Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-27, 09:19   #421
szana
Zadomowienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja ze stresu tez nie moge jesc ale nie paralizuje mnie, nie mdleje wrecz przeciwnie - jak np. jestem zestresowana przed egzaminem ustnym to nastepuje mobilizacja i nagle zaczynam sie robic wygadana, elokwentna i w ogole
mysle, ze stres nie bedzie moim przeciwnikiem tego dnia. bardziej boj sie o ewentualne wzruszenia. nie chce sie poplakac
Ty to masz super,pewnie powiesz przysięgę od siebie jakl ja bym tak chciała dzięki stresowi mieć powera!
o wzruszenia też się obawiam,makijaż sobie popsuję
Cytat:
zaopatrz sie w ta waleriane koniecznie Twoj kotek oszaleje z radosci
mówisz? walerianę też kochają?
ja mam w domu krople żołądkowe i jak tylko je otwieram i kapię do wody parę to mój kot może być w innym pomieszczeniu a wyczuje i biegnie jak szybko potrafi potem się tuli do szklanki,w której były krople hhh pocieszny jest

asiulek1705 ja też jej zazdroszczę niczym się nie przejmuje

ide na zakupy,do potem
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:23   #422
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
mówisz? walerianę też kochają?
ja mam w domu krople żołądkowe i jak tylko je otwieram i kapię do wody parę to mój kot może być w innym pomieszczeniu a wyczuje i biegnie jak szybko potrafi potem się tuli do szklanki,w której były krople hhh pocieszny jest

to podobnie dziala waleriana moj ojciec kiedys dla jaj dal kotu tabletke w takim malym materialowym woreczku. woreczek byl potem dokladnie caly obsliniony, a kot jezdzil futrem po panelach w miejscu gdzie ta waleriana rozmoczona w slinie upackala te panele
prawie na glowie stawal
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:26   #423
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
to podobnie dziala waleriana moj ojciec kiedys dla jaj dal kotu tabletke w takim malym materialowym woreczku. woreczek byl potem dokladnie caly obsliniony, a kot jezdzil futrem po panelach w miejscu gdzie ta waleriana rozmoczona w slinie upackala te panele
prawie na glowie stawal
Kapitalnie musiało to wyglądać
Stary 2009-05-27, 09:27   #424
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Kocie mamki
No a moja kocia .. z avatarka miauczy na potege a potem do gory kolami sie kladzie gdzie badz i kaze sie glaskac...

A to moja kocia podczas samoobslugi ... glaskanie sie z pisakiem..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04388.jpg (41,3 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-05-27 o 09:45
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:38   #425
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
prawie na glowie stawal
ale dlaczego tak jest?? Ja się nie znam, wytumaczcie mi

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:42   #426
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ale dlaczego tak jest?? Ja się nie znam, wytumaczcie mi
bo to taki koci narkotyk zwabia koty zapachem i wywoluje nie wiem.... podniecenie w kazdym badz razie kot glupieje jak czuje ten zapach
Stary 2009-05-27, 09:45   #427
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samcia bylimy dzis z TZem w tej restauracji Aperitif (w rezultacie bez okazji). powiem ci, ze jak dla mnie super nie dosc, ze swietne wnetrze (na prawde bardzo przytulnie, swojsko i ze smakiem) to jeszcze jedzonko przepyszne. jakbyscie mieli dylemat gdzie isc to bardzo z TZem polecamy ta restauracje a w lecie jak jest wieczorami upalnie w szczegolnosci stoliki na ogrodku (dzis tam siedzielismy)
jeszcze tam wrocimy, bo przystawki (moja specjalnosc) wygladaja na prawde obiecujaco - cala lista dzis wsunelam dwie, choc od TZa sprobowalam jeszcze trzeciej i wszystkie bylo przepyszne a no i wino w przystepnych cenach i profesjonalnie podane (bo w niektorych restauracjach jakos maja z tym problemy )
to my sie też wybierzemy, bo przez to szkolenie brakuje mi wypadów do restauracji z tżcikiem.Zaraz obczaje dokładnie menu.I ogródek w taki ciepły letni wieczór super
A wiesz co słyszałam, ze w bunkrze sztuki jak zamówisz butelkę wina to dostajesz do niej deske serów - trzeba to wypróbować

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wstawać! ciekawe czy Samoa wyłącza dzwięki w telefonie na noc
nie wyłączam, potrafie nwet rozmawiać z ludźmi a później tgo nie pamięteć

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wstałam bo Kaśka mnie obudziła
Wybaczcie, ale nie nadrobię Waszego wczorajszego skrobania
Poza tym imieninkowo dzisiaj Więc po 12-->
wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
co do majtasów to też mam kilka takich ala obciachowych mojemu TŻ się podobają a to najważniejsze np z bobaskiem mam albo kociakami albo takim panda,jest też wielkie słoneczko i zawsze się zastanawiałam czy to tylko ja mam taką fazę
też się zastanawiałam czy wszyscy noszą takie tylko seksowne majtki czy smieszne i słodkie teżMojemu tż królik na majteczkach nic a nic nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość

szukalam ich teraz zeby Wam pokazaći zobaczcie co znalazlam.. oczywiscie to nie sa te co TZ sobie kupil.. ale odkrlam ze ludzie to jednak maja inwencje :
http://www.allegro.pl/item635118304_...nne_wzory.html
Mi się podobają te pierwsze jak antyczna rzeźba

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
coś ty Samoę w nocy budziła telefonem??? matko do czego to doszło nie można się z Kaśką za bardzo spoufalać
co Ty, boi się mnie obudzić, żebym jej nie zrobiła wjazdu do salonu jutro

Cytat:

a to moj TZ tez nie wszystkie ma powazne np. ma takie jedne bokserki oczo***no zielone z kosmita i takie inne w takie malutkie zyrafy i zebry aczkolwiek juz sa w stanie lekiego rozpadu (nie polecamy meskich bokserek Atlantica )
mój ma sporo z Atlantica i właśnie się szybko spierają. Mój ma takie strasznie różowe z pszczółkami - ja mu kiedyś kupiłam Z mikołajami ma, ale ostatnio kupiliśmy takie poważne, no i jedne w gwiazdki

Cytat:
ja ze stresu tez nie moge jesc ale nie paralizuje mnie, nie mdleje wrecz przeciwnie - jak np. jestem zestresowana przed egzaminem ustnym to nastepuje mobilizacja i nagle zaczynam sie robic wygadana, elokwentna i w ogole
mysle, ze stres nie bedzie moim przeciwnikiem tego dnia. bardziej boj sie o ewentualne wzruszenia. nie chce sie poplakac
mam dokładnie tak samo. Też sie boję wzruszenia, bo nie umiem nad tym panować.

Wiecie co mi sie sniło i nie wiem skąd taki sen - że byłam z mamą na koncercie Red Hot Chili Peppers Nie wiem skąd mi sie to wzięło, bo ostatnio nie słuchałam żadnej ich piosenki

zrobili na wizażu taką opcje szafa i teraz widzę pełno ciuchów atmosphere, ciekawa jestem czy laski w Polsce wiedzą, że to taka wyspiarska biedronkaKupiłam tam kiedyś spódniczki na plażę za 5 euro, czy nawet za 3. W pl takie same kosztuje prawie stówę w normalnych sklepach.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 09:46   #428
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Kocie mamki
No a moja kocia .. z avatarka miauczy na potege a potem do gory kolami sie kladzie gdzie badz i kaze sie glaskac...
Pieszczoch A mój TŻ (tzn. jego siostra) ma 4 kociaki, słodkie są
Stary 2009-05-27, 09:50   #429
Formichiere
Raczkowanie

Hejo Moje Drogie Panie
Wow widze, że zaległości mam caaaaałąąąąą masę do nadrobienia Mam nadzieje, że mi wybaczycie moją chwilową nieobecność spowodowaną zbliżającą się sesją Dzisiaj mam egzam o 18 więc proszę 3mać mocno kciuki!!
Heh ja koty średnio lubię, ale ostatnio dzięki nim miałam spory ubaw Zdawałam ustny egzamin z Boskiej Komedii Dantego u naszej Pani Docent, która jak to o niej mówią jest "wybitnym Dantologiem"Rozwa liło mnie jak w dzień po egzaminie u nas w Kauflandzie znalazłam żwirek dla kota do kuwety o nazwie Dante Bez kitu, zrobiłam fotę na komórce i pokazałam dziewczynom na zajęciach - ale miałyśmy ubaw

Edytowane przez Formichiere
Czas edycji: 2009-05-27 o 09:52
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:53   #430
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
bo to taki koci narkotyk zwabia koty zapachem i wywoluje nie wiem.... podniecenie w kazdym badz razie kot glupieje jak czuje ten zapach
aaaaaaaaaaaha nie wiedziałam

Samoa fajnie chociaż było na tym koncercie skąd się czasami takie sny biorą to ja nie wiem ale lepiej to niż mój koszmar z dzieciństwa.... diabeł mnie kiedyś ganiał z proszkami na łyżeczce... ale to wszystko chyba przez taką bajkę/serial o diable zawsze rano leciał.... nie pamietam jak to się nazywało... i potem mnie biedną w nocy prześladował i to tyle razy mi się śniło... ale nie zrezygnowałam z oglądania... twarda byłam

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:57   #431
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A wiesz co słyszałam, ze w bunkrze sztuki jak zamówisz butelkę wina to dostajesz do niej deske serów - trzeba to wypróbować
oooo interesujace szczegolnie, ze akurat w Bunkrze Sztuki dosc czesto bywam, bo jak sie umawiam z kolezankami z LO to jakos Bunkier jest tak optymalnie usytowany, ze kazdemu pasuje ale o czyms takim to nie slyszalam to moze nastepnym razem to wyprobujemy

Cytat:
mój ma sporo z Atlantica i właśnie się szybko spierają.
nie dosc, ze sie szybko spieraja to cos bawelna jest kiepska i taka mala dziurka lubi czasem gdzies wyskoczyc juz nie kupimy bokserek w Atlanticu

Cytat:
Wiecie co mi sie sniło i nie wiem skąd taki sen - że byłam z mamą na koncercie Red Hot Chili Peppers Nie wiem skąd mi sie to wzięło, bo ostatnio nie słuchałam żadnej ich piosenki
to fajny sen za darmo na koncercie bylas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 09:59   #432
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaaaaha nie wiedziałam

Samoa fajnie chociaż było na tym koncercie skąd się czasami takie sny biorą to ja nie wiem ale lepiej to niż mój koszmar z dzieciństwa.... diabeł mnie kiedyś ganiał z proszkami na łyżeczce... ale to wszystko chyba przez taką bajkę/serial o diable zawsze rano leciał.... nie pamietam jak to się nazywało... i potem mnie biedną w nocy prześladował i to tyle razy mi się śniło... ale nie zrezygnowałam z oglądania... twarda byłam
faaajnie byłoAle najbardziej lubię jak mi się tż śni

Kubusewa śliczną łapkę ma ten kotek
Stary 2009-05-27, 10:02   #433
ultraradiola
Wtajemniczenie

O jacie 11 strony w ciągu hmmm prawie 3 godzin ale gaduły z Was Nazwa forum jest zabójcza Pozdrawiam wszystkie "Sexy dzikie kotki-Uwolnij w sobie zboka"

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:03   #434
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
faaajnie byłoAle najbardziej lubię jak mi się tż śni

Kubusewa śliczną łapkę ma ten kotek
wlasnie powiem IC ze nigdy nie widzialam kota z tak obrotnymi lapkami chociaz jak u mojej cioci w warszawie koty sobie lapkami z miski cukierki (kocie) wyciagaja to juz chyba jednak nic mnie nie zdziwi
Stary 2009-05-27, 10:05   #435
chilanes
Zakorzenienie

A ja bardziej boję się o Tż Pamiętam, jak to było, jak mi się oświadczył albo potem jak prosił o moją rękę mych rodziców Głos zachrupnięty, łamał mu się, nie mógł słowa wypowiedzieć. Wogóle, jak przemawiać ma (chociazby złozyć życzenia) to przejmuje się strasznie A ja pewnie sie wzruszę podczas przysięgi, a rano będę spokojna, tylko ludzie wokoło napędzą mi w ktorymś momencie stracha i stres mnie dopanie

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-05-27 o 10:18
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:08   #436
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
A ja bardziej boję się o Tż Pamiętam, jak to było, jak mi się oświadczył albo potem jak prosił o moją rękę mych rodziców Głos zachrupnięty, łamał mu się, nie mógł słowa wypowiedzieć. Wogóle, jak przemawiać ma (chociazby złozyć życzenia) to przejmuje się strasznie A ja pewnie sie wzruszę podczas przysięgi, a rano będę spokojna, tylko ludzie wokoło napędzą mi w ktorymś momencie stracha i stres mnie dopanie
a to mój wstydu nie ma On w sytuacjach stresowych tylko poważnieje i ma sexi minę
Ja nie chce płakać, nie chcę żeby mi drżała bródka

Lain menu jest super!!!! Ale przebitke na winach maja sporą, kupowałam kilka razy Torreon de Paredes i na pewno nie dałam 79 zł, bo ja takich drogich win nie pije.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-05-27 o 10:10
Stary 2009-05-27, 10:08   #437
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
moj jak zyczenia sklada na swieta to takie bzdury gada ze glowa mala dobrze ze przysiege bedzie powtarzal za ksiedzem
Stary 2009-05-27, 10:19   #438
Formichiere
Raczkowanie

Chyba każdy się stresuje w takich sytuacjach Nie ma mocnych...
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 10:19   #439
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to mój wstydu nie ma On w sytuacjach stresowych tylko poważnieje i ma sexi minę

moj tez w sytuacjach stresowych sobie radzi w ogole jest z gatunku ludzi przebojowych i sie nie wstydzi

Cytat:
Lain menu jest super!!!! Ale przebitke na winach maja sporą, kupowałam kilka razy Torreon de Paredes i na pewno nie dałam 79 zł, bo ja takich drogich win nie pije.
prawde mowiac bylam juz w wielu restauracjach, gdzie przebitka na winach byla sporo wieksza, wiec dla mnie jest ok my wczoraj wzielismy butelke musujacego Sumarroca Cava Semi Seco Reserva NV. dobre bylo

aha i drinki maja tanie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-27 o 10:22
Stary 2009-05-27, 10:28   #440
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
moj tez w sytuacjach stresowych sobie radzi w ogole jest z gatunku ludzi przebojowych i sie nie wstydzi

prawde mowiac bylam juz w wielu restauracjach, gdzie przebitka na winach byla sporo wieksza, wiec dla mnie jest ok my wczoraj wzielismy butelke musujacego Sumarroca Cava Semi Seco Reserva NV. dobre bylo
wiem, że zawsze w knajpach jest spora przebitka, ale mi sie rzuciło w oczy to wino i dopiero do mnie dotarło, że potrafią nawet dwa razi wiecej zawołać Jakos nigdy mnie to nie interesowało
ja chce latooooo......
mam ochotę iść do spa i na depilację laserową.
Stary 2009-05-27, 10:34   #441
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że zawsze w knajpach jest spora przebitka, ale mi sie rzuciło w oczy to wino i dopiero do mnie dotarło, że potrafią nawet dwa razi wiecej zawołać Jakos nigdy mnie to nie interesowało
no jak za piwo, ktore w sklepie kosztuje 3 zl potrafia zawolac 3-4 razy tyle to podwojna przebitka na winie mnie nie szokuje
Stary 2009-05-27, 11:11   #442
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
coś ty Samoę w nocy budziła telefonem??? matko do czego to doszło nie można się z Kaśką za bardzo spoufalać
chciałam ja obudzić, ale rano

ja tez gadam z TZ-em przez sen a rano nie pamietam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:17   #443
lain
Zakorzenienie

Cytat:

tez tak mam nie dosc ze nie pamietam co mowilam to czesto w ogole nie pamietam, ze z nim gadalam albo wydaje mi sie, ze to byl sen

buuuuu pada, wieje, wilki jakies... a ja musze isc na uczelnie
mobilizuje mnie tylko fakt, ze odwale tylko 3h wykladu i mam weekend szkoda, ze tak leje, bo w piatek jade na wyjazd z proseminarium i kolem naukowym do osrodka polozonego w lesie, do ktorego od glownej drogi trzeba dymac szlakiem 2km pod gorke... jak tak bedzie lalo to chyba poplyniemy z blotem wdrapujac sie tam... i ogniska nie bedzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 11:17   #444
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

Kurna albo ja jestem jakaś lewa albo ja nie wiem co jest .. u nas jest wszystko na odwrót nizu Was.... U mnie to TZ gada przez sen i nie pameita na drugi dzien co mowil

a u mnie od rana wielki wiatr miota drzewami na zewnatrz
zimno sie zrobilo i chmurzyska ciemne wisza nad miastem

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-05-27 o 11:20
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:24   #445
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no jak za piwo, ktore w sklepie kosztuje 3 zl potrafia zawolac 3-4 razy tyle to podwojna przebitka na winie mnie nie szokuje
w sumie dotąd nigdy o tym myślałam, bo ceny w restauracjach jakos są dla mnie normalne

Cytat:

ja nie tylko z tż gadam, czasem znajomi do mnie dzwonią a ja twardo gadka i później nie pamiętam, albo gadam z nimi i mówię, że słyszałam, że coś tam a ten ktos mi mówi, że słyszałam to od niego jak wczoraj gadaliśmy
Stary 2009-05-27, 11:46   #446
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie, w takim razie mnóśtwo buziaków dla Ciebie Madziu
a na piwko oczywiscie się skuszę
[quote=lusmarija;12480294]jeny kiedy ten ślub.... ja już chce [/quote/]

Tancerka z tymi imieninami naszymi to dziwnie tak, bo np. w tamtym roku tez obchodziłam 29.05 i z TŻ też je świętujemy własnie 29, ale koleżanki wysłały mi życzonka już dzisiaj więc życzenia przyjmuje od dzis do piątku
Poza tym TŻcik coś szykuje na piątkowe imieniny

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:48   #447
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie tylko z tż gadam, czasem znajomi do mnie dzwonią a ja twardo gadka i później nie pamiętam, albo gadam z nimi i mówię, że słyszałam, że coś tam a ten ktos mi mówi, że słyszałam to od niego jak wczoraj gadaliśmy
ja najcześciej krzyczę na TZ-aa on rano mówi "Ty zawsze na mnie krzyczysz" a ja, "że co, o czym Ty mówisz?!"

a ja muszę wstac o 4:00 w nocy..... nie ważne, że gdybyśmy wyjechali o 5:30 to byśmy zdążyli bo to 2 godziny jazdy, ale nie bo muszę o 4:30

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 11:56   #448
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A kuzynka tżta to tak się załamała podczas przysięgi, że praktycznie jej nie powiedziała. zaczęła płakać, głos jej drżał, mówiła urywanymi zdaniami i ja nic z tej przysięgi nie rozumiałam. .
ja sie tego boję bo jak tak to już się nie mogę doczekać a jak przyjdzie co do czego to może być ciekawie.. zawsze jak sobie wyobrażałam zaręczyny to taaaaaaaka radość i w ogóle a jak tż mi się oświadczył to najpierw się ucieszyłam a potem jak zaczęły mi łzy płynąć to nic nie mogłam powiedziec- a czym są zaręczyny wobec ślubu
Cytat:
A to moja kocia podczas samoobslugi ... glaskanie sie z pisakiem..
o nie mogę jaki słodki kociaczek urocze!

Cytat:
mój ma sporo z Atlantica i właśnie się szybko spierają. Mój ma takie strasznie różowe z pszczółkami - ja mu kiedyś kupiłam .
mój też je ma!!! takie mega różowe wręcz żarówiaste z takimi pszczołami ale macie rację strasznie szybko się spierają. Któregoś roku na walentynki firma KEY wprowadziła taką fajną kolekcję że nie mogłam się zdecydować które tżtowi kupic- ale kupiłam takie czarne obcisłe bokserki z różowym królikiem- to były ulubione gatki tżta
ja teraz mojemu na urodziny juz zakupiłam koszulkę ale zastanawiam się czy mu jeszcze jakiś majtek nie kupić.. ale nie wiem czy będę miała czas w sesji wypuścić się na zakupy... a jakiej firmy męskie gatki wy polecacie? A w reserved któraś kupowała? bo ja tam lubię robić zakupy i tak sobie myślę bo bielizny jeszcze tam nie kupowałam..

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
a ja muszę wstac o 4:00 w nocy..... nie ważne, że gdybyśmy wyjechali o 5:30 to byśmy zdążyli bo to 2 godziny jazdy, ale nie bo muszę o 4:30
o matko co za poświęcenie żeby tylko suknię ślubną zmierzyć heh ja w dupie bym miała kiecki i wolałabym spać do 10
a jutro mierzysz tylko w Madonnie czy też Carrerę idziesz jeszcze raz założyc??
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:58   #449
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
o matko co za poświęcenie żeby tylko suknię ślubną zmierzyć heh ja w dupie bym miała kiecki i wolałabym spać do 10
a jutro mierzysz tylko w Madonnie czy też Carrerę idziesz jeszcze raz założyc??
przeciez nie jadę tam tylko ze względu na suknię

z madonny mi nie odpisali a Carrerę idę zobaczyć jeszcze raz by się upewnić, że to TA

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-27 o 12:04
Stary 2009-05-27, 12:02   #450
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
przeciez nie jadę tam tylko ze względu na suknię
CZYŻBY

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości