Czarna lista targowisko- plotki - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-26, 10:07   #421
martaboy
Zakorzenienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Słabo troche

Też nie widze powodu banowania Kamila
Ja również.

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16052949]Rowniez nie rozumiem bana KNK. Dla mnie zasady byly jasne. Ban przyslugiwal zawsze w ekstremalnych przypadkach typu klon wczesniejszego bana, recydywa w postaci naskakiwania na wizazanke/wizazanka badz nieparlamentarnego slownictwa, sprzedazy, reklamy itp itd. Domyslam sie, ze istota bana jest bardziej uznaniowosc niz regulamin poniewaz nie da sie w regulaminie zawrzec wszystkich potencjalnych "wyskokow" uzytkownikow stad pewna swoboda. To zrozumiale.
KNK moze rzeczywiscie uzyl zbyt dosadnych slow. Jestem pewna, ze chcial wyrazic zdziwienie w pewnej kwestii, ktore podziela duza grupa wizazanek -w tym i ja. W obliczu sypiacych sie ostatnio banow - chocby dla kkknnn czy cherika - rodzi sie pytanie pt "skoro inni sa banowani dlaczego nie Idiaminka". KNK nie sugerowal "wspolnoty interesow z oszustka", ale krytykowal zbytnia poblazliwosc. Takie jest moje zdanie.[/QUOTE]

Popieram. I coraz bardziej tracę serce dla wizażu.

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 10:50   #422
arrachnee
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

nie ma jak świąteczna atmosfera

ja już naprawdę nic z tego cyrku nie rozumiem - za co ta lawina banów?
wydawało mi się, że pomarańczką się dostaje za notoryczne obrażanie innych uczestników forum i oszustwa
coś się zmieniło? innowacji w regulaminie nie widzę

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:57   #423
frywolna franka
Zakorzenienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

KNK ja też za Tobą...
buuu wróć!

Zbanowany został człowiek z wielką wiedzą merytoryczną, doświadczeniem wizażowym i dobrocią serca dla rozwizażowanych kobietek
za chęć i zorganizowanie wyjazdu do Londynu, ogarnięcie MAC-zakupów, czasowe wysyłanie wszystkich pakunków - szacun.

Nie neguję tego bana - nie wiem o co chodzi, nie znam sprawy nieuczciwej wizażanki, ale żal za Kamilem jest.

Edytowane przez frywolna franka
Czas edycji: 2009-12-26 o 12:01
frywolna franka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 17:30   #424
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Święta święta... magiczny czas... cuda itd, Kamil wróci za pare dni.
Możemy więc zamknąć temat i zająć się jedzeniem.. albo wymianami.
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 18:53   #425
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Święta święta... magiczny czas... cuda itd, Kamil wróci za pare dni.
Możemy więc zamknąć temat i zająć się jedzeniem.. albo wymianami.
jak wróci za kilka dni, to gites, bo jużeśmy się tu zamartwiali
nie wiem, jak Wy, ale ja jestem przeżarta po tych Świętach, chociaż pierniczkiem nie pogardzę buziaki świąteczne dla wszystkich

ps. oby tylko Kamil nie napisał teraz, że się obraził i będzie od nowa..
ale w takiej sytuacji dostanie tak: albo tak: albo tak:w ostateczności tak:
Kamil:
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 16:14   #426
paula78
Zakorzenienie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

Czy ktos ma jakiś kontakt z cherrik ?

Nie mam jej adresu domowego a chciałabym przekazac ,że wyslalam przesylke niestety dopiero w czwartek -wigilia -za co przepraszam i chyba polecony ekonomiczny-TŻ wysylał.

jesli macie jakis namiar na nią to czekam na PW.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 22:43   #427
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

dziekiuję Virtual za mediację i przywrócenie do żywych na targowisko raczej nie wróce, przynajmniej nie teraz - ale to nie duża strata ostatnio i tak nie wymieniałem się jakoś intensywnie.

do zarzutów Złośliwca ustosunkuje się za parę dni jak złoże myśli w całość.

Edytowane przez KNK
Czas edycji: 2009-12-28 o 22:44
KNK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 22:58   #428
virtual_reality

Kamilu witamy spowrotem.
Od siebie dodam tylko ze Idiaminka jest pomaranczowa na stałe, a sprawa jest zgłoszona na policji.

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2009-12-28 o 23:03
Stary 2009-12-29, 04:03   #429
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Hm,strach się odzywać.

Ano strach.....

Nie znalazlam chamstwa ( http://pl.wiktionary.org/wiki/chamstwo ) we wczesniejszej wypowiedzi Kamila, a po prostu wolną mysl wyrazona w sposob kulturalny, bez wyraznych oskarzen, czy wulgaryzmu. Nie kazdy musi sie ze wszystkim zgadzac, a od tego jest forum, aby dyskutowac i wspolnie rozwiazywac problemy, szukac odpowiedniego wyjscia z niewygodnych sytuacji, niezaleznie od tego czy ktos jest niebieski, zielony, czy tez fioletowy.....

Generalnie klimat zrobil sie tu taki, iz zaraz pojde pozyczyc od maloletnich sasiadow grabki i łopatke, fajnie postawic sobie zamek z piasku jak za dawnych czasow

Kochane wracajmy do wymianek, bedzie nam razniej ;]

Mam nadzieje Kamilu, ze niebawem bede miala okazje otrzymac od Ciebie jakis wynalazek MACa, aby sie przekonac do tej firmy, w zamian za moje cudne Atelier :P
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:16   #430
paula78
Zakorzenienie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

Dziekuje wszytskim za odzew w sprawie cherrik ,mam na nią namiary i jesli ktos potrzebuje to służę na PW.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:27   #431
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Thumbs up Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
dziekiuję Virtual za mediację i przywrócenie do żywych na targowisko raczej nie wróce, przynajmniej nie teraz - ale to nie duża strata ostatnio i tak nie wymieniałem się jakoś intensywnie.

do zarzutów Złośliwca ustosunkuje się za parę dni jak złoże myśli w całość.
witamy z powrotem
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:21   #432
ana761
Zakorzenienie

Przekupka: 206 pkt / 100% pozyt.
GG do ana761

Dziewczyny.... tak zastanawiam się co zrobić..... otrzymałam wczoraj przesyłkę z wyminy z nową osobą na targowisku....... niby wszystko ok... rzecz z wymianki dotarła ... ufffffffffff..... bo wysłana listem zwykłym..... niby nic....a jednak..... bo regulamin obowiązuje...

Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu......
ana761 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 15:44   #433
ennkaa
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
GG do ennkaa

Cytat:
Napisane przez ana761 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.... tak zastanawiam się co zrobić..... otrzymałam wczoraj przesyłkę z wyminy z nową osobą na targowisku....... niby wszystko ok... rzecz z wymianki dotarła ... ufffffffffff..... bo wysłana listem zwykłym..... niby nic....a jednak..... bo regulamin obowiązuje...
jeśli wszystko gra , ja bym tylko pouczyła. Przecież mogłaś się nie przyznać, ze ją dostałaś i tamta byłaby stratna, taki argument uczy. Nowym wizażankom jednak można wybaczyć taką wpadkę. Takie moje zdanie.
Stary 2010-01-12, 16:04   #434
virtual_reality

Cytat:

Podaj nick.
Stary 2010-01-12, 22:04   #435
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
no i właśnie takie osoby liczą na to, że to tak się puści mimochodem. też dostałam raz przesyłkę priorytetem - zwykłym, o zgrozo rejestrowanym w zeszycie pocztowym paczka niepełna, kosmetyki niedosłane, ale już sobie darowałam. to były mini kanebo i inne takie. nie wystawiłam przekupki, paczka była od Nutkid.

W moim przypadku zostałam jeszcze zrugana, o zgrozo. bo priorytet, to taki inszy polecony wpisuj od razu na swoją BL, wymiankę dokończ i that's it. przekupka - neutral, chyba że dziewczyna rozumie, że się pomyliła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 22:35   #436
majula
Zakorzenienie

Przekupka: 40 pkt / 100% pozyt.

ja zawsze wyslam poleconym i priorytetem. Kiedys, jak zaczynalam sprzedaz na allegro, wyslalam zwyklym listem i gostek napisal kiedy wysylka nastapila, a ja az z nerowo nie wiedzialam co robic, ale na szczescie dotarla do niego cala i zdrowa i od tej pory nie wysylam zwyklym ale moze ta osoba przerazila sie kwoty( choc gora jest to 6 zl przy liscie) i ok 10 przy paczce albo ktos za nia wysylal ( za mnie wysla czesto tata lub TZ sa czesciej na poczcie)ale ja bym jej napisala o swoich odczuciach
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 07:07   #437
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
ja zawsze wyslam poleconym i priorytetem. Kiedys, jak zaczynalam sprzedaz na allegro, wyslalam zwyklym listem i gostek napisal kiedy wysylka nastapila, a ja az z nerowo nie wiedzialam co robic, ale na szczescie dotarla do niego cala i zdrowa i od tej pory nie wysylam zwyklym ale moze ta osoba przerazila sie kwoty( choc gora jest to 6 zl przy liscie) i ok 10 przy paczce albo ktos za nia wysylal ( za mnie wysla czesto tata lub TZ sa czesciej na poczcie)ale ja bym jej napisala o swoich odczuciach
ja też uważam, że sprawy należy załatwiać ugodowo i najpierw powiedzieć o swoich odczuciach, ale.. nie wszyscy są tymi odczuciami zainteresowani. najgorzej, jeżeli ktoś ma Twoje odczucia gdzieś ale próbować zawsze warto.
Stary 2010-01-13, 09:32   #438
asix86
Wtajemniczenie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny wczoraj zamieściłam post na wątku CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI ale niestety nikt mi nie odpowiedział dlatego przekopiowuję cały post tutaj prosząc o radę co powinnam zrobić.

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania Pokaż wiadomość
Do niechlubnego grona Wizażanek niegodnych zaufania zgłaszam niniejszym Przekupkę posługującą się nickiem heroin.
Pod tym nickiem kryje się Angelika B. z Warszawy, co ujawniam zgodnie z zasadami obowiązującymi na Blacklist.
Wymiana pomiędzy mną a heroin została uzgodniona i potwierdzona ostatecznie w dniu 29 czerwca.
Ponieważ indeks IP heroin był zerowy poprosiłam ją, aby kosmetyk dla mnie wysłała jako pierwsza.
Ja kosmetyk dla niej miałam wysłać niezwłocznie po otrzymaniu paczki od niej i stwierdzeniu, że zawartość nie budzi zastrzeżeń.
Paczka z kosmetykiem dla mnie miała zostać nadana w dniu 30 czerwca, na parę dni przed tygodniowym wyjazdem heroin.
W oczekiwanym przeze mnie terminie paczka jednak nie nadeszła.
Po zapowiadanej nieobecności heroin pojawiła się na Targowisku i poinformowała mnie, że jednak nie udało jej się nadać paczki przed wyjazdem. Zostałam przeproszona za nie wywiązanie się przez heroin z obietnicy wysyłki i uzyskałam zapewnienie, że paczka zostanie nadana - tym razem już na 100% - w dniu 13 lipca.
Do dnia dzisiejszego, pomimo upływu prawie miesiąca od deklarowanego terminu wysyłki paczka od heroin do mnie nie dotarła.
W skrzynce nie znalazłam też żadnego awizo.
Na wszelki wypadek zadzwoniłam też na „swoją” pocztę, żeby dowiedzieć się, czy przypadkiem paczka jednak nie zalega u nich (otrzymałam odpowiedź odmowną).
Co istotne i szczególnie źle świadczące o klasie Wizażanki to fakt, że od tego czasu logowała się ona na Wizażu (po raz ostatni w dniu 21 lipca), a mimo to nie była uprzejma wyjaśnić, czemu mimo solennych zapewnień ponownie nie wywiązała się ze zobowiązania.
Ja – dzięki panującej na Targowisku niepisanej zasadzie, że Przekupka z żadnym/znikomym dorobkiem punktowym w indeksie IP wysyła kosmetyk jako pierwsza – swojego kosmetyku na szczęście nie straciłam.
Gdyby jednak na moim miejscu znajdowała się Wizażanka z równie małym jak heroin dorobkiem punktów w IP lub też Przekupka mniej ostrożna, to sytuacja mogłaby rozwinąć się bardziej „dramatycznie”.
Moje zgłoszenie heroin do Blacklist traktuję jako formę zapobieżenia takiej właśnie sytuacji w przyszłości
Aha! Mimo iż nie poniosłam strat materialnych planuję wystawić heroin ocenę negatywną.
Oby jak najmniej tak nierzetelnych Przekupek na Targowisku!
Dziewczyny, właściwie problem jest identyczny.
Wymianka ustalona 12 grudnia 2009.
Deklaracja, że heroin wyśle pierwsza, bo ma negatywa. Miała wysłać od razu w poniedziałek 14 grudnia.
Wysyłam PW 18 grudnia z pytaniem czy paczka wysłana.
Odpowiedź, że będzie miała czas wysłać w poniedziałek 21 grudnia.
W wigilię zapytałam, czy wysłała paczkę.
Odpowiedź twierdząca https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=61

Jednakże paczka do dziś nie dotarła. Rozumiem, że mogła zaginąć na poczcie. Ale kontaktowałam się z heroin na PW i jej wątku. Nie uzyskałam żadnej odpowiedzi, mimo, że heroin logowała się od tego czasu więc niż jeden raz..

Jestem początkująca na wymiance i nie wiem co zrobić.
Trzymać cały czas w rezerwie podkład dla heroin?

Edytowane przez asix86
Czas edycji: 2010-01-13 o 09:33
asix86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 11:50   #439
ana761
Zakorzenienie

GG do ana761

Dziewczyny nick wysłany do virtual_reality.
Co do kosmetyku i kontaktu to jestem zadowolona, tylko ta zwykła przesyłka jakoś Mnie osłabiła..... chyba wraz z wiekiem tracę do ludzi cierpliwość

asix86 zgłoś też problem do metatora, może na jego wiadomości ta osoba może odpisze?
i poda nr. nadania ( jak wysłała )

Jak okaże się , że dalej milczy lub przyzna się , że nie wysłała to negatyw.... bo widać nie 1 jej taki numer

Dziwie się , że ludziom czasu nie szkoda, pisać, dodgadywać sie co do wyminki a potem olać..... chyba , że liczy że ktoś wyślę pierwszy i będzie miała coś free ciekawe czy dalej z kimś się targuje?

Ania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 12:05   #440
Marigold19
🦄

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Aniu, ale jest taki wątek nawet podpięty pt. "Zwykłym listem".

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 12:08   #441
ana761
Zakorzenienie

GG do ana761

Wiem.....ale nie chciałam tak od razu wpisać .... może wystarczy małe upomnienie.....

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Aniu, ale jest taki wątek nawet podpięty pt. "Zwykłym listem".

Stary 2010-01-13, 12:22   #442
Marigold19
🦄

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

W sumie masz rację. Tak myślę, że czasem ludzie są nieświadomi, jak "działa" poczta- ja też moja pierwszą przesyłką wymiankową wysłałam zwykłym listem, bo nie wiedziałam, że to poleconym trzeba

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-13, 14:02   #443
ddiana
Zakorzenienie

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.
GG do ddiana

dziewczyny ile powinnam czekać na przesyłkę?umowa była polecony priorytet(tylko takie wysyłam)jednak do tej pory nie dostałam.wysłać miałysmy 8.01.br i tak zrobiłam,powinnam mieć i Ona również 11.01.dodam,że miałam pare wymian w tym dniu i inne doszły zarówno do mnie jak i do innych Wizażanek.Nie martwiło by mnie to,gdyby nie brak odp na maile i inne wiadomości,w wątkach udziela sie,jednak mi nie odp moze jestem przewrazliwiona po przeczytanie tego watku,ale strzezonego.....
dodam,ze ta wizazanka ma juz negatywa i 2 upomnienia
jak długo powinnam czekać???
Napisałam 2 wiadomości,bez echa

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 14:20   #444
ana761
Zakorzenienie

GG do ana761

Wiesz jak bywa z pocztą --średnio przyjmuje się 14 dni---ale jak wysłała to niech poda nr, nadania czy fotkę zrobi---a nie odzywa się--więc może jeszcze nie wysłała?

A ile ma przekupek??

loguje się na wizaż?

Stary 2010-01-13, 14:26   #445
ddiana
Zakorzenienie

Przekupka: 134 pkt / 100% pozyt.
GG do ddiana

Cytat:
Wiesz jak bywa z pocztą --średnio przyjmuje się 14 dni---ale jak wysłała to niech poda nr, nadania czy fotkę zrobi---a nie odzywa się--więc może jeszcze nie wysłała?

A ile ma przekupek??

loguje się na wizaż?
Właśnie dziwne,bo co spojrzę jest off,ale wysyła odpowiedzi w różnych watkach.dokładnie w tym czasie,którym odpisała wysłałam jej maila i zero odp
Przekupek 18,chyba.
teraz jeszcze taka rzecz,ze to już druga wizażanka z tego samego miasta,nie wiem czy to przypadek?Ale wysłałam perfume,więc troche mi żal

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:27   #446
magnum_357
Zadomowienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość
Właśnie dziwne,bo co spojrzę jest off,ale wysyła odpowiedzi w różnych watkach.dokładnie w tym czasie,którym odpisała wysłałam jej maila i zero odp
Przekupek 18,chyba.
teraz jeszcze taka rzecz,ze to już druga wizażanka z tego samego miasta,nie wiem czy to przypadek?Ale wysłałam perfume,więc troche mi żal
Ddiana, czy mowisz o Lilmary? właśnie nie wiem co robic, gdyż nie doszła do mnie przesyłka od niej Wizażanka twierdzi ze wysłała ją 5-go stycznia, do tej pory nic nie otrzymałam, a inne paczki doszly do mnie normalnie. Pisałam do niej, ostatnio trzy dni temu powiedziala ze wyśle mi skan nadania przesyłki i jak do tej pory nie otrzymałam tego skanu. Prosiłam ja aby wyjaśniła sprawe na poczcie, ale najwyraźniej olewa sprawę nie odpisuje nie wiem co robic...

aha, dodam jeszcze, ze do niej moja przesyłka doszla bez problemów.

Edytowane przez magnum_357
Czas edycji: 2010-01-18 o 10:33
magnum_357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 10:44   #447
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez magnum_357 Pokaż wiadomość
Ddiana, czy mowisz o Lilmary? właśnie nie wiem co robic, gdyż nie doszła do mnie przesyłka od niej Wizażanka twierdzi ze wysłała ją 5-go stycznia, do tej pory nic nie otrzymałam, a inne paczki doszly do mnie normalnie. Pisałam do niej, ostatnio trzy dni temu powiedziala ze wyśle mi skan nadania przesyłki i jak do tej pory nie otrzymałam tego skanu. Prosiłam ja aby wyjaśniła sprawe na poczcie, ale najwyraźniej olewa sprawę nie odpisuje nie wiem co robic...

aha, dodam jeszcze, ze do niej moja przesyłka doszla bez problemów.
Czy logowała się od momentu obiecania skanu? Proszę o link do profilu Lilmary.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 11:48   #448
magnum_357
Zadomowienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Czy logowała się od momentu obiecania skanu? Proszę o link do profilu Lilmary.
link http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=216000

Właśnie wizażanka o której mowa odpisała mi ze miala awarię z internetem, podała mi tylko numer nadania (bez skanu) oraz twierdzi iz na swojej poczcie dowiedziała się, że przesyłka powinna byc juz u mnie.
magnum_357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 12:08   #449
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Oczywiście. Jeśli masz numer nadania, to możesz iść zapytać na pocztę czy przesyłka była u Ciebie i czy w ogóle została nadana.
Skanu nadania nie dostałaś/nie dostaniesz?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 12:13   #450
ranka
Kici kici miau miau

Przekupka: 191 pkt / 100% pozyt.

czsami poczta ( przynajmniej moja) szwankuje w ten sposob ze nie wkladaja awizo do skrzynki - zawsze warto pojsc zapytac

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości