![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() To jest wątek plotkowy i my tu rozmawiamy o wszystkim - a o włosach to tylko czasami przy okazji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem już na drugim roku Turystyki Krajów Biblijnych, od paxdziernika zamierzam również uczyć się trzeciego języka Uwielbiam power metal symfoniczny, sagi i gry PC (głównie przygodowe RPG). Kocham jeździć na rowerze ![]() I nie wiem jakim cudem przeżyłam 5-cio miesięczny remont ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jeszcze imienia nam brakuje ![]() Też kocham power metal, symfoniczny i różne odmiany metalu, ostatnio odkryłam zespół Dark Moor - wykorzystują kawałki z muzyki klasycznej, np Jezioro Łabędzie w ich wykonaniu jest boskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja Ci powiem, że póki nie zaczęlam czytać wizażu, to się wcale nie przejmowałam wypadaniem, a potem jak przeliczyłam kudły po myciu to ![]() ![]() ![]() ![]() Co ten wizaż robi nam z mózgami ![]() Cytat:
Tak czy inaczek, trzymam za Ciebie kciuki ![]() Cytat:
![]() Nie zamartwiaj się ![]() Ja to zapuszczam w sumie 17 lat, przy czym właściwie nigdy zapuszczanie nie było u mnie celem samym w sobie. Po prostu pozwoliłam im rosnąć i nie odwiedzałam fryzjera ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jejuuuuu, jak ja dawno w nic fajnego nie grałam. Kusi mnie znowu Icewind Dale, ale jak się podłączę, to się nie odepnę już od kompa, a to nie wskazane ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pierwsze miejsce zajmuje Nightwish (od ładnych paru lat) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie niestety to wszystko wiąże się z problemami ze zdrowiem i już sama nie wiem co mam robić, mam nadzieję, że podcięcie pomoże bo jak nie to się normalnie potnę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
No proszę, ale się dobrałyśmy
![]() Chociaż dla mnie to bez znaczenia, czy jest Tarja, czy Anetka ![]()
![]() |
#428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo zrobiło jedno i drugie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Mirelka, jak najbardziej pocieszyć - pomyśl, że w porównaniu do nas to Ty jeszcze młodziutka jesteś i lata zapuszczania przed Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nawet nie wiem, kiedy mi urosły, po prostu odkąd pamiętam były długie i właściwie ten wizerunek zdążył się ze mną zrosnąć.
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
znając mnie zaniedługo znowu zniszcze włosy
![]() ostatnio chodzi za mną jakis kolor na włosy, nawet nie ostatnio, ale takie farbowanie równa się siano i mówie sobie nie, narazie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To były takie piękne czasy - nie było łojotoku ani swędzącej skóry, mogłam myć byle jakim szamponem i było dobrze, włosy wychodziły w umiarkowanych ilościach - nie to co teraz ![]() Dzisiaj CSI i Kości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | ||
|
Cytat:
Są lżejsze od szamponetek, nie niszczą włosów [bez amoniaku i utleniaczy] a wręcz odżywiają, bo opatre są na ekstrakcie z henny, dają fajne kolory ![]() Jedynym minusem jest błyskawiczne zmywanie koloru, ale dzięki temu nie ma problemu z odrostami i można często kombinować z kolorkami ![]() Coś czuję, że po obcięciu z nimi poszaleję, chociaż kusi mnie bardzo farbowanie szamponem Joanny na czarno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I Skazany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I ile jeszcze rzeczy chciałabym kupić i wypróbować ![]() Cytat:
![]() Uciekam już, zapomniałam, że pranie zostawiłam na dworzu - pewnie dawno już wyschło i teraz znowu będzie mokre przez wilgoć ![]() Ale jutro będę - mama będzie się po południu zajmowała Julką a ja na internecik ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2009-09-20 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Asiu spróbuje, tylko niewiem jaki kolor...
a wiesz moze cz sa łatwo dostępne? rossma, natura.. tak ta seria Skazanego jakies takie badziewna i Went jakis taki ciapowaty sie zrobił, usunął tatuaze, no ale jak to sie mówi lepszy rydz niz nic ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2009-09-20 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Zakorzenienie
|
Hellou Pięknowłose!
Cytat:
![]() ![]() fajne zdjęcia Finlorko, ale Ci włosy podrosły ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jestem po wywrotowym (imprezowym ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
|
No coooo Tyyyyyy ???
Takie ciacho przegapić ![]() ![]() ![]() Łehehehehe, chyba nie przystoi tak pisać starej babie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Asiu ale żeś z tą starą babą wyjechała, chyba, ze te zdjecia które nam pokazywałas to robione były 20-30 lat temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Witojcie Dziouszki ! Cześć Elizabeth ! A zwierzaki masz ?! My tu raczej takie bardziej kocio / psie "mamuśki".
Finlora - Narcystyczna Dziewojo {sama siebie tak nazwała ![]() 'Estelle' - fajny sprawunek. Ty to zawsze coś wyszperasz i kusisz Oj kusisz ! Nie wiem, chyba mi czas w sen zimowy zapaść. Jakoś dziwnie nie mam weny do wcierania we włosy kokoska. Szampon, odżywka i koniec pieśni. Co do tematu : farbowanie ! Nie należy przesadzać z opinią : farbowanie to "be" ! Farbuję włosy od czternastego roku życia, bo zawsze chciałam być rudzielcem. A te zajzajery, które jeszcze parę lat temu służyły do farbowania włosów, to ... Przez ostatni rok farbowałam henną, a teraz, paru powodów, przerzuciłam się na chemię. Do tego Przyjaciółka farbowała mi włosy farbą za około 4,oo zł. Farba położona na hennę. I co ?! I nic ! Włosy jak były, tak są i zupełnie nie są zniszczone końcówki. W przyszłym miesiącu idę do fryzjera na farbę {muszę farbować min. co cztery tygodnie}. Dlaczego do fryzjera ?! U fryzjera mogę fochy strzelać, w stosunku do Przyjaciółki - nie wypada ! Muszę się Wam przyznać : wczoraj zasnęłam podczas oglądania Kości ! Dopiero około 2-giej psy doprowadziły mnie do porządku, żądając kategorycznie wypuszczenia na odsikanie. O 3.46 - koty poczuły zew puszczy. Teraz już wszystkie odsypiają "nocne" harce. Nie włączę się do dyskusji o muzyce, bo mam trochę inne preferencje niż Wy, Lube Dziewczyny. "U mnie" : mglisto, mokro i już bardzo jesiennie. Około dwunastej jadę do miasta. Jakaś franca obżarła mi wszystkie listki na dwóch ulubionych wierzbach i zauważyłam, że przerzuciło się toto na mój ukochany, hołubiony "Złotokap". Jadę pomocy w walce z tym cholerstwem szukać. Buziaki dla wszystkich ! |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() [QUOTE=Heroldin;14351910]Witojcie Dziouszki ! Cześć Elizabeth ! A zwierzaki masz ?! My tu raczej takie bardziej kocio / psie "mamuśki". QUOTE] Mam dwie sunie ![]() U mnie wspaniała pogoda, Słonko świeci, jest w marę ciepło. Może uda mi się wyskoczyć gdzieś na rowerze ![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Silver - Pokaż suńki ! Albo opisz .
Moje Miłe ! Od tego momentu upoważniam Was oficjalnie do mówienia / pisania do mnie per : Jola Rutowicz. A jak ! Byłam w mieście i nie wiem, ale pewnikiem zdrowo na mózg mi padło ! Po raz pierwszy w swoim życiu błyszczyki do ust kupiłam. Co tam jeden ... Dwa od razu ! Tak się chcę do naszej przaśnej divy upodobnić. Tylko teraz nie bardzo wiem co mam z nimi robić. Pójdę na "kosmetyczny" łypnąć oczkiem. Wiem - tym czymś należy usta smarować. Tylko - dlaczego błyszczykiem, a nie pomadką do ust ! Wot zagwostku ! Trochę spróbowałam. Brrrry ! To taka lepka, paskudniasta maź ! Boże, ja chyba ze trzysta lat przed Chrystusem ... Takam zacofana ! Nic to : będę miziać ust moich korale. Efekt pewnikiem taki : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Tak jest
![]() Maja - grzeczna, stateczna pieseczka Misia - uparta, złośliwa, mściwa i niezwykle czujna pieseczka Poza tym obie są straaaaasznie posłuszne (jaaaasne ![]() ![]() Ale i tak i tak są kochane ![]()
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Finlora - Strasznie ładnie wyglądasz jak zebrałaś włosy do tyłu, tak że z przodu tylko kosmyk został ![]() ![]() SilverStorm Witam ![]() Widzę, że te nawet Atsenka do nas zaglądnęła ^^ Cytat:
Za to mnie już jakiś jesienny katar dopadł ![]()
![]() |
#446 | ||||||
|
Cytat:
![]() W duchu czuję się młodo, ale cóż... to nie wpływa na dane w metryce [a szkoda ![]() Cytat:
![]() Ten zakup miał być taką mobilizacją - zawsze to dochodzi czynnik ciekawości przy testowaniu. Bo jakbym jakiś zwykły kokos kupiła, to pewnie by m się nie chciało, bo efekt już znam ![]() No i trochę przepłaciłam - w sumie to jakaś mieszanka kokosa i palmowego jest, nic nadzwyczajnego. Nastęnym razem spróbuję pestek winogron - tanio, większa pojemność i dziewczyny na fryzjerskim chwalą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A błyszczyki kolorowe, czy takie bezbarwne? Mnie kolorowe, zwłaszcza cukierkowy róż kusi, ale w sumie nie wiem, czy będę miała okazję go używać ![]() ![]() Ale kto wie, może się skuszę, to będzie nas dwie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hello ![]() ![]() Noooo i uciekła ![]() Cytat:
![]() W ogóle uwielbiam wszystko, co ananasowe ![]() ![]() Mleczko z miodem i pod kołderkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Jezusiczku, ale zimnica ! Tylko + 6. Szybko kołdrę puchową wyciągać.
Cześć Dziewczyny ! Silver - urokliwe te Twoje psiaki ![]() ![]() 'Estelle' - Kupuję do frytownicy olej palmowy. Może czas - zamiast frytek do na kudełki ?! Ten winogronowy , to znowu nie takie : aj - waj. Jak na mój gust : za chudy {jakby to olej mógł chudy być ![]() Moje pory pobudek są wymuszane przez sadystyczne zwierzaki. Ale na polach traktory, wspomagane reflektorami już od czwartej rano "crossy" uskuteczniają. Zbiory ziemniaków i tzw. {chyba} podorywki . Oj poszalałam, poszalałam ! Kolorowe kupiłam . Z powodu braku ust używam odcieni brązu. Jeden to : Bourjois : eau gloss - cappuccino ice {brokatowy}, a drugi to : Rimmel : stay glossy - endless night {blask na usteczkach dający}. Boże, któż to te nazwy wymyśla ? Tak jak np. przy farbach do włosów : do dziś bawi mnie wspomnienie "dzikiego kasztana". Wczoraj chyba ze dwie godziny na ustach "nosiła". Jakaś taka bardziej glamour się czułam. Dzisiaj mam pracowity dzień ! Muszę wczytać się w cztery o dość pokaźnych objętościach mądre księgi, w których pewnikiem wiecej "bla - bla" niż konkretów. Dietę czas opracować samemu, bo tu znikąd pomocy. Dietetyka nie uświadczysz. A "moja" Pani Doktor posunęła się do tego, że naskarżyła na mnie mojej Przyjaciółce. Opieprz porządny dostałam i jakoś tak chadko oczami przed nią świecić. Tylko co ja, Biedny Miś, bez owoców, chleba, ziemniaków i innych produktów skrobiowo-mącznych zrobię. Do tego te wszystkie przeliczniki. No cóż - wyniki badań mówią same za siebie, że taka bardziej świniowata jestem. Idę Flipka - łajzucha na śniadanie wołać. |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No, czeka mnie dziś trochę latania po mieście. Trzeba jakoś wykorzystać ostatni tydzień wakacji ^^
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |||
Zakorzenienie
|
Nie tylko starej ale i zamężnej
![]() No i niestety nie wyszło - nie poszli na poprawiny poprawin ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja już sama nie wiem co robić, pomyślałam, że podetnę bo może te włosy są już zbyt "długie" dla moich słabych cebulek, poza tym mam jeszcze te problemy z tarczycą i łojotokiem plus podwyższony testosteron ![]() ![]() Cytat:
![]() Zajrzyj do mojego albumu i pooglądaj mojego Reksia ![]() Cytat:
![]() Zdrówka! ![]() Co do włosów - nie poszłam wczoraj do fryzjera - stchórzyłam ![]() Jutro idę do dermatologa, zobaczymy co powie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
|
Siema
![]() ![]() Właśnie wlazlam do domu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.