![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Czesc
agus87, Rosette, jupik, popscene wszystkiego naj naj naj. Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień. I wszytskiego dobrego na nowej drodzę życia ![]() ale zazdroszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile płacicie za wynajcie autokaru?? czy wynajmujecie autokar czy bus/? ja znalazłam ogłoszenie na busa 9 os. u mnie w miescie 0 1zł za km.
edit: jak ja nie lubie jak mnie ktos budzi wrrr. tak sobie własnie smacznie przysnełam na kanapie a tu dupa. dostałam smsa od szefa, ze bardzo mi dziekuje, ze dzis mimo weekendu przyszłam im pomóc. zyczył mi miłego weekendu itp. oraz napisał, ze widzimy sie w poniedziałek. Odpisałam "No problem ![]() ![]() ide się wykąpac. TZ sie nie odzywał, wiec pewnie jeszcze pracuje ech.. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-25 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka nie przejmuj się na zapas... czasami przytrafiają się takie kryzysy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wrócil TZ. nawet buzi mi nie dał jak zwykle, tylko "czesc " powiedział ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też poszukuję, ale nei znalazłam nic, co by mnie interesowało, a jak już, to nie ma polskich znaków i też kicha ;/
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
U nas zawsze jest autokar spod Kościoła do sali, chociaż tak naprawdę to kawałek, nie wiem ze 20minut piechotą, za to mam sporo gości z miasta oddalonego o 30 km od mojej miesciny i nie wiem wynajmować coś, zeby ich odwiózł w nocy do tegoo miasta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. Tz wstał, wziął moje Hula- hop i mi je zrobił (napełnił ryzem), byłam w sozku, bo sama miałam to zrobic wczoraj ale miałam problemy.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Madzia pewnie wynajętym przez nas autobusem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
agus87, Rosette, jupik, popscene
wszystkiego naj najpiękniejszego na nowej drodze zycia !! Żeby ten dzisiejszy dzień był Waszym wymarzonym a każdym kolejn e piękniejsze od poprzedniego ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
agus87, Rosette, jupik, popscene wszystkiego naj na nowej drodze życia, bawcie się dobrze i żeby wszystko poszło po Waszej myśli ![]() Madzielenka, no i widzisz TŻ zrobił Ci hula-hop więc kocha, a że może ma parę spraw do przemyślenia, no to trudno tak bywa.... nie zniechęcaj się, daj mu troszkę odpocząć, a zobaczysz wieczorem będzie już super ![]() Co do wynajmu to u nas biorą za busiki po 100zł za godzinę, ale wypożyczają na nie mniej niż..... godzin, no ale tego dokładnie jeszcze nie wiem. Stwierdziłam, że teraz nie będę sobie szarpać nerwów i latać za busikami, jak nawet nie wiem ilu ludzi będę miala, tzn ile potwierdzi swoją obecność. A muszę im zapewnić dojazd bo 90% gości z daleka i przyjeżdżają już w piątek na nocleg, a z noclegu do kościoła, potem na salę i z powrotem na nocleg. Wszyscy wyjeżdżają po obiedzie w niedzielę w trasę po 300-400km, więc oszczędzę im już tej jazdy po moim mieście i będą busiki. Autokar pewnie tańszy by był, no ale niestety lokalizacja mojej sali nie pozwala na jego użycie ![]()
#435 |
Zakorzenienie
|
Musze podzwonić za tymi busami. Ale najpierw się popytam kto jak ma zamiar wracać, bo może uda się tak wykombinować, ze ktoś po kogoś przyjedzie i może zabrać jeszcze kogos. Cóż jeszcze troche czasu pomysli sie. Z tym, ze bus kosciół - sala musi być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
a ja sama nie wiem. ale tak jak piszecie, narazie nie ma co myslec o tym. zobaczymy kto nam potwierdzi
![]() SSR TZ twierdzi, ze mnie kocha, ze jest ze mną szczesliwy (tak wczoraj mówił jak sie go pytałam)ale mi jednak czegos brakuje.. nie czuje sie zbyt doobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
On liczy od km. podawalm ile orientacyjnie wychodzi za taka trase i jest na prawde najtanszy w okolicy ! wychodzi chyba jakies 4zl z groszem za km. To jest duzy autokar!
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() Agus87 ma właśnie swój pierwszy taniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego kochane.
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
ech Ci meżczyźni.... z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej !
Zrobilam sobie teraz spacerek, przeszlam sie do mieszkanka zobaczyc jak tam efekty naszego malowania wczorajszego ![]() ![]() Dałam buziaki TZtowi bo pojechal do pracy i zpostalam teraz sama... Nie mam sie z kim kawy napic... Może która reflektuje, stawiam wode w czajniku ![]() Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-04-25 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Katunia ja sie chetnie z toba napije, ale herbatki, bo ja kawy nie pije
![]() Mój TZ jeszcze nie wrócił z myjni. Za to ja pokreciłam swoim Hula-hopem juz ![]() oo pokaz nam zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez wynajmujemy autokar - tzn autobus z pod domu t potem podjedzie po moj i do kosciola a potem na sale a z powrotem beda male busiki, na poprawiny tez mamy busy.. jednak jakos dojechac trzeba.. Cytat:
![]() wszystkim dzisiejszym pania mlodym jeszcze raz najlepszego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
agus87, Rosette, jupik, popscene WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!
![]() PS. ja też zazdroszczę....
#446 |
Zakorzenienie
|
Martucha i taka własnie sie stałam. zobaczymy jak bedzie dalej. Zostały nam ostatnie 3 tygodnie w Holandii- 21 dni wspólnego mieszkania a potem koniec. ja u siebie, on u siebie. ciesze sie bardzo.. moze wtedy cos zrozumie. ja nie mówie, ze on jest zły. Bo nie jest. ale ile kobieta moze wytrzymac bez adoracji?? No ile?? Nie pamietam kiedy mnie pocałował tak czule nawet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka - herbatka zrobiona
![]() ![]() Zdjecia tu wrzucilam w watku panny młode ślask, link: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post12038593 post 1958 Zeby nie zasmiecac za bardzo wizazu zapraszam tam do obejrzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem fajnie jest potesknic troche do siebie i jakies urozmaicenie do zwiazku dodac. Bo kiedys przeczytalam rzecz ktora wydala mi sie madra-monotonia moze zabic najwieksza milosc !! wiec trzeba triche urozmaicac zycie. A jak wy przebywacie teraz duzo z soba, nie liczac pewnie godzin w pracy to potesknicie i bedzie OK ![]() Co do mieszkanka - to nie blok - tylko taki 5rodzinny domek. Tak mamy 2 pokoje. Salon jest fajny bo dosc duzy dobrze ustawny, juz mamy koncepcje gdzie jakie mebelki stana ![]() Kochane Wam tez zycze takiego etapu na jakim jestem - czyli urzadzania wlasnego mieszkanka !! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-04-25 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.