|
|
#421 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**
Cytat:
Cytat:
*tu znajduje się mądry cytat podnoszący świat na duchu* Edytowane przez la dra Czas edycji: 2009-08-15 o 15:12 |
||
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero przymiezam sie do jej zakupu . byla solidnie wykonana? te lancuszki nie odpadna?
|
|
|
|
#423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeczytałam tylko ostatnie zdanie i wywnioskowałam, że to ta torebka, którą kupiłaś. Co do jakości to jakoś ostentacyjnie za łańcuszki jej nie ciągnęłam, żeby sprawdzić wytrzymałość, ale to nie jest jedna z tych rzeczy, którym już coś by odpadało w sklepie (np. kamizelki z nowej kolekcji z jakimiś dziwnymi nitami, których kilkanaście leży na podłodze ( ) czy legginsy z ćwiekami). Wszystko było na swoim miejscu i wyglądało całkiem przyzwoicie od strony technicznej, aczkolwiek chyba trzeba się liczyć z tym, i uważać, bo pewnie mogą się zahaczać i wtedy jest jakieś prawdopodobieństwo, że się oderwą. Bałam się też, że będą się plątać, przy jakichś niespodziewanych ruchach (np. sprint na autobus -.-)
*tu znajduje się mądry cytat podnoszący świat na duchu* Edytowane przez la dra Czas edycji: 2009-08-15 o 15:45 |
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale widziałam inną kopertówkę z podobnymi łańcuszkami na wierzchu i niestety była w koszmarnym stanie Osobiście bałabym się o to, że łatwo się poodrywają.. ![]() Zdradź koniecznie, jaką upolowałaś!
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą torebką paryzanki202 może być inaczej, bo łańcuszki wyglądają na poprzyszywane każdy odzielnie i to do skórki, przez co nie powinny się tak pruć (chyba nauczyli się na błędach) i jeśli o mnie chodzi to na jakiś wieczorny wypad chętnie bym ją przygarnęła BTW, paryzanka202, to nowa kolekcja? A w jakiej cenie? I pochwal się tą zdobyczą o której pisałaś
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy widziałyście u siebie którąś z tych torebek? Ja na nią nie trafiłam
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widzialam ,ale nie lubie workow
wiec nie zwrocilam na nia wiekszej uwagi
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak będziesz w zarze to mogłabyś zerknąć
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze jest ze starej kolekcji i o ile się nie mylę, była przeceniona.
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj pytałam Was o tę reklamację i dziękuję za odp.
teraz mam takie może nietypowe pytanie, w której z warszawskich zar najlepiej złożyc reklamację, w sensie w jakiej jest największa szansa na pozytywne rozpatrzenie, bo boję się, że skoro wyrwała się szlufka, to mogą stwierdzic, że to moja wina..
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obydwie są z nowej kolekcji, ceny pierwszej nie pamiętam (ale na pewno wisiała u mnie razem z torebkami z nowej kolekcji), natomiast druga kosztuje 99 zł. Kupiłam identyczną dla Mamy w kolorze brązowym i mogę ją z czystym sumieniem polecić. Jest naprawdę fajna i nie taka typowo workowata ![]() Zdjęcie w załączniku
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesowałaby mnie taka jak kupiłaś tylko czarna
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj znowu bylam w Zarze no i z pustymi torbami nie wyszlam
![]() Mierzylam sukienke z tymi Balmainowymi poduszkamiw i wygladalam w niej jak w zbroi Nie zdecydowalam sie. Z tym, ze nie jestem pewna, czy to byla ta ze zdjec reklamowych, gdyz mierzylam szara z dekoltem na plecach i kosztowala okolo 200 zl.Paryzanko nie kus torebkami! Ja juz od 2 tygodni mysle o skorzanej Zarowej, ktorej nigdzie nie ma poza aukcjami. Najgorsze jest to, ze nie bardzo pamietam jak ona wygladala trzymana w rece itp., a wiadomo ze rozplaszczona i pusta w srodku na foto nie wyglada atrakcyjnie. I to bylby ryzyk fizyk... Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2009-08-15 o 21:18 |
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Innocencee normalnie jak mi sie torebka odwidzi/nie spodoba, to zwale szal zakupowy na Ciebie, bo czulam sie popedzana
W porownaniu do ceny sklepowej, to zadna super okazja, ale na 4 calkiem spore Zary widzialam ja tylko raz i to w sklepie baaaaaardzo ode mnie odleglym (taa tlumacze sobie....). Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2009-08-15 o 22:01 Powód: linka mi wczesniej wygwiazdkowalo |
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie, ja jestem przecież grzeczna ![]() torebka baardzo fajna jak już ją dostaniesz to się pochwal
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
La dra mam te buciki, identyczne, moze są niewygodne, ale prezentują sie bosko i uwazam, ze warto
Co do rozmiatu, to polecalabym taki jaki najczęsciej nosisz, poniewaz sama kupilam większe i wymienialam
Edytowane przez kleo111 Czas edycji: 2009-08-16 o 00:38 Powód: ... |
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale z drugiej strony jak widzę... takie kulejące dziewczęta bo coś tam je boli,coś obciera to nie wiem czy dla samego wyglądu warto się tak męczyć. Zwłaszcza że efekt wraz z pokracznym chodzeniem mija.
|
|
|
#441 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale moją uwagę zwróciły buty z nowej kolekcji, dokładnie te [link] może ktoś widział je już na żywca? ![]() Cytat:
. Oczywiście trzeba się uczyć za młodu, ale na co dzień 10 cm to trochę duuużo :d jak dla nastolatki...?
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiste, ze duzo zalezy od buta i w niektorych po prostu nie umiem chodzic, bo sie gibam na boki (zwykle takie buty trafiaja mi sie wlasnie w Zarze). Ciekawa jestem, czy te ktore kupuja takie "gibajace" sie buty, osiagnely wyzszy poziom sztuki chodzenia na obcasach, czy po prostu kierowaly sie wygladem, a nie wygoda (bo buty ze sklepow znikaja i widze je np. na lookbooku)? Jezeli to pierwsze, to zazdroszcze
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Eggnogg nie wiem jak to jest akurat z butami z Zary.
Ale powiem Ci na moim Deichmannowym przykładzie .Idę sobie do Deichmanna przymierzam z danego modelu wszystkie pary jakie są w moim rozmiarze. I okazuje się że w jednej parze nogi chwieją się tak że nic tylko wyjść i skręcić kostkę, w drugiej zaś nic się nie dzieje i stabilna jest doskonale. Wiec może te dziewczyny trafiły na akurat tą stabilna i lepiej wykonaną parę. Choć widząc te chwiejące się stopy na ulicach, druga opcja też jest bardzo możliwa. niestety Ja osobiście nie rozumiem ludzi stawiających wygląd ponad wygodę buta. Może jestem zbyt leniwa, bo osobiście nie wyobrażam sobie iść przez miasto i prężyć się,tracić energię i stresować aby jak najlepiej wypaść w 10 cm szpilkach chwiejących się czy obcierających mnie. Po prostu mi się nie chce. Wolę buty w których nie muszę się zastanawiać na kolejnym krokiem.
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że trafię na nie w Arkadii, to wtedy będę widziała wcześniej co i jak
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza jest na pewno z nowej kolekcji, ale 'special price' kosztuje 99 zl, widzialam w Silesii w Katowicach kilka niedawno.
|
|
#446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej chciałabym tą drugą- z metalową sztywną rączką, czarna ![]() Cytat:
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Byc moze, ale drugiej nie widzialam, wiec mowie o pierwszej
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
paryzanko ta torebka z łancuszkami jest na allegro...
Edytowane przez atomii Czas edycji: 2009-08-16 o 15:45 |
|
|
|
#450 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Orientujecie się w jakiej cenie jest ta bluzka z poduszkami z nowej kolekcji ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

.

Przeczytałam tylko ostatnie zdanie i wywnioskowałam, że to ta torebka, którą kupiłaś.
) czy legginsy z ćwiekami).
(np. sprint na autobus -.-)
Osobiście bałabym się o to, że łatwo się poodrywają..