![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Ja również.
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16052949]Rowniez nie rozumiem bana KNK. Dla mnie zasady byly jasne. Ban przyslugiwal zawsze w ekstremalnych przypadkach typu klon wczesniejszego bana, recydywa w postaci naskakiwania na wizazanke/wizazanka badz nieparlamentarnego slownictwa, sprzedazy, reklamy itp itd. Domyslam sie, ze istota bana jest bardziej uznaniowosc niz regulamin poniewaz nie da sie w regulaminie zawrzec wszystkich potencjalnych "wyskokow" uzytkownikow stad pewna swoboda. To zrozumiale. KNK moze rzeczywiscie uzyl zbyt dosadnych slow. Jestem pewna, ze chcial wyrazic zdziwienie w pewnej kwestii, ktore podziela duza grupa wizazanek -w tym i ja. W obliczu sypiacych sie ostatnio banow - chocby dla kkknnn czy cherika - rodzi sie pytanie pt "skoro inni sa banowani dlaczego nie Idiaminka". KNK nie sugerowal "wspolnoty interesow z oszustka", ale krytykowal zbytnia poblazliwosc. Takie jest moje zdanie.[/QUOTE] Popieram. I coraz bardziej tracę serce dla wizażu.
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
nie ma jak świąteczna atmosfera
![]() ja już naprawdę nic z tego cyrku nie rozumiem - za co ta lawina banów? wydawało mi się, że pomarańczką się dostaje za notoryczne obrażanie innych uczestników forum i oszustwa ![]() coś się zmieniło? innowacji w regulaminie nie widzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
KNK ja też za Tobą...
buuu wróć! Zbanowany został człowiek z wielką wiedzą merytoryczną, doświadczeniem wizażowym i dobrocią serca dla rozwizażowanych kobietek ![]() za chęć i zorganizowanie wyjazdu do Londynu, ogarnięcie MAC-zakupów, czasowe wysyłanie wszystkich pakunków - szacun. Nie neguję tego bana - nie wiem o co chodzi, nie znam sprawy nieuczciwej wizażanki, ale żal za Kamilem jest.
Obecnie ok. 69 kg ![]() Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2009-12-26 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Święta święta... magiczny czas... cuda itd, Kamil wróci za pare dni.
Możemy więc zamknąć temat i zająć się jedzeniem.. albo wymianami. |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, jak Wy, ale ja jestem przeżarta po tych Świętach, chociaż pierniczkiem nie pogardzę ![]() ![]() ps. oby tylko Kamil nie napisał teraz, że się obraził i będzie od nowa.. ![]() ale w takiej sytuacji dostanie tak: ![]() ![]() ![]() ![]() Kamil: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos ma jakiś kontakt z cherrik ?
Nie mam jej adresu domowego a chciałabym przekazac ,że wyslalam przesylke niestety dopiero w czwartek -wigilia -za co przepraszam i chyba polecony ekonomiczny-TŻ wysylał. jesli macie jakis namiar na nią to czekam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
dziekiuję Virtual za mediację i przywrócenie do żywych
![]() do zarzutów Złośliwca ustosunkuje się za parę dni jak złoże myśli w całość.
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-12-28 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
|
Kamilu witamy spowrotem.
Od siebie dodam tylko ze Idiaminka jest pomaranczowa na stałe, a sprawa jest zgłoszona na policji. Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-12-28 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Ano strach..... Nie znalazlam chamstwa ( http://pl.wiktionary.org/wiki/chamstwo ) we wczesniejszej wypowiedzi Kamila, a po prostu wolną mysl wyrazona w sposob kulturalny, bez wyraznych oskarzen, czy wulgaryzmu. Nie kazdy musi sie ze wszystkim zgadzac, a od tego jest forum, aby dyskutowac i wspolnie rozwiazywac problemy, szukac odpowiedniego wyjscia z niewygodnych sytuacji, niezaleznie od tego czy ktos jest niebieski, zielony, czy tez fioletowy..... Generalnie klimat zrobil sie tu taki, iz zaraz pojde pozyczyc od maloletnich sasiadow grabki i łopatke, fajnie postawic sobie zamek z piasku jak za dawnych czasow ![]() ![]() Kochane wracajmy do wymianek, bedzie nam razniej ;] Mam nadzieje Kamilu, ze niebawem bede miala okazje otrzymac od Ciebie jakis wynalazek MACa, aby sie przekonac do tej firmy, w zamian za moje cudne Atelier :P
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszytskim za odzew w sprawie cherrik ,mam na nią namiary i jesli ktos potrzebuje to służę na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.... tak zastanawiam się co zrobić..... otrzymałam wczoraj przesyłkę z wyminy z nową osobą na targowisku....... niby wszystko ok... rzecz z wymianki dotarła ... ufffffffffff..... bo wysłana listem zwykłym..... niby nic....a jednak..... bo regulamin obowiązuje...
![]()
#433 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#434 | |
|
Cytat:
Podaj nick. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moim przypadku zostałam jeszcze zrugana, o zgrozo. bo priorytet, to taki inszy polecony ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze wyslam poleconym i priorytetem. Kiedys, jak zaczynalam sprzedaz na allegro, wyslalam zwyklym listem i gostek napisal kiedy wysylka nastapila, a ja az z nerowo nie wiedzialam co robic, ale na szczescie dotarla do niego cala i zdrowa i od tej pory nie wysylam zwyklym ale moze ta osoba przerazila sie kwoty( choc gora jest to 6 zl przy liscie) i ok 10 przy paczce albo ktos za nia wysylal ( za mnie wysla czesto tata lub TZ sa czesciej na poczcie)ale ja bym jej napisala o swoich odczuciach
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wczoraj zamieściłam post na wątku CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI ale niestety nikt mi nie odpowiedział dlatego przekopiowuję cały post tutaj prosząc o radę co powinnam zrobić.
Cytat:
Wymianka ustalona 12 grudnia 2009. Deklaracja, że heroin wyśle pierwsza, bo ma negatywa. Miała wysłać od razu w poniedziałek 14 grudnia. Wysyłam PW 18 grudnia z pytaniem czy paczka wysłana. Odpowiedź, że będzie miała czas wysłać w poniedziałek 21 grudnia. W wigilię zapytałam, czy wysłała paczkę. Odpowiedź twierdząca https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=61 Jednakże paczka do dziś nie dotarła. Rozumiem, że mogła zaginąć na poczcie. Ale kontaktowałam się z heroin na PW i jej wątku. Nie uzyskałam żadnej odpowiedzi, mimo, że heroin logowała się od tego czasu więc niż jeden raz.. Jestem początkująca na wymiance i nie wiem co zrobić. Trzymać cały czas w rezerwie podkład dla heroin?
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-01-13 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nick wysłany do virtual_reality.
Co do kosmetyku i kontaktu to jestem zadowolona, tylko ta zwykła przesyłka jakoś Mnie osłabiła..... chyba wraz z wiekiem tracę do ludzi cierpliwość ![]() asix86 zgłoś też problem do metatora, może na jego wiadomości ta osoba może odpisze? i poda nr. nadania ( jak wysłała ![]() Jak okaże się , że dalej milczy lub przyzna się , że nie wysłała to negatyw.... bo widać nie 1 jej taki numer ![]() Dziwie się , że ludziom czasu nie szkoda, pisać, dodgadywać sie co do wyminki a potem olać..... chyba , że liczy że ktoś wyślę pierwszy i będzie miała coś free ![]() ![]() Ania
#440 |
🦄
|
Aniu, ale jest taki wątek nawet podpięty pt. "Zwykłym listem".
#441 |
Zakorzenienie
|
Wiem.....ale nie chciałam tak od razu wpisać
![]()
#442 |
🦄
|
W sumie masz rację. Tak myślę, że czasem ludzie są nieświadomi, jak "działa" poczta- ja też moja pierwszą przesyłką wymiankową wysłałam zwykłym listem, bo nie wiedziałam, że to poleconym trzeba
![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile powinnam czekać na przesyłkę?umowa była polecony priorytet(tylko takie wysyłam)jednak do tej pory nie dostałam.wysłać miałysmy 8.01.br i tak zrobiłam,powinnam mieć i Ona również 11.01.dodam,że miałam pare wymian w tym dniu i inne doszły zarówno do mnie jak i do innych Wizażanek.Nie martwiło by mnie to,gdyby nie brak odp na maile i inne wiadomości,w wątkach udziela sie,jednak mi nie odp
![]() dodam,ze ta wizazanka ma juz negatywa i 2 upomnienia ![]() jak długo powinnam czekać??? Napisałam 2 wiadomości,bez echa |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Wiesz jak bywa z pocztą --średnio przyjmuje się 14 dni---ale jak wysłała to niech poda nr, nadania czy fotkę zrobi---a nie odzywa się--więc może jeszcze nie wysłała?
A ile ma przekupek?? loguje się na wizaż?
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przekupek 18,chyba. teraz jeszcze taka rzecz,ze to już druga wizażanka z tego samego miasta,nie wiem czy to przypadek?Ale wysłałam perfume,więc troche mi żal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aha, dodam jeszcze, ze do niej moja przesyłka doszla bez problemów. Edytowane przez magnum_357 Czas edycji: 2010-01-18 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie wizażanka o której mowa odpisała mi ze miala awarię z internetem, podała mi tylko numer nadania (bez skanu) oraz twierdzi iz na swojej poczcie dowiedziała się, że przesyłka powinna byc juz u mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Oczywiście. Jeśli masz numer nadania, to możesz iść zapytać na pocztę czy przesyłka była u Ciebie i czy w ogóle została nadana.
Skanu nadania nie dostałaś/nie dostaniesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Kici kici miau miau
|
czsami poczta ( przynajmniej moja) szwankuje w ten sposob ze nie wkladaja awizo do skrzynki - zawsze warto pojsc zapytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.