![]() |
#421 | |
PIP.
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
dobra spadam jeść bo nie oderwę się od kompa
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam za mały móżdżek na to wszystko.
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Z okazji, że znowu nic nie wiemy pozwolę sobie zapodać Majkowskiego
![]() Załącznik 2557164Załącznik 2557165Załącznik 2557166Załącznik 2557167Załącznik 2557168Załącznik 2557169Załącznik 2557170Załącznik 2557171Załącznik 2557172Załącznik 2557173
#425 |
Zakorzenienie
|
a na hoaxie wyczytalam, ze rebbie odpowiedziala na pytanie "Rebbie, co bys powiedziala tym wszystkim ludziom, ktorzy mysla ze majkel sfingowal swoja smierc?"
na co Rebbie odparła po jakism czasie dopiero, bo to pytanie padlo z 10 razy "Ludzie powinni wierzyc w to co chca..." nie kumam, czemu nie powiedziala po prostu "Majk nie zyje, pogodzcie sie z tym" ![]()
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() galeryjka taka, z eja tez pozowle sobie ![]() Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
poczciwy z niego chłopek
![]() Kasienka, dwojeczka moja ![]()
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzieś znalazłam stare info ( to było napisane przed śmiercią Majka), że Michaś chciał kupić pałacyk w Otwocku w tym roku! Bodajże w marcu ![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
dobra z racji tego że autopsji nie ma - oświadczenie dzisiejsze
Rebbie mówi wierzcie sobie w co chcecie to ja se wierzę ![]() ej czy Wy nie sądzicie, ze z tego to się już seryjnie cyrk zrobił?
#430 |
PIP.
|
juz mogliby dac spokoj :/
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to na mega kółkach ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
jeszcze okej kumam media - one zawsze miały nasrane
ale rodzina????? dobra oni też mają nasrane i jak my mamy poznać prawdę???? sorry ja wiem jesteśmy tylko fanami ale kochaliśmy i kochamy i będziemy kochać go bardziej niż ta cała jego pierdzielona rodzinka!!! ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- strona tego informatora co wczoraj mówiłam, że się sprawdziły 2 rzeczy została zablokowana hasłem ;( no kutfa a tam Majkol ponoć pisał chciałam mu napisać, że go loffam ![]()
#433 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Zapomniałam sie przywitac. Dzien dobry w ten nienajpiekniejszy aczkolwiek wolny dzień ![]()
I`m begging for your love..." Edytowane przez Ash882 Czas edycji: 2009-10-02 o 10:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja też już spadam dziewczyny, bo dzień pełen wrażeń (jak już pisałam) przede mną. Może dam radę być wieczorem.
Paa ![]()
#435 |
Zakorzenienie
|
#436 |
Zakorzenienie
|
Oni to sami nakręcają spójrzcie na bloga Larrego Kinga tam ciągle dyskuje o sfingowaniu śmierci, spójrzcie na twittera Ortegi (Ortegę jeszcze rozumiem może kosztem fanów robi sobie reklamę filmu) ale reszta rodzina, która naraża się na te setki miliony wiadomości..
ja bym nawet dla śwętego spokoju napisała "On nie żyje!!!" a nie oni Kenn Ortega "jeżeli ktoś marzy o czymś całym sercem to to się sprawdzi" "Piotruś Pan - on wrócił" "Big Day" "L.O.V.E. ooops" - ale to już była złośliwość Rebbie każdy powinien wierzyć w co chce no i super...!!! dobra spadam do promotora módlcie się za mnie bo mogę tego nie przeżyć Kocham Was ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- "zabierz Feela" ![]() o kurd enie powinnam się śmiać dobra spadam Kathrina będę pisałą do Cię ![]()
#437 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
witaj Ash
![]() apropo tego co wkleila Ania... to chyba oczywiste ze Majk byl w wieku, gdzie jego organizm normalnie produkowal nasienie.. nie rozumiem tego "odkrycia" w raporcie koronera.. ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- mogl jeszcze napisac "ktora chce sie poczestowac nasionkiem MJ" ![]()
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lu już napisała, że ten raport jest o kant dupy potłuc ![]() Fałszywka kolejna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
za duzo tych nienormalnosci i tyle... mam powoli tego dosyc
#441 |
Zakorzenienie
|
Ha jestem
![]() ![]() Szkolenia biblio i bhp moge sobie przepisać z licencjatu, wic tylko wpisałam sie do grupy, odebrałam legitkę i zlozylam wniosek i stype i oto jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
mi sie dzis nie chce nic pisac
![]() martwie sie wiecie czym ![]() patzre tylko na zegarek, zeby isc..... a dzis czas sie wlecze i ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
super, ze jestes ![]() choc ja i tak moge sie schowac ze swoim humorem ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- ja tez ![]() staram sie o tym nie myslec ....
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
e no pisalam wczesniej, ze sie martwie czy wylaczylam piekarnik
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze mieszkasz niedaleko, albo ze podjezdzasz do pracy samochodem? ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
a w ogole to juz mam tu fajne pseudoimiona
![]() Groniu ![]() Groszencjo ![]() i adwokat Groszek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ja sie boje o zwierzaki ![]() no wlasnie w tym problem, ze ja mam autobusy co godzine, mieszkam na wsi, z 2 km od miasta, a samochodem malz jeździ i kawalek musze isc na ten autobus z pracy. P. mowi, ze dym by troche byl, ale ja mysle, ze wylaczylam ..... ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- a czy wiadomo cos czy na Vivie bedzie ten weekend z MJ, bo nigdzie nie moge nic znaleźć ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-02 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihihi ![]() Ja Wam opowiem moja historię z nickiem na wizażu. Moja siostra znalazła wizaż... patrzę na mój profil... w 2006 r. Były to komputerowe metamorfozy. Zrobiły jej dziewczyny metamorfozę to i ja zachciałam. Zakładam konto i nick, zawsze ale to zawsze od lat wszędzie moją nazwą użytkownika jest Ginger i jakies tam modyfikacje typu cyfry, MJ, PM itd. Ale mysle sobie "aaaa to tylko na jeden raz to wpiszę sowje imie po prostu". I widzicie ile się to ciągnie? ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Groszencjo, a nie masz tam blisko nikogo? Sąsiada czy coś?
![]() |
#449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja czytałam juz na jakimś forum ktos pisał, że pałac w Otwocku wiosną (maj chyba) kupił podobno jakiś bogaty amerykaniec, ale nikt nie wie kto. Kazali temu komuś kto to napisał przejśc się do urzedu miasta i zajrzec w ksiegi wieczyste czy coś tam ![]() Ja chyba będe sie smiała przez miesiac jak faktycznie siedzi w otwocku,a my tu baki zbijamy ![]() Katrina, ale zobacz...kasandra zlekcewazyla twoje pytanie o otwock ![]() Cytat:
![]() Przepraszam ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, dajmy temu spokoj i tak czasu nie cofne, jeszzce z 2 h i tyle ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() jej, zeby tak naprawde bylo.....
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.