![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Pokazuj pokazuj. Chro ty też wrzuć te swoje kwiaty
![]() Moniko pozwalam xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Haa, ja mam się wypowiedzieć? Arr, znów jestem doceniona
![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- jaka tapeta pasowałaby do tych mebli co wyżej podałam w załączniku;d |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
Pati to ty mi wysłałaś zaproszenie na nk?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
ja;d nie wystraszyłaś się mnie? ;> ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
Aa przestań
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
A jak jechałam nad morze to kojarzę, że była taka tabliczka. I jeszcze z Jarkowem i jeszczez jakąś miejscowością związaną z tym imieniem, bo się za każdym razem mama ze mnie śmiała, bo kiedyś miałam chłopaka Jarka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstawiam zdjęcia mojego pokoju ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Haniu, otóż ładnie wygląda Twój pokój, o.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pati, według mnie tapeta będzie pasowała jak już było mówione: pistacjowa, brzoskwiniowa, też taki limonkowy, turkusowy, ogólnie wiele kolorów pasuje, zależy w jakim klimacie chcesz uzyskać pokój ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Pati, pokój bardzo ładny
![]() Monikooo Twoja wyobraźnia jest niesamowita. Moim zdaniem będzie bosko. W ogóle zazdroszczę Wam ze tak macie okazję dobierać ładne mebelki i ładne kolorki i wszystko, bo ja to np musiałam sobie coś stworzyć do mebli, które już miałam i mam do teraz (wstyd się przyznać, ale meblościanka, której na tych zdjęciach tylko kawałeczek widać, ma chyba z 20lat, jest jeszcze z panieńskiego mieszkania mojej mamy ^^) Niestety rodzice wychodzą z założenia, że przecież mieszkam z nim jeszcze TYLKO ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Hm, Pati, albo taka trawiasta zieleń dobrana do któregoś odcienia na tej tapecie http://e-tapety.com.pl/pl,product,42...len,ergis.html
![]() ![]() Haniu, dziękuję ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
Pati napisz co Ci testu wyszło!
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
już piszę
![]() "Twoje kolory to pastelowe zielenie, zamglone pomarańcze i łagodne, ciepłe żółcie: kolory moreli, winogron, mięty i porannego słońca. To harmonijne połączenie energii in i yang, które koi zmysły oraz zmniejsza wewnętrzne napięcie. Jesteś osobą, która ceni sobie spokój i równowagę, potrzebujesz wypoczynku i relaksu w przytulnym, stonowanym otoczeniu. Bardzo emocjonalnie przeżywasz wszystko, co dzieje się wokół Ciebie, dlatego przyda Ci się prywatny zakątek w subtelnych, słonecznych kolorach, które rozproszą stres i melancholię. Odpręż się w swoim ulubionym miejscu i oddaj marzeniom w pastelowych barwach palety "letnich wspomnień". " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Ładne macie te pokoje dziewczyny
![]() no i moniczko, gitara będzie. czuje że będzie w tym pokoju tak klimatycznie. dla mnie super ![]() Tak Monika, a kto cię pierwszy docenił ? ![]() dobra je lece dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
paaa Martysia;**
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
Osz kurczę, ale zastój na wątku
![]() Co tam dziewczyny? Jak dzień minął? Ja jak zapowiedziane było cały dzień w domku, muszę się przyznać, że troszkę sobie pożyczyłam winka z barku, nie ma to jak topić smutki, nie? Już i tak jest źle, ale taka samotność to mnie dzisiaj w ogóle stoczyła na dno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam mały,no
![]() ![]() w ogóle jestem w żywcu ;d a moje kuzynki nie poinformowane pojechały do swych chłopków i rano będą ;d ale nie nudze się bo mam wizaż ;d haniu, nie wolno tak na samotność. trzabyło iść do ludzi a nie pić. no nieźle olaśka ;d już będę wiedziała gdzie pieprz rośnie ;d w ogóle haniu obejżałam i się zszokwałam. nie myślalałm że to będzie aż tak śliczne. prosze o więcej. masz mooją poczte a więc śmiało wysyłaj wszystkie występy. ogłaszam wszem i wobec. nasz hania ma niesamowity talent, niesamowity głos. zakochałam się.
![]() |
#444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie występy Hani? pookaż nam tutaj! też bym mały chciała ![]() Cytat:
![]() byłam na zakupach i kupiłam tylko podreczniki;d |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
Martyna! Cicho głupie!
![]() Pati, wysłałam jej fragment mojego występu na festiwalu (Martyś to jednak nie był koncert, ale w sumie co to za różnica? ![]() ![]() Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-08-08 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
tak, jeszcze mów na mnie głupia wariatko. ta kobieta, ma niesamowity głos. i niech najlepiej to na wrzute wrzuci, każdy będzie mógł posłuchać ;d zdolna dziewoja śpiewa na festiwalach ;d
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
Aach bo pierdoły gadasz i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taak? wierzę Martysi i pewnie pieknie śpiewasz ![]() Dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
wierz mi bo dziewczyna ma talent no ;d i weś haniu się nie opieraj ;d
ja ci tylko reneme robie, i cię rozsławiam ;d
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
Martyś, mnie tu doceniają od zarania dziejów, aż mnie samą to przeraża
![]() Pati, nie gniewamy się, to przecież nie są jacyś nasi wrogowie, nie zamierzamy im zabierać dziewczyn z wątku ![]() Co tu taka cicho, aa? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- O, Haniu, i ja chcę filmik z Twojego występu. Babce się nie odmawia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.