![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Magda Ty będziesz wiedziała pewnie-da sie w picasie zmniejszyć fotki??
Szukam szukam i znaleźć nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
a pietrek dalej na czworo
![]()
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w picasie pewnie się da, ale też patrzę i nie widać na pierwszy rzut oka ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- to czekamy na film ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cestia gratki dla Mati ![]() dla mnie wielka ulga od czasu gdy Tymek chodzi, raczkowanie po placu zabaw mnie dobijało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
no i sama tu zaglądam
![]() skończyłam właśnie "dom nad rozlewiskiem" i winko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny,
przepraszam, że wcale się nie odzywam, ale ostatnio to już wcale nie miałam czasu. Dziękuję za życzenia dla Ali. Imprezka się udała, wszytsko było idelanie, tort tylko inny smak mial niż powinien mieć, ale wszytsko po za tym było oki. Laski mam ochote potańczyć, upić się, poszaleć ![]()
#428 |
Wtajemniczenie
|
jak wciskasz 'upload' to wyskakuje okienko i daje Ci trzy opcje... i mozesz umiescic na stronce zdjecie w wybranym przez ciebie rozmiarze..... inne opcje pewnie tez sa al jeszcze nie wiem gdzie...
#429 | |
Zakorzenienie
|
hej :ziewa:
Dziecię me wczoraj zasęło 19:20 więc wstał 6:55 ![]() ![]() U nas leje, jest szaro-buro. Jak sobie pomyślę że niedługo jak nadejdzie jesień to każdy dzień będzie mniej więcej tak wyglądał to ![]() ![]() ![]() Idę sobie umyć czachę i ubrać coś na odwłok o właśnie miałam pytać już kilka dni temu,m ale wciąż o tym zapominam-jak robicie dzieciakom kaszkę to z jakiej ilości wody??? Ja na noc robię 210-240, w sumie śpi mi po tym bez miauknięcia i pije po 12-13 godzinach 150 ml mleka. Ale ze względu na jego fałdeczki myślę że może jednak za dużo mu daję tej kaszy na noc..?? Oczywiście sypię 3 łyżkli kleiku ryżowego i 2-3 łyżki kaszki co by mu za słodko nie było ![]() Magda jak tam "dom nad rozlewiskiem" ?? bo myślałam czy by sobie w przyszłości nie kupić wszystkich 3 części... ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Judi, ja robię 200ml wody + 6 miarek Bebilonu + 2/3 miarki kleiku ryżowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() nie widziałyscie gdzies mojego pilotu do telewizora?? wsyslo mi doslownie i nie umiem przelaczyc programow ![]() Piter ostatnio mnie zadziwia, ale tfu tfu nie chwale ![]() ![]() zjadl tez pozno bo po 9tej ![]() mam nadzieje, ze mu sie nie pozmienia ![]() ide mlasnac kawke ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- ja robie na 300ml wody 10 miarek bebilonu i 2 miarki kaszki ryzowej waniliowej ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- z ciekawostek, to kupilam w zeszly czwartek wozek... do dzis go nie ma... ![]() czuje ze pojda fakersy i z***a w ich kierunku i smierdzi mi to negatywem
#432 |
Zakorzenienie
|
Aniś, a nie brałaś za pobraniem?
Odstrzelić takich sprzedawców ![]() Mati ogląda mini-mini (wrzeszczy właśnie dzidzi dzidzi bo dzieci widzi ![]() ![]() Fak... ja sobie kawy nie zrobię bo mleczko wyszło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
rzucilam pare fakersow na kuriera i w cudowny sposob sie zjawil
![]() ![]()
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej babunie ![]() My już po pierwszym spacerze, nastawiłam Oli zupę i kończę śniadanie. Rano spakowałam wózek do wysyłki i czeka na kuriera, nawet nie wiecie jak się cieszę, ze sobie pojedzie ![]() ![]() Anisiu super, że wózeczek dojechał, czekamy na focie. Ola wstała ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- 35 minut spania ![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Kasiula a krzesełko jak? widzę że stoi 406...
I super że dzisiaj poleci wózek ![]() Tymek już niestety po pierwszej drzemce, spał 40 minut, czyli jeszcze jedna po południu= spanie nocne koło 21-22 ![]() Na polu ciągle padaaaaaaa, a miałam na chwilę wyjść, bo mnie trafia już w domu nie mówiąc o marudzącym obiekcie ![]() poprosiłam wlaśnie młodego by przyniósł mi komórkę (rzucał nią po podłodze) a mój mądry syn przyszedł z przedpokoju i wręczył mi do ręki komórę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zocha zaczyna rezygnować ze swej jedynej i upragnonej przeze mnie co dnia drzemki ![]() ![]() ![]() Cestia Sofijowa też woli na 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
A u nas upał i słońce, ale niebo gdzieniegdzie szarawe, więc pewnie zanosi się na deszcz. Póki co pełen wyczes
![]() ![]()
#439 |
Zakorzenienie
|
Wersta jak to rezygnuje, przecież dzieci w przedszkolu leżakują chyba do 5tego roku życia
![]() obejrzałam pogodę, kaszanka ma być tylko najbliższe dni a od weekendu teoretycznie wraca ładna pogoda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Kasiu 100 lat !!! ![]() słuchajcie ja jutro jadę już do mamy i tak mi się nie chce pakować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
hejka
robię porządki letnie, juz wyczesałam okna, meble, podłogi, pranie się suszy, obiad przygotowany, taboretowa z Mikim na dworzę, jeszcze troszkę i zmykam na jazdy ![]() ![]() ![]() u nas dziwaczna pogoda niby co jakiś czas przebłyskuje słońce, ale tak ogolnie to się kisi, nieuchronnie deszcz wisi w powietrzu ![]() Kasiulka jakiego zamawiałaś kuriera, że zabiera z domu przesyłki, i jaki to koszt, tak pytam z ciekawości, bo nigdy nie widziałam jak to się takie wiekszo-gabarytowe przesyłki śle? |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
U mnie też szaro, buro i mokro
![]() ![]() Widzę, że nie tylko moja taka leniwa z tym chodzeniem ![]() Rozglądam się za jakimiś porządnymi butami dla Mati ![]() ![]() Znalazłam na allegro boskie Geox`y, ale to ryzyko kupować nie mierząc ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-08-11 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Cestia , ja kupuję na oko, znaczy mierzę wkładkę i wybieram zapinane na rzepy, czy zawiązywane prawie od paluszków
![]() ![]() ja Mikiemu kupiłam niedawno w tym stylu, w ciuchlandzie za 8 zł , z metkami, nikt w nich nie chodził najwidoczniej http://www.allegro.pl/item703352015_...a_malucha.html będzie miał do piachu jak znalazł dostał wczesniej też umbro sportowe, ale strasznie ciężko włożyć w nie nóżkę takiemu wiercipięcie, łatwiej mi jednak szybko zapiąc ze dwa rzepy i już niż sznurowadłami manipulować Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-11 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
no dotarlam w koncu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klaki mam pofarbione, mama byla z rana mi zrobic bo ja niedojda nie umiem ![]() Kasiulka - 100 lat babo kochana ![]() ![]() Ola w szlafroczku jaka slodka ![]() ![]() i chwal sie tu ciuchami z wojcika, umieram z ciekawosci ![]() Anisia - a to sie opitalali z wysylka ![]() ![]() mam nadzieje, ze z bryka wsio ok? laski, czy wasze dzieci tez malo sikaja w nocy? nie wiem czy Maja chora czy co, ale od jakiegos czasu pielucha po nocy jest moze o 1 siku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Aniu, z Ciebie to prawdziwa mistrzyni łapania okazji
![]() ![]() Ja sobie upatrzyłam te: http://www.allegro.pl/item689597778_...ka_gratis.html i te http://www.allegro.pl/item710752320_...wyprzedaz.html Drugie podobają mi się bardziej ![]() ![]() A dziś się chyba kopsniemy do Jaworzna pooglądać butki Mrugały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Mała jak nie sika w nocy to ponoć dobry moment na wysadzanie na nocnik - wiesz kiedy będzie pompa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
hmmm, to chyba Maja od mamusi dostanie nocnik na roczek
![]() a wiecie, wczoraj widzialam sie z kumpela, jej corka ma 1,5 roku i ani razu nie probowala jej posadzic na nocnik jeszcze ![]() ![]() ![]() Cestia - butki sliczne, te rozowe w serduszka tez mi sie bardziej podobaja ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Kasiulka - to kiedy ty masz w koncu te urodziny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Ja się sugerowałam tym, że Anisia napisała, że się spóźniła czy coś
![]() ![]() Mati też miała taki okres że wstawała z suchą pieluszką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.