|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Krótkie pytanie o Lloret
Czy ktoś z was był na którymś z tych dwóch obozów i może powiedzieć, jak było?
![]() http://www.travelbook.pl/offer_53_4026.html http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOf fer=1702 a może ktoś z was może polecić obóz do Lloret, który byłby dosyć długi? :-P |
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
ja sie prawdopodobnie wybieram do hotelu Angelbel ze Stei;D
|
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Ja też do Angelbel
(jakie tam są warunki? spotkałam się z różnymi opiniami). Ktoś wyżej napisał, że są dwa podobne obozy - ze steji i travelbooku, dokładniej Francja-Hiszpania-Wenecja. Patrzyłam i rzeczywiście, plan jest identyczny i moje pytanie - te obozy będą jakoś łączone? Bo turnusy też takie same wszystko. Czy któraś z was wybiera się na któryś z tych dwóch, ew. była na takim?http://www.travelbook.pl/offer_53_4026.html http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1702 I kolejne pytanie: czy któraś z was poleca/odradza steję lub travelbook? Bo jeszcze troszkę się waham, ale to jest to, czego potrzebuję - trochę plaży, trochę imprez (,,trochę"? x'D) i zwiedzanie. I jeszcze pytam osoby jadące ze Stei - z jakich miast wsiadacie do autobusów?
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-02-27 o 10:33 |
|
|
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krótkie pytanie o Lloret
Lloret to miasto imprezowe.Non stopa impra...
Byłam 2 lata temu i naprawdę POLECAM!
|
#426 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
W te wakacje właśnie wybieram się na ten drugi obóz młodzieżowy z biura podróży Steja
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Hotel Angelbel? Byłam z nim z zeszłe wakacje. Był na prawdę fajny, radzę(jeśli macie możliwość wyboru) brać pokoje od ulicy, bo tylko te mają balkony, a jak wiadomo, że jeśli chodzi o hotele, tam gdzie balkon tam impreza. Bardzo blisko do plaży i do sklepu. Sąsiaduje z wieloma innymi hotelami, kawiarniami itd. Położenie - idealne. Do Tropicsa idzie się jakieś 10 minut spacerkiem. Do centrum jest dosłownie 5 minut. Warunki znakomite. Można kupić sejf i lodówkę małą. Ale nie jest to raczej potrzebne,bo nie kradną w tym hotelu(nie spotkałam się bynajmniej), a napoje kupione w sklepie wypija się rpzeważnie w ciągu godzini od powrotu ze sklepu, tak więc nie poloceam. Obsługa raczej miła(mężczyźni) kobiety bywają nerwowe. Radze nie przeklinać przy sprzątaczkach. Nie znaja języka polskiego i każde przekleństwo odbierają jako bezpośredi pociska na nie. Panowe w recepcji - wysoki - przesympatyczny, zabawyny i w ogóle extra. Niski - u*******iwy, ale jeśli go nie wkurzycie to wsyztsko będzie okej. Często straszy, że zadzwoni na policję - na szczęście tylkos traszy. Pani w recepcji jest miła, ale nie zbyt sympatyczna. Pokoje są 3/4 osobowe z klimatyzacją, ąłzienką itd. Są wanny(ale z wężem od prysznica, więc da się przeżyć). W pokojach są czujniki dymu, ale nie dizałają więc spokojnie możecie palić
Hotel ma wspaniały taras na dachu. basen jest okrutnie mały ale wystarczy żeby się ochłodzić w upalne popołudnie. Na tarasie są leżaki - orzy basenie, i generalnie na całej pwoierzchni dachu hotelu. Na samej górze dachu jest idealna miejscówa na nocne (w małym gronie, bo wstep tam jest teoretycznie zabroiony) imprezowanie. Jedzenie - frytki, frytki, frytki, frytki. Generlanie? Monotonia. Szwedzki stół. sniadanie i kolacja to zazwyczaj ciągle to samo. Ale jest taki wielki wybór, że na pewno się nie znudzicie. Obiady sa przepyszne. wszelkiego rodzaju owoce morza itd. Oczywiścnie normalne jedzenie też się znajdzie. Hotel ma 3 gwiazki, ale moim zdaniem jest na prawdę extra. Chętnie wróciłabym do tego właśnie hotelu w tym roku.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.gandalftravel.com/oferta/...,8,66,310.html Taka sama jak te wyżej ![]() Był ktoś z tych biur i może coś powiedzieć na ten temat? ;>
|
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-02-27 o 10:35 |
|
|
|
|
#430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.. obsługa hotelu może was pogonić
|
|
|
#431 |
|
Przyczajenie
|
Ja jade z fun clubem do hotelu copacabana(wydaje sie najlepszy) w terminie 29.07-10.08
jedzie ktoś może?
|
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
no żesz klaudia trafiłaś w dziesiątkę też chcę jechać do Copacabany też z funclubu , i też w tym samym terminie ! ;D
|
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w Copacabanie w zeszłym roku. Nie chce mi się zaglądac tu codzinnie, jak chcecie coś zapytac to piszcie na gg 9173165. Mam ukryty status dla nieznajomych, ale jestem.
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
jadę z koleżanką 01.07 z ok tours, może ktoś jedzie?
wiecie może coś o hoteluANCLA ?;> może ktoś był ?
|
|
|
|
#435 |
|
Przyczajenie
|
Jedzie ktoś do Hotelu Goya w terminie 02-14.07.2010 ?
|
|
|
|
#436 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jeśli chodzi o obóz to najdluzszy widzialem 9 noclegów biuro "Beatur" biuro to am to ogolnie niezaciekawe opinie, ale nie patrz na to poniewaz opinie te sa z roku 2000-2005 teraz to biore jest calkeim dobre i nie ma nie zbyt wiele skarg. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Jeśli się ktoś wybiera w terminie od 19 sierpnia to pisać na gg ;PP 13255687 poszukuje rozrwykowych ludzi do pokoju ;P chodzi mi o sprawy alkoholowe ;P jak cos to obóz studencki tylko i wylacznie ^^ ja planuje sie wybrac z biura Beatur ze wzgledu na to iz jest 9 noclegow w przeciwienstwie do innych bior oraz krutsza droga autokarem :PP |
|
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
9 noclegów wszsytkie prawie obozy mają. Funclub i Steja też 9.
|
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam takie pytanko do osób, które były już tam w zeszłym roku
![]() Ile kasy zabrałyście ze sobą?
|
|
#439 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- no, ale mi chodzi o obozy studenckie. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Mam 19 lat i szukam obozu do lloret ze zwiedzaniem po drodze Paryża lub Wenecji, jeśli wie ktoś cos na temat takiego obozu studenckiego czy nawet do 19 lat, to bardzo bym prosił o informacje na gg lub tutaj.. moje gg: 13255687. z góry wielkie dzieki
|
|
|
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
Niektóre biura mają obozy młodzieżowe do lat 19, a nie 18
Wystarczy poszukać.
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Ja się już doczekać nie mogę ;D
jeszcze 137 dni
|
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
ROSE MADDER, i z jakiego biura jedziesz?;d
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
kurde przeczytałam ze Copacabana z 1 km jest od dyskotek to troche tego jest.. , wiecie moze gdzie leży hotel Angelbell ?
|
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
"Hotel ANGELBELL*** bardzo dobrej jakości hotel, położony 300 m od plaży, w samym centrum Lloret de Mar (blisko pubów, dyskotek, kawiarni i restauracji oraz głównej promenady) . Oficjalna kategoria: trzy gwiazdki. Do dyspozycji uczestników pozostaje : odkryty basen z tarasem słonecznym na dachu hotelu, restauracja, lobby bar i 24 h recepcja. Pokoje są 3,4 osobowe z łazienką, TV, sejfem i lodówką, większość z balkonem"
Informacje z biura GandalfTravel
|
|
#445 |
|
Przyczajenie
|
Był ktoś w hotelu Goya i może mi coś o nim powiedzieć ?
|
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Steja B-)
z tego, co wyczytałam wcześniej na forum, to droga do hotelu jest pod górkę, ale podobno da się przeżyć i link: http://www.fostertravel.pl/hotele/hi.../goya,309.htmli jeszcze DearWhoever: Cytat:
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-02-26 o 21:33 |
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
oooo to sie jednak spotkamy;D !! ;PP ja tez jade wtedy;D
|
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
i bardzo dobrze, bo im więcej osób, tym lepiej i mam nadzieję, że fajna ekipa będzie - do poimprezowania w Tropicsie i w pokojach na własną rękę, albo jak już ktoś wspomniał - na dachu, ,,popijawa" integracyjna
![]() ![]() przy okazji - http://www.lloret.cat/catala/Municip...68C825B2C7.asp fajnie falki falują
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-02-26 o 22:02 |
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
imprezy to musza byc;D bo po to tam jade;D i pełno przystojniaków <marzyciel> ;D
mysle, ze w hotelu badą jacyś francuzi czy włosi ;D hehe;D
|
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Podobno jest tam zatrzęsienie Niemców i Polaków
w jakim terminie? Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-02-27 o 10:34 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

wszystko. Czy któraś z was wybiera się na któryś z tych dwóch, ew. była na takim?
Hotel ma wspaniały taras na dachu. basen jest okrutnie mały ale wystarczy żeby się ochłodzić w upalne popołudnie. Na tarasie są leżaki - orzy basenie, i generalnie na całej pwoierzchni dachu hotelu. Na samej górze dachu jest idealna miejscówa na nocne (w małym gronie, bo wstep tam jest teoretycznie zabroiony) imprezowanie. Jedzenie - frytki, frytki, frytki, frytki. Generlanie? Monotonia. Szwedzki stół. sniadanie i kolacja to zazwyczaj ciągle to samo. Ale jest taki wielki wybór, że na pewno się nie znudzicie. Obiady sa przepyszne. wszelkiego rodzaju owoce morza itd. Oczywiścnie normalne jedzenie też się znajdzie. Hotel ma 3 gwiazki, ale moim zdaniem jest na prawdę extra. Chętnie wróciłabym do tego właśnie hotelu w tym roku.
05.06.2015