Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-13, 07:36   #421
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Poszukam najpierw w małych sklepikach u siebie, bo do jakiegoś centrum mam daleko, narazie nie po drodze
w sumie mi sie marza tylko czarne
no i musze w koncu poszukac tych lateksowych.
Pwnie na moim zadupiu beda sie na mnie dziwnie patrzec ale co mi tam (jak załozyłam moja panterkowa tunike jako sukienk w niedziele, plus szpilki tez sie dziwnie patrzyli Oprócz facetow)
Ja tez chce leginsy Musze chyba w koncu kupic Tylko za co?

A dziewczyny sie tak patrzyly bo zazdrosne! Licza sie spojrzenia facetow

Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
teraz zauważyłam tą bluzkę Barbie świetnie Ci wyszła wygląda jak kupiona w sklepie
zgadzam sie, super
Chociaz ja wolalabym biala

Cytat:
Napisane przez Nice Sprite Pokaż wiadomość
Tequilla jaką Ty masz cudną figurke jeju
taaak moje marzenie.. sliczna jestes

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość

kiedys mi sie nie podobaly leginsy ale teraz mysle ze jednak calkiem fajnie wygladaja i tez zamierzam sobie kupic
Wlasnie mi kiedys tez sie nie podobaly, a teraz mam na nie super ochote

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja sobie teraz w najbliższym czasie chce kupić paski wybielające blendamed, bo chce na lato mieć śliczne białe ząbki Stosowała któraś z was?
Ja chcialam.. ale chyba jednak nie kupie..
czasami pale papierosy chociaz staram sie rzucac, pije herbate..
poza tym one oslabiaja szkliwo a ja i tak juz mam slabe..

Cytat:
Napisane przez Mrochna Tajemnica Pokaż wiadomość
dołączam się do wątku z wielką chęcią i nadzieją
Witajjj

Cytat:

jak grzeja kosmetyki tez lubia, ale jak chłodza brrr, pod koc sie chowam
A wiesz, ze te ktore chlodza pod wplywem ciepla (czyli np kocyku itp) mroza jeszcze bardziej?

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
ja nigdy nie sprawdzałam bo zawsze mi się wydawało że kosmetyki w sprzedaży mają co najmniej 2 lata ważności ( mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi ) a tu taka wtopa kupiłam przeterminowaną odżywkę, i co teraz mam zrobić wyrzucić? teraz zacznę sprawdzać terminy taka będzie moja mina przy sprawdzaniu
Mi tez nigdy nie przyszlo do glowy zeby sprawdzic waznosc kosmetyku gdy go kupowalam Ale teraz zaczne to robic

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
b. ładna jesteś
a wrzuc jakieś duze zdjęcie u siebie do galerii
sliczna ja tez chce zoibaczyc zdjecia Kolor wloskow boski i jak sie blyszcza

Kurcze moje postanowienie co do dioety troszke szlak trafil bo wczoraj piwko wypilam ale jedno piwko to nie piwko

Obejrzalam brzydule, zjadlam sniadanko i Was nadrabiam, ale napisalyscie od wczoraj! Myslalam ze nigdy nie skoncze :P

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1242152729

Booze jaka chudziutka! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1242161805 ja tez chce
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:42   #422
RedApple
Zakorzenienie

dla mnie super brzuszek
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1234014845
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:11   #423
honey1012
Wtajemniczenie

Dzień dobry ja dziś do okulisty ide to wolne od szkoły mam
Wczoraj pisałam że chce wysokiego bruneta a dziś rano o 8:20 obudził mnie dzwonek a tam boski kurier normalnie wysoki,brunet,ciemne oczka niestety nie do mnie pomylił piętra a ja wyskoczyłam w piżamce w krowy,różowych kapciach ,zaspana i potarganej fryzurze mówiłam że biednemu zawsze wiatr w oczy

miłego dnia

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:15   #424
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

pobudka !!
Stary 2009-05-13, 08:17   #425
ckin2u
Zakorzenienie

Nice Sprite - ale Ty jestes sliczna I masz boskie te wloski! Czym robilas?? Juz chyba jednak nie chce jasniejszych, tylkoo cieemne
Stary 2009-05-13, 08:45   #426
Renatka89
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Martysiu, ja żartowałam, cholera, musze pomyslec zanim napisze, bo wyjde na jakas czepialska, a to moje dziwne poczucie humoru tylko
Tż od zawsze mi powtarza,że mam dziwne poczuce humoru, coś w tym jest

ja na moje autko200zł na jakas tamc zesc, a 500zł na nowe opony, także Cie doskonale rozumiem
ALe ja go nie sprzedam, to moje ukochane autko i znowu w sumie nie jest stare.

messinka, dlatetgo niedługo sie zbieram do peelingu kawowego, bo nikomo nie ma w domu

i mi chodziło o mojego bruneta! Osiedle dalej i nie śpiacego tylko uczącego sie!

honey ja swojego TŻta też pierwszy raz w życiu widziałam w takim stanie jak Ty, obudzona, w piżamie jakiejś śmiesznej, rozczochrana, 17lat miałam nie wiedziałam co to wizaz-wiadomo czym to grozi a jednak mnie chciał

ckin2u co Ty mówisz, to ja sie jeszcze bardziej chłodze zamiast ogrzac? omg

Zostań brunetką- swoją drogą jeszcze Cie nie widziałam

Dziewczyny mnie mało obchodzą, bo w tej mojej dziurze, same takie są.. ale faceci, czuje sie ostatnio dowartościowana, stają do mnie, biegną za mną zeby sie przywitać, taaakie ciacha, że jakbym nie miała TŻ to wrrrr hahaha
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:59   #427
ckin2u
Zakorzenienie

Renatko - ale ja chcialam byc nadal brunetka, tylko taka.. jasniejsza czekoladowa Ale chyba jednak chce taaki ciemny

Nie widzialas? wstawialam kiedys fotkiiii.. w sumie, nie ma na co patrzec

Ja chyba dzisiaj zakupie leginsy i bede smigac w nich, nie wiem jak sie przelamie.. ale moze jakos dam rade
Tylko czy leginsy nie skracaja nog? I Co skoncza mi sie leginsy kolo kostek i mam miec gola nozke i na to buty? Jak zwykle wychodzi moje zacofanie
Stary 2009-05-13, 09:02   #428
MySSaaa
Zadomowienie

Hej sliczne ;*
net mi pada co chwile juz zla chodze

wiecie na kiedy mam termin na ekstrakcje 8 ?? na 15 pazdziernika no pogłupieli ...wiec sie wkurzylam zjezdzilam cale miasto w poszukiwaniu chirurga szczekowego i oto musze wydac min. 300 zł za wyrwanie jednego zeba ale mam termin na jutro na godz 9 . Pan mnie przestraszyl jakims pilowaniem zeba od kosci masakra ;(

Mam wielkiego lenia dzisiaj
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:22   #429
Renatka89
Zakorzenienie

ckin2u, to ja chce Cie zobaczyc, zanim sie wypowiem co do włosów

Też jestem zacofana co do leginsów, ale koniecznie musze je miec, tylko u mnie nigdzie nie ma
Stary 2009-05-13, 09:43   #430
Airish88
Zakorzenienie

jeny oszalałyście chyba, tyyyle od wczoraj napisałyście, aż w szoku z rana byłam jak zobaczyłam.

Po pierwsze Teqilla zakupy rewelacyjne! A bluzeczka zrobiona przez Ciebie jest po prostu boska. Też mi się taka marzy

Nice Sprite jesteś bardzo, ale to bardzo atrakcyjna

Ja wróciłam od Tżta i zaraz znowu muszę się uczyć :/
Mam nadzieję, że zaliczę to jutrzejsze kolokwium bo bardzo mi zależy na dobrej ocenie.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
ckin2u, to ja chce Cie zobaczyc, zanim sie wypowiem co do włosów

Też jestem zacofana co do leginsów, ale koniecznie musze je miec, tylko u mnie nigdzie nie ma
Ja nie dawno kupiłam sopbie lateksowe leginsy i są świetne a jak mój mnie w nich widzi ulalala lepiej nie mówić :P Muszę tylko jeszcze jakieś tuniki takie dłuższe do nich dokupić bo na lato mam tylko jedną.
Ehhh ile to ja bym chciała rzeczy mieć :P
Stary 2009-05-13, 09:50   #431
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
Mi tez nigdy nie przyszlo do glowy zeby sprawdzic waznosc kosmetyku gdy go kupowalam Ale teraz zaczne to robic
ja to samo nigdy nie pomyślałam o tym, żeby sprawdzić datę ważnośći kosmetyku ale teraz będę to robić z ciekawości jak będę miała chwilkę to posprawdzam moje kosmetyki

Cytat:
ja na moje autko200zł na jakas tamc zesc, a 500zł na nowe opony, także Cie doskonale rozumiem
ALe ja go nie sprzedam, to moje ukochane autko i znowu w sumie nie jest stare.
nowe opony to raczej większy koszt niż 500zł. według mnie to koszt 800-1200zł za jakieś dobre, a myślę, że w opony warto zainwestować, bo jest lepsza przyczepność i co za tym idzie większe bezpieczeństwo

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ja nie dawno kupiłam sopbie lateksowe leginsy i są świetne a jak mój mnie w nich widzi ulalala lepiej nie mówić :P Muszę tylko jeszcze jakieś tuniki takie dłuższe do nich dokupić bo na lato mam tylko jedną.
ostatnio byliśmy z tż-etem na spacerze i szła szczupła laska w lateksowych leggach i powiedział, że ja lepiej w nich wyglądam, bo podkreślają moje krągłości, a że na niej wiszą

Edytowane przez cashmere20
Czas edycji: 2009-05-13 o 09:52
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 09:57   #432
Magdolina1986
Rozeznanie

Witajcie
A ja sie dzisiaj dowiedziałam, że moje lateksy (leginsy) mi nie dojdą do soboty I teraz już nie mam pomysłu co ubrać w sobotę

Super zdjęcia

And I wonder why
I'm addicted to love
One day I will run away from you and this love ...

DuKaM
Faza IV
Magdolina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:00   #433
Renatka89
Zakorzenienie

znowu mnie napalacie na te lateksowe leggi

cashmere, wiem, tyle, że dwie opony kupił mi tata wiec ja musze kupic juz tylko dwie
Stary 2009-05-13, 10:04   #434
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
Hej sliczne ;*

wiecie na kiedy mam termin na ekstrakcje 8 ?? na 15 pazdziernika no pogłupieli ...wiec sie wkurzylam zjezdzilam cale miasto w poszukiwaniu chirurga szczekowego i oto musze wydac min. 300 zł za wyrwanie jednego zeba ale mam termin na jutro na godz 9 . Pan mnie przestraszyl jakims pilowaniem zeba od kosci masakra ;(

Ja miałam mieć wyrywane we wrześniu, ale jak pojechałam okropnie przestraszona (czytałam sobie w internecie jak to wygląda) okazało się, że jednak nie trzeba ich wyrywać taka szczęśliwa wracałam do domu A co do cen to ja słyszałam 1000 zł za zęba

A ja wrócilam od lekarza i seria badań, prześwietlenie i seria zastrzyków mnie czeka
Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj wyjść wcześnie z zajęć późniejszych Idę póki co jakieś śniadanko sobie zrobić i do projektu, ale podczytywać oczywiście będę
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:08   #435
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:

hm kurde a moj to pewnie bedzie mial zla mine jak zobaczy mnie w leginsach i tunice .. :/ straszny sie zrobil.. najlepiej jakbym sie nie malowala, nie ubierala fajnie itp. nie wiem on mysli ze mu ktos mnie zabierze czy jak glupek..
Stary 2009-05-13, 10:13   #436
Renatka89
Zakorzenienie

kasiaaczek trzymaj sie, biedna

ckin2u nie daj sie, WP sie nie daja, powiem mu, że należysz do Nas i jak Ci bedzie czegoś zabraniał to ruszymyz pomocą

Mój ostatnio jak założyłam moją panterkową tunie i leginsy to prosił,żebym ściagneła leginsy i szła w niej jako sukience
w nim to chyba mało zazdrości

Słucham COMY. mmm, uwielbiam ich

Lece robic peeling kawowy

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-05-13 o 10:36
Stary 2009-05-13, 10:35   #437
ckin2u
Zakorzenienie

nie dam sie, ale on czasami jest nieznosny strasznie..pod tym wzgledem. Ostatnio mu sie wysokie buty nie podobaly :/ bo za duza szpila! Gdzie ja bede w nich chodzic?! Po co mi? jemu sie podoba jak mam normalne.. ble ble.. glupek Ja i tak bede sie nosic po swojemu, ale chcialabym zeby troche wyluzowal.

Ha moj by nigdy tak nie pooowiedzial. Niby tez nie jest chorobliwie zazdrosny, czasami w ogole nie czuje zeby byl, ale on chyba tego po prostu nie pokazuje
Stary 2009-05-13, 10:47   #438
<<livia>>
Rozeznanie

Hej
Chcialam jeszce wklikac cos wczoraj ale po Kubie(hahaaha dobryy odc.wczoraj byl,wode do spodni sobie wlal haha) poszlam dalej ogladac tv, i obejrzalam jeszcze Plac Zbawiciela na dwojce..
Renatko pracuje,jak zauwazylas w roznych godz.bo jestem taka jakby rezerwowa,dzwonia kiedy potrzebuja,zadna to super wymarzona, ale jest
Mess-nie pytaj lepiej jak narazie tylko przeslij mi wirtualnego kopa

A i witam GlamRockLady-widzialam Cie w podgladajacych czesto

<<Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach>>

<<livia>> jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:50   #439
MySSaaa
Zadomowienie

dostane szalu zaraz z tym internetem ;p Czytam Was jedna strona i 5 min neta nie ma ;(
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:17   #440
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Hej sliczne ;*

Nie bój się. Wyrwanie nie boli. Ja miałam usuwanego ostatniego zęba na dole. Siedział mocno bo był w jakimś tam stopniu właśnie wrośnięty w kość. Sama na własną rękę poszukałam chirurga. Bardzo sie bałam bo po 1 miało to być moje pierwsze wyrywanie nie mleczaka a po 2 miałam po raz pierwszy dostać znieczulenie w zastrzyku. Bardzo sie bałam. Inni mi opowiadali że asystentka lub 2 będą mi głowę trzymały, że długo to potrwa itp. Jak zobaczyłam że ten chirurg to stary facet to myślę już po mnie, on mnie nie zrozumie ze sie boje mimo 2o paru lat. Ale na wstępie mu mowie że sie boje straszliwie i zastrzyku i rwania itp. A on oczy zrobił i mi mówi ze chyba trafiałam wcześniej na jakiś sadystów skoro mam uraz i że on sprawi że pokocham stomatologów
No i przed zastrzykiem dał mi znieczulenie dla dzieci w sprayu po którym nie czułam igły. Zęba usuwał sam, nikt mnie nie trzymał. W ogóle nie czułam bólu jedynie to że coś mam w buzi i że czymś mi zęba dotyka ale właśnie bez bólu.
A i pozwiedzałam mu że trafiłam do niego bo na internecie na forum naszego miasta ludzie go chwalili i polecali a starszy pan nie znał się na internecie bo zaczął mi wyjaśniać że to pomyłka bo on się na internecie nie ogłasza bo nie umie się posługiwać itp. wiec ja mu mówię że to jego klienci go chwalili - tak go to rozradowało że o 100 zł mi obniżył cenę i zapłaciłam chyba 150 zł
Tak więc głowa do góry!

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:18   #441
Nice Sprite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Jaką książeczke czytasz??
"Kiedyś byłam księżną", ksiazka super autobiograficzna, o takiej dziewczynie co w dziecinstwie była wykorzystywana seksualnie przez ojczyma, miała niezrownowazona matke, byla nieszczelsiwa. Zapomnienie znajdywała tylko w ukochanym tańcu. Jako nastolatka poznała Bahrina który, jak sie potem okazało, jest malezyjskim księciem, była pewna ze bedzie szczesliwa, ale okazało sie ze dalsze zycie bedzie koszmarem jakiego nigdy nie zaznała.. ksiazka wciaga na maxa..polecam

Cytat:
Nice Sprite - ale Ty jestes sliczna I masz boskie te wloski! Czym robilas?? Juz chyba jednak nie chce jasniejszych, tylkoo cieemne
dziękuje włosy maluje hebanową czernią castinga

Cytat:
dostane szalu zaraz z tym internetem ;p Czytam Was jedna strona i 5 min neta nie ma ;(
a to może coś z wizażem, bo mi ciągle nie chce łączyć, jakieś błędy wyskakują, a to juz nie pierwszy raz
jego miejsce zajmie noc...
Nice Sprite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:22   #442
ckin2u
Zakorzenienie

Nice - dziekuje za odpowiedz Kurcze boje sie czerni.. zawsze robilam ciemnymi brazami a i tak wychodzily czarne.. i tak Ci sie te wloski blyszcza to po jakims kosmetyku czy po castingu? Ja kiedys zrobilam castingiem ale chyba nie bylam zadowolona nie pamietam juz.. mhm kusisz tym kolorkiem
Stary 2009-05-13, 11:29   #443
Nice Sprite
Raczkowanie

Cytat:
Nice - dziekuje za odpowiedz Kurcze boje sie czerni.. zawsze robilam ciemnymi brazami a i tak wychodzily czarne.. i tak Ci sie te wloski blyszcza to po jakims kosmetyku czy po castingu? Ja kiedys zrobilam castingiem ale chyba nie bylam zadowolona nie pamietam juz.. mhm kusisz tym kolorkiem
fotka robiona w lampa więc efekt troszke przekłamany, ale musze powiedziec ze po castingu i tak ładnie się błyszczą i wyglądają na zdrowsze szczegolnie tak pierwszy tydzien po malowaniu. Ja zawsze od 3 lat, malowalam castingiem ale brązem itp, hmm i wloski byly matowe, o ciepłym odcieniu, a jak maluje hebanowa czernią(to seria co reklamują z tych kolorow pelnych blaskow wlasnie) to sie ładnie błyszcza. No i ostatnio troszke o nie bardziej zadbałam bo byly bardzo zniszczone 3 lata codziennie prostownica i malowanie, niedawno rozjaśniane(cos mnie napadło). Czym są bardziej nawilzone tym bardziej sie błyszczą. Jak przejade prostownica i łuski są domknięte, włoski gładkie, to światło bardziej sie odbija ta castingowa czern mi przypasowała, bo jest chłodna, ale nie granatowa i nie taka ekstremalnie ciemna
Stary 2009-05-13, 11:30   #444
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
znowu mnie napalacie na te lateksowe leggi
Szukaj ich, szukaj bo są na prawdę świetne, niby takie proste a robią wrażenie

Cytat:
hm kurde a moj to pewnie bedzie mial zla mine jak zobaczy mnie w leginsach i tunice .. :/ straszny sie zrobil.. najlepiej jakbym sie nie malowala, nie ubierala fajnie itp. nie wiem on mysli ze mu ktos mnie zabierze czy jak glupek..
Mój jak mnie pierwszy raz w nich zobaczył to szczęka mu opadła i coś mówił, że inni się bedą wszyscy na mnie gapili itp. ale jakoś go przekonałam i teraz sam się prosi żebym je ubierała

Cytat:
"Kiedyś byłam księżną", ksiazka super autobiograficzna, o takiej dziewczynie co w dziecinstwie była wykorzystywana seksualnie przez ojczyma, miała niezrownowazona matke, byla nieszczelsiwa. Zapomnienie znajdywała tylko w ukochanym tańcu. Jako nastolatka poznała Bahrina który, jak sie potem okazało, jest malezyjskim księciem, była pewna ze bedzie szczesliwa, ale okazało sie ze dalsze zycie bedzie koszmarem jakiego nigdy nie zaznała.. ksiazka wciaga na maxa..polecam
To faktycznie ciekawa musi być ... musze ją dopisać do książek do wypożyczenia uwielbiam czytać, szkoda tylko, że mam tak mało czasu na to

A ja czytam i czytam to prawo, już mi się nie chcę ;P
Pokrzywkę sobie właśnie zaparzyłam
Stary 2009-05-13, 11:35   #445
ckin2u
Zakorzenienie

kuurcze ale sie napalilam na ta czern
wlasnie ja juz od dawna nie prostuje, jakos sie mecze w tym niewyprostowanych, zeby troche odzyly, ale i tak sa takie jakies.. nijakie
A chcialabym mieciutkie, lsniace wloski

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:

Mój jak mnie pierwszy raz w nich zobaczył to szczęka mu opadła i coś mówił, że inni się bedą wszyscy na mnie gapili itp. ale jakoś go przekonałam i teraz sam się prosi żebym je ubierała

To faktycznie ciekawa musi być ... musze ją dopisać do książek do wypożyczenia uwielbiam czytać, szkoda tylko, że mam tak mało czasu na to
oj z moim bedzie ciezko.. juz widze to jego spojrzenie, ehh co za czlowiek

tez mam ochote jakas ksiazke poczytac

Musze skombinowac sobie cos zdrowego na obiadek i wlasnie sie zastanawiam co by tu dzisiaj zjesc...
Stary 2009-05-13, 11:38   #446
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:

Zapowiada się fajnie, więc muszę się rozglądnąć za tą książką, ale póki co to ja mam tyle nowych książek,a nie mam kiedy przeczytać jak już mam czas to wtedy mam ochotę na jakiś filmik, albo coś innego
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:44   #447
GlamRockLady
Raczkowanie

Napisalam wielkiego posta i oczywiscie wizaz mi padl Dziewczyny mam pytanie, jakich uzywacie tuszów do rzes?? Chodzi mi o takie dajace efekt sztucznych..chociaz watpie czy takie wogole istnieja ja teraz uzywam Lash Queen od Heleny R. ale to jeszcze nie tooo wiecie ja 5 tyg temu mialam wypadek samoch. i mam złamaną nóżkę na szczescie juz jutro sciagam gips, ale te 5 tyg to masakra poprostu, nie zycze nikomu, ciagle w domu i w domu, ani sie ubrac fajnie bo wchodze tylko w dresik ani nic.. nie mowiac o tym ze moge na najblizszy miesiac zapomniec o szpileczkach
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:46   #448
coolasana
Zadomowienie

mi strasznie podobają się czarne włosy ale u kogoś ja chyba wyglądałabym strasznie w niej;p bo jestem za blada i mam delikatną urode hehe

narazie mam ciemna czekoladę castinga;p i ładna jest ale już mi zeszła prawie, musze isc do fryzjera noo...ale kurde na jaki brąz sie przemalować to nie wiem;(

chce na jakis zimny niby..chociaż sama nie wiem w jakim mi dobrze;D ładny jest kasztanowy brąz...albo jakiś inny hmm
coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:46   #449
Nice Sprite
Raczkowanie

to jescze polecam ksiazke pt. "Spalona żywcem" jest swietna O dziewczynie z pewnej wioski, ktora sie zakochała, a tam przedmalzenska milosc byla rownowazna ze smiercia. Jej rodzina kazała szwagrowi ją zabić. Ten polał ja benzyna i podpalil na oczach wszystkich, stał sie bohaterem. Dziewczyne odratowali, bardzo poparzona, opowiedziala swiatu o swoim koszmarze. Ta ksiazka to prawda i tak jest w niektorych odległych krajach. Kobiety to ofiary mezczyzn, mnie to osobiscie przeraża...
Stary 2009-05-13, 11:51   #450
tequilla.sunrise
Zadomowienie

witam kochane
wszystkie dziewczynki które mi przysłały maila- wyślę projekt, tylko zamieniam napisy na krzywe i tak na raty to robie. ale będą na 100%. dostaniecie w formacie cdr (grafika wektorowa), jpg z czarnym tłem, i jpg z białym tłem
wrzuce zaraz fotki mojej wczorajszej kreacji. ubrałam czarne lateksowe leggi, ta nową białą bokserkę z H&M, złote łancuchy, złoty pasek, beżowe szpilki. zrobiłam loki lokówka no i widac tez mój nowy kolorek włosów
na 14stą ide na rozmowę w sprawie pracy. tzn. na rozmowę z szefem czy kogoś wogóle potrzebuja

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Tequilko powiedz proszę na jaki czas nakładasz te brązowe farby żeby ciemne nie wychodziły?? I jeśli ten powinnam 25 min to na ile Ty byś go zostawiła (bo zazwyczaj farby są na 40-45 min z zalecenia)
no np. ta wczorajsza miałam niby trzymac wg instrukcji 30 minut. wymieszałam z odrobina odżywki i trzymałam cos koło 20 minut. z reguły trzymam tak połowe czasu (czasem+5 minut)
jak farba jest na 25 minut to ja bym połozyła na 15 nawet nie całe
Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Tequillko - marzy mi się taki kolorek włosów, jaki masz w avatarku, mogłabyś podać jaka to farba i z jakiej firmy?
ten w avku to był chyba jasny złoty brąz z Garniera

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja dziś do okulisty ide to wolne od szkoły mam
Wczoraj pisałam że chce wysokiego bruneta a dziś rano o 8:20 obudził mnie dzwonek a tam boski kurier normalnie wysoki,brunet,ciemne oczka niestety nie do mnie pomylił piętra a ja wyskoczyłam w piżamce w krowy,różowych kapciach ,zaspana i potarganej fryzurze mówiłam że biednemu zawsze wiatr w oczy

miłego dnia
e no ja mysle że to było przeznaczenie,że sie pomylił a zreszta faceci podobno najbardziej lubia dziewczynę z rana, bez makijażu, potargana, jak sie budzi obok nich

acha Nice Sprite śliczne masz włosy
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

Edytowane przez tequilla.sunrise
Czas edycji: 2009-05-13 o 11:52
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości