Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-07, 18:59   #421
maagda2322
Przyczajenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Czy wie może któraś z Was jaki jest program motywacyjny do katalogu 17
maagda2322 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 20:29   #422
Dziewczyna822
Raczkowanie

wg mnie TTA Gold sa jakies bardziej slodkie i "lagodniejsze" niz Jet Femme, jestem nimi troche rozczarowana. Jak na pierwsze powąchanie to Jet Femme bardziej mi sie podobaly, byly jak dla mnie bardziej wyraziste i trwalsze. TTA Gold nie przypominaja mi Extraordinary - te to były akurat jedyne z Avonu, których nawet w połowie nie byłam w stanie zużyć.
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:28   #423
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

ja TTA Gold też sobie zamawiam szczególnie, ze teraz będzie upust 45% mąż będzie miał dla mnie prezent pod choinkę a póki co wylewam na siebie próbki

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:34   #424
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
Systematycznie Waś śledze ale znowu przegapiłam nową część wątku : /
Chciałąm sobie zamówić jakiś dobry balsam nawilżający. Który byście mi poleciły ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:38   #425
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Chciałąm sobie zamówić jakiś dobry balsam nawilżający. Który byście mi poleciły ?
Dużą butlę 400ml z serii Avon Care Najtańszy i najlepszy.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:41   #426
Starlett
Wtajemniczenie

Dobry balsam nawilżający z 16. to masło do ciała Planet spa z minerałami mm, oraz ten fioletowy "pielęgnacja młodości" - jeśli zależy Ci na dobrej pielęgnacji, jeśli zależy Ci bardziej na zapachu to balsamy naturals.

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 09:45   #427
teteesia
Rozeznanie

Cytat:
cześć dziewczyny
Hej Ja uwielbiam balsamy z Planet SPA, są dla mnie najfajniejsze, Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką super nawilża. A z tych tańszych to chyba wszystkie miałam i najbardziej nawilża z Naturals Owoc granatu i mango. No ale każdy ma inną skóre i trzeba na swój trafić
teteesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 10:06   #428
Starlett
Wtajemniczenie

Ja testuję swoje nowe rzeczy z ostatniej dostawy (k15) i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona ze szczotki z naturalnym włosiem - dobrze rozczesuje, ładnie wygładza włosy, przez co stają sie bardziej lśniące, miękkie i delikatne oraz nie elektryzuje w ogóle moich włosów. Także ja polecam!! I dziękuję tym dziewczynom, które polecały mi odzywkę ze złotem, rzeczywiście ładnie wygląda na paznokciach.
A nowy katalog (16) tak bardzo mi się podoba, że przedwczoraj się z nim przespałam, przeglądałam go na łóżku przed snem, mąż nie zauważył a ja wciągnęłam go pod kołdrę i dopiero nad ranem obudził mnie bo uwierał w nogę

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 11:44   #429
mariolab
Przyczajenie

Dziewczyny Avonu mam pytanko zreszta jak zawsze
Często piszecie że umieszczacie jakieś zdjęcia na katalogowym czy inne katalogi z USA czy chyba Irlandii:P:P
Możecie mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć te katalogi bo kompletnie nie mam pojęcia
mariolab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 11:56   #430
xxxPaulinkqxxx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mariolab Pokaż wiadomość
Dziewczyny Avonu mam pytanko zreszta jak zawsze
Często piszecie że umieszczacie jakieś zdjęcia na katalogowym czy inne katalogi z USA czy chyba Irlandii:P:P
Możecie mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć te katalogi bo kompletnie nie mam pojęcia
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...74#post5168374
xxxPaulinkqxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:48   #431
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dziękuję za porady odnośnie balsamu

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 13:17   #432
mariolab
Przyczajenie

Kobitki Avonu nie wiem jak wam ale mi sie strasznie strasznie strasznie podobają te katalogi z USA i UK. Chciałąbym aby kiedyś nasze tak wyglądały
mariolab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 15:16   #433
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć dziewczyny
ja polecam krem do ciała z oliwką z planet spa, próbowałam już praktycznie wszystkich kremów, balsamów do ciała z avonu i ten zdecydowanie najlepszy, wręcz fantastyczny, uratował "sypiące się" nogi mojej siostry
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 15:41   #434
anaa89
Raczkowanie

Dziewczyny, czy produkty które można wymieniać za avonki przychodzą razem z zamówieniem czy trzeba na nie czakać dłużej i przychodzą osobno?
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 15:51   #435
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Ja testuję swoje nowe rzeczy z ostatniej dostawy (k15) i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona ze szczotki z naturalnym włosiem - dobrze rozczesuje, ładnie wygładza włosy, przez co stają sie bardziej lśniące, miękkie i delikatne oraz nie elektryzuje w ogóle moich włosów. Także ja polecam!! I dziękuję tym dziewczynom, które polecały mi odzywkę ze złotem, rzeczywiście ładnie wygląda na paznokciach.
A nowy katalog (16) tak bardzo mi się podoba, że przedwczoraj się z nim przespałam, przeglądałam go na łóżku przed snem, mąż nie zauważył a ja wciągnęłam go pod kołdrę i dopiero nad ranem obudził mnie bo uwierał w nogę
Co do szczotki to zgadzam się z prawie wszystkim. Faktycznie wygładza, sprawia, że włosy lśnią ale niestety w moim przypadku niemiłosiernie elektryzuje. I nie wiem jak temu zaradzić?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 15:52   #436
Anka :)
Wtajemniczenie

Czesc Ale mnie tu dawnoooo nie było Mam do Was pytanie w katalogu 16 na str 18 sa dwa zestawy tzn tusz super shock i perełki Narazie jeszcze nie mam katalogu a na skanach jest niewyraźnie czy mogłybyście mi powiedzieć czym różnią sie te 2 zestawy? Chodzi mi głownie o perełki i powiedzcie też co o tych perełkach myślicie Czy są dobre itd Bo na KWC ich nie znalazłam nie wiem dlaczego..
Pozdrawiam
Stary 2009-11-08, 15:55   #437
koira
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Mam jedno pytanie, którą byście poleciły szminkę pielęgnacyjną? Dokładniej to chodzi mi o to, aby na ustach wyglądała jak bezbarwa. Waham sie miedzy red a pink.
koira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 16:08   #438
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Czesc Ale mnie tu dawnoooo nie było Mam do Was pytanie w katalogu 16 na str 18 sa dwa zestawy tzn tusz super shock i perełki Narazie jeszcze nie mam katalogu a na skanach jest niewyraźnie czy mogłybyście mi powiedzieć czym różnią sie te 2 zestawy? Chodzi mi głownie o perełki i powiedzcie też co o tych perełkach myślicie Czy są dobre itd Bo na KWC ich nie znalazłam nie wiem dlaczego..
Pozdrawiam
W jednym są perełki brązujące nadają skórze taki ładny opalony kolor ja osobiście tych używam i są naprawdę bardzo dobre. Rozświetlających nie miałam ale jak sama nazwa mówi chyba jakoś rozpromieniowują skórę zapewne mają jakieś jaśniejsze może złotawe refleksy.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez koira Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Mam jedno pytanie, którą byście poleciły szminkę pielęgnacyjną? Dokładniej to chodzi mi o to, aby na ustach wyglądała jak bezbarwa. Waham sie miedzy red a pink.
Raczej żadna z nich nie będzie wyglądać jak bezbarwna ponieważ choć kolor nie jest szczególnie bardzo widoczny pozostawiają taką trochę metaliczną perłową poświatę.

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-11-08 o 16:11
anusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 16:11   #439
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
W jednym są perełki brązujące nadają skórze taki ładny opalony kolor ja osobiście tych używam i są naprawdę bardzo dobre. Rozświetlających nie miałam ale jak sama nazwa mówi chyba jakoś rozpromieniowują skórę zapewne mają jakieś jaśniejsze może złotawe refleksy.

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Raczej żadna z nich nie będzie wyglądać jak bezbarwna ponieważ choć kolor nie jest szczególnie bardzo widoczny pozostawiają taką trochę metaliczną perłową poświatę.
Czyli ten złoty zestaw ma perelki brązujace a ten w czarnych opakowaniach rozswietlajace?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-08, 16:19   #440
sheryl
szeryfcio

Dziewczyny, dzięki za opinie odnośnie TTA Gold. Skojarzenia różne ale pozytywne. To chyba też się skuszę, kurka. Bo In Bloom też mi się podobało ze strony zapachowej, ale kupiłam próbki i jednak mi nie podchodzi. Dlatego trochę się obawiam, ale wody TTA jednak są na poziomie, jakkolwiek by nie pachniały.
Kupiłam sobie też zachwalany tu podkład sypki z minerałami. Zastanawiałam się nad kolorem Nude i Sand Beige(jestem między nude a cream) i wybrałam Sand Beige i jeste niestety ciutkę za ciemny.
szeroka paleta kolorów....
A, i kupiłam wysuwaną konturówkę Classic Fit... hm...nie wiedziałam, że to jest jasno niebieski, z katalogu spodziwałam się ciemniejszego... no ale i tak ładna jest
Stary 2009-11-08, 16:20   #441
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anaa89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy produkty które można wymieniać za avonki przychodzą razem z zamówieniem czy trzeba na nie czakać dłużej i przychodzą osobno?
Ja dostawałam od razu, zamawiałam z katalogu i wpisywalam kod, czy też kody artykułów za avonki i wszystko przychodziło razem, od razu w zamówieniu, w paczce.
Najbardziej ucieszyły mnie te serduszka Swarowskiego....., tylko to było dawneij.
Teraz mam sporo avonkow i niestety.....
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 16:25   #442
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Czyli ten złoty zestaw ma perelki brązujace a ten w czarnych opakowaniach rozswietlajace?
Zgadza się.
Nad tymi brązującymi pisze iż nadają złocisty połysk ja szczerze powiedziawszy zawsze bardziej tylko bązujący widzę, tych perełek które mają tę złocistą barwę jest mniej. Ten złocisty połysk widać co prawda w słońcu trochę ale w innym świetle nie bardzo moim zdaniem. W mini katalogu są jeszcze złociste perełki do twarzy są to chyba te brązowe z takimi dużymi złotymi i te chyba bardziej nadadza złocisty koloryt.

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-11-08 o 16:32
anusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 16:25   #443
koira
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anaa89 Pokaż wiadomość
Cytat:

anusiaa bardzo dziekuję za opinie
Stary 2009-11-08, 16:27   #444
madziula0605
Zakorzenienie

hej dziewczyny chce zostac konsultantka ale nim to zrobie mam pare pytan:
1. za ile trzeba zamowic zeby paczka przyszla za darmo do domu?
2. ile zarabiam na kazdym kosmetyku? ogolnie jakie sa progi tylko prosze mi to przejrzyscie napisac
3. jak sie zapisze to dostaje cos na wstepie ? gratisowe katalogi? jakis prezent itp ?

z gory dziekuje za cierpliwą i wyczerpująca odp

madziula0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 16:29   #445
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez koira Pokaż wiadomość
Żadna z nich nie jest bezbarwna. Ale jeśli chodzi o kolor i efekt bardziej neutralna wydaje się być Red, bo Pink to taki jasno liliowy.
Stary 2009-11-08, 16:30   #446
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadza się.
Dzięki
To teraz jakbyście mogły powiedzieć coś jeszcze na temat perełek brązujących to będę wdzięczna im więcej opinii tym lepiej i jestem w szoku że nie ma ich na KWC więc czekam na Wasze zdanie na ich temat
Stary 2009-11-08, 16:41   #447
koira
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Żadna z nich nie jest bezbarwna. Ale jeśli chodzi o kolor i efekt bardziej neutralna wydaje się być Red, bo Pink to taki jasno liliowy.
sheryl dzięki za opinie
Więc kupie red jeszcze raz dzieki za info
Stary 2009-11-08, 16:42   #448
dwi071
Doncia

Witam,

Czy ten nowy tusz do rzęs ANEW jest wrt swej ceny?? Polecacie go czy raczej taki sobie. Zastanawiam sie nad nim a że jest w demo i nie bedzie można oddac to wacham sie. Spodobało mi się to serum i ciekawi mnie czy faktycznie jest skuteczne .... aha i jak się je nakłada bo końcówke ma chyba jak eyeliner??
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 16:46   #449
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziula0605 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny chce zostac konsultantka ale nim to zrobie mam pare pytan:
1. za ile trzeba zamowic zeby paczka przyszla za darmo do domu?
2. ile zarabiam na kazdym kosmetyku? ogolnie jakie sa progi tylko prosze mi to przejrzyscie napisac
3. jak sie zapisze to dostaje cos na wstepie ? gratisowe katalogi? jakis prezent itp ?

z gory dziekuje za cierpliwą i wyczerpująca odp
1.minimum 150zł
2.masz wszystko w materialach-nie powinnysmy tu o tym pisac,liderka ci wszystko wytlumaczy.
3.kubek swiateczny za zamowienie na 250zł 1 katalog gratis.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Witam,

Czy ten nowy tusz do rzęs ANEW jest wrt swej ceny?? Polecacie go czy raczej taki sobie. Zastanawiam sie nad nim a że jest w demo i nie bedzie można oddac to wacham sie. Spodobało mi się to serum i ciekawi mnie czy faktycznie jest skuteczne .... aha i jak się je nakłada bo końcówke ma chyba jak eyeliner??
ja mam i powiem ci ze zwykly tusz to jest. ma eliner,mozna nim malowac wczesniej rzesyale nie jest zły,dla mnie nie rewelacja
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 16:53   #450
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
To teraz jakbyście mogły powiedzieć coś jeszcze na temat perełek brązujących to będę wdzięczna im więcej opinii tym lepiej i jestem w szoku że nie ma ich na KWC więc czekam na Wasze zdanie na ich temat
ja mam i brazujące i rozświetlające perełki, brązujacych używam w lecie, kiedy mam choć trochę opaloną buzię, wtedy ładnie podkreślają opaleniznę i kolor się nie gryzie z cerą, mimo, że mam dość ciemną karnację to te brązujące wręcz "wyły" na mojej twarzy kiedy byłam blada, nie wyglądało to fajnie, dlatego w zimie używam tych rozświetlających i uwielbiam je (jeszcze dodam, że ja używam obu tylko na kości policzkowe, na całą twarz bym się nie odważyła..) dają delikatny różowawo-beżowy kolorek i pięknie rozświetlają, w słońcu daje taką błyszczącą poświatę, ogólnie na mojej buzi dają efekt odświeżenia bardzo je lubię i gorąco polecam
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości