Miłośniczki Zary - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-15, 15:09   #421
la dra
Raczkowanie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Miałam te buty, ale szare. Rozmiarówka jest standardowa. Zawsze noszę 36, z tych też miałam 36, były idealne. Moim zdaniem były niewygodne, więc je sprzedałam .
Hah, wyobrażam sobie, nie wyglądają na zbyt stabilne, aczkolwiek są śliiiczne, ale przekonałaś mnie, nie warto ryzykować kupna niewygodnych na dodatek za dużych być może butów bez mierzenia etc.

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Co myslicie o tej torebce? Spodobala mi sie w zestawie na drugim zdjeciu. Wie ktos ile kosztowala w zarze?
Boje sie,ze te lancuszki beda odpadaly... chociaz ja zawsze uwazam, ale jesli same sie beda sypaly to zrezygnuje.

PS. kupilam kolejna torebke, a mam w planach jeszcze conajmniej dwie
Achh! Tak przeokropnie żałuję, że jej nie wzięłam jak wisiała sobie w sklepie Achh... Za każdym razem jak na nią patrzyłam, krzyczała "weź mnie" ;p, ale umysł wiedział, że u mnie rację bytu mają tylko duże torby... Teraz, kiedy już jej nie ma pragnę jej jeszcze bardziej - standard. Ostatnią cenę jaką na niej widziałam to 79,90 zł. Za ile udało ci się dorwać?

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2009-08-15 o 15:12
la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 15:29   #422
paryzanka202
Zakorzenienie

dopiero przymiezam sie do jej zakupu . byla solidnie wykonana? te lancuszki nie odpadna?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 15:41   #423
la dra
Raczkowanie

Cytat:
dopiero przymiezam sie do jej zakupu . byla solidnie wykonana? te lancuszki nie odpadna?
Wybacz, jestem dziś rozkojarzona i robię trzy rzeczy na raz, jak widać z kiepskim skutkiem. Przeczytałam tylko ostatnie zdanie i wywnioskowałam, że to ta torebka, którą kupiłaś.

Co do jakości to jakoś ostentacyjnie za łańcuszki jej nie ciągnęłam, żeby sprawdzić wytrzymałość, ale to nie jest jedna z tych rzeczy, którym już coś by odpadało w sklepie (np. kamizelki z nowej kolekcji z jakimiś dziwnymi nitami, których kilkanaście leży na podłodze () czy legginsy z ćwiekami).
Wszystko było na swoim miejscu i wyglądało całkiem przyzwoicie od strony technicznej, aczkolwiek chyba trzeba się liczyć z tym, i uważać, bo pewnie mogą się zahaczać i wtedy jest jakieś prawdopodobieństwo, że się oderwą. Bałam się też, że będą się plątać, przy jakichś niespodziewanych ruchach (np. sprint na autobus -.-)

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2009-08-15 o 15:45
Stary 2009-08-15, 16:29   #424
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Co myslicie o tej torebce? Spodobala mi sie w zestawie na drugim zdjeciu. Wie ktos ile kosztowala w zarze?
Boje sie,ze te lancuszki beda odpadaly... chociaz ja zawsze uwazam, ale jesli same sie beda sypaly to zrezygnuje.

PS. kupilam kolejna torebke, a mam w planach jeszcze conajmniej dwie
Mnie się ona kompletnie nie podoba. Nie widziałam jej też w sklepie (wnioskując z wyglądu metki to dział TRF a tam rzadko zaglądam ), ale widziałam inną kopertówkę z podobnymi łańcuszkami na wierzchu i niestety była w koszmarnym stanie Osobiście bałabym się o to, że łatwo się poodrywają..

Zdradź koniecznie, jaką upolowałaś!

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 17:22   #425
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Mnie się ona kompletnie nie podoba. Nie widziałam jej też w sklepie (wnioskując z wyglądu metki to dział TRF a tam rzadko zaglądam ), ale widziałam inną kopertówkę z podobnymi łańcuszkami na wierzchu i niestety była w koszmarnym stanie Osobiście bałabym się o to, że łatwo się poodrywają..

Zdradź koniecznie, jaką upolowałaś!
O, też ją widziałam, pierwszy raz bodajze w InStyle, spodobała mi się tam nawet (nie pisali że TRF tylko Zara). ale jak przyszłam to na wyprzedaży wisiały dwie i obie poobrywane - za słabo poprzyszywali te łańcuszki do materiału, widziałam je potem jak zeszły chyba aż na 39,90 ale nikt tego nie chciał bo i po co...

Z tą torebką paryzanki202 może być inaczej, bo łańcuszki wyglądają na poprzyszywane każdy odzielnie i to do skórki, przez co nie powinny się tak pruć (chyba nauczyli się na błędach) i jeśli o mnie chodzi to na jakiś wieczorny wypad chętnie bym ją przygarnęła

BTW, paryzanka202, to nowa kolekcja? A w jakiej cenie? I pochwal się tą zdobyczą o której pisałaś
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 18:38   #426
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
Hah, wyobrażam sobie, nie wyglądają na zbyt stabilne, aczkolwiek są śliiiczne, ale przekonałaś mnie, nie warto ryzykować kupna niewygodnych na dodatek za dużych być może butów bez mierzenia etc.
One były dość stabilne, ale twarde! Mnie gniotły w palce i piętę. Spodziewałam się po nich większej wygody .
Stary 2009-08-15, 18:49   #427
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Dziewczyny czy widziałyście u siebie którąś z tych torebek? Ja na nią nie trafiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara1.jpg (34,5 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara2.jpg (11,9 KB, 65 załadowań)

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 19:21   #428
paryzanka202
Zakorzenienie

Ja widzialam ,ale nie lubie workow wiec nie zwrocilam na nia wiekszej uwagi
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 19:23   #429
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Ja widzialam ,ale nie lubie workow wiec nie zwrocilam na nia wiekszej uwagi

A jak będziesz w zarze to mogłabyś zerknąć

Stary 2009-08-15, 19:48   #430
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy widziałyście u siebie którąś z tych torebek? Ja na nią nie trafiłam
Pierwsze jest ze starej kolekcji i o ile się nie mylę, była przeceniona.
Stary 2009-08-15, 20:53   #431
endorfina123
Wtajemniczenie

wczoraj pytałam Was o tę reklamację i dziękuję za odp. teraz mam takie może nietypowe pytanie, w której z warszawskich zar najlepiej złożyc reklamację, w sensie w jakiej jest największa szansa na pozytywne rozpatrzenie, bo boję się, że skoro wyrwała się szlufka, to mogą stwierdzic, że to moja wina..

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 20:57   #432
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam
Obydwie są z nowej kolekcji, ceny pierwszej nie pamiętam (ale na pewno wisiała u mnie razem z torebkami z nowej kolekcji), natomiast druga kosztuje 99 zł. Kupiłam identyczną dla Mamy w kolorze brązowym i mogę ją z czystym sumieniem polecić. Jest naprawdę fajna i nie taka typowo workowata
Zdjęcie w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dla mamy.jpg (148,3 KB, 114 załadowań)

Stary 2009-08-15, 21:05   #433
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w Zarze jest ich masa, kilka rodzajów takich torebek (w tym te ze zdjeć) , kolory też różne - szare/czarne/brązowe, a nie są tak drogie jak na Zarę (ok. 99-199zł)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 21:08   #434
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Widziałam
Obydwie są z nowej kolekcji, ceny pierwszej nie pamiętam (ale na pewno wisiała u mnie razem z torebkami z nowej kolekcji), natomiast druga kosztuje 99 zł. Kupiłam identyczną dla Mamy w kolorze brązowym i mogę ją z czystym sumieniem polecić. Jest naprawdę fajna i nie taka typowo workowata
Zdjęcie w załączniku
A mogłabym Cię poprosić o pomoc w zakupie? interesowałaby mnie taka jak kupiłaś tylko czarna

Stary 2009-08-15, 21:17   #435
Eggnogg
Zakorzenienie

A ja dzisiaj znowu bylam w Zarze no i z pustymi torbami nie wyszlam
Mierzylam sukienke z tymi Balmainowymi poduszkamiw i wygladalam w niej jak w zbroi Nie zdecydowalam sie. Z tym, ze nie jestem pewna, czy to byla ta ze zdjec reklamowych, gdyz mierzylam szara z dekoltem na plecach i kosztowala okolo 200 zl.

Paryzanko nie kus torebkami! Ja juz od 2 tygodni mysle o skorzanej Zarowej, ktorej nigdzie nie ma poza aukcjami. Najgorsze jest to, ze nie bardzo pamietam jak ona wygladala trzymana w rece itp., a wiadomo ze rozplaszczona i pusta w srodku na foto nie wyglada atrakcyjnie. I to bylby ryzyk fizyk...

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2009-08-15 o 21:18
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 21:22   #436
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj znowu bylam w Zarze no i z pustymi torbami nie wyszlam
Mierzylam sukienke z tymi Balmainowymi poduszkamiw i wygladalam w niej jak w zbroi Nie zdecydowalam sie. Z tym, ze nie jestem pewna, czy to byla ta ze zdjec reklamowych, gdyz mierzylam szara z dekoltem na plecach i kosztowala okolo 200 zl.

Paryzanko nie kus torebkami! Ja juz od 2 tygodni mysle o skorzanej Zarowej, ktorej nigdzie nie ma poza aukcjami. Najgorsze jest to, ze nie bardzo pamietam jak ona wygladala trzymana w rece itp., a wiadomo ze rozplaszczona i pusta w srodku na foto nie wyglada atrakcyjnie. I to bylby ryzyk fizyk...
A za jaką torebką się rozglądasz

Stary 2009-08-15, 21:59   #437
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
A za jaką torebką się rozglądasz
Innocencee normalnie jak mi sie torebka odwidzi/nie spodoba, to zwale szal zakupowy na Ciebie, bo czulam sie popedzana . Torbe kupilam taka http://allegro.pl/item711072093.html

W porownaniu do ceny sklepowej, to zadna super okazja, ale na 4 calkiem spore Zary widzialam ja tylko raz i to w sklepie baaaaaardzo ode mnie odleglym (taa tlumacze sobie....).

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2009-08-15 o 22:01 Powód: linka mi wczesniej wygwiazdkowalo
Stary 2009-08-15, 22:02   #438
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Innocencee normalnie jak mi sie torebka odwidzi/nie spodoba, to zwale szal zakupowy na Ciebie, bo czulam sie popedzana . Torbe kupilam taka http://allegro.pl/item711072093.html

W porownaniu do ceny sklepowej, to zadna super okazja, ale na 4 calkiem spore Zary widzialam ja tylko raz i to w sklepie baaaaaardzo ode mnie odleglym (taa tlumacze sobie....).

na mnie, ja jestem przecież grzeczna

torebka baardzo fajna
jak już ją dostaniesz to się pochwal

Stary 2009-08-16, 00:33   #439
kleo111
Zakorzenienie

La dra mam te buciki, identyczne, moze są niewygodne, ale prezentują sie bosko i uwazam, ze warto Co do rozmiatu, to polecalabym taki jaki najczęsciej nosisz, poniewaz sama kupilam większe i wymienialam

Edytowane przez kleo111
Czas edycji: 2009-08-16 o 00:38 Powód: ...
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 00:40   #440
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Mam te buciki, identyczne, moze są niewygodne, ale prezentują sie bosko i uwazam, ze warto
ahh my kobiety

ale z drugiej strony jak widzę... takie kulejące dziewczęta bo coś tam je boli,coś obciera to nie wiem czy dla samego wyglądu warto się tak męczyć. Zwłaszcza że efekt wraz z pokracznym chodzeniem mija.
Stary 2009-08-16, 09:54   #441
la dra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
La dra mam te buciki, identyczne, moze są niewygodne, ale prezentują sie bosko i uwazam, ze warto Co do rozmiatu, to polecalabym taki jaki najczęsciej nosisz, poniewaz sama kupilam większe i wymienialam
niestety na allegro nie ma już mojego rozmiaru, zbyt długo się decydowałam, ale moją uwagę zwróciły buty z nowej kolekcji, dokładnie te [link] może ktoś widział je już na żywca?

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
ahh my kobiety

ale z drugiej strony jak widzę... takie kulejące dziewczęta bo coś tam je boli,coś obciera to nie wiem czy dla samego wyglądu warto się tak męczyć. Zwłaszcza że efekt wraz z pokracznym chodzeniem mija.
O taak, czasem widuję trzynastolatki, albo coś koło tego na 10 centrymetrowych obcasach poruszające się jak przez wielką trawę . Oczywiście trzeba się uczyć za młodu, ale na co dzień 10 cm to trochę duuużo :d jak dla nastolatki...?

Stary 2009-08-16, 10:30   #442
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
O taak, czasem widuję trzynastolatki, albo coś koło tego na 10 centrymetrowych obcasach poruszające się jak przez wielką trawę . Oczywiście trzeba się uczyć za młodu, ale na co dzień 10 cm to trochę duuużo :d jak dla nastolatki...?
Moje poczatki na obcasach byly identyczne. Poruszalam sie niczym czapla w wodzie i sprawdzalam w szybach sklepow, czy ladnie wygladam

Oczywiste, ze duzo zalezy od buta i w niektorych po prostu nie umiem chodzic, bo sie gibam na boki (zwykle takie buty trafiaja mi sie wlasnie w Zarze). Ciekawa jestem, czy te ktore kupuja takie "gibajace" sie buty, osiagnely wyzszy poziom sztuki chodzenia na obcasach, czy po prostu kierowaly sie wygladem, a nie wygoda (bo buty ze sklepow znikaja i widze je np. na lookbooku)? Jezeli to pierwsze, to zazdroszcze
Stary 2009-08-16, 11:00   #443
XS-ka
Zadomowienie

Eggnogg nie wiem jak to jest akurat z butami z Zary.
Ale powiem Ci na moim Deichmannowym przykładzie .
Idę sobie do Deichmanna przymierzam z danego modelu wszystkie pary jakie są w moim rozmiarze. I okazuje się że w jednej parze nogi chwieją się tak że nic tylko wyjść i skręcić kostkę, w drugiej zaś nic się nie dzieje i stabilna jest doskonale.
Wiec może te dziewczyny trafiły na akurat tą stabilna i lepiej wykonaną parę.
Choć widząc te chwiejące się stopy na ulicach, druga opcja też jest bardzo możliwa.
niestety Ja osobiście nie rozumiem ludzi stawiających wygląd ponad wygodę buta.
Może jestem zbyt leniwa, bo osobiście nie wyobrażam sobie iść przez miasto i prężyć się,tracić energię i stresować aby jak najlepiej wypaść w 10 cm szpilkach chwiejących się czy obcierających mnie. Po prostu mi się nie chce. Wolę buty w których nie muszę się zastanawiać na kolejnym krokiem.
Stary 2009-08-16, 14:13   #444
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
A mogłabym Cię poprosić o pomoc w zakupie? interesowałaby mnie taka jak kupiłaś tylko czarna
Mogę zobaczyć, czy jeszcze są, jak będę w Centrum/ZT, ale to dopiero pod koniec tygodnia Chyba, że trafię na nie w Arkadii, to wtedy będę widziała wcześniej co i jak

Stary 2009-08-16, 14:27   #445
magd00sinek
Zakorzenienie

Cytat:

Pierwsza jest na pewno z nowej kolekcji, ale 'special price' kosztuje 99 zl, widzialam w Silesii w Katowicach kilka niedawno.
Stary 2009-08-16, 14:40   #446
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Mogę zobaczyć, czy jeszcze są, jak będę w Centrum/ZT, ale to dopiero pod koniec tygodnia Chyba, że trafię na nie w Arkadii, to wtedy będę widziała wcześniej co i jak
Dziękuję

Bardziej chciałabym tą drugą- z metalową sztywną rączką, czarna

Cytat:
Napisane przez magd00sinek Pokaż wiadomość
Pierwsza jest na pewno z nowej kolekcji, ale 'special price' kosztuje 99 zl, widzialam w Silesii w Katowicach kilka niedawno.
no własnie wiem że te pierwsze jeszcze są, a bardziej podoba mi sie druga

Stary 2009-08-16, 14:55   #447
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magd00sinek Pokaż wiadomość
Druga też jest z metką "special price"

Stary 2009-08-16, 15:04   #448
magd00sinek
Zakorzenienie

Cytat:
Druga też jest z metką "special price"
Byc moze, ale drugiej nie widzialam, wiec mowie o pierwszej
Stary 2009-08-16, 15:44   #449
atomii
Raczkowanie

paryzanko ta torebka z łancuszkami jest na allegro...

Edytowane przez atomii
Czas edycji: 2009-08-16 o 15:45
atomii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 16:27   #450
romolla
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Orientujecie się w jakiej cenie jest ta bluzka z poduszkami z nowej kolekcji ?
romolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości