![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy serial MAJKA Tvn
Cytat:
![]() Wtedy to dopiero będzie denerwujące ![]() crescent - no właśnie, Majka nie ma nikogo, zresztą w pierwszym odcinku ta jej koleżanka namawiała ją, żeby zaczęła się z facetami spotykać, czy coś w tym stylu; zresztą do ginekologa pierwszy raz szła, więc najprawdopodobniej może być dziewicą a więc to trochę dziwne, że dziewczyna, która nikogo nie ma, z nikim nie sypia, jest dziewicą, ni stąd ni zowąd jest w ciąży... I jeszcze się temu nadmiernie nie dziwi, nie wpada w szok ani nic z tych rzeczy. Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2010-01-15 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiemy czy kogoś miała że tak powiem przed rozpoczęciem serialu, czyli zanim poznajemy jej życie... w każdym razie mina bardziej jakby chciała kogoś zabić a nie jakby była w szoku... już któryś raz odbieram jej mimikę sprzecznie z daną sytuacją...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Hm, Majka jest polską wersją serialu Juana la virgen (czy jak to tam leciało), gdzie główna bohaterka była dziewicą, więc wygląda na to, że Majka jest nią również.
Chociaż, wiadomo, to nie musi być, nie jest kopia oryginału, więc różnice występują, ciekawe, czy w tej kwestii również. Edytowane przez ville Czas edycji: 2010-01-15 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
o jeśli jest dziewicą to może być ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny to moze odpowiecie mi na jedno pytanie...jak pisalyscie o tym wczesniej to przepraszam..CZYM zaplodnili ta cala Basie?( czy Magde? sama juz nie wiem)
![]()
![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2010-01-15 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
z tego co pamiętam, bo pierwsze odcinki oglądałam jednym okiem, ta lekarka coś tam mówiła, że na szczęście zostało jeszcze trochę "materiału"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
W pierwszych odcinkach to Majka mówiła że nie ma czasu na facetów bo jakiś do niej uderzał ale czy jest dziewicą to nie wspomniała (chyba)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
"materiału"
![]() swoja droga baaardzo prestizowa klinika...nie zawiadamia o takiej pomylce...boja sie chyba... ![]() ![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
nie wiedziałam jak to nazwać
![]() no niby mogli tak pomyśleć, że zrzucą na chłopaka, ale jeśli Majka jest dziewicą to ta lekarka raczej by to zauważyła... no ale myślę że raczej reżyserowie aż tak się w tę sprawę nie wgłębiali... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
BAN stały
|
nie wiem tylko skoro to była inseminacja, czemu ta lekarka tak to przeżywała, że ma przeprowadzić sama zabieg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
A ja mam to wszystko w nosie jak Majka zaszła w ciążę i czy była dziewicą. Mnie interesuje jak Michał dowie, że Majka ma jego dziecko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
oj Michał się dowie pewnie gdzieś w 150 odcinku (tak przy okazji: wiecie ile odcinków planują?), że to jego dziecko, więc jeszcze poczekamy zanim dowiemy się w jaki sposób... ale pewnie wcześniej już pokocha Majkę i jej dziecko bez świadomości że to jego własne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
podobno ma być 170 odcinków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
A ja w Świecie seriali wyczytalam, ze odcinkow ma byc 190
![]() A teraz w ogole jest smieszna sytuacja, bo co obie tzn. Majka i ta Beata ( chyba) beda w ciazy z Michalem? Nie majac zadnego dziecka bedzie mial tak jakby blizniaki? ;| heh bez sensu, pewnie tamta poroni albo cos sie jej stanie. No i fajnie bedzie jak sie wyda, ze Ola usunela ciaze, bo byla kiedys w ciazy z Michalem. Serial jakos nie wciaga mnie tak jak Brzydula, jest troche sztywny a Brzydula byla taka swojska mimo calej elegancji w domu mody. Ale jakos trzeba wypelnic ta luke miedzy 17.30 a 18.30 kiedy robie sobie przerwe od wszystkiego na kawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
na biało na temat tego kiedy dowie się Michał o ciąży Majki
![]() Odcinek 25 Emisja:5.02. W klinice Mikołaj jest zaniepokojony awanturą, której był świadkiem. Podstępem zmusza dr Kowalewską do przyznania się do pomyłki. Niestety, dr Kowalewska ukrywa przed Mikołajem nazwisko Majki. Ciąża Majki staje się tematem plotek. Ich przyczyną są tajemnicze ogłoszenia o treści „Samotna kobieta w ciąży poszukuje ojca swojego dziecka”. Telefon Majki urywa się d głupich anonimów. Aleksandra, w swoich poszukiwaniach matki zastępczej, staje się ofiarą oszusta. Wkrótce, wraz z Michałem, dowie się również o pomyłce w klinice i tajemniczej kobiecie, która może być matką dziecka Michała. A właściwa matka zastępcza niedługo poroni. Edytowane przez darkdot Czas edycji: 2010-01-15 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
lexie...
nigdy nie byłam tak wrogo nastawiona do kogokolwiek...nim go nie poznałam...Gratuluję "samooceny"...A kropkować będę bo lubię... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Idę się z tym przespać...Ale chyba nie zasnę... ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Życzę miłego dnia... ![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
ogladałam następny odcinek, majka jest pewna ze wyniki badan sa pomylone, dlatego jest tylko zdziwiona
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma już na koncie solową płytę "HIgher".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
21-25 z seriale.com.pl
Odcinek 21 Emisja: 1.02. Anna próbuje przekonać Majkę do powrotu do domu. Matka i córka mają do siebie wiele pretensji a rozmowa tylko pogarsza sytuację. W efekcie Majka nie chce wrócić do domu a Anna wciąż nie wie, kto jest ojcem dziecka Majki. Michał próbuje ratować swoje małżeństwo, ale Aleksandra nadal czuje się zagrożona. Dobrze wie, że jej kluczem do fortuny Duszyńskich jest tylko dziecko. Sympatia teścia i jego obietnice związane z wnukiem uspokajają ją, chociaż strach, że w życiu Michała może pojawić się inna kobieta, pozostał. Tymczasem Majka, dzięki namowom Adama, dostaje nowe zlecenie dla Panorama Projekt. Aleksandra mówi Michałowi, że wie o jego romansie. Odcinek 22 Emisja: 2.02. Michał uspokaja Aleksandrę, że jego romans z Majką to zwykła biurowa plotka. Mówi jej, że jedyne, na czym mu zależy, to ich przyszłe dziecko. Majka jest przejęta wizytą u lekarza. Jej ciąża przebiega prawidłowo a sama Majka zaczyna godzić się z faktem, że zostanie mamą. Martwi ją tylko, że nie wie, kim jest ojciec dziecka. W domu Olkowiczów panuje grobowa atmosfera. Piotr postanawia działać i jak najszybciej sprowadzić Majkę do domu. Wiktor dowiaduje się, dlaczego Stefan aż tak nienawidzi Michała. Stefan nie kryje się z tym i zapowiada, że przyjdzie czas, kiedy pozbawi Michała wszystkiego, na czym mu zależy. Odcinek 23 Emisja:3.02. Piotr dowiaduje się, w jaki sposób Majka zaszła w ciążę. Kiedy opowiada o tym Annie, ich rozmowie przysłuchuje się Róża. Aleksandra zaczyna intensywnie szukać nowej matki zastępczej. Stawia przy tym wysokie wymagania i nie ukrywa rozczarowania ofertą agencji. Michał tłumaczy Majce swoje ostatnie zachowanie – plotki w Panorama Projekt spowodowały, że starał się być bardziej oficjalny. Michał wie, że to Wiktor powiedział o wszystkim jego żonie. Majka przeprowadza się do Lilki. Tam dowiaduje się, że jej ukochana babcia miała atak… Odcinek 24 Emisja: 4.02 Nagła choroba Róży okazała się podstępem, dzięki któremu Majka wraca do domu a jej ciąża przestaje być już tajemnicą. Klara zazdrosna o Piotra i jego zaangażowanie w sprawy Majki, zrywa z nim. Aleksandra próbuje wszelkich sposobów, by jak najszybciej znaleźć zastępczą matkę. Lucyna Duszyńska zaczyna podejrzewać synową i przyglądać się jej postępowaniu. Majka rezygnuje z pomocy mecenasa Kotowskiego i nie chce już domagać się odszkodowania. Piotr postanawia wyjaśnić sprawę pomyłki na własną rękę. Świadkiem jego burzliwej rozmowy z dr Kowalewską jest Mikołaj Korecki – dyrektor kliniki i przyjaciel Michała. Odcinek 25 Emisja:5.02. W klinice Mikołaj jest zaniepokojony awanturą, której był świadkiem. Podstępem zmusza dr Kowalewską do przyznania się do pomyłki. Niestety, dr Kowalewska ukrywa przed Mikołajem nazwisko Majki. Ciąża Majki staje się tematem plotek. Ich przyczyną są tajemnicze ogłoszenia o treści „Samotna kobieta w ciąży poszukuje ojca swojego dziecka”. Telefon Majki urywa się d głupich anonimów. Aleksandra, w swoich poszukiwaniach matki zastępczej, staje się ofiarą oszusta. Wkrótce, wraz z Michałem, dowie się również o pomyłce w klinice i tajemniczej kobiecie, która może być matką dziecka Michała.
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Bardzo sympatyczna się wydaje mama Oli
![]()
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
bo jest biedna, a tak poza tym to wychowywala ja ta ciocia
![]()
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
no wiem że jest biedna , ale czemu ją ciotka wychowała i wogle;D
Nie chciała mieszkać z matką bo jest biedna? To głupie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.