![]() |
#421 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dziewczyny sie tak patrzyly bo zazdrosne! ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaz ja wolalabym biala ![]() taaak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czasami pale papierosy ![]() poza tym one oslabiaja szkliwo a ja i tak juz mam slabe.. Witajjj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sliczna ![]() ![]() ![]() Kurcze moje postanowienie co do dioety troszke szlak trafil bo wczoraj piwko wypilam ![]() ![]() Obejrzalam brzydule, zjadlam sniadanko i Was nadrabiam, ale napisalyscie od wczoraj! Myslalam ze nigdy nie skoncze :P ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1242152729 ![]() Booze jaka chudziutka! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1242161805 ja tez chce ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
dla mnie super brzuszek
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1234014845 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wczoraj pisałam że chce wysokiego bruneta a dziś rano o 8:20 obudził mnie dzwonek a tam boski kurier normalnie wysoki,brunet,ciemne oczka niestety nie do mnie pomylił piętra a ja wyskoczyłam w piżamce w krowy,różowych kapciach ,zaspana i potarganej fryzurze ![]() ![]() miłego dnia ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
pobudka !!
![]()
#425 |
Zakorzenienie
|
Nice Sprite - ale Ty jestes sliczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Martysiu, ja żartowałam, cholera, musze pomyslec zanim napisze, bo wyjde na jakas czepialska, a to moje dziwne poczucie humoru tylko ![]() Tż od zawsze mi powtarza,że mam dziwne poczuce humoru, coś w tym jest ![]() ja na moje autko200zł na jakas tamc zesc, a 500zł na nowe opony, także Cie doskonale rozumiem ![]() ![]() ALe ja go nie sprzedam, to moje ukochane autko i znowu w sumie nie jest stare. ![]() messinka, dlatetgo niedługo sie zbieram do peelingu kawowego, bo nikomo nie ma w domu ![]() i mi chodziło o mojego bruneta! Osiedle dalej i nie śpiacego tylko uczącego sie! ![]() ![]() honey ja swojego TŻta też pierwszy raz w życiu widziałam w takim stanie jak Ty, obudzona, w piżamie jakiejś śmiesznej, rozczochrana, 17lat miałam nie wiedziałam co to wizaz-wiadomo czym to grozi ![]() ![]() ckin2u co Ty mówisz, to ja sie jeszcze bardziej chłodze zamiast ogrzac? omg ![]() Zostań brunetką- swoją drogą jeszcze Cie nie widziałam ![]() Dziewczyny mnie mało obchodzą, bo w tej mojej dziurze, same takie są.. ale faceci, czuje sie ostatnio dowartościowana, stają do mnie, biegną za mną zeby sie przywitać, taaakie ciacha, że jakbym nie miała TŻ to wrrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Renatko - ale ja chcialam byc nadal brunetka, tylko taka.. jasniejsza
![]() ![]() ![]() Nie widzialas? wstawialam kiedys fotkiiii.. w sumie, nie ma na co patrzec ![]() Ja chyba dzisiaj zakupie leginsy i bede smigac w nich, nie wiem jak sie przelamie.. ale moze jakos dam rade ![]() Tylko czy leginsy nie skracaja nog? I Co skoncza mi sie leginsy kolo kostek i mam miec gola nozke i na to buty? Jak zwykle wychodzi moje zacofanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Hej sliczne ;*
net mi pada co chwile juz zla chodze ![]() wiecie na kiedy mam termin na ekstrakcje 8 ?? na 15 pazdziernika no pogłupieli ...wiec sie wkurzylam zjezdzilam cale miasto w poszukiwaniu chirurga szczekowego i oto musze wydac min. 300 zł za wyrwanie jednego zeba ale mam termin na jutro na godz 9 . Pan mnie przestraszyl jakims pilowaniem zeba od kosci masakra ;( Mam wielkiego lenia dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
ckin2u, to ja chce Cie zobaczyc, zanim sie wypowiem co do włosów
![]() Też jestem zacofana co do leginsów, ale koniecznie musze je miec, tylko u mnie nigdzie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
jeny oszalałyście chyba, tyyyle od wczoraj napisałyście, aż w szoku z rana byłam jak zobaczyłam.
Po pierwsze Teqilla zakupy rewelacyjne! A bluzeczka zrobiona przez Ciebie jest po prostu boska. Też mi się taka marzy ![]() Nice Sprite jesteś bardzo, ale to bardzo atrakcyjna ![]() Ja wróciłam od Tżta i zaraz znowu muszę się uczyć :/ Mam nadzieję, że zaliczę to jutrzejsze kolokwium bo bardzo mi zależy na dobrej ocenie. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Ehhh ile to ja bym chciała rzeczy mieć :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-05-13 o 09:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() A ja sie dzisiaj dowiedziałam, że moje lateksy (leginsy) mi nie dojdą do soboty ![]() ![]() Super zdjęcia ![]()
#433 |
Zakorzenienie
|
znowu mnie napalacie na te lateksowe leggi
![]() cashmere, wiem, tyle, że dwie opony kupił mi tata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja wrócilam od lekarza i seria badań, prześwietlenie i seria zastrzyków ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj wyjść wcześnie z zajęć późniejszych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm kurde a moj to pewnie bedzie mial zla mine jak zobaczy mnie w leginsach i tunice .. :/ straszny sie zrobil.. najlepiej jakbym sie nie malowala, nie ubierala fajnie itp. nie wiem on mysli ze mu ktos mnie zabierze czy jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
kasiaaczek trzymaj sie, biedna
![]() ckin2u nie daj sie, WP sie nie daja, powiem mu, że należysz do Nas i jak Ci bedzie czegoś zabraniał to ruszymyz pomocą ![]() Mój ostatnio jak założyłam moją panterkową tunie i leginsy to prosił,żebym ściagneła leginsy i szła w niej jako sukience ![]() w nim to chyba mało zazdrości ![]() Słucham COMY. mmm, uwielbiam ich ![]() Lece robic peeling kawowy ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-13 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
nie dam sie, ale on czasami jest nieznosny strasznie..pod tym wzgledem. Ostatnio mu sie wysokie buty nie podobaly :/ bo za duza szpila! Gdzie ja bede w nich chodzic?! Po co mi? jemu sie podoba jak mam normalne.. ble ble.. glupek
![]() Ha moj by nigdy tak nie pooowiedzial. Niby tez nie jest chorobliwie zazdrosny, czasami w ogole nie czuje zeby byl, ale on chyba tego po prostu nie pokazuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Chcialam jeszce wklikac cos wczoraj ale po Kubie(hahaaha dobryy odc.wczoraj byl ![]() ![]() Renatko pracuje,jak zauwazylas w roznych godz.bo jestem taka jakby rezerwowa,dzwonia kiedy potrzebuja,zadna to super wymarzona, ale jest ![]() Mess-nie pytaj lepiej jak narazie tylko przeslij mi wirtualnego kopa ![]() A i witam GlamRockLady-widzialam Cie w podgladajacych czesto ![]()
#439 |
Zadomowienie
|
dostane szalu zaraz z tym internetem ;p Czytam Was jedna strona i 5 min neta nie ma ;(
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() No i przed zastrzykiem dał mi znieczulenie dla dzieci w sprayu po którym nie czułam igły. Zęba usuwał sam, nikt mnie nie trzymał. W ogóle nie czułam bólu jedynie to że coś mam w buzi i że czymś mi zęba dotyka ale właśnie bez bólu. A i pozwiedzałam mu że trafiłam do niego bo na internecie na forum naszego miasta ludzie go chwalili i polecali a starszy pan nie znał się na internecie bo zaczął mi wyjaśniać że to pomyłka bo on się na internecie nie ogłasza bo nie umie się posługiwać itp. wiec ja mu mówię że to jego klienci go chwalili - tak go to rozradowało że o 100 zł mi obniżył cenę i zapłaciłam chyba 150 zł ![]() Tak więc głowa do góry!
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Raczkowanie
|
"Kiedyś byłam księżną", ksiazka super autobiograficzna, o takiej dziewczynie co w dziecinstwie była wykorzystywana seksualnie przez ojczyma, miała niezrownowazona matke, byla nieszczelsiwa. Zapomnienie znajdywała tylko w ukochanym tańcu. Jako nastolatka poznała Bahrina który, jak sie potem okazało, jest malezyjskim księciem, była pewna ze bedzie szczesliwa, ale okazało sie ze dalsze zycie bedzie koszmarem jakiego nigdy nie zaznała.. ksiazka wciaga na maxa..polecam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Nice - dziekuje za odpowiedz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Szukaj ich, szukaj bo są na prawdę świetne, niby takie proste a robią wrażenie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja czytam i czytam to prawo, już mi się nie chcę ;P Pokrzywkę sobie właśnie zaparzyłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
kuurcze ale sie napalilam na ta czern
![]() wlasnie ja juz od dawna nie prostuje, jakos sie mecze w tym niewyprostowanych, zeby troche odzyly, ale i tak sa takie jakies.. nijakie ![]() A chcialabym mieciutkie, lsniace wloski ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() tez mam ochote jakas ksiazke poczytac ![]() Musze skombinowac sobie cos zdrowego na obiadek i wlasnie sie zastanawiam co by tu dzisiaj zjesc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
Napisalam wielkiego posta i oczywiscie wizaz mi padl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
mi strasznie podobają się czarne włosy ale u kogoś
![]() narazie mam ciemna czekoladę castinga;p i ładna jest ![]() chce na jakis zimny niby..chociaż sama nie wiem w jakim mi dobrze;D ładny jest kasztanowy brąz...albo jakiś inny hmm |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
to jescze polecam ksiazke pt. "Spalona żywcem" jest swietna
![]()
#450 | |||
Zadomowienie
|
witam kochane
![]() wszystkie dziewczynki które mi przysłały maila- wyślę projekt, tylko zamieniam napisy na krzywe i tak na raty to robie ![]() ![]() wrzuce zaraz fotki mojej wczorajszej kreacji. ubrałam czarne lateksowe leggi, ta nową białą bokserkę z H&M, złote łancuchy, złoty pasek, beżowe szpilki. zrobiłam loki lokówka ![]() ![]() na 14stą ide na rozmowę w sprawie pracy. tzn. na rozmowę z szefem czy kogoś wogóle potrzebuja ![]() Cytat:
![]() jak farba jest na 25 minut to ja bym połozyła na 15 nawet nie całe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() acha Nice Sprite śliczne masz włosy ![]()
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie ![]() było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-05-13 o 11:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.