![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
racja - najlepiej zaufac lekarzowi.
poczatkowo bylam za podzialem polowy ![]() a to opinia jednej z klinik: "Najbardziej pożądane jest nadanie ustom zmysłowego kształtu. Efekt taki osiągamy przez uwypuklenie górnej wargi w całości lub w środkowej części, podkreślenie konturu ust oraz wymodelowanie łuków Kupidyna (linia pomiędzy ustami a nosem)" Zabieg już niedługo..... ![]()
#422 |
Zadomowienie
|
Scheming ja byłam tak zestresowana, że prawie niczego nie pamiętam
![]() Na pewno większość ampułki poszło w górną wargę, w dół poszło w środek i troszkę bliżej z brzegu na wypuklenie tych moich nierówności(mam na myśli nieregularny kontur warg). Teraz opuchlizna znowu schodzi, ciekawe co będzie jak wstanę jutro ![]() A TŻ...Cóż-staram unikać dłuższego kontaktu wzrokowego ![]() Wstawię kolejną fotkę po tygodniu.
![]() Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2008-10-31 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
piekne usta ![]() w sumie przed zabiegiem tez złych nie miałas ... to nie to co moje "wąskie papucie " ehh .. Co do TŻ to tak jakbym siebie widziała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Dokładnie ! Faceci widzą tylko to co chcą widzieć
![]() ![]() ![]() A teraz z samego rana mam znowu usta bardziej opuchnięte. Nie wiem od czego to zależy. Może ktoś wie ![]()
#425 |
Raczkowanie
|
A mam jeszcze głupie pytanie,nie śmiejcie się,ale mnie to intryguje
![]() ![]() ![]() ![]() Coraz bardziej marzy mi się ten zabieg i po Was widzę,ze każdy się udaję i efekt jest super,ale wciąż boję się,że coś nie wyjdzie i będę miała nienaturalne usta,zwłaszcza,że niedawno widziałam dziewczynę w markecie i miała okropnie powiększone tzn nie chodzi o to,ze były zrobione na bardzo duże,ale tak brzydko i nienaturalnie. Jestem też ciekawa jak bardzo zmienia to twarz,bo np u kuseczki wygląda jakby sam kształt ust zmienił się BARDZO,tak,ze naprawde aż trudno sobie wyobrazić,ze ktoś mógłby nie zauważyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() każda sie boi, ryzyko jest to fakt, też widziałam dziewczyny z kiepsko zrobionymi ustami, ale z tego co sie dowiedziałam każda z nich robiła preparatami na stałe a nie kwasem ![]() a ja jak miałam opuchnięte przez pierwsze 3-4 dni, mówiłam, że mam febre ![]() mama powiedziala, że wyglądam jak pingwin, a tata mnie wyzywał, że napompowałam sobie usta ![]() TŻ był zachwycony... Do kuseczki ![]() każda inaczej przechodzi pierwsze dni po zabiegu, to zależy od organizmu. niektóre dziewczyny boli długo po, niektóre wogóle. raz jest mniejsza, raz wieksza opuchlizna tazke niczym sie nie martw ![]() ![]() pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny.
Chcę sobie powiększyć, a właściwie nadać moim ustom kształt . Moja twarz, kiedy się nie uśmiecham jest lekko niezadowolona, więc koniecznie muszę podnieść kąciki ust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
Witam jestem z Poznania i chciała bym powiększyć sobie usta mam sprawdzonego i polecanego lekarza poszukuje dziewczyny z którą mogła bym podzielić sie jedna ampułka ponieważ boje sie zrobić cała koszt polówki to 600 zł
gg 12449951 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z was słyszała o Poradni medycyny estetycznej
przy Podyplomowej Szkole Medycyny Estetycznej w Warszawie? Dzwoniłam tam i pan doktor powiedział że koszt ampułki to 1000 zł, nie powiem cena mnie kusi gdyż zastanawiam sie nad dwiema ampułkami a tu jest sporo taniej niż w innych gabinetach w Warszawie. Tylko nie znam żadnych opinii na temat tej poradni.. |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
porcelanka,
2 ampułki ?? ![]() czemu aż tyle ? Pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
1 ampułka to chyba 1 ml prawda? Mam równe usta więc w górna i dolna chce wstrzyknąć tyle samo, wydaje mi się ze gdyby to było po 0,5 ml to nie osiągnęła bym oczekiwanego rezultatu.. Ale oczywiście wezmę pod uwagę opinie znawczyń w temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
![]()
witam serdecznie dziewczyny
![]() proszę o informację czy warto powiększać usta stałym preparatem czy raczej wchłanialnym....i wydawać regularnie pieniądze...? proszę również o info gdzie w Gdańsku można wykonać taki zabieg i za ile-oczywiście, jeśli któraś coś wie ![]() gorąco Was pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dołączam się do prośby koleżanki. (Po raz drugi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
witam, wszystkie kobietki, te przed i te po,jutro mam konsultację z lekarzem,skłaniam sie do juvedermu ale napewno wezmę pod uwagę sugestie lekarza,przeczytałam wszystko co napisałyscie,zdjęcia ust boskie,zazdroszcze Wam ze jesteście już PO,boję sie troszke znieczulenia,i tego, że od razu do pracy będe musiała iść, a opuchlizna będzie widoczna,ech nie można mieć wszystkiego.Jak tylko będe PO wkleje swoje fotki.Pozdrawiam
#435 |
Przyczajenie
|
A jaki gabinet możecie polecić w trójmieście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Witam was! Trochę czasu minęło od zabiegu, niestety nie mam już takich pięknych i ponętnych ust jak na zdjęciu, które wklejałam wcześniej
![]() Zdjęcie wkleję później...
#437 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie,jestem po zabiegu juvederm4,miałam go wczoraj,dziś opuchlizna prawie zeszła nie podano mi dużo preparatu,ale wystąpiły okropne zasinienia,i nie chodzi tu tylko o małe siniaczki po wkłuciu,nad górną wargą mam duże sińce,wyglądam jakbym miała wąsy,koszmarnie,poza tym strasznie pierzchna mi usta,może wiecie czy można posmarować je jakim kremem delikatnym,żeby zniwelować to uczucie,proszę o radę,fotki wklęję pozniej,jak już wszystko bedzie ok, napewno beda tez te z sincami,tak poglądowo dla informacji,jakie rzeczy mogą sie przydażyć,usta sa fajne chociaz nie moge sie jeszcze przyzwyczaić i cały czas zerkam w lustro ahahahah
#438 |
Przyczajenie
|
witam ponownie prawie tydzien po zabiegu,jesli mi sie uda wkleje fotki,nie za bardzo sobie radze z technika hahahaha pozdrawiam wszystkich
#439 |
Raczkowanie
|
pangea74
Piekne usteczka !!! Gratuluje ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny nie wiecie moze jak ma sie kwas hialurinowy do ciazy? to zn czy jesli ma sie powiekszone nim usta i jest sie w ciazy to ma on jakis szkodliwy wplyw na ciaze?
#441 |
Zakorzenienie
|
Ten kwas znajduje się normalnie u każdego,w ustach jest bardziej stężony w jednym miejscu.
#442 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny, zdecydowałam się na delikatne powiekszenie ust,chce zeby były pełniejsze.Niestety za wiele nie wiem na temat preparatów,które sie wstkrzykuje. Moja dermatolog poleciła mi Juvederm,wiecie cos na ten temat?czy jest on szkodliwy?i przez jaki okres sie utrzymuje?czy po chłonieciu nie zniekształcą mi sie usta?;-) i czy zabieg boli?ide na powiekszenie 18 grudniaa aaa,pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
dziekuję,mnie też sie podobają choć po wyjściu z gabinetu miałam mieszane uczucia,ale to trwało tylko chwilkę ahahah pozdrawiam
#444 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#445 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziekuje za informacje. A jesli mozesz zdradzic to ile Cie ta przyjemnosc kosztowala? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
kosztowało mnie to 900 zł,w miesiącu listopadzie w gabinecie w ktorym robiłam zabieg byly promocje na różne zabiegi,botox,mikrodermab razja,fotoodmładzanie i jeszcze kilka o ktorych nawet nie wiedziałam ze istnieją hahahaha. Normalnie zabieg w tym gabinecie kosztuje 1200-1400 zł. pozdrawiam
#447 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za odpowiedz
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Przyczajenie
|
Pangea74 piękne usteczka
![]() ola@neva.pl Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
juvederm 4,niewiem czy to drogo,chyba takie sa ceny,mieszkam w łodzi i tutaj robiłam zabieg.Nie ma sie co bać,ból jest chwilowy a potem fajniutkie ustka,ale przyznam ze tez odczuwałam niepokoj.Dla mnie najgorsze były te siniaki,chodziłam z nimi przez tydzien jak juz pisałam wczesniej,i nie dało sie ich niczym zatuszować zawsze cos było widac ale teraz juz sa super.
![]() |
#450 |
Przyczajenie
|
RADZIAW tak jestem z Łodzi,gabinet w ktorym robiłam to Aesthetic na Piotrkowskiej 220 dr. Ziemlewski.Bardzo sympatyczny człowiek,mam bzika na punkcie pierwszego wrażenia,ale zdał egzamin spiewajaco hahaha.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.