hmmm

link do zdjęć wyślę na PW, kto będzie chciał. tylko pisać
i to pewnie popołudniu dopiero, wieczorem...

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-04-28 o 09:02
Stary 2009-04-28, 09:20   #436
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
Witam w kolejnej części!!!

po pierwsze - czy są jakieś "nowe"??? bo ja nie przebrnę przez te wszystkie strony..
mam nadzieję, że u wszystkich wszystko ok....hmm?Grape, luffka?

ja po tygodniu w maso pomalu wracam do rzeczywistosci, choc jest to trudne...... ehh. czeka mnei teraz w cholere pracy, tak mi sie nie chce! bleee

wczoraj bylismy ogladac mieszkanie (jeszcze nie widzialam), suuuuper, bardzo jasne i przestronne... i choć tż narzeka na okolice (ma troche racji, ale bez przesady) to mi sie podoba

to tyle jak na razie z mojej strony. teraz sobie poczytam troszkę, co ostatnio u was, ale zaraz muszę spadać na zajęcia.. bleee....

buziaki

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

wczoraj dotarłam do krk, w domu ciągle bez neta (3 miesiąc, dają dupy ci z netii, porażka.... ;/), ale byłam tak padnięta że szok. sprawdziłam pocztę, miałam jedną PW i odczytałam - tyle z mojego siedzenia na wizażu hihi

laski a jak jesteście na gg to napiszcie - mi się coś porobiło i połowy listy w ogóle nie mam ;/ tylko się podpisać
Cytat:
nieprawda
wczoraj nie mialam juz sil pisac, teraz wpadlam...
ehhh co sie zebrac nie moge
a zdjecia? hmmm

link do zdjęć wyślę na PW, kto będzie chciał. tylko pisać
i to pewnie popołudniu dopiero, wieczorem...
cześć rogaty łobuzie jeden!

ależ ja Ci zazdroszczem. mieszkanie ogląda wyjeżdża w jakieś dalekie strony fajowo normalnie musisz koniecznie jakieś zdjęcia pokazać ja zaraz jadę na zakupy z TŻ prze wyjazdem w góry. i ja chce na kanary!!!!
Stary 2009-04-28, 09:35   #437
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć rogaty łobuzie jeden!

ależ ja Ci zazdroszczem. mieszkanie ogląda wyjeżdża w jakieś dalekie strony fajowo normalnie musisz koniecznie jakieś zdjęcia pokazać ja zaraz jadę na zakupy z TŻ prze wyjazdem w góry. i ja chce na kanary!!!!

w góry jedziesz, nie narzekaj

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-04-28, 09:40   #438
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:

Hej laseczki!

Wczoraj chodziłam z kumpelą za sukniami ślubnymi (nie ja mierzyłam - ona!)
Nie wiedziałam że to takie widowisko - dosłownie W każdym salonie ogrrromne przymierzalnie, gdzie się można gonić. Do tego mnóstwo luster i takie podesty - coś na podobę sceny To były jej pierwsze przymiarki, ale już chyba wiemy jak będzie wyglądać jej przyszła suknia ślubna. Trzeba będzie 3 suknie połączyć w jedno

Edit:
Ja też chcę zdjęcia na PW

Edytowane przez Soy Marisol
Czas edycji: 2009-04-28 o 09:42
Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 09:45   #439
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Jaaaa się zgłaszam na zdjęcia, koniecznie, staję pierwsza w kolejce (a podejrzewam, że będzie długa jak za komuny po szary papier )

Dobrze Cię widzieć i zazdraszczam oglądania mieszkanka i takich planów

Co do czułości, pomijając fakt, że z początku u mojego TŻta było generalnie ciężko z czułością ale już go wielu rzeczy nauczyłam i w sumie chyba nie mamy problemu przy rodzicach. U mnie w domu zawsze mnie bronił, może nie mówił "Moje Kochanie", ale zawsze "Agatka, Agaś". Dał buzi, przytulił, normalnie tak.
U siebie w domu jest jeszcze bardziej "wyluzowany", powiedziałabym że nawet ekstremalnie bo on w sumie nic sobie z tego nie robi, jak nas jego Mama zastaje w niedwuznacznej sytuacji, on spokojnie może gadać o nieobranych ziemniakach na obiad tzn. może nie "spokojnie", ale kilka zdań mogą wymienić, po czym On uprzejmie prosi Mamę o zamknięcie drzwi (bo ona nie dość, że wchodzi bez pukania, to jeszcze wychodząc lubi zostawić otwarte drzwi ).
Więc z przytulaniem, całowaniem i jakimiś zaczepkami nie ma problemu
Jego Mamuśka też jakoś specjalnie się tym skrępowana nie czuje, a jego Tata wręcz nas broni przed Mamą, każąc jej dać nam święty spokój, jak jesteśmy zamknięci w pokoju bywa wesoło.
Stary 2009-04-28, 09:46   #440
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość

Hej laseczki!

Wczoraj chodziłam z kumpelą za sukniami ślubnymi (nie ja mierzyłam - ona!)
Nie wiedziałam że to takie widowisko - dosłownie W każdym salonie ogrrromne przymierzalnie, gdzie się można gonić. Do tego mnóstwo luster i takie podesty - coś na podobę sceny To były jej pierwsze przymiarki, ale już chyba wiemy jak będzie wyglądać jej przyszła suknia ślubna. Trzeba będzie 3 suknie połączyć w jedno

Edit:
Ja też chcę zdjęcia na PW

kiedyś chodziłam z kuzynką, masakra to była. najgorsze są takie stare babska którym sie wydaje, ze wiedze o modzie maja przenajwyzsza i w ogola to one wiedza najlepiej, w czym przyszla panna mloda wyglada doskonale i w czym sie najlepiej czuje. eh

link wyslany

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-04-28, 10:04   #441
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dziękuję zaraz się będę zachwycać

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Faaajne zdjęcia pięknie razem wyglądacie
Ale tam tak zimno było ?
Ja myślałam, że zobaczę plażę i tropiki i drinka z parasolką
Ale góry piękne
Stary 2009-04-28, 10:14   #442
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję zaraz się będę zachwycać

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Faaajne zdjęcia pięknie razem wyglądacie
Ale tam tak zimno było ?
Ja myślałam, że zobaczę plażę i tropiki i drinka z parasolką
Ale góry piękne
no tylko jeden dzien takiej lampy drinki z palemka byly w barze na dole
tak to slonce zza chmurek. ale to dobrze, bo jak byla ta lampa, to nam sie jezdzic nie chcialo..takze przynajmniej sie wyjezdzilismy :P bylo suuuper

choc tak imprezowo ze szok
ale nie dziwne - bylo nas jakies 30 osob......

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-04-28, 10:16   #443
luffka
Zakorzenienie

Witam
Aelitko proszę o linka Chętnie popatrzę

świetne zdjęcia zazdroszczę wyjazdu!!!

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-04-28 o 10:30
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:32   #444
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Aelitkaja tez chce tego linka do zdjec na PW
Stary 2009-04-28, 10:37   #445
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
kiedyś chodziłam z kuzynką, masakra to była. najgorsze są takie stare babska którym sie wydaje, ze wiedze o modzie maja przenajwyzsza i w ogola to one wiedza najlepiej, w czym przyszla panna mloda wyglada doskonale i w czym sie najlepiej czuje. eh

link wyslany
Wow, niektóre zdjęcia aż mnie zachwyciły Zwłaszcza taki jeden motyw mi się spodobał na desce - zdjęcie zostało zrobione tak jakby ktoś miał zaraz wpaść w przepaść Toto to włoskie Alpy?? nazwa jakby włoska

Powiem Ci, że na szczęście nie trafiłyśmy na stare babska w salonach ślubnych - no w sumie na jedno , ale nic tam koleżanka nie przymierzała. Same stare modele jakieś. (stare babsko , to stare modele) A koleżanka szuka sukni z ...plisami. Sama byłam zaskoczona, w sumie to byłam nawet anty nastawiona na te plisy, ale jak zobaczyłam na żywo, jeszcze na niej, to już wiemy, że zostaną plisy

Aelitko jeszcze jedno - jaką Ty masz piękną cerę Zazdroszczę

Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 10:46   #446
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość
Wow, niektóre zdjęcia aż mnie zachwyciły Zwłaszcza taki jeden motyw mi się spodobał na desce - zdjęcie zostało zrobione tak jakby ktoś miał zaraz wpaść w przepaść Toto to włoskie Alpy?? nazwa jakby włoska

Powiem Ci, że na szczęście nie trafiłyśmy na stare babska w salonach ślubnych - no w sumie na jedno , ale nic tam koleżanka nie przymierzała. Same stare modele jakieś. (stare babsko , to stare modele) A koleżanka szuka sukni z ...plisami. Sama byłam zaskoczona, w sumie to byłam nawet anty nastawiona na te plisy, ale jak zobaczyłam na żywo, jeszcze na niej, to już wiemy, że zostaną plisy

Aelitko jeszcze jedno - jaką Ty masz piękną cerę Zazdroszczę
to ja spadam w przepasc
sama juz nie wiem jak to zdjecie zrobil mi tz, ale obrocilam je w druga albo 3 strone i mamy przepasc

i owszem, to wloskie alpy

ps
a gdzie ty tam moje cere widzialas?! wcale taka piekna jestem, ale szczerze to nie narzekam procz problemow z naczynkami i BARDZO SPORADYCZNIE z jakimis pryszczami (ida na jakos, nie na ilosc) i tego ze sucha okropnie i o dziwo czasem sie swieci - nie wiem jak to mozliwe, skoro sucha - to jest ok;P

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-04-28 o 10:47
Stary 2009-04-28, 11:03   #447
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Aelitko jeszcze ja

no i kiedy w końcu ten ślub?
Stary 2009-04-28, 11:25   #448
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Aelitko jeszcze ja

no i kiedy w końcu ten ślub?

CZYJ???

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-04-28, 12:01   #449
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

moge ja tez prosic o linka? chetnie poogladam sobie nie Polska rzeczywistosc a cos poludniowego

a ja juz mam telefon do odbioru dalam tydzien temu w srode do serwisu i juz mam

Insane ja wczoraj powiedzialam TZtowi, ze to wcale nie jest zle jak sie wykonuje wiecej milych gestow dla drugiej osoby, bo pozniej i ta druga osoba jest rozniez milsza i dlaczego mamy sie opanowywac przed roznymi czynami? jak sie kocha to chce sie jak najlepiej a on mi na to: 'dobrze Kochanie, postaram sie byc bardziej czuly i... tuli tuli' i mam nadzieje, ze to nie tylko slowa z jego strony i Tobie tez zycze takiego sukcesu wychowawczego ...

moj TZ to i tak jakis dziwny czasem sie zgodzi na to co powiem ale i tak chociaz na 50% nie spelni tego co obiecal , pozniej jest temat walkowany od nowa i on sie burzy, ze my juz o tym gadalismy i co sie powtarzam

aaa i ide dzis do kolezanki co sie zeni w czerwcu (rocznik 88) obejrze sobie sukienke, obraczki i popytam o fryzure jaka ma wybrana . dodam, we w 2 dzien wesela ma swoje urodziny

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2009-04-28 o 12:09
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 12:18   #450
Biska
Zakorzenienie

Cześć

U nas też nie ma problemu z okazywaniem sobie czułości przy rodzicach Ani ja, ani mój TŻ nie krępujemy się całować, przytulać, zaczepiać i mówić do siebie nie po imieniu (Misiu, Kochanie, Kocie) w towarzystwie rodziców

I ja poproszę o zdjęcia, uwielbiam je oglądać!

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości